hvalla puno ime su ovdje najbolji linkovi,, i bas pregledno,,kobe24 je napisao/la:Druze, hvala ti puno za ovo, jer je myp2p meni nekako najbolji kad su u pitanju fudbalski streamovi!Cartman je napisao/la:myp2p ima neke probleme, ali mozes uc na sajt preko ovog linka: http://site.myp2pforum.eu/index.php?part=sports" onclick="window.open(this.href);return false;Vrebac je napisao/la:dajte ljudi samo pred tekmu postavite koji dobar link ,,jer mi stranicu gdje uvijek gledam (myp2p) antivirus blokira,, neznam zasto!!!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Uglavnom, nadji neki gdje ti se ono zeleno popuni do kraja, do nekih 80-90, pa i do 100. Tad' sigurno nece stopat!Papastathopoulos je napisao/la:aham...ok, hvala...probat cukobe24 je napisao/la:Pa moras nac' link koji odgovara tvojoj brzini neta! Ako ti nije neka konekcija, pokusaj neki sopcast-ov stream od 500 kbps...Papastathopoulos je napisao/la: kako ? ja sam skinuo sopcast, i nacekam se podosta dok udje u stream, a da ne govorim o stopanju !? slika jes fina, al...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Da pitam, je l' neko od vas nekad gledao stream preko PPLive programa? Ja koristim sopcast, pa sam htio da skinem i ovaj program, da vidim gdje je bolji kvalitet.
Izdržati, to je temelj vrline!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ev sad bas probao, bezze uzeo mainz-schalke, i uzeo link, brzina pise 250 Kbps, i nisam cekao dugo da udje, al je opet stopalo....a ono skroz desno, gdje pise signal strength, pa onda your rating (ovo sve sam gledao na myp2p), signal strength je 3 zvjezde, a your rating 2 zvj....jeli ima veze sto mi je wirelles net ? a ovo boldano, nisam skontao uopste !?Uglavnom, nadji neki gdje ti se ono zeleno popuni do kraja, do nekih 80-90, pa i do 100. Tad' sigurno nece stopat!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- NoName
- Kontakt:
Džeko i Aguero od prve minute.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zna Mancini šta radi.NoName je napisao/la:Džeko i Aguero od prve minute.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja prenosim tekme redovno, pa ako zelite dodajte me na mom novom profilu (uradjen samo za streamove) i tamo ce te imati sve na jednom mjestu objasnjeno gdje i kako da gledate tekme, u slucaju d aneko dalje daje password bit ce izbacen/uklonjen sa liste prijatelja (to radim radi svoje sigurnosti) znaci svako moze gledati uz postovanje pravila. E sad ko zeli gledati tekmu nek me doda na fejsu Niko Neznanovic (bez slike)
Edit: Idem sad napolje, doalzim oko 16:55 i tad cu vas sve dodati, koji budete trazili prijateljstvo i onda cete moci gledati bez problema.
Edit: Idem sad napolje, doalzim oko 16:55 i tad cu vas sve dodati, koji budete trazili prijateljstvo i onda cete moci gledati bez problema.
Zadnja izmjena: edo3majka, dana/u 21 avg 2011, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Gdje se to moze vidjeti, na njihovoj stranici nisu jos izbacili....NoName je napisao/la:Džeko i Aguero od prve minute.
jbg, meni imaju 3 takva profila bez slike
Je l' ti pretpostavljas, ili imas neki izvor?NoName je napisao/la:Džeko i Aguero od prve minute.
Izdržati, to je temelj vrline!
Ne kontam, preko cega prenosis tekme?edo3majka je napisao/la:Ja prenosim tekme redovno, pa ako zelite dodajte me na mom novom profilu (uradjen samo za streamove) i tamo ce te imati sve na jednom mjestu objasnjeno gdje i kako da gledate tekme, u slucaju d aneko dalje daje password bit ce izbacen/uklonjen sa liste prijatelja (to radim radi svoje sigurnosti) znaci svako moze gledati uz postovanje pravila. E sad ko zeli gledati tekmu nek me doda na fejsu Niko Neznanovic (bez slike)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NoName
- Kontakt:
Znam da nisu, ovo je sa twittera, a ujedno i sastav koji je najavio SkySports:sanji je napisao/la:Gdje se to moze vidjeti, na njihovoj stranici nisu jos izbacili....NoName je napisao/la:Džeko i Aguero od prve minute.
OfficialBWFC: Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Milner, Dzeko, Kolarov, Aguero, Barry, Silva, Y Toure [via Twitter]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Barry, Silva, Y Toure, Dzeko, Aguero
(objavljeno na Twitteru)
(objavljeno na Twitteru)
- legenda reala
- Kontakt:
To ti je onaj što sam ti govorio da pravi stremove ,kupio drembox i ima CS i pravi stremove svih utakmica u kojima igraju naši igrači klubovi ,reprezentacije ,ali ga nije bilo u Italiji ,valjda će sad košarkaše protiv Belgije i Francuza raditi_dreamer_ je napisao/la:Ne kontam, preko cega prenosis tekme?edo3majka je napisao/la:Ja prenosim tekme redovno, pa ako zelite dodajte me na mom novom profilu (uradjen samo za streamove) i tamo ce te imati sve na jednom mjestu objasnjeno gdje i kako da gledate tekme, u slucaju d aneko dalje daje password bit ce izbacen/uklonjen sa liste prijatelja (to radim radi svoje sigurnosti) znaci svako moze gledati uz postovanje pravila. E sad ko zeli gledati tekmu nek me doda na fejsu Niko Neznanovic (bez slike)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na zvaničnoj piše da su Tevez i Balo na klupi, što znači da su Aguero i Džeko u igri ! 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Mancini je idiot. Dzeko u najboljoj formi 3 gola iz 3 tekme i ide na klupu kako bi igrao tevez koji nije ni pripreme prosao i nije nijednu tekmu odigrao. Haj prosle godine kontam ga sto je dzeko bio nekad na klupi al sad ne kontam ga.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Sad cu staviti sliku od DzekeMrShadow je napisao/la:jbg, meni imaju 3 takva profila bez slike
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Koliko smo mi ludi svi ovdje 
A kako da upa'nu oni koji ne koriste facebook, kao moja malenkost npr? 
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 avg 2011, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka mi neko da link od njegovog profila preko PP, ima vise profila na tom imenu (bez slike)
.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Arnelv52, Benko123, Faraon iz Visokog, jasmin10, Kaunas, LondonBlues, Markinhio, MaroonBjelave, meecko, nerkolfc, Paromlinac, signalidunapark, soccerfan, soxx, TETRAPAK, Tihi, Zona49 i 156 gostiju.