0-0, ev maloprije zavrsili sa moravcetom nekimOxygen je napisao/la:ne znamo,kako igra slovan bratislava?Admir_Sa je napisao/la:kako vam igra igrac sa brojem 14?
znaci nije vam u sastavu igrac sa brojem 14?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
0-0, ev maloprije zavrsili sa moravcetom nekimOxygen je napisao/la:ne znamo,kako igra slovan bratislava?Admir_Sa je napisao/la:kako vam igra igrac sa brojem 14?
Danas nije nešto posebno, ali do sad je već pokazao da se od njega može puno očekivati. Ali večerašnja utakmica nije mjerilo, jer niko nije dobar u Juventusu.Admir_Sa je napisao/la:kako vam igra igrac sa brojem 14?
svake godine dovodimo po 5-6 igraca, jer svake godine fulamo sa prethodnih 5-6 te nijedan trener nema priliku da "uzme" 15 igraca i da ih ko covjek uigra, zato Juve vec godinama jednu utakmicu dobro igra pa dodje Lecce pa ga razvali, pa onda pobijedi intera pa dodje Bayern pa ga razvali itd itd, sve se vrti u krug a jednostavno je, ne mozes "uhvatit" 1o igraca da su zajedno vise od 3-4 godine i da se radi na istoj taktici, nego novi trener novi igraci nova taktika i u mjesec dana hocemo da formiramo ekipu, ne ide to tako, Barselona svoju ekipu stvara 20 godina istim radom oko istih igraca skoro, a mi svake godine 5-6 novih jer neko usere sa 5-6 propaliteta, tek se sad vidi sta je Moggi znacio timu, dovede 3 igraca koja igraju 10 godina, dovede 5-6 koja igraju 5 godina a ostale dovodi i isprobava pa ako ne valjaju nije problem jer vec ima 9-10 igraca koji cine okosnicu timaSilvio B je napisao/la:ja sam veliki milanista ali volim juve zbog njegove tradicije i davno sam rekao da dok su marotta generalni m. i slicni njemu nema juve na mapi ,pa ovo je najaci sastav juve a nama fale ,silva,van bommel,mister x haha.robihno,pati iii zlatan ,stvarno mi je krivo jer sam se nadao da ce juve ove god. biti bolji ali neko gore rece 4 rupe i slazem se a najveca je u sredini ma kakv pirlo sam dda igra hahaha nema sansi a ni bekovi nicemu ne valjaju .sretno i nadam se da cete biti 2. u seria a
Ok, hvala na odgovoru jer ne gledam utakmicujuventus 0244 je napisao/la:Danas nije nešto posebno, ali do sad je već pokazao da se od njega može puno očekivati. Ali večerašnja utakmica nije mjerilo, jer niko nije dobar u Juventusu.Admir_Sa je napisao/la:kako vam igra igrac sa brojem 14?
Igrali..1-1 sa Interom i dobili 2-1 Milana...a jeste li vi vec igrali ili treba da igrate onu zajebanciju sa milanskim klubovima po poluvrijeme
Vucinic ce bit dobar uvjeren sam, pogotovo protiv manjih ekipa, tu treba da kupimo bodove za 3 mjesto a ostalo sta bude.juventus 0244 je napisao/la:Danas nije nešto posebno, ali do sad je već pokazao da se od njega može puno očekivati. Ali večerašnja utakmica nije mjerilo, jer niko nije dobar u Juventusu.Admir_Sa je napisao/la:kako vam igra igrac sa brojem 14?
Slažem se u potpunosti da ćemo tu negdje biti,možda malo bolji 3-4 ali sa 3 dobra pojačanja do kraja prelaznog rokamdss je napisao/la:mislim da smo se nakon TIM CUPA malo digli neki igraci su izjavljivali kako mozemo u borbu za titulu pa se sad brzo spustismo na zemlju nije dobro ja i dalje ponavljam da ove godine maksimum nam biti 5 ili 6 mjesto da se neponavljam vezi red jako spor PIRLA nigdje nema
Ja mislim da bi se ija nadavo golova kad bi igro sa Genijalnim Del Pieromjuventus 0244 je napisao/la:Igrač sa brojem 14, kažem ja klasa! Alex asistencija
!
To je tako vecinom normala kad igramo, svi protiv nas odigraju nemoguce , a vljda sto smo JUVENTUS pa dovoljno motivacijaAdinjo je napisao/la:Zasto ovaj Seedorf uvjek protiv nas odigra tekmu zivota![]()
Koja masina od covjeka.
SoloJuve26 je napisao/la:To je tako vecinom normala kad igramo, svi protiv nas odigraju nemoguce , a vljda sto smo JUVENTUS pa dovoljno motivacijaAdinjo je napisao/la:Zasto ovaj Seedorf uvjek protiv nas odigra tekmu zivota![]()
Koja masina od covjeka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.