Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

hector
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 23:01

Giggs11 je napisao/la:Johnes ima 19 god a ponasa se na terenu ko da ima 30 !! Odlican je u odbrani.. Mogu mislit kakav ce da bude s 25 godina :D
šteta što neće puno igrati kad se vrate rio i vidić. ali ne sumnjam da će ipak ferguson naći minutažu i za njega.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 avg 2011, 23:02

Bosniacum Lilium je napisao/la:
hector je napisao/la:ja ne znam stvarno šta defoe radi u klubu ko što je tottenham, on je za championship.
ma on je slucajno reprezentativac engl. :D
nije ga zvao za prošlu utakmicu, a zvao je croucha i welbecka to dovoljno govori. ;)[/quote]

pa ni san marino ne poziva samo 2 napadaca :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 22 avg 2011, 23:02

hector je napisao/la:
Giggs-Kralj je napisao/la:
hector je napisao/la:ja ne znam stvarno šta defoe radi u klubu ko što je tottenham, on je za championship.
bas smijesno pricas ..defo je momak vrhunskog kvaliteta pitam se ja sta rade pavlicenko i krauc a defo je majstor nemoj samo jednu tekmu da gledas....
gledao sam ga i previše puta, neinteligentan je, da ne kažem glup.

ma on je slucajno reprezentativac engl. :D
nije ga zvao za prošlu utakmicu, a zvao je croucha i welbecka to dovoljno govori. ;)
ok to je tvoje misljenje po meni nije tako...i ja ga pratim bas dugo vremena i znam kako covijek rastura ..samo nije svako mesi da na svakoj tekmi razvali protivnika...i nemoj gledati defoa vidis kako smo im razbili sredinu nesto vand de vart pokusava al bezveze...a napad ne moze da funguje bez sredine...nego izgleda da ih i modric napusta..chelsea daje 30 miliona mozda su pristali a doveli su lukakua i matu...mogli bi biti gadni uz city trebamo da se pripremimo za nastavak sezone bice krvavo )))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 avg 2011, 23:03

:smajlikojiseklanja: :D
Perfektno.Cleverley i Anderson sredina od koje će strepiti svi idućih godina.Arsenal sljedeći?Protiv njih i petarda treba da pukne 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 avg 2011, 23:03

Nani i Evans su najgore odigrali. Sto puno govori, jer nisu gotovo nijednu gresku napravili. :lol:

Ovaj ajmo reci novi United je puno brzi i uzbudljiviji i neki od golova koje su dali su zaista poslastica. Nervoza u prvom poluvremenu, iako je i tu United prilicno dominirao. Drugo poluvrijeme - oluja! 21 sut u okvir gola je United imao na kraju. 21!!! Posjed lopte 60%, tri razlicita strijelca... Stvarno ne znam sta vise da kazem.

Smalling i Jones - pljacka stoljeca. Kome trebaju Rio i Vida? :lol:

De Gea je imao samo onaj jedan los izlet na centarsut, ali ostalo je bio gotovo besprijekoran. Ipak treba nabiti malo kilaze i sto prije nauciti jezik. Tada ce vjerujem biti mnogo lakse i United ce dobiti golmana za narednih 15 godina.

Ja sam prezadovoljan vecerasnjom predstavom. Mislim da se Arsenal bas ne veseli dolasku na OT.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2011, 23:04

haxonja je napisao/la:Eh taj SAF! Nego u prvom momci se prepali atmosfere jer ipak oni su mladi i kada igras pred 75000+ gledalaca nije mala stvar. Sto se moglo da vidi jer jednostavno u grcu su igrali i najvise strah. Hajd sto oni al' sto Anderson podbaci. Pauza onda SAF ulazi i sigurno govori hajmo brze i opustite se ovi navijaci stoje iza vas samo loptu naprijed i gol pada sto je tako i bilo.

De Gea vrlodobar, jos malo i biti ce on nama pravi.

Smalling fenomenalan, cista 10 jer Bale se nije vidio!

Jones aka Terry ista mrcina zna povuci loptu ima drskost sve pohvale i biti ce lider ove ekipe u odbrani.

Evans solidan ali nije on za United.

Evra za njega se nema sta pricati kao i Smalling Lenon WHO!?

Young odlican stalno je vukao loptu naprijed i nije stajao.

Cleverley prvo za zaborav kao sto rekoh malo straha, drugo odlican.

Ando toplo hladno, pa do kada vise Ando moj!?

Nani nije bas bio najbolji ocekivao sam vise od njega.

Rooney otac ove mlade ekipe dodje po loptu povuce naprijed i kreira sve

Dany boy biti ce nasa masinerija i 3 napadac iza Chice.

Kada se vrate ostali: Rio i Vida sto je najbitnije jos jaci za klasu u odbrani

evra najstariji :D 30 godina pa rooney sa 25 **** Basbijeve bebe sta je ovo :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 22 avg 2011, 23:04

Rio igra na ime i na zasluge stečene prethodnih godina. Jones nastavi li ovako Rio će sjediti na klupi i kad bude zdrav.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 avg 2011, 23:04

Svi si bili na nivou (bar u 2. poluvremenu), čak i Evans fino ošutao ali onaj skinu.
Rooneyeva kosa je jedno od važnijih pojačanja Uniteda ovog ljeta.

Bilo bi još zanimljivija utakmica da Tottenham nije forsirao šuteva sa udaljenosti. Jbt ako se posrećilo Cityu i West Bromu ne znači da će De Gea i njima dati.
100% sportski i krajnje opušten potpis

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 23:06

pa ni san marino ne poziva samo 2 napadaca :D
???

rooney, caroll, welbeck i crouch.
ok to je tvoje misljenje po meni nije tako...i ja ga pratim bas dugo vremena i znam kako covijek rastura ..samo nije svako mesi da na svakoj tekmi razvali protivnika...i nemoj gledati defoa vidis kako smo im razbili sredinu nesto vand de vart pokusava al bezveze...a napad ne moze da funguje bez sredine...nego izgleda da ih i modric napusta..chelsea daje 30 miliona mozda su pristali a doveli su lukakua i matu...mogli bi biti gadni uz city trebamo da se pripremimo za nastavak sezone bice krvavo )))
u ligi prošle godine 4 gola u 22 nastupa. on što zabije zabije ovim najslabijim timovima i to uglavnom u 2-3 utakmice zabije po 2-3 gola na svakoj pa onda 15 utakmica ga nema nigdje. ispodprosječan napadač.

MIREL81
Kontakt:

Post Postao/la MIREL81 » 22 avg 2011, 23:10

Rooney88 je napisao/la:Kakva dva poluvremena, nevjerovatno fkt! :o

U prvom dijelu sam morao "roviti" "najboljeg", jednostavno smo bili losi. Welbeck i Anderson svaki kontakt s loptom upropaste, nista, nula, slabo, bezidejno...

A onda rapsodija u drugom dijelu, k`o da igra United. :D

Welbeck kao da je drugi igrac, kao da nije onaj Welbeck iz prvog dijela. Fkt bih volio znati sta im SAF radi u svlacionici ? :? :lol: Trci, uzima lopte, ne gubi ih, zabi gol i maestralno asistira Andersonu koji je takodjer proradio u drugom dijelu. Cleverley prelomio utakmicu sa Welbeckom. Ona asistencija iz prve je bila prelijepa. Giggs i Rooney samo zavrsili pricu na kraju.

Jones. :o Samo potvrdio moje rijeci sa starta prelaznog roka. Ovo nam je najvece pojacanje! ;) Postavlja se fantasticno, nije mu problem igrao sa Vidicem, Ferdinandom ili Evansom uklopi se odmah sto je za svaku pohvalu.
De Gea je bio dobar. Imao je par ne sigurnih intervencija ali je i hvatao dobre lopte, jake suteve i treba mu cestitati. Vidi se da ima jos treme ali se takodjer vidi da ga popusta. Kako samo "uleti u" Defoea na kraju. :mrgreen:

Ocekivao sam vise od Tottenhama, slabo je ovo za iole ozbiljnijeg, boljeg plasmana na kraju.

Fantasticna noc!
svaka cast za post druze slazem se sa svim ovde sto si napisao i cestitke momcima na pobjedi :twisted:

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 22 avg 2011, 23:10

haxonja je napisao/la:Eh taj SAF! Nego u prvom momci se prepali atmosfere jer ipak oni su mladi i kada igras pred 75000+ gledalaca nije mala stvar. Sto se moglo da vidi jer jednostavno u grcu su igrali i najvise strah. Hajd sto oni al' sto Anderson podbaci. Pauza onda SAF ulazi i sigurno govori hajmo brze i opustite se ovi navijaci stoje iza vas samo loptu naprijed i gol pada sto je tako i bilo.

Jones aka Terry ista mrcina zna povuci loptu ima drskost sve pohvale i biti ce lider ove ekipe u odbrani.

e odavno nisam cuo bolju ocijenu i komentar )))bas sve ovako..a vidic nam bas treba a rio takode mada ga jones bez problema moze mijenjati...ando bas nikad da ude u neku konstantu nadam se da hoce vise..mada tesko..takav je vec par godina...roony kralj,a nani ..oprasta mu se mada se zna da je on jedan od glavnih igraca...clavery je jednostavno mlad...i ovakav ce biti jos 2 il 3 god..ono dobar-los dobar los..a i njega ce fergi negdje da proda za 100 miliona za par godina ..i kako kazes evansu imas mahanje od nas i uniteda )))nece se on dugo zadrzati ferd i vidic pa smailing i jones ..nema on tu sanse..

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 22 avg 2011, 23:13

ovo je bilo da pokazemo dio raspolozivog potencijala :D

evans je fantasticno odigrao i nesumnjam da ce u klubu ostat duze i od vidica i ferdinanda covjeku su tek 23 godine i veceras je pokazao da se i na njega moze racunat svidjalo se to nekom ili ne
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 22 avg 2011, 23:16

pa ok svako ima svoje..mada me niko ne moze ubijediti da momak ne igra dobro...kad je hery trener kao fergi nikad isti tim..i jedno vrijeme je imao masu napadaca..kin,defo,pavlicenko,bent,i tako da je uvijek mijenjao i zato nikad ni jedan da se dokaze..al eto opet kazem tvoje misljenje ne mogu niti zelim da ga mijenjam ))a i on je sklon povredama pa tako da malo igra pa onda malo ne...kao tores il roben i tako ti sa stakllenim nogicama..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2011, 23:16

e odavno nisam cuo bolju ocijenu i komentar )))bas sve ovako..a vidic nam bas treba a rio takode mada ga jones bez problema moze mijenjati...ando bas nikad da ude u neku konstantu nadam se da hoce vise..mada tesko..takav je vec par godina...roony kralj,a nani ..oprasta mu se mada se zna da je on jedan od glavnih igraca...clavery je jednostavno mlad...i ovakav ce biti jos 2 il 3 god..ono dobar-los dobar los..a i njega ce fergi negdje da proda za 100 miliona za par godina ..i kako kazes evansu imas mahanje od nas i uniteda )))nece se on dugo zadrzati ferd i vidic pa smailing i jones ..nema on tu sanse..
evan je buducnost Uniteda momak moze igrati desno,lijevo u sredini slican o´shea
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 22 avg 2011, 23:19

Ja ne bih rekao da je to bila nervoza u prvom dijelu. Stekao sam utisak da se nisu htjeli uopšte umarati niti nešto posebno pokušavati. Kao da im je Ferguson rekao da je najbitnije da zadrže 0:0 (u međuvremenu ako se nešto uradi, super), a da onda u drugom dijelu eksplodiraju, što su i uradili.

Ne pišem nešto često na ovoj temi, pa ću samo pohvaliti nadolazeće snage Uniteda, Welbecka, a pogotovo Cleverleya. Posudba u Wiganu će mu ispasti zlata (karijere) vrijedna. Možda je još rano za konačne zaključke, ali Sneijder (čitaj: veliko trošenje) nije potreban Unitedu. Ovo što oni trenutno imaju u veznom redu je savršen spoj mladosti i iskustva gdje bi mladost mogla itekako zasjati ove sezone. Mišljenja sam da je Young precijenjen igrač, i sve ono što mu zamjeram je potvrdio u prvih par utakmica, no danas se trudio. Čini se kako se uklapa u filozofiju tih napadačkih akcija tako će i te njegove mane vremenom, najvjerovatnije, polako nestajati.

Jones, što su neki, uključujući mene, i prije njegovog prelaska u United znali, fantastičan. Novi vođa buduće odbrane Uniteda, u to ne sumnjam. Ferguson je nekako sve pozicije uskladio finim balansom mladosti i iskustva pa tako ne treba brinuti o izgledu, po milioniti put, budućeg tima Uniteda. Sve će biti na Fergusonovom nasljedniku... Servirano na tacni. Ovo što je on uradio, tačnije radi, godinama unazad je za svaku moguću pohvalu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 22 avg 2011, 23:19

kratko i jasno.....dominacija u svakom segmentu igre...oni isli na kartu nesigurnosti golmana sto jednu veliku ekipu to nesmije krasiti, ali Tot svakako nije velika ekipa tako da je to jedina karta koju su imali. Beil za mene uvijek bio prosjek pa njega ko god cuva iz Man utd covjek se ne vidi....Glory Glory Man Utd :twisted:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 22 avg 2011, 23:21

ajde i da se mi iskupimo i da snimimo fergijeve bebe hahaha....kad bi ih spojili mata i fergija oko 50 godina skupa a covijece da ne povijerujes...a ne kao neki real il milan inter,chelsea..dvi tekme nerijeseno i ajmo otkaz ..kad su onakvom miriniji dali otkaz onda stvarno niu citavi a zato je Manco naj klub na svijetu..I LOVE MANCHESTER..
CRVENE I BIJELE TO SU BOJE MOJE,MANCU JA VOLIM KAO OCI SVOJE ==)))))haha

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 avg 2011, 23:22

Rooney88 je napisao/la:Kakva dva poluvremena, nevjerovatno fkt! :o

U prvom dijelu sam morao "roviti" "najboljeg", jednostavno smo bili losi. Welbeck i Anderson svaki kontakt s loptom upropaste, nista, nula, slabo, bezidejno...

A onda rapsodija u drugom dijelu, k`o da igra United. :D

Welbeck kao da je drugi igrac, kao da nije onaj Welbeck iz prvog dijela. Fkt bih volio znati sta im SAF radi u svlacionici ? :? :lol: Trci, uzima lopte, ne gubi ih, zabi gol i maestralno asistira Andersonu koji je takodjer proradio u drugom dijelu. Cleverley prelomio utakmicu sa Welbeckom. Ona asistencija iz prve je bila prelijepa. Giggs i Rooney samo zavrsili pricu na kraju.

Jones. :o Samo potvrdio moje rijeci sa starta prelaznog roka. Ovo nam je najvece pojacanje! ;) Postavlja se fantasticno, nije mu problem igrao sa Vidicem, Ferdinandom ili Evansom uklopi se odmah sto je za svaku pohvalu.
De Gea je bio dobar. Imao je par ne sigurnih intervencija ali je i hvatao dobre lopte, jake suteve i treba mu cestitati. Vidi se da ima jos treme ali se takodjer vidi da ga popusta. Kako samo "uleti u" Defoea na kraju. :mrgreen:

Ocekivao sam vise od Tottenhama, slabo je ovo za iole ozbiljnijeg, boljeg plasmana na kraju.

Fantasticna noc!
Bice da ih je Modric psiholoski unistio :mrgreen: . Steta, volio bih da Totenhem bude ozbiljan kandidat u borbi za Ligu prvaka.

Nisam gled'o tekmu, imalo se pametnijeg posla :mrgreen: . Jedva cekam da odgledam Dzonsa i Keverlija, da vidim jesu li tako dobri kako se ovdje govori :) . Vidim hvalite i Smelinga, koji je svakako potencijal, al' ima u njemu doza 'braunovstine' :mrgreen: . Mislim da nije lijepo pisati da je bolji od Ferdinanda. Rio je uz Vidica i Terija najbolji stoper svijeta (mozda i najbolji). Al' dobro je sto za njih postoje kvalitetne alternative. Za mene je i Evans igrac na kojeg treba racunati. Nije za prve postave, al' je kao zamjena dosta dobro rjesenje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 22 avg 2011, 23:22

Ne znam koga prvo da hvalim, pa zato necu nikog. U prvom poluvremenu prosjek, ali drugo :D !!
Prosjek godina nam je bio 22 dok nisu izvresene zamjene. Stvarno imamo svijetlu i blizu i dalju buducnost s ovakvom mjesavinom starih majstora i ovakvih mladih igraca.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 22 avg 2011, 23:25

FCUM je napisao/la:

evan je buducnost Uniteda momak moze igrati desno,lijevo u sredini slican o´shea
aaaa kakv evans kakav osea kakav braun...vec sam rekao jednom radi cega je osea bio tu i braun...imali su place "samo 60 000"sedmicno i nisu se nikad ljutili sto su na klupi jer znaju da nisu klasa a igraju za mancu i briga ih..a plate bole glava..tako i evans...i braun i osea da su bili klasa igrali bi bar nekad kao prvi tim nego su uvijek nekako izbijali mjesta gdje se neko povrijedi pa moraju oni...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.