Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 24 avg 2011, 01:43

SKY - Na pomolu razmjena Bonucci - Bruno Alves

U narednim danima je moguće da dođe do razmjene stopera između Juventusa i Zenita.

Prema navodima Sky Sporta, postoji velika mogućnost da Bruno Alves pređe u Juventus, a da Bonucci postane novi član ruskog Zenita.

Portugalac je odjednom prva meta za stopersku poziciju.

Očekuje se ubrzo rasple

Agent: Ne vjerujem da Fiorentina želi Iaquintu

Vincenzo Iaquinta bi trebao do kraja mercata preći u drugi klub, a agent je danas izjavio da postoji mala mogućnost da će to biti Fiorentina.

Iaquinta se povrijedio i izbivat će još više od mjesec dana van terena. On će gotovo sigurno napustiti Juventus, a njegov agent je danas izjavio:

"Razgovarao sam sa Corvinom, SD Fiorentine, no ne vjerujem da je zainteresovan za mog klijenta."

Iaquinta je u Juve stigao 2007. godine iz Udinesea.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 10:24

guru trac : Zenti je povecao ponudu za Bonuccia na 12 miliona, ugovor na 4 godine po 2,5 miliona godinje, Bruno Alves bi bio dio transfera, dosao bi na posudbu s pravom otkupa u Maju slijedece godine za 7,5 miliona.
Razmatramo ponudu, Pepe nije dio transfera jer Conte ga je oznacio "nije za prodaju" bold - :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 10:26

Ljudi vjerujte mi,nema od toga nista ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 10:29

Dylan Dog je napisao/la:Ljudi vjerujte mi,nema od toga nista ;)
ja samo prenosim ono sto neki likovi koji su barem 70% tacnih vijesti prenijeli, da li je ova tacna i da li spada u 30% netacnih, ne znam, vidjecemo.
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 24 avg 2011, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 avg 2011, 10:34

Dylan Dog je napisao/la:Ljudi vjerujte mi,nema od toga nista ;)
zasto to?? ma sto se vise mucis bit ce gore, :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 avg 2011, 10:39

Kako Gds prenosei mozemo se nadati da cemo vidjeti Perottija il Eliu na lijevo krilu, ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 10:40

Ne znam,ondje gdje se mogu procitati pouzdane informacije za rusku ligu uopce ne spominju nista od toga :roll:

A ozbiljno,ja vjerujem da bi Bonnuci pod Spalletiovim vodstvom strasno napredovao,kada bi se desila ta zamjena bilo bi OK,B.Alves se bas nije proslavio u Zenitu,daleko od toga da je on los,ali je doveden da bude stup odbrane,a toliko impresivan nije,Lombaerts koji je puno manje poznato ime je bolji dio stoperskog tandema.

Ne znam sto bi se dovodio Pepe kad je u timu Rosina,koji je i bolji igrac,mada dovedosmo ga kao jednog od talentovanijih ofanzivaca iz seria A al nikad se nije izborio za prvu postavu Zenita,mada je znao na momente bljesnuti,ali..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 avg 2011, 13:18

slika

Arsenal i Mi, treceg nema :roll:

slika

Vrlo perspektivan fudbaler, tek mu je 31. :roll:

Ipak, bio bih zadovoljan i jednom dobrom sezonom...samo da udjemo u LP...

slika

:lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 13:27

to sam i ja za Maloudu pomislio, veoma mlad, tek mu 31 :D

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 avg 2011, 13:56

Plan nam je bio dovesti mladje igrace, pomladiti ekipa, a pred kraj merkata nam dolaze mladici iznad 30 godina. Opet nas je Marotta prevario...

Bufon:''Juventus je spreman!''

Iskusni golman poručio navijačim da je sve ''dotegnuto'' u ekipi pred početak sezone. Raduje ga dobra pripremljenost i veliko interesovanje navijača.
''Velika je odgovornost na nama, iako ima puno entuzijazma. Znamo da krećemo od nule, a istorija Juventusa poziva na momentalno vraćanje u vrh. Moramo da se nadmećemo za to od početka do kraja. Juventus je spreman i navijači su naše zlato. Svaki od njih je bio malo uzdrman tokom poslednje dve godine, ali sad nije prošao jedan dan da trening kamp nije bio bez njih'', rekao je Bufon i dodao da je i sam dobro fizički pripremljen.

''Očekujem da više igram. U poslednjih par godina nisam mogao da treniram normalno, posle operacije nisam imao ni jednu povredu, što je dobar znak. Osećam se odlično, što sam dokazao na treninzima. Nadam se da ću da branim bar do 39-me godine.Propustiću poslednje utakmice u Seriji A, pošto ćemo tad već da osvojimo titulu'', kroz osmeh je rekao Bufon.

sportske.net

Forza Gigi!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 avg 2011, 14:43

dobar je malouda ne bi juve pogriješio kad bi ga doveli za male pare, sad što nije u cvijetu mladosti o tom potom, bolje provjereni malouda za 10m nego neki talenat od 15-20g koji će tek stasati za 2-3 godine i pitanje je hoće li.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 14:59

Official: Giaccherini to Juve for 3 million plus the loan of Martinez.
SKY

e smijel nam ko sad sta, jos Malouda i da osvojimo Ligu Prvaka iako nismo u njoj. :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 avg 2011, 15:04

Claudio Zuliani
Come anticipato nei giorni scorsi cari fratelli e care sorelle ...Giaccherini e' ufficialmente il settimo acquisto del mercato bianconero : al Cesena vanno 3 milioni e Martinez in prestito !
A breve arriveranno un altro esterno e un difensore centrale.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 15:06

juventus 0244 je napisao/la:Claudio Zuliani
Come anticipato nei giorni scorsi cari fratelli e care sorelle ...Giaccherini e' ufficialmente il settimo acquisto del mercato bianconero : al Cesena vanno 3 milioni e Martinez in prestito !
A breve arriveranno un altro esterno e un difensore centrale.
dakle jos dva igraca, hajd mozda Marotta ispuni obecanje pa dovede ta 2 igraca kad je vec lagao o mercato di qualita, World Class igracima i tako tim snovima.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 24 avg 2011, 15:13

Jedan od tih je Malouda, on bi kao bio nase najjace pojacanje, ne bi to bilo lose sa njim ali da se plati kao sto pise na juvebalkan 5-6 miliona sve preko tog je lose onda su trebali dodati za neku drugu opciju. Naravno i ovo je neko kratkorocno rjesenje samo za ovu sezonu eventualno slijedecu, ali tad vec ocekujem i neke zvijezde koje nam je obecao ovaj rok, ipak cemo ici na nesto vise od samog plasiranja u LP.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2011, 15:18

Pa bolje i Malouda nego da se opet desava Martinezi nekakvi i da se placaju po 15-20 mill...
Ako se ostvari transfer Maloude u Juve to ce biti odlican posao uz Vucinica najbolji deal......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 avg 2011, 16:18

JuveSissoko je napisao/la: dakle jos dva igraca, hajd mozda Marotta ispuni obecanje pa dovede ta 2 igraca kad je vec lagao o mercato di qualita, World Class igracima i tako tim snovima.
Najgore je što sad jer Malaka neće htjeli u Cesenu, pa će to biti samo jedan prosječan igrač više :? !

Kad bi doveo Alex (Lugana) i na lijevo krilo neke od ovih Perotti, Honda, Mata, Nani, Ramirez (jeste da je razlika u kvaliteti između ovih od igrača do igrača različita, ali svaki ima neke predonosti, zašto bi bilo dobro da dodje).

A naravno da se rješi ako ništa Grygere, Martineza, Amaurija i Grossa! Ja bi mu mogao dati neku veću ocjenu za ovaj prelazni rok, uprotivnom prosjek ili ispod prosjeka, najrelanije!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 avg 2011, 16:31

Šta reći za Giacherinija?? čisti prosjek (26 godina) koji će bezveze uzeti mjesto mnogo boljim i mlađim igračima tipa Pasquato,Fausto Rossi,Iago Falque. Pa moj Marrota zar nisi mogao Giovinca vratiti??
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 avg 2011, 16:40

agent bastosa nije isključio mogućnost da njegov klijent pređe u juventus do kraja prelaznog roka.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 24 avg 2011, 17:45

Ponos Torina je napisao/la:Pa bolje i Malouda nego da se opet desava Martinezi nekakvi i da se placaju po 15-20 mill...
Ako se ostvari transfer Maloude u Juve to ce biti odlican posao uz Vucinica najbolji deal......
Slazem se sa tobom, on je vrhunski igrac i drago ce mi biti ako potpise ali opet ima 31 godinu i ako se plati 10 mil onda je bolje bilo dodati jos 5-10 i kupiti npr Perrotia, on moze igrati jednu maximalno dvije sezone i to je to.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.