Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 12:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Boga mi @JuveSissoko danas si za muštuluka...

Hajd možda bude neka bajram banka :mrgreen: :lol: :lol:

A nekako mi ovo sve zvuči nerealno da bi bilo istinito...
ne znam, volio bih da je istinito, jedino sto sam uvjeren da su Estigarribia i Giaccherini dovedeni da budu back up igraci.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 avg 2011, 13:55

Samo laganini braćo, valjalo je da odigramo ovog vikenda protiv grogiranog Udinesea ali šta se može... ja i dalje vjerujem u tri boda na tom gostovanju..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 avg 2011, 14:10

JuveSissoko je napisao/la:citam nudimo Maloudi 4,8 miliona na tri godine ugovora, koje budale, pa nije Malouda Pastore , nego starac koji dolazi iz engleske lige pa ovi poletili da mu pljunu platu kao kod Buffona slicnu,svasta. :?

EDIT: toliko casha Malouda hoce, wau on stvarno misli da je tako dobar.
to bi bilo 4,8 svake godine, 14,4 miliona njemu na ruke, na to Juve mora plaitit poreza i ostalih doprinosa jos jedno 10 miliona, i ispadne oko 25 miliona da potrosimo kroz tri godine na igraca kojem je karijera na kraju :? jbo vas Man City, idite u njega ako vam je do kesha samo :mrgreen:
Dosta je ovo para nadam se da ce on opravdati sve ulozeno. Meni ovo nije WC igrac ali opet veliko pojacanje :)

Haha ostalo necu ni komentarsati za Tottenham i Alvesa tu sam vec napisao, razmjena+doplata=glupost :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 avg 2011, 14:11

Još Lugano i Malouda... hajde Marotta iznenadi i sebe i nas.. :) :D :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 avg 2011, 14:20

Šta će nam Maluda od skoro 32. godine!?

Ne treba nam on, ili jednostavmo moramo ispuniti tu kvotu od najmanje jednog tamnoputog igrača u ekipi :mrgreen:

Ali kako sam pročitao Chelsea ga ne želi prodati...

Krasić van terena 10 dana, nek je vala prvenstvo odgođeno :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 avg 2011, 14:26

JuveSissoko je napisao/la:evo vijesti jednog od pouzdanijih gurua, ne znam jesu li tacne, na italijanskom su, mogu se skontat na prvi pogled :mrgreen:

1 bonucci e pepe vanno allo zenit,a breve la nota ufficiale

2 almiron al catania per 2.1 ,a breve l'ufficialita'

3 iago al totthenam con riscatto fissato a 2.5 è gia' ufficiale

4 amauri a breve al psg,accordo trovato,domani l'ufficialita'

5 estigarribia ha appena fatto il prelievo del sangue a breve il cerotto.
Buraz previse dobro da bude istinito...
Nije bas da kontam ista ovdje jer je na ital. jeziku ali mogu predpostaviti kada pise ime naseg igraca i cifra pored njega da nas napusta za tu cifru...
Ovo za Amaurija vjerujem, jer mu oni mogu dati platu koju hoce, pa cak i vise nego sto mu mi sada dajemo...
Iago je meni ne dokazan igrac ali opet mogli su mu dati sansu prosle sezone da vidimo kakav je, a ne moze biti gori od raznih Grygera, Džandonata i tako tih...
Alves ako dodje, je stoper u najboljim godinama jer Kannavaro je kod nas dosao sa 31 god. i postao najbolji igrac svijeta te godine... a ovaj je jos mladji... mada ja nevjerujem da su ovi iz Zenita bas toliki idioti da daju jednog od boljih svjetskih stopera za 2 nakarade kakve su Bonucci i Pepe...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 avg 2011, 14:38

Krasić je svako poluvrijeme van terena :)

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 avg 2011, 14:40

Hehe za manje pare se nije moglo dovesti bolje lijevo krilo, naravno mislim na odstetu od 5 mil, a to za Alvesa se i ne slazem jer dajemo 2 igraca za nekoga ko ima 29 godina i pored tog jos doplacujemo. Drugo je Cannavaro a drugo je Alves i on je tada imao strasan tim dok ovdje nama fali jos dosta igraca. Radije bih da dovedemo nekog mladeg.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2011, 15:01

jel vas to Grygera pojacava svojim odlaskom....ovaj Bularuz kakav god da je bolji je sigurno od Grygere...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 avg 2011, 15:12

J.ebo me svak ako ja išta kontam oko ovog prelaznog roka. Doveli smo dva lijeva krila i dovodimo treće(Malomuda, Elia, Vargas). Dajemo Pepea i Bonuccia za Alvesa. Prodajemo Pepea, Amauria. Dovodimo 5 štopera Halid, Lugano, Alves, Alex .... :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2011, 15:51

Oxygen je napisao/la:Marotta dao Tottenhamu opciju za kupnju :(
Imas li link gdje pise da Tottenham ima pravo odkupa, ja koliko sam čitao piše samo posudba?
dzenan01 je napisao/la:J.ebo me svak ako ja išta kontam oko ovog prelaznog roka. Doveli smo dva lijeva krila i dovodimo treće(Malomuda, Elia, Vargas). Dajemo Pepea i Bonuccia za Alvesa. Prodajemo Pepea, Amauria. Dovodimo 5 štopera Halid, Lugano, Alves, Alex .... :roll:
Doveli smo dva krila, jer izgleda da dva idu Pepe i Martinez ( jel on otišao u Cesenu, odnosno šta je sa njim :D), i treba doći još jedno bolje krilo, e sad je upitan i ostanak Pasquata, ali mislim da će on ipak ostati, jer duga je sezona. Pepe i Bonucci bi išli tamo, Alves kod nas + Zenit nam još doplati neki iznos sigurno oko 5-6 miliona! E sad ostaje da vidimo dali Halid dolazi kao rezervni stoper ili ćemo dovesti Lugana, jer ako dolazi Bruno, od Alex-a nema ništa. Znači kako god okreneš zapetljano je ovo!

Dalje po izjavama Giaccherini može se zaključiti da je on došao jer je to zahtjevao Conte, tako da nemamo šta reći Marotti za ovo, nadam se da Conte zna šta radi!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 avg 2011, 16:36

Hahah ja koliko sam bio shvatio mi saljemo njima Pepea i Bonuccia i jos doplacujemo za Alvesa :lol:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 26 avg 2011, 16:56

Oxygen je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Imas li link gdje pise da Tottenham ima pravo odkupa, ja koliko sam čitao piše samo posudba?
La Juventus Football Club comunica di aver ceduto Yago Falque Silva al Tottenham Hotspur. Lo spagnolo, classe 1990 e arrivato alla Juventus nel 2008, passa ai londinesi con la formula del prestito gratuito fino al 30 giugno 2012 e diritto di riscatto a favore del club inglese".
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 18:27

znaci Elia nam je lijevo krilo :( :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 18:52

[youtube][/youtube]

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 26 avg 2011, 19:09

JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Stvarno prelijep spot ( ako ga tako mogu nazvati ) naseg buduceg stadion, kako sam vidio potpuno spremnog za takimicarsku sezonu. Jedva cekam otvorenje, i bicu jos zadovoljniji ako se budemo rijesili "lezihljebovica" na celu sa Amaurijem,Grygerom i drugim.

Bice ovaj stadion" zmajevo gnijezdo" :) za sve nase protivnike,aBd..

@sarajlija :)
Sve je ok, ti radis svoj posao :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 avg 2011, 19:19

Fantastican je stadion..prava ljepotica.

Ovaj Estiggaribia bi nas mogao iznenadit. ;) Pratio sam Copu, bio je vrlo dobar. Sta je Alvesu uradio u onoj tekmi...strasno :mrgreen:
@sarajlija :)
Sve je ok, ti radis svoj posao :)
Ipak si nas pa mi zao :mrgreen: , a i ne vjerujem da si vidio ono upozorenje prvi put kad sam ostalima pisao, da ce biti sankcije ako nastave, pa zato ti rekoh, jer ti je ovo prvi put i odmah ban, ne moze tako, nije posteno otprilike. Lako je meni za tebe, razuman si ti, ali u pogroseno vrijeme na pogresnom mjestu, posluzio si za treniranje autoriteta :lol: :mrgreen: :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 26 avg 2011, 20:25

Sto rece Sarajlija i ja isto mislim, imam osjecaj da bi nas Estigaribia mogao iznenadit.
Flamini navodno odsutan 5 mjeseci poslije onog ludila Pasquata, neka potvrdi neko od Rosonera ako sam upravu. :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 20:27

MakeTZ je napisao/la:Sto rece Sarajlija i ja isto mislim, imam osjecaj da bi nas Estigaribia mogao iznenadit.
Flamini navodno odsutan 5 mjeseci poslije onog ludila Pasquata, neka potvrdi neko od Rosonera ako sam upravu. :)
i ja sam to cuo, znaci Pasquato "salje u bolnice" :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2011, 20:32

Ekipa za skudeto! :D

----------------------------Storari-----------------------------
Motta--------------Sorensen-----Barzaglie-----------Grosso
Giaccherini--------Pazienza-------Marone---------Martinez
-----------------------Iaquinta-------Amauri

Klupa: Kirev, Bonucci, De Ceglie, Grygera, Marchisio, Estigaribia, Toni!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.