Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
najbolji engleski sudac je alan wiley šteta što ne sudi više, webb radi bilijun grešaka po utakmici
Hajd` sad ti razmisli kako bi bilo da ja "priznam" njegove gresko u korist Uniteda? Smijesno!AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd priznajte da je imao dobrih odluka za Manchester, i da uvijek sudi na OT-uRooney88 je napisao/la:Ko ce pobijediti ostavimo za mec, neka dobije bolji. Samo mi je malo bezveze da vec sada pocnete pricu o sudijama Upropastit` cete obje teme. To mi se ne svidja.![]()
![]()
![]()
ali nece on biti problem... Manchester ce normalno pobijediti jer je Arsenal preslab za bilo sta drugo...
Sjetite se Liverpoola prosle godine, mislim da je on sudio![]()
![]()
Mozda su i bile greske ali isto tako da su bile na nasu stetu a u vasu korist nebi se niko na vasoj temi bunio nego bi mi bacali izgovore na sudjenje. Tako ti to ide druze! Mada ja prvo razloge za poraze trazim u losoj igri tima a ne u sudijskim greskama.
To da je Arsenal preslab i ne mogu bas potvrditi. Jeste slabiji u odnosu na proslu sezonu to je definitivno ali da nemajte sanse nebih bas rekao, Arsenal je jos Arsenal.
Kazem, pustimo nedjelji da odluci ko je bolji trenutno. Favoriti mozda jesmo ali ja nikad` nisam volio to "breme". Stvara pritisak.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dobro Webb jeste zakleti Manchesterovac, ali kad je neka ekipa beton ni sudija im ništa ne može. Uz izuzetak onog Ovreba i naših domaćih sudija, oni su stvarno svemogući.
Inače od utakmice sa Manchesteron ne očekujem ništa, bod ko kuća, zadovoljan sam i minimalnom pobjedom Manchestera samo da nas ne nakantaju. Fergie imaj duše.
Inače od utakmice sa Manchesteron ne očekujem ništa, bod ko kuća, zadovoljan sam i minimalnom pobjedom Manchestera samo da nas ne nakantaju. Fergie imaj duše.
pa ako je onaj nas majmun stavio walcotta i bentnera na krilo vala napravice i od hazarda veznjaka dobrog
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 64,00.html
prema skaju,a trebalo bi da je tacno,elia na meti
edit:i kranjcar takodjer,mada mu se ja bas nebi toliko radovo
Javna je tajna da Niko Kranjčar želi napustiti Tottenham i otići u klub gdje bi više igrao. Nagađalo se o interesu Rome, Sunderlanda, pa i Liverpoola, a sada se u engleske medije probila vijest da je za njegove usluge zainteresiran Arsenal
Iako u prijateljskim utakmicama briljira, a i trener Redknapp ga hvali, Kranjčar u Tottenhamu ne dobiva adekvatnu minutažu. Zbog toga je već davno izrazio želju za odlaskom. No, zasad je hrvatski reprezentativac i dalje na White Hart Laneu
Razni klubovi povezivali su se s Kranjčarom, ali zasad još nije došla ponuda koja bi zadovoljila sve. S druge pak strane, nakon što je Nasri otišao u Manchester City, a Fabregas u London, Arsenal je ostao bez veznog reda. Tako se pojavila vijest da je menadžer 'topnika' Arsene Wenger spreman ponuditi velik novac za Niku Kranjčara. Navodno su u Arsenalu spremni dati šest milijuna funti.
Wenger je bio zainteresiran za Kranjčara prije pet godina, no tada se nije ostvario transfer. Možda ovog ljeta.
prema skaju,a trebalo bi da je tacno,elia na meti
edit:i kranjcar takodjer,mada mu se ja bas nebi toliko radovo
Javna je tajna da Niko Kranjčar želi napustiti Tottenham i otići u klub gdje bi više igrao. Nagađalo se o interesu Rome, Sunderlanda, pa i Liverpoola, a sada se u engleske medije probila vijest da je za njegove usluge zainteresiran Arsenal
Iako u prijateljskim utakmicama briljira, a i trener Redknapp ga hvali, Kranjčar u Tottenhamu ne dobiva adekvatnu minutažu. Zbog toga je već davno izrazio želju za odlaskom. No, zasad je hrvatski reprezentativac i dalje na White Hart Laneu
Razni klubovi povezivali su se s Kranjčarom, ali zasad još nije došla ponuda koja bi zadovoljila sve. S druge pak strane, nakon što je Nasri otišao u Manchester City, a Fabregas u London, Arsenal je ostao bez veznog reda. Tako se pojavila vijest da je menadžer 'topnika' Arsene Wenger spreman ponuditi velik novac za Niku Kranjčara. Navodno su u Arsenalu spremni dati šest milijuna funti.
Wenger je bio zainteresiran za Kranjčara prije pet godina, no tada se nije ostvario transfer. Možda ovog ljeta.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja bih radije Kranjčara nego onog Eliu. Doduše ne znam kakav je Elia igrač, stvarno ne znam a lično meni je Nikec bog i batina, kako bi sebi odmah kupio njegov dres kad bi došao. Jest da su Hrvati izmislili tu vijest, al' eto.
- _karabaja_
- Kontakt:
Walcott nije postao ni priblizan igrac onome sto se od njega ocekivalo. Bolje mi je izgledao prije nego u zadnje vrijeme, kao da stagnira i cesto djeluje izgubljeno. Doduse ima jos mnogo vremena za njega i mozda ako sastavi jedno vrijeme bez povreda i uz to odigra koju dobru utakmicu i dobije na samopouzdanju i bude nesto od njega.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Teska situacija. Par dana do kraja prelaznog, od transfera nema ni traga, ni glasa.
Tegoba sa Wengerom.
Tegoba sa Wengerom.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Arnelinho odakle ti ova informacija? :OArnelinho je napisao/la:Jbt sve, evo vam:BREAKING: Eden Hazard is flying to England as we speak medical has been set for tomorrow afternoon details will become clearer tonight
Niku bih ja volio vidjeti u Arsenalu, već sam davno to rek'o, a i sada stojim iza toga. Onaj ko ne vidi kakav je kvalitet Kranjčar taj je slijep.
Što se tiče Elije, pa hm...Arsenalu je (valjda) pun kufer tih krilnih igrača.
Jako sličan igrač Bastosu,kojeg bih radije gled'o u Arsenalovom dresu, al' ne znam zbog čega dovodit krilne igrače.
@Edin.-: Ne možeš sutradan nakon kvalifikacionog duela ništa ni potpisat.
Biće do nedjelje u 00:00 najmanje dva igrača. 
@frankqqqqq: Sa twittera.
Što se tiče Elije, pa hm...Arsenalu je (valjda) pun kufer tih krilnih igrača.
Jako sličan igrač Bastosu,kojeg bih radije gled'o u Arsenalovom dresu, al' ne znam zbog čega dovodit krilne igrače.
@Edin.-: Ne možeš sutradan nakon kvalifikacionog duela ništa ni potpisat.
@frankqqqqq: Sa twittera.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- majestic24
- Kontakt:
ma to je najvise zbog paje jbg...mora cojk da se pronadjeAllGunsBlazing je napisao/la:Ako cemo realno, on ima najvise sudjenja na OT-u, ali cak duplo vise od slijedeceg sudije, i da ima nekoliko vecih greska u korist Manchestera, mada u ovom trenutku on uopste nece biti potreban, jer ce ovaj Manchester pobijediti..
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa dobro. Tu se slazem. Ali, bilo je dana i prije Qual..Arnelinho je napisao/la:
@Edin.-: Ne možeš sutradan nakon kvalifikacionog duela ništa ni potpisat.Biće do nedjelje u 00:00 najmanje dva igrača.
Sigurno bi Hazard prist'o.Edin.- je napisao/la:Pa dobro. Tu se slazem. Ali, bilo je dana i prije Qual..Arnelinho je napisao/la:
@Edin.-: Ne možeš sutradan nakon kvalifikacionog duela ništa ni potpisat.Biće do nedjelje u 00:00 najmanje dva igrača.
A što se tiče Cahilla, pametan je Wenger. Čeka on da Bolton odvaga ponudu, neće ni on da da previše.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Daj Bože njih dvojica da dodju (Hazard-Cahill)
Čestitam dojučerašnjem kapitenu na još jednom trofeju...nek ih skuplja.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
hazard i cahill nisu dovoljni,uz njih 2cu trebaju nam jos 3 igraca,lijevi bek,spic,i kreator !!!
Pa šta je Hazard ako nije kratorarmin arsenalovac je napisao/la:hazard i cahill nisu dovoljni,uz njih 2cu trebaju nam jos 3 igraca,lijevi bek,spic,i kreator !!!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ja kolko znam Eden igra arshavinovu poziciju !!!! tip igraca koji dribla...ne vidim ga kao kreatora !!!Bosco je napisao/la:Pa šta je Hazard ako nije kratorarmin arsenalovac je napisao/la:hazard i cahill nisu dovoljni,uz njih 2cu trebaju nam jos 3 igraca,lijevi bek,spic,i kreator !!!, nama realno treba 5 napadača ali nismo mi krivi što nam je uprava retardirana i što su prekasno shvatili neke stvari.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Onda si ćorav šefearmin arsenalovac je napisao/la:Ja kolko znam Eden igra arshavinovu poziciju !!!! tip igraca koji dribla...ne vidim ga kao kreatora !!!Bosco je napisao/la:Pa šta je Hazard ako nije kratorarmin arsenalovac je napisao/la:hazard i cahill nisu dovoljni,uz njih 2cu trebaju nam jos 3 igraca,lijevi bek,spic,i kreator !!!, nama realno treba 5 napadača ali nismo mi krivi što nam je uprava retardirana i što su prekasno shvatili neke stvari.
to si dobro rekao, Eden igra Arshavinovu poziciju. Inače Arshavin je centralni ofanzivni veznjak samo je u Arsenalu krilo. Znači svugdje je igrao tu poziciju, osim u Arsenalu. a i kako bi je igr'o kod nas kad smo imali Fabregasa, Eden je i više nego kreator, on je čovjek koji može svojom brzinom i driblinzima ne samo namjestiti gol nego i često zabiti, bolju "zamjenu" za Fabregasa nismo mogli dobiti. Osim njega treba nam i:
-štoper
-lijevi bek
-veznjak
-napadač
Dakle ukupno 5 igrača, mada bi bio bingo kada bi nam i 2-3 došla.
-štoper
-lijevi bek
-veznjak
-napadač
Dakle ukupno 5 igrača, mada bi bio bingo kada bi nam i 2-3 došla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.