Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

donjuan
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 20:30

najbolji engleski sudac je alan wiley šteta što ne sudi više, webb radi bilijun grešaka po utakmici

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 avg 2011, 20:34

AllGunsBlazing je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Ko ce pobijediti ostavimo za mec, neka dobije bolji. Samo mi je malo bezveze da vec sada pocnete pricu o sudijama Upropastit` cete obje teme. To mi se ne svidja. ;) :D
Hajd priznajte da je imao dobrih odluka za Manchester, i da uvijek sudi na OT-u :lol: :lol: :lol: ali nece on biti problem... Manchester ce normalno pobijediti jer je Arsenal preslab za bilo sta drugo...
Sjetite se Liverpoola prosle godine, mislim da je on sudio :lol: :lol: :lol:
Hajd` sad ti razmisli kako bi bilo da ja "priznam" njegove gresko u korist Uniteda? Smijesno! :mrgreen:
Mozda su i bile greske ali isto tako da su bile na nasu stetu a u vasu korist nebi se niko na vasoj temi bunio nego bi mi bacali izgovore na sudjenje. Tako ti to ide druze! Mada ja prvo razloge za poraze trazim u losoj igri tima a ne u sudijskim greskama. ;)

To da je Arsenal preslab i ne mogu bas potvrditi. Jeste slabiji u odnosu na proslu sezonu to je definitivno ali da nemajte sanse nebih bas rekao, Arsenal je jos Arsenal. ;)

Kazem, pustimo nedjelji da odluci ko je bolji trenutno. Favoriti mozda jesmo ali ja nikad` nisam volio to "breme". Stvara pritisak. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 avg 2011, 20:47

Dobro Webb jeste zakleti Manchesterovac, ali kad je neka ekipa beton ni sudija im ništa ne može. Uz izuzetak onog Ovreba i naših domaćih sudija, oni su stvarno svemogući.

Inače od utakmice sa Manchesteron ne očekujem ništa, bod ko kuća, zadovoljan sam i minimalnom pobjedom Manchestera samo da nas ne nakantaju. Fergie imaj duše.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 avg 2011, 20:48

pa ako je onaj nas majmun stavio walcotta i bentnera na krilo vala napravice i od hazarda veznjaka dobrog

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 avg 2011, 20:49

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 64,00.html

prema skaju,a trebalo bi da je tacno,elia na meti

edit:i kranjcar takodjer,mada mu se ja bas nebi toliko radovo

Javna je tajna da Niko Kranjčar želi napustiti Tottenham i otići u klub gdje bi više igrao. Nagađalo se o interesu Rome, Sunderlanda, pa i Liverpoola, a sada se u engleske medije probila vijest da je za njegove usluge zainteresiran Arsenal

Iako u prijateljskim utakmicama briljira, a i trener Redknapp ga hvali, Kranjčar u Tottenhamu ne dobiva adekvatnu minutažu. Zbog toga je već davno izrazio želju za odlaskom. No, zasad je hrvatski reprezentativac i dalje na White Hart Laneu

Razni klubovi povezivali su se s Kranjčarom, ali zasad još nije došla ponuda koja bi zadovoljila sve. S druge pak strane, nakon što je Nasri otišao u Manchester City, a Fabregas u London, Arsenal je ostao bez veznog reda. Tako se pojavila vijest da je menadžer 'topnika' Arsene Wenger spreman ponuditi velik novac za Niku Kranjčara. Navodno su u Arsenalu spremni dati šest milijuna funti.

Wenger je bio zainteresiran za Kranjčara prije pet godina, no tada se nije ostvario transfer. Možda ovog ljeta.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 avg 2011, 20:53

Ja bih radije Kranjčara nego onog Eliu. Doduše ne znam kakav je Elia igrač, stvarno ne znam a lično meni je Nikec bog i batina, kako bi sebi odmah kupio njegov dres kad bi došao. Jest da su Hrvati izmislili tu vijest, al' eto.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 26 avg 2011, 21:56

Walcott nije postao ni priblizan igrac onome sto se od njega ocekivalo. Bolje mi je izgledao prije nego u zadnje vrijeme, kao da stagnira i cesto djeluje izgubljeno. Doduse ima jos mnogo vremena za njega i mozda ako sastavi jedno vrijeme bez povreda i uz to odigra koju dobru utakmicu i dobije na samopouzdanju i bude nesto od njega.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 26 avg 2011, 22:34

Teska situacija. Par dana do kraja prelaznog, od transfera nema ni traga, ni glasa.

Tegoba sa Wengerom.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 avg 2011, 22:40

Arnelinho je napisao/la:Jbt sve, evo vam:
BREAKING: Eden Hazard is flying to England as we speak medical has been set for tomorrow afternoon details will become clearer tonight
:mrgreen:
Arnelinho odakle ti ova informacija? :O

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 avg 2011, 22:41

Niku bih ja volio vidjeti u Arsenalu, već sam davno to rek'o, a i sada stojim iza toga. Onaj ko ne vidi kakav je kvalitet Kranjčar taj je slijep.

Što se tiče Elije, pa hm...Arsenalu je (valjda) pun kufer tih krilnih igrača. :D

Jako sličan igrač Bastosu,kojeg bih radije gled'o u Arsenalovom dresu, al' ne znam zbog čega dovodit krilne igrače. :?

@Edin.-: Ne možeš sutradan nakon kvalifikacionog duela ništa ni potpisat. :D Biće do nedjelje u 00:00 najmanje dva igrača. :mrgreen:

@frankqqqqq: Sa twittera. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 avg 2011, 22:43

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako cemo realno, on ima najvise sudjenja na OT-u, ali cak duplo vise od slijedeceg sudije, i da ima nekoliko vecih greska u korist Manchestera, mada u ovom trenutku on uopste nece biti potreban, jer ce ovaj Manchester pobijediti..
ma to je najvise zbog paje jbg...mora cojk da se pronadje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 26 avg 2011, 22:44

Arnelinho je napisao/la:

@Edin.-: Ne možeš sutradan nakon kvalifikacionog duela ništa ni potpisat. :D Biće do nedjelje u 00:00 najmanje dva igrača. :mrgreen:
Pa dobro. Tu se slazem. Ali, bilo je dana i prije Qual..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 avg 2011, 22:47

Edin.- je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:

Pa dobro. Tu se slazem. Ali, bilo je dana i prije Qual..
Sigurno bi Hazard prist'o. :mrgreen:

A što se tiče Cahilla, pametan je Wenger. Čeka on da Bolton odvaga ponudu, neće ni on da da previše. :mrgreen: Sad je njima prpa, zadnja godina ugovora. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 26 avg 2011, 22:51

Daj Bože njih dvojica da dodju (Hazard-Cahill)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 avg 2011, 22:54

Čestitam dojučerašnjem kapitenu na još jednom trofeju...nek ih skuplja.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 26 avg 2011, 22:56

hazard i cahill nisu dovoljni,uz njih 2cu trebaju nam jos 3 igraca,lijevi bek,spic,i kreator !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 avg 2011, 23:02

armin arsenalovac je napisao/la:hazard i cahill nisu dovoljni,uz njih 2cu trebaju nam jos 3 igraca,lijevi bek,spic,i kreator !!!
Pa šta je Hazard ako nije krator :D , nama realno treba 5 napadača ali nismo mi krivi što nam je uprava retardirana i što su prekasno shvatili neke stvari.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 26 avg 2011, 23:14

Bosco je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la:hazard i cahill nisu dovoljni,uz njih 2cu trebaju nam jos 3 igraca,lijevi bek,spic,i kreator !!!
Pa šta je Hazard ako nije krator :D , nama realno treba 5 napadača ali nismo mi krivi što nam je uprava retardirana i što su prekasno shvatili neke stvari.
Ja kolko znam Eden igra arshavinovu poziciju !!!! tip igraca koji dribla...ne vidim ga kao kreatora !!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 avg 2011, 23:15

armin arsenalovac je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Ja kolko znam Eden igra arshavinovu poziciju !!!! tip igraca koji dribla...ne vidim ga kao kreatora !!!
Onda si ćorav šefe :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 avg 2011, 23:19

to si dobro rekao, Eden igra Arshavinovu poziciju. Inače Arshavin je centralni ofanzivni veznjak samo je u Arsenalu krilo. Znači svugdje je igrao tu poziciju, osim u Arsenalu. a i kako bi je igr'o kod nas kad smo imali Fabregasa, Eden je i više nego kreator, on je čovjek koji može svojom brzinom i driblinzima ne samo namjestiti gol nego i često zabiti, bolju "zamjenu" za Fabregasa nismo mogli dobiti. Osim njega treba nam i:
-štoper
-lijevi bek
-veznjak
-napadač

Dakle ukupno 5 igrača, mada bi bio bingo kada bi nam i 2-3 došla.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []