Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
kako izvjestava novinar Sky Sport UK, koji je bio na licu mjesta, Grygera je vidjen u Londonu , u prostorijama Fulhama, kako odradjuje medicinski pregled, ali netom kasnije, uzivo, reporter se izvinuio, bila je to samo fatamorgana pod uticajem nesnosnih vrucina. 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Sretno Almiron, sretno Grygera hvala vam za sve
, ali daleko vam kuća od Torina bila
!
Ovaj Marotta nas počeo iznenađivati, ali daj sad nemoj stati idemo Iaquinta, Martinez i Grosso
, Amaurija ne računam, jer on ide 100%.
Jel potpisao Estigarribia jučer, jer bio je na klinici upoznao se sa Iaquintom, pa sad ne znam jel pao potpis!
Krasić u Chelsea, mislim da su to samo naglabanja, prodao bi ga za Malouda i 15 miliona
!
Ovaj Marotta nas počeo iznenađivati, ali daj sad nemoj stati idemo Iaquinta, Martinez i Grosso
Jel potpisao Estigarribia jučer, jer bio je na klinici upoznao se sa Iaquintom, pa sad ne znam jel pao potpis!
Krasić u Chelsea, mislim da su to samo naglabanja, prodao bi ga za Malouda i 15 miliona
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
http://juventiknows.com/marcelo-estigar ... -somebody/" onclick="window.open(this.href);return false;
o Estigarribiji
o Estigarribiji
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nije mi jasno kako se mozemo dvoumiti za 3.5mil kolika je cijena Lugana i Fenerbahchea, a radi se o vrlo dobrom stoperu. Dali smo 3 mil za anonimusa Giaccherinija koji nam nije potreban a i nema kvalitet za Juve, i ako je doveden da bude rezerva. Čudna je politika nasih glavonja po pitanju ovog merkata... 
Kako pise Paris Saint Germain ce nam preoteti Lugana...
Sa Krasica nisam zadovoljan, pa ako bi otisao ne bi previse zalio, mada su sve to šuplje price, sigurno,on, ne ide nigdje...
Polako se rjesavamo ovog otpada , sto je odlicna stvar
Sa Krasica nisam zadovoljan, pa ako bi otisao ne bi previse zalio, mada su sve to šuplje price, sigurno,on, ne ide nigdje...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa zar nije Martinez otišao u Cesenu u zamjenu za Giaccherinija!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- Ponos Torina
- Kontakt:
PSG ce uzet Lugana za 2.5 mill
onaj nas telac veze o transferima nema...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Almiron i nije igrao puno za nas klub, uvijek je bio na posudbama, tako da nisam ljut na njega. Nek mu je sretno u drugom klubu
Nas zastitnicki znak je Grygera
, nece ona lahko iz Juventusa...
@Bianconero1988
ja mislim da smo dali 3 mil i martineza na posudbu....
Neki od najljepsih golova , Juveo, iz najlosije proslogodisnje sezone...
[youtube][/youtube]
Nas zastitnicki znak je Grygera
@Bianconero1988
ja mislim da smo dali 3 mil i martineza na posudbu....
Neki od najljepsih golova , Juveo, iz najlosije proslogodisnje sezone...
[youtube][/youtube]
Zar Marchisio zna onako 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Dylan Dog voli Staru damu

Ž '21!
Zna sa da volim milfaceBianconeri1988 je napisao/la:@Dylan Dog voli Staru damu![]()
![]()
![]()
Ma osim Barcelone i Bayerna,niko mi nije mrzak
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- JuveSissoko
- Kontakt:
nije vise toliko ni pitanje iznos transfera, koliko se pocela kod nas gledati plata, a hvala Bogu uvijek ima Man C, ili PSG i slicni klubovi gdje Lugano moze da vise zaradi, a neka je tako, Secco nas je uhakao platama, Italija ima jednu veliku kocnicu kod dovodjenja igraca u ligu a to je veliki porezi, sve to klub mora da plati, Secco nas je izmasakrirao, rane i danas se vide, dok u drugim ligama je lakse oko plata.BigBen je napisao/la:Nije mi jasno kako se mozemo dvoumiti za 3.5mil kolika je cijena Lugana i Fenerbahchea, a radi se o vrlo dobrom stoperu. Dali smo 3 mil za anonimusa Giaccherinija koji nam nije potreban a i nema kvalitet za Juve, i ako je doveden da bude rezerva. Čudna je politika nasih glavonja po pitanju ovog merkata...
Qualla izdominiro sve svojim golovima...
A jos su ga zakinili za onaj go makazicama protiv Chieva... tj. nisu ga stavili na ovaj klip...
Definitivno Marchin gol je najljepsi ali ne bi ja njega stavio da on meni igra u 1. jedanaest iako on zna da da najljepsi gol od svih igraca...
Ne znam mozda smo mi trebali uzeti Aquamana pa igrati 4-3-3 jer me niko ne moze ubjediti da bi gori bili sa ovom formacijom nego sa onom sto ju igra Conte a koju je igrao i onaj sugo del Neri...
Aqua uopste nije bio los a sto je najvaznije mislim da nije imao povreda nikako iako smo ocekivali da ce on biti najvise vremena u bolnici uz naseg Zadru(Jakinta)...
Imam neki osjecaj da ce se on kakav je peh odmah povrijediti u dresu Milana iako ja to nebi zelio momku sigurno...
Pasquata ceka barem 10 utakmica suspenzije zato sto je pokidao ligamente Flaminiju onim trzajem...
Milan ce se mozda zalit da mu se ta kazna i poveca...
Dylan je jedan od nas... Jer predpostavljam da on kao i mi ne voli Kobaje...
A jos su ga zakinili za onaj go makazicama protiv Chieva... tj. nisu ga stavili na ovaj klip...
Definitivno Marchin gol je najljepsi ali ne bi ja njega stavio da on meni igra u 1. jedanaest iako on zna da da najljepsi gol od svih igraca...
Ne znam mozda smo mi trebali uzeti Aquamana pa igrati 4-3-3 jer me niko ne moze ubjediti da bi gori bili sa ovom formacijom nego sa onom sto ju igra Conte a koju je igrao i onaj sugo del Neri...
Aqua uopste nije bio los a sto je najvaznije mislim da nije imao povreda nikako iako smo ocekivali da ce on biti najvise vremena u bolnici uz naseg Zadru(Jakinta)...
Imam neki osjecaj da ce se on kakav je peh odmah povrijediti u dresu Milana iako ja to nebi zelio momku sigurno...
Pasquata ceka barem 10 utakmica suspenzije zato sto je pokidao ligamente Flaminiju onim trzajem...
Milan ce se mozda zalit da mu se ta kazna i poveca...
Dylan je jedan od nas... Jer predpostavljam da on kao i mi ne voli Kobaje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Juventus Fans
- Kontakt:
Prvo se kolo ne igra. Ono će biti nadoknađeno u tjeku sezone. PozzOxygen je napisao/la:Juve - Parma se igrasarajlija89 je napisao/la:Jel se sad igra 2. kolo (JUve-Parma) ili je samo pomjereno, pa cemo igrati sa Udinama???
@Juvesissoko
Marotta je rekao da radi samo po nasim uslovim, i bice onako kako se svidja nasem guru
. Izgleda da je čvrste ruke, pa lahko ne popusta, i ne nasjeda na pohlepne igrace. Ali, ako se radi o malim odstupanjima u smislu plate igraca, a toliko nam je potreban taj stoper, nek bar napravi neki ustupak...
Secco nas je unazadio jos par dodatni godina, pa pored izbacivanja u drugu ligu ( ne zasluzeno ) i od ovoga imamo posljedica i dan danas...
Sorensen ostaje u Juventusu?
Ako ostane, napokon ce igrati na svojoj prirodnoj poziciji-stoper. Momak je potencijal, a to je dokazao prosle sezone igrajuci na poziciji desnog beka ( pa opet je pokazao vise od Motte i Grygere
)
Marotta je rekao da radi samo po nasim uslovim, i bice onako kako se svidja nasem guru
Secco nas je unazadio jos par dodatni godina, pa pored izbacivanja u drugu ligu ( ne zasluzeno ) i od ovoga imamo posljedica i dan danas...
Ako ostane, napokon ce igrati na svojoj prirodnoj poziciji-stoper. Momak je potencijal, a to je dokazao prosle sezone igrajuci na poziciji desnog beka ( pa opet je pokazao vise od Motte i Grygere
- JuveSissoko
- Kontakt:
kako citam, transfer Elie u Juve ce biti zavrsen do ponedjeljka.
BigBen je napisao/la:@Juvesissoko
Marotta je rekao da radi samo po nasim uslovim, i bice onako kako se svidja nasem guru. Izgleda da je čvrste ruke, pa lahko ne popusta, i ne nasjeda na pohlepne igrace. Ali, ako se radi o malim odstupanjima u smislu plate igraca, a toliko nam je potreban taj stoper, nek bar napravi neki ustupak...
![]()
Ako ostane, napokon ce igrati na svojoj prirodnoj poziciji-stoper. Momak je potencijal, a to je dokazao prosle sezone igrajuci na poziciji desnog beka ( pa opet je pokazao vise od Motte i Grygere)
Secco je prica za sebe... Maltene on je jacao Inter i Milan a nas slabio... Dao Poulsenu onoliku platu, a sto je jos gore izabrao Poulsena umjesto Xabi Alonsa kao Xabi se ne uklapa u Ranierijevim zamislima...
Bilo je jos bruku poteza koji ni njemu nisu sigurno jasni...
A sto se tice malog Sorensena bolje je neka ostane pa bude 4. stoper jer ce svakako biti povreda pa ce biti mjesta i za njega...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Ma nista to ne mora da znaci, znas i sam da to tako vrlo rijetko budeJuveSissoko je napisao/la:kako citam, transfer Elie u Juve ce biti zavrsen do ponedjeljka.
Ja ocekujem srijeda ako je istina uopste da ce potpisati
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eliu hoće i Arsenal, a znamo koga bi on izabrao u ovom slučaju...
Bolje je dovesti Perottija, čitao sam kako ga je Sevilla stavila na tržište.
Bolje je dovesti Perottija, čitao sam kako ga je Sevilla stavila na tržište.
Ž '21!
Rekao je ruzne rijeci na ime Juventusa, pa kasnije navodno porekao, istina je negdje između. Ako je to istina da je dogovor postignut , trenutno, vrsimo nagomilavanje igraca na toj lijevoj strani, osim ako Giaccherini ne bude igrao na desnoj strani...JuveSissoko je napisao/la:kako citam, transfer Elie u Juve ce biti zavrsen do ponedjeljka.
Pretjerujemo ovaj merkato, na momente smo izgubljni, a ponekad sve igrace zelimo na trzistu
I ja sam o tome razmisljao, imamo previse igraca, a onda sam se sjetio da si ja mislim bas ti napisao da bi Pasquato mogao negdje na posudbu ukoliko dode jos neko na tu pozicijuBigBen je napisao/la:Rekao je ruzne rijeci na ime Juventusa, pa kasnije navodno porekao, istina je negdje između. Ako je to istina da je dogovor postignut , trenutno, vrsimo nagomilavanje igraca na toj lijevoj strani, osim ako Giaccherini ne bude igrao na desnoj strani...JuveSissoko je napisao/la:kako citam, transfer Elie u Juve ce biti zavrsen do ponedjeljka.
Pretjerujemo ovaj merkato, na momente smo izgubljni, a ponekad sve igrace zelimo na trzistu...
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.