FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jos bolji
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jos bolji » 29 avg 2011, 00:11

bravo momci 18-0 imate protiv Olimpica, to bi trebali prijaviti Ginisu a da uzmete koju paru za svjetski rekord!
Zadnja izmjena: jos bolji, dana/u 29 avg 2011, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 29 avg 2011, 00:12

odbrana večeras odlična, mnogo je bolje kada nyema nije posljednji igrač u odbrani, olimpic nije prišao golu
svraka nešto bolji nego u prethodnim utakmicama kao i jamak, ali ništa specijalno ni jedan ni drugi, zeba večeras vala nije oduševio, bešlija solidan, smajić je fulio jednu od 2 velike šanse koje nismo iskoristili večeras, meni je više bio loš nego dobar, ramić ništa nije pokazao, ali ima vremena
adilović, zaista prvo što padne napamet je da je dobio crveni da ne bi igrao u zenici mada niko ne može to tvrditi 100% ko zna šta mu je onaj bio dobacio, bez obzira na sve mislim da nije zaslužio ono što je dobio sa tribina, a ostali još i manje i mislim da su i najmanju ruku postupili logicno kada nisu dosli na kraju tekme

jos uvijek ima milion stvari koje treba popraviti, a ova pauza je došla u pravo vrijeme i iskreno se nadam da ce sve da krene mnogo bolje od sljedeće utakmice

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 avg 2011, 00:14

Ad0 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zenicka pi*ka je sve ucinila da ne zaigra u zenici, toliko.
Joj dobro si...prepala se k.urva,e ne mogu da vjerujem! :?
Opet neke teorije zavjere....

Adilovic je veceras platio danak svom neiskustvu. Regoja je stari provokator PLe, i svako ko prati PL zna o kakvom se peksinu radi. Za samo dvije minute uspio je isprovocirati Adilovica koji mu nepromisljeno uzvraca udarcem i dobija crvendaca.
Nema tu nikakve zavjere. Samo nepromisljenost i neiskustvo!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 avg 2011, 00:14

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i Ace s puta pa direkt na Kosevo, naravno samo po zenku svratio. Utakmica, kakva je bila i ocekivana. Olimpic igrao na bod, Zeljo probavao, ali nije islo najbolje. Na kraju se ispostavilo da je sudija pomogao Zelji iskljucujuci Adilovica. Nakon toga zaigrali pravo. Sve u svemu velika pobjeda za Plave i jos jednom bar od mene veliko nula za navijace. Ne mogu da shvatim, klub ti u g.ov.ima, i ti dodje das cenera da bi ebavao igracima majku. Ne znam, ali valjda cu i preseliti ali to mi nece biti jasno. Na kraju veliki respect za igrace sto nisu otisli na Jug. Cuj dodjite vamo, a 45 minuta ih ponizavas. I onda opet nekako tuzno, reakcija navijaca Zelje, dobit cete batine. No, pobjeda je najbitnija, imam neki osjecaj da bi ovi momci igrali mnogo bolje da na tribinama nemaju "podrsku". Igre u Sloveniji mi daju za pravo.
Treba skroz prestat dolaziti na tekme pa pustit karine nek igraju bez pritiska

Amar je totalno izgubio kompas ne zna vise ni on sta hoce, jedan od najboljih igraca mu sjedi na klupi dok mu igraju klocine tipa Svrake, Jamaka, a Stanceskom jednostavno nece da ukaze priliku, pa pusti covjeka bar malo, vidis da ovako ne ide, nit ce ici

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 00:15

jug-onostalgicar je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Najvažnije je da je naš Željo pobjedio. Igru briši rezultat piši.

Večeras nismo igrali protiv Olimpica već protiv svih, prvenstveno sudije koji je kulturno urinirao čitavu tekmu po našim igračima. Sreća pa smo uspjeli dati gol.

Čim smo prošeli na 4-4-2 formaciju odmah je sve djelovalo bolje, Adilović je bezveze dobio crveni karton, ali sigurno bez razloga nije udario onog prgavca Regoju koji ga je gurnuo sa leđa i vjerovatno još nešto pritom opsovao.

Odbrana večeras odlična, Bogičević i Vasilić bez premca, Nyema odličan na defanzivnom veznom, čak je i Jamak odigrao pristojnu utakmicu, Bešlija kapitenski čitavu tekmu je trčao....

Stanić i Čoli solidno na bekovima, Karić na golu nije imao posla...

Još jedan osvrt na navijače, ono navijanje "Igrajte p.ičke" je aspolutno besmisleno i podržavam igrače što nisu došli na kraju utakmice nakon onakvog skandiranja sve vrijeme...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
majke ti mile tebi je stanic odlican??? odbrana ti odlicna??
bogami evo majke mi mislim da ti kao i karic nosis lece.. i da su ti se malo s.**** jer ti definitivno nisi gledao istu tekmu kao ja.... pa bolan covjek iza mene koji na podlaktici ima istetoviran grb želje a ima brat bratu 65 godina je cupao kosu od bijesa kako su oni igrali ...
i jos nesto radije bi izgubio a da vidim da se bore i da vidim bar i od igre al nista od toga nisam vidio i ova pobjeda je pirova pobjeda!!!

sa ovakvom igrom ocekujem da se borimo za 3poziciju
amara za menagera al nekog drugog za trenera nije to za amara....

a sad replika za ovog za zivot cijeli
psovalo je 20 tinejdzera
trebali su doci jer su dosad svaki put dolazili i da naravno da nam trebaju popusit jer navijamo za želju jer bez nas nema ni njih
Normalno da je odlična, u srijedu smo za 10 minuta primili 3 gola protiv Zrinjskog kojem je Olimpic zabio 4 gola, dok taj isti Olimpic nije večeras po golu ošutao, to je za mene odlično, s obzirom na sav pritisak na igrače, zatim suđenje i dobrog protivnika...očigledno drugačije shvatamo riječ "odlično"...Za Stanića sam napisao da je solidno napisao, kad već repliciraš potrudi se da fino i pročitaš nešto.

A za ostalo, ovo leče i za ovog matorog, talk to my hand! Ne znaš normalno diskutovati, zato iskuliraj!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 avg 2011, 00:16

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zenicka pi*ka je sve ucinila da ne zaigra u zenici, toliko.

Adilovic je veceras platio danak svom neiskustvu. Regoja je stari provokator PLe, i svako ko prati PL zna o kakvom se peksinu radi. Za samo dvije minute uspio je isprovocirati Adilovica koji mu nepromisljeno uzvraca udarcem i dobija crvendaca.
kakvo neiskustvo, ima utakmica i utakmica u ovoj ligi i ti pricas o nekom neiskustvu, daj ba, nije mi krivo sto je crveni dobio, jer smo bez njega igrali bolje i necu ga mroati gledati minimalno 2 utakmice(bar se nadam), al mi je krivo sto je pi*ka, pa ne smije doci u zenicu da igra.
Za zivot cijeli!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 avg 2011, 00:18

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:

kakvo neiskustvo frajer glup ko konj,trebao je pretrpiti 15 minuta pa ga u tunelu složiti u rogove
Zadnja izmjena: nidi, dana/u 29 avg 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 avg 2011, 00:19

Dejan, BL je napisao/la:Ne znam da li ste razmišljali o tome al da ste odigrali X uz poraz na Gradskom u 7. kolu vi bi bili nakon 7 kola u dvocifrenom zaostatku za vodećim a šta bi nakon toga bilo????
Moj dobri Dejane, opet ti grijesis. U sedmom kolu smo domacini Zvijezdi a ne gosti Borcu ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 avg 2011, 00:19

e svakakih nas ima malo je reci...sto se tice tekme, mozda igrom najlosija tekma a dobili i to je to mora se negdje vratiti...sto se tice adilovica picka je ispao ali mogo je makar u 90 napravit crveni a ne onako...jamak odigro bolje od svrake 5x, patriku pozicija zadnjeg veznog izgleda vise odgovara, zeba je imo ocigledno los dan, o stanicu ne zelim vise da pricam, besa standardno dobar trudi se ali vidi se da godine cine svoje pa pada pred kraj, selimovic za mene najbolji ovu tekmu ne zbog gola nego je unjeo dosta zivosti ulazskom...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 avg 2011, 00:19

nista sljedecu tekmu sjest na jug i svi da sute pa ces vidjet kako je cudno.... kad pozele da im se i mater j.ebe samo da se nesto cuje

@bianconeri
stanic medju losijim nema to solidan ili dobro odigrao-.- izrazi se kako treba
za ovo talk to the hand drago mi je da znas engleski mozda ti i zatreba jednom u zivotu al sad samo ispadas glup zbog toga

prosli put je osim polupao svlacionicu zanima me sta ce sada uradit... :)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 00:20

Samo mi nije jasno što na kraju pobjegoše, ne smiju pred Jug! :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 avg 2011, 00:20

Nešto mi čudno nema Žuje nigdje u javnosti, valjda šuti i muti. A Amar i sam vidi da ne ide da nema dovoljno kvalitetnih igrača u timu a ne traži pojačanja. Kad igrači ne ginu za sveti dres normalno da će sa juga dobiti uvrede.
"Večeras su igrali klub koji postoji 90 godina i onaj koji postoji 'četiri' mjeseca".
Amar objasnio,kraj priče.
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 29 avg 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 avg 2011, 00:23

Jedva nekako,ne znam sta da napisem ali ovo bi mogla biti prekretnica u ovoj sezoni,pobjediti u losoj utakmici sa igracem manje je podvig.Od nasih Mirso najbolji,covjek je pokazao da je najbolji i da mu ga svi mogu popusiti,pomeni Amar zasluzan za pobjedu ubacivanjem Jamaka odlucio tekmu,momak odigrao odlicno uz Mirsu najbolji.takodjer i ubacivanje Selimovica pun pogodak.O navijacima necu svaka cast svakome ko je bio!Adilovic je idiot i nek' mu je raja yebala familiju kad je moron.

Sve u svemu,Bravo Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 29 avg 2011, 00:24

Iker C je napisao/la:Nešto mi čudno nema Žuje nigdje u javnosti, valjda šuti i muti. A Amar i sam vidi da ne ide da nema dovoljno kvalitetnih igrača u timu a ne traži pojačanja. Kad igrači ne ginu za sveti dres normalno da će sa juga dobiti uvrede.
"Večeras su igrali klub koji postoji 90 godina i onaj koji postoji 'četiri' mjeseca".
Amar objasnio,kraj priče.
bio ti je zujo na utakmici ja ga vidio kad sam izlazio prica na fontele :D
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 00:26

jug-onostalgicar je napisao/la:nista sljedecu tekmu sjest na jug i svi da sute pa ces vidjet kako je cudno.... kad pozele da im se i mater j.ebe samo da se nesto cuje

@bianconeri
stanic medju losijim nema to solidan ili dobro odigrao-.- izrazi se kako treba
za ovo talk to the hand drago mi je da znas engleski mozda ti i zatreba jednom u zivotu al sad samo ispadas glup zbog toga

prosli put je osim polupao svlacionicu zanima me sta ce sada uradit... :)
Solidno znači nešto između dobrog i lošeg. Više dobro nego loše. Razumiješ!? Ti što znaš za dva pridjeva dobro i loše to je tvoj problem. Ja kako znam u školi se ocjenjuje ocjenama od 1 do 5, a ne samo sa 1 i 5.

To su osnovni pojmovi...Kad se već praviš pametnjaković, a mene smatraš glupim trebao bi ako ništa da to razumiješ...

I meni je drago što ti razumiješ engleski, očekujem da se pridržavaš onogo što sam ti napisao!

Ako sam za tebe glup, nemoj replicirati i kraj priče! Još jednom, iskuliraj!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2011, 00:27

Bodove pisi ostale sve brisi. Dosta losa igra, i ako sam ocekivao da ce nakon svih desavanja zaigrati mnogo ozbiljnije no to nije bio slucaj. Mene brine cinjenica da golove samo postizemo iz prekida, i ukoliko ovako nastavimo igrati Bogami tesko da cemo i Evropu izboriti. Mora se nesta promjeniti i nadam se da Amar ima rjesenje u protivnom nam se crno pise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 avg 2011, 00:27

zubanovic89 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav Ramic i Adilovic klocevi obojica ...Svraka OUT, Jamak FUJ, STANČESKI IN, nyema i stanceski vasilic i bogi solidni .....KOJI QURAC PRICAJU O TEBIIIIIIIIIIIIIIIIII LIVMO TE LJOZE!
na kojoj si ti utakmici bio jamak odlicno odigrao a bio sam u travniku stanceski nije 2 pasa kako valja dodao tako da bezveze ti je prica
i ramic lik tek poceo igrat odma kloc halo ba liku jos dlake oko muda nisu narasle ti mu **** mater kakav si ti navijac
Evo ja jamaka nikad necu podrzavat do neki dan ste ga pljuvali ,a sad vam kao valja. Zasto konj tipa Jamak koji pije ko foka dobija sansu ispred Stanceskog koji vodi zdrav sportski zivot? Adilovic prava sirovina. I upravu si za Ramica i ja sam ovo malo napisao prestrogo je.biga pomjesale se emocije. I da kazem da je meni danas Cola bio dosta solidan kakav zna biti ..Svraka :oops: :roll: ...Elvis Karic onako nije imao nesto posla. Mada je bilo nekih greskica. Uglavnom u ZENICU PO BODOVE!:oops: ...Znaci Cola-Vasa-Bogi-Kvesic *Nyema*Stanceski*Zeba*Selimovic*Ramic
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 29 avg 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 avg 2011, 00:28

Ako je Stana odigrao dobro ili solidno ja sam onda glup totalno,momak je opet bio najslabiji,izgubio milion lopti,totalno nesiguran i jedva cekam da se Kvesa oporavi...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 avg 2011, 00:28

Amar bih trebao već sutra odvesti ekipu van grada i pravo sa priprema u zenicu na tekmu.Pauza je došla ko budali šamar da se malo smire tenzije u ekipi i među navijačima.Ako uspijemo dovesti kakvo kvalitetnog igrača bilo bi dobro ako ništa probati vratiti samopouzdanje ovim što imamo.Možda drakul bude osvježenje u zenici ko zna.NEZNA SE KOME JE TEŽE ILI NAVIJAČIMA GLEDATI SLABOG ŽELJU ILI IGRAČIMA IGRATI POD ONAKVIM PRITISKOM.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 29 avg 2011, 00:31

nime_tm87 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav Ramic i Adilovic klocevi obojica ...Svraka OUT, Jamak FUJ, STANČESKI IN, nyema i stanceski vasilic i bogi solidni .....KOJI QURAC PRICAJU O TEBIIIIIIIIIIIIIIIIII LIVMO TE LJOZE!
na kojoj si ti utakmici bio jamak odlicno odigrao a bio sam u travniku stanceski nije 2 pasa kako valja dodao tako da bezveze ti je prica
i ramic lik tek poceo igrat odma kloc halo ba liku jos dlake oko muda nisu narasle ti mu **** mater kakav si ti navijac
Evo ja jamaka nikad necu podrzavat do neki dan ste ga pljuvali ,a sad vam kao valja. Zasto konj tipa Jamak koji pije ko foka dobija sansu ispred Stanceskog koji vodi zdrav sportski zivot? Adilovic prava sirovina. I upravu si za Ramica i ja sam ovo malo napisao prestrogo je.biga pomjesale se emocije. I da kazem da je meni danas Cola bio dosta solidan kakav zna biti ..Svraka :oops: :roll: ...Elvis Karic onako nije imao nesto posla. Mada je bilo nekih greskica. Uglavnom u ZENICU PO BODOVE!:oops: ...Znaci Cola-Vasa-Bogi-Kvesic *Nyema*Stanceski*Zeba*Selimovic*Ramic
jamak ba dobro odigrao tekmu na stranu sve :mrgreen: :mrgreen:
i stanic uopste nije los trci lik samo vecinu tih istrcavanja niko ne vidi pa jbg propadne sve :D
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.