Ne lazi ! Sam si bio za to da krenemo protiv legende.Ja ukljucio Bosca i tako bi.Ima tu jos nekih "agenata" al oni zele biti anonimni
P.S haha cuj samo bingo
Moderator/ica: insider
@ legendalegenda reala je napisao/la:Emire ,bogati što si toliko ljubomoran na mene ,pa na sve načine pokušavaš da me uništiš ,ne znam čemu to i šta sam ti učinio da tako se odnosiš prema meni i da huškaš raju protiv mene![]()
![]()
Eda i Lebrona ne diraj oni su budućnost ovog foruma ,a ako ti ih navalim na kosti neš se dobro provesti .
Pokušavaj i dalje da me uništiš ,ali nisi svjestan koliko sam jak i da mi ništa ne možeš![]()
![]()
Za Bosca me nebi ništa iznenadilo jer njim možeš manipulisati i on je čudan tip pa ti je bilo lahko ,ali Harya to me baš čudi ,šta smo vremena proveli zajedno ja i on i sad da ga tako lahko okreneš protiv mene![]()
![]()
![]()
hah isao kod socijalnog radnika koji je morao napraviti uvid na stanje u porodici i misljenje te to dostaviti sudu koji ce me pozvati za xx dana...Rooney88 je napisao/la:Ne znam bgmi to sto se voznje tice. Mogu te osloboditi ali ne moraju kontas?HZ_ilidzaa je napisao/la:Dobio samo stari 100 km kazne , ja nista... Istekla registracija i nemam vozacke 150 kubika je u pitanju...![]()
Javi kako je proslo ugl. sutra. Mislim da ces morati platiti, bar nesto ali koliko fkt ne bih znao da ti kazem.
Tu sam ,ne paničim .Emir ZENICA je napisao/la:@ legendalegenda reala je napisao/la:Emire ,bogati što si toliko ljubomoran na mene ,pa na sve načine pokušavaš da me uništiš ,ne znam čemu to i šta sam ti učinio da tako se odnosiš prema meni i da huškaš raju protiv mene![]()
![]()
Eda i Lebrona ne diraj oni su budućnost ovog foruma ,a ako ti ih navalim na kosti neš se dobro provesti .
Pokušavaj i dalje da me uništiš ,ali nisi svjestan koliko sam jak i da mi ništa ne možeš![]()
![]()
Za Bosca me nebi ništa iznenadilo jer njim možeš manipulisati i on je čudan tip pa ti je bilo lahko ,ali Harya to me baš čudi ,šta smo vremena proveli zajedno ja i on i sad da ga tako lahko okreneš protiv mene![]()
![]()
![]()
Neka te bolan,sto panicis odma![]()
Moram ti uzvratiti na napade koji su isli na mene,zbog toga okupljam ekipu.Ekipa ce biti jaka,pa nam neces nista moci.U ekipi su izmedju Bosca,Harry-a i Tmac,Frutek,adis.p i jos mnogi drugi .Uglavnom cilj nam je srusiti Edu i LBJ a onda idemo na tebe samog![]()
Bosco je uvijek bio sa nama,uvijek.A harry je shvatio da smo bolji i dosao nama
Pao je Mubarak,pao je Gadafi past ce i legenda
Adise pred trajnim si banom imaš skoro dvije hiljade postova u kojima nema ništa napisanoadis.p je napisao/la:Stvarno @legendo mislim da ti je dosao kraj...dosta je vise tvoje politike na ovom forumu![]()
Uvijek su bili napadi na mene,priznaj.Ko prizna pola mu se prastalegenda reala je napisao/la: Tu sam ,ne paničim .
Napadi na tebe od mene nikad nisu išli ,kakvu god ekipu okupiš ,opet nemaš šansi protiv moje ona je jača
Bosco će brzo napustiti ekipu jer se on lahko uvrijedi![]()
Hary je dobar momak i nikad mi ti nećeš pokvariti mišljenje o njemu![]()
TMAC -ništa ni od njega poturimo mu kaku ženu i on napušta tu tvoju grupu ,i Osmansko carstvo je palo zbog žena da neće i tvoje![]()
![]()
![]()
Frutek više ne stanuje ovdje![]()
Edu i Lebronu ne možeš ništa oni su neuništivi ,a do mene ne možeš ni doprijeti nikako
Pali su oni svi ,ali ja nemam odakle da padnem![]()
Adise pred trajnim si banom imaš skoro dvije hiljade postova u kojima nema ništa napisanoadis.p je napisao/la:Stvarno @legendo mislim da ti je dosao kraj...dosta je vise tvoje politike na ovom forumu![]()
![]()
![]()
PS Emire tražio si rat dobićeš rat
njemu je ova tema sve, zamisli kad bi je zakljucali ili jos gore, izbrisali...adis.p je napisao/la:Stvarno @legendo mislim da ti je dosao kraj...dosta je vise tvoje politike na ovom forumu![]()
Megamon je napisao/la:legenda mora pasti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.