Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 avg 2011, 11:43

harry @
Ne lazi ! Sam si bio za to da krenemo protiv legende.Ja ukljucio Bosca i tako bi.Ima tu jos nekih "agenata" al oni zele biti anonimni :mrgreen: Idemo do kraja protiv njega i njegove politike na forumu :)

P.S haha cuj samo bingo :D Dobro ti dizes tu lovu,ja nigdje.Mozda krene kladionica sljedece sedmice :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2011, 11:49

Moras ti mene izdati,al haj nea veze,kad tad bi saznao istinu :) i ja sam jos raje pozvao da se okrenu protiv legende,uskoro cemo otvoriti temu na forumu da se raja izjasni o njegovom statusu ovdje,dal ga zele ili ne :mrgreen:

Stop legendi na forumu ss.ba :D

P.S dodji kod mene da te naucim igrat bingo ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 avg 2011, 12:02

Morao sam.Ne mozes sad biti sa nama sad sa njim.Odluci se :D
To majstore,treba raju lozit,zvati protiv legende,al nema ga sad izgleda da smo ga otijerali.Sigurno nesto muti okuplja svoju amatersku ekipu (Edo i LBJ) :mrgreen:
haha

P.S Moram bgm doci :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 avg 2011, 12:27

Legendu ko bude diro taj ce imati posla samnom

moramo unosti ugalj
Thomas Müller - Fußballgott

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2011, 12:28

Emire ,bogati što si toliko ljubomoran na mene ,pa na sve načine pokušavaš da me uništiš ,ne znam čemu to i šta sam ti učinio da tako se odnosiš prema meni i da huškaš raju protiv mene :?: :?: :?: Eda i Lebrona ne diraj oni su budućnost ovog foruma ,a ako ti ih navalim na kosti neš se dobro provesti .
Pokušavaj i dalje da me uništiš ,ali nisi svjestan koliko sam jak i da mi ništa ne možeš :mrgreen: :mrgreen:

Za Bosca me nebi ništa iznenadilo jer njim možeš manipulisati i on je čudan tip pa ti je bilo lahko ,ali Harya to me baš čudi ,šta smo vremena proveli zajedno ja i on i sad da ga tako lahko okreneš protiv mene :shock: :shock: :( :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 avg 2011, 13:08

legenda reala je napisao/la:Emire ,bogati što si toliko ljubomoran na mene ,pa na sve načine pokušavaš da me uništiš ,ne znam čemu to i šta sam ti učinio da tako se odnosiš prema meni i da huškaš raju protiv mene :?: :?: :?: Eda i Lebrona ne diraj oni su budućnost ovog foruma ,a ako ti ih navalim na kosti neš se dobro provesti .
Pokušavaj i dalje da me uništiš ,ali nisi svjestan koliko sam jak i da mi ništa ne možeš :mrgreen: :mrgreen:

Za Bosca me nebi ništa iznenadilo jer njim možeš manipulisati i on je čudan tip pa ti je bilo lahko ,ali Harya to me baš čudi ,šta smo vremena proveli zajedno ja i on i sad da ga tako lahko okreneš protiv mene :shock: :shock: :( :(
@ legenda
Neka te bolan,sto panicis odma :D
Moram ti uzvratiti na napade koji su isli na mene,zbog toga okupljam ekipu.Ekipa ce biti jaka,pa nam neces nista moci.U ekipi su izmedju Bosca,Harry-a i Tmac,Frutek,adis.p i jos mnogi drugi .Uglavnom cilj nam je srusiti Edu i LBJ a onda idemo na tebe samog :D
Bosco je uvijek bio sa nama,uvijek.A harry je shvatio da smo bolji i dosao nama :D

Pao je Mubarak,pao je Gadafi past ce i legenda :D
Volim te Celik ! ! !

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 avg 2011, 13:10

LEGENDA NIKAD NIJE SAM!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 avg 2011, 13:11

Rooney88 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Dobio samo stari 100 km kazne , ja nista... Istekla registracija i nemam vozacke 150 kubika je u pitanju...
Ne znam bgmi to sto se voznje tice. Mogu te osloboditi ali ne moraju kontas? ;)
Javi kako je proslo ugl. sutra. Mislim da ces morati platiti, bar nesto ali koliko fkt ne bih znao da ti kazem.
hah isao kod socijalnog radnika koji je morao napraviti uvid na stanje u porodici i misljenje te to dostaviti sudu koji ce me pozvati za xx dana...

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 29 avg 2011, 13:13

Stvarno @legendo mislim da ti je dosao kraj...dosta je vise tvoje politike na ovom forumu :roll: :)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 avg 2011, 14:39

Uz legendu do posljednjeg daha :!:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2011, 14:41

Emir ZENICA je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Emire ,bogati što si toliko ljubomoran na mene ,pa na sve načine pokušavaš da me uništiš ,ne znam čemu to i šta sam ti učinio da tako se odnosiš prema meni i da huškaš raju protiv mene :?: :?: :?: Eda i Lebrona ne diraj oni su budućnost ovog foruma ,a ako ti ih navalim na kosti neš se dobro provesti .

@ legenda
Neka te bolan,sto panicis odma :D
Moram ti uzvratiti na napade koji su isli na mene,zbog toga okupljam ekipu.Ekipa ce biti jaka,pa nam neces nista moci.U ekipi su izmedju Bosca,Harry-a i Tmac,Frutek,adis.p i jos mnogi drugi .Uglavnom cilj nam je srusiti Edu i LBJ a onda idemo na tebe samog :D
Bosco je uvijek bio sa nama,uvijek.A harry je shvatio da smo bolji i dosao nama :D

Pao je Mubarak,pao je Gadafi past ce i legenda :D
Tu sam ,ne paničim .
Napadi na tebe od mene nikad nisu išli ,kakvu god ekipu okupiš ,opet nemaš šansi protiv moje ona je jača
Bosco će brzo napustiti ekipu jer se on lahko uvrijedi :mrgreen:
Hary je dobar momak i nikad mi ti nećeš pokvariti mišljenje o njemu ;)
TMAC -ništa ni od njega poturimo mu kaku ženu i on napušta tu tvoju grupu ,i Osmansko carstvo je palo zbog žena da neće i tvoje :lol: :lol: :lol:
Frutek više ne stanuje ovdje :P

Edu i Lebronu ne možeš ništa oni su neuništivi ,a do mene ne možeš ni doprijeti nikako

Pali su oni svi ,ali ja nemam odakle da padnem ;)
adis.p je napisao/la:Stvarno @legendo mislim da ti je dosao kraj...dosta je vise tvoje politike na ovom forumu :roll: :)
Adise pred trajnim si banom imaš skoro dvije hiljade postova u kojima nema ništa napisano :lol: :lol: :lol:

PS Emire tražio si rat dobićeš rat :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2011, 14:44

Za legendu ako treba i u Banoviće
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 avg 2011, 15:02

legenda reala je napisao/la: Tu sam ,ne paničim .
Napadi na tebe od mene nikad nisu išli ,kakvu god ekipu okupiš ,opet nemaš šansi protiv moje ona je jača
Bosco će brzo napustiti ekipu jer se on lahko uvrijedi :mrgreen:
Hary je dobar momak i nikad mi ti nećeš pokvariti mišljenje o njemu ;)
TMAC -ništa ni od njega poturimo mu kaku ženu i on napušta tu tvoju grupu ,i Osmansko carstvo je palo zbog žena da neće i tvoje :lol: :lol: :lol:
Frutek više ne stanuje ovdje :P

Edu i Lebronu ne možeš ništa oni su neuništivi ,a do mene ne možeš ni doprijeti nikako

Pali su oni svi ,ali ja nemam odakle da padnem ;)
adis.p je napisao/la:Stvarno @legendo mislim da ti je dosao kraj...dosta je vise tvoje politike na ovom forumu :roll: :)
Adise pred trajnim si banom imaš skoro dvije hiljade postova u kojima nema ništa napisano :lol: :lol: :lol:

PS Emire tražio si rat dobićeš rat :mrgreen:
Uvijek su bili napadi na mene,priznaj.Ko prizna pola mu se prasta :D
Bosco mi nikad nece okrenuti ledja,to sam 100 % siguran. (Bosco nemoj me iznevjeriti :mrgreen: )
Harry je tu uz mene samo mu nastimam crvenu boju na Bingu i 100 % je tu.Sad je tu negdje 97-98 %
tmac-u cu naci jednu finu kao onu vodku sto "mi" je dao :D
Frutek je tu sa nama,samo ti to ne znas :P
A Edu i Lebrona cemo srutisi kad tad,to ti garantujem a onda ostajes sam ti sa svojim placenicima.

Nemoj mi Adisa,nemoj da ti smanjim broj postova na 3000
Volim te Celik ! ! !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 15:09

legenda mora pasti !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 avg 2011, 15:15

njemu je ova tema sve, zamisli kad bi je zakljucali ili jos gore, izbrisali...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 avg 2011, 15:17

Polako se sirimo to je nama najvaznije :D

Svi u napad legenda ce pasti ! :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2011, 15:18

Megamon je napisao/la:legenda mora pasti !
:!:

Kao sto rece nas vodja Emir_Zenica pao je Gadafi i Mubarak pada i legenda.Dosta je vise tvoje tiranije po forumu,doslo je vrijeme da i ti napustis ovaj forum (jesam zaheban jbt ) :lol:

@P.S Emire ako moze kako nastimaj je na 10.000 km da izadje :) maloprije uzmem na zelenoj 9 km,cekam je od 50 km,mogla je i ranije izaci ..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2011, 15:26

Vidi vidi ljubomore ,štoli bože :lol: :lol:

Ma kontam ja šta je ovo ,skupila se ova djeca što igraju igrice i ljubomorni što je admin njima zaključo temu o kanteru :lol: :lol: čovjek vam je dao objašnjenje nisam vam ja kriv .
Sportski forum ,a vi ovdje radi igrica ,i kraj priče

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 avg 2011, 15:36

sportski forum, a ti vecinu svog vremena i postova provodis na ovoj temi :lol:

mislim da bi trebalo jos jednu temu Chat otvoriti, mislim da ti je malo jedna, ne?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2011, 15:39

Malo nas je trenutno,povecat cemo se mi,samo polako..

Moramo se cuvat legenda ipak on ima veze sa Beogradom (devil i tribalian) :mrgreen:
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 29 avg 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []