BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pirotehnik
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la pirotehnik » 29 avg 2011, 08:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Sudic je syebo koljeno, daBogda da vise proigra. Nazalost.
igrac je teski baksuz :lol: vjecito to koljeno :roll:
Pa jel se oporavio, ili ga je povreda toliko poremetila da se nemoze probit medju prvih 11 u Malmu? :?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 29 avg 2011, 23:54

pirotehnik je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Sudic je syebo koljeno, daBogda da vise proigra. Nazalost.
igrac je teski baksuz :lol: vjecito to koljeno :roll:
Pa jel se oporavio, ili ga je povreda toliko poremetila da se nemoze probit medju prvih 11 u Malmu? :?
Povrede koljena su najčešće i najgore moguće!
Pogotovo ako je u pitanju prednji križni ligament (Ibišević je imao ovu povredu), i to ako se radi o potpunoj rupturi. Također, povrede medijalnog kolateralnog ligamenta znaju biti pogubne. A, ukoliko je u pitanju meniskus, to su danas rutinske operacije (najčešće artroskopske, odnosno 2 rupice se buše i kroz to se sve radi, bez reza i da, igrač je dobar za nekih 2 mjeseca). Sad šta je u pitanju, ne znam.
U mom svijetu važe moja pravila

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2011, 11:49

safet sivsic, reprezentativac U-19 (18 godina) mladi igrac dinamo z. od ove sezone igra seniorsku sezonu u NK Radnik Sesvete, dobro ce mu biti da se pokaze sta moze u jacoj konkurenciji, iskreno ja se nadam da ce nesto biti od ovog momka, jak, visok, brz, ima ubitacnu ljevicu, neugodan za cuvati, znam to dobro jer sam igrao protiv njega i cuvao sam ga :D da se pohvalim, bio sam veoma zapazen, ali eto Bog nije tako htio da i ja predjem u dinamo ili nesto slicno :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 sep 2011, 17:32

Engleski nogometni premierligaš Fulham potpisao je švedskog tinejdžera bh. korijena Muamera Tankovića iz švedskog IFK Norrkopinga na iduće tri sezone, piše Totalsport.

Šesnaestogodišnji švedski napadač zainteresirao je mnoge klubove engleske nogometne lige svojim nastupom u maju za reprezentaciju Švedske do 16 godina, kada je u utakmici protiv Walesa postigao dva vrlo lijepa gola.

Za Tankovićeve usluge zanimali su se i Manchester United, te londonski Chelsea.

Tanković je potpisao trogodišnji ugovor koji će ga zadržati na Craven Cottageu do ljeta 2015. godine.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 01 sep 2011, 18:20

smart move or should I say perfect move like smalj suljevic.

De mi recite jeli iko od vas pratio Seferovica vidio sam da je dobijo 4 utakmice u Swtizerland League.

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 02 sep 2011, 00:33

Sead Kolašinac (FC Schalke 04 U19) upisao svoj drugi nastup i prvi gol za njemačku U19 selekciju u tekmi protiv Belgijanaca koju su njemci riješlili 5:3 u svoju korist. U igru je ušao na početku drugog poluvremena. Svoj debi je upisao 23.08. protiv Estonije (3:0 za švabe).

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2011, 00:38

Pisao sam prije nekoliko dana o njemu. Po TMu igra od stopera, preko DM do centralnog veznog. http://www.transfermarkt.de/de/sead-kol ... 94005.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lijepo, da se nas scouting za mladje reprezentacije poboljsao. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bogicevic2
Kontakt:

Post Postao/la bogicevic2 » 02 sep 2011, 00:43

rođen u njemačkoj

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 02 sep 2011, 00:47

Zaboravih napisat da je sa druge strane do 62. min igrao Dino Arslanagić (Standard Lièg). Njegov treći nastup za U19 belgijsku selekciju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2011, 00:56

Mozemo ubuduce komotno citavu Europu snabdijevati sa igracima, tako rado poklanjamo, da nama nista ne ostaje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 sep 2011, 01:14

Principatus je napisao/la:Mozemo ubuduce komotno citavu Europu snabdijevati sa igracima, tako rado poklanjamo, da nama nista ne ostaje.
Pa, jbg mora neko poklanjati. Mi Bosanci k'o kruh dobri ljudi :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2011, 01:22

Merhametli naHrod.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 08 sep 2011, 13:17

Švicarska - Hrvatska U21

Haris Seferović - ušao u 65 min, dao gol u 81 min. Sa druge strane, nakon nastupa u U17 i U19 BiH, Damir Šovšić debitovao za HR U21 (igrao do 62 min.), a od ranije prekriženi Vujičević je odigrao cijelu tekmu, kao i Slišković kojeg je u 70 min. zamjenio Lendrić.

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 08 sep 2011, 14:29

ti svi mrze bosnu,da su htjeli igrat mogli su ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2011, 14:33

Pa mogli su zaigrati, ovi Hajrovici ili Seferovic koji se nije mogao spasiti poziva za nasu U21.
Cujem onaj Kolasinac isto tako.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 08 sep 2011, 18:21

sutra igra milan i lazio. Lulic protiv ZLATAN :lol:
I turska liga pocinje jedva cekam da vidim sehica,visca,zeca,kujovic kakvo igraju. Edis bahtijarevic izgleda interesantan vratio se je u ankaragucu.
Mislim da zec vec igra sutra.
A u spaniji sta ces samo imamo spahu. :lol: i onaj mali hadzic

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 sep 2011, 19:23

Treba nam vezni desni ofanzivni i napadac ne mogu da shvatim Zec i Ibricic pa i Stilic da dosad nisu impresionirali u dresu repke,a imali su bezbroj sansi..Trebali smo na vrijeme regrutovati nekog mladog igraca kao Zahirovica

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 09 sep 2011, 04:16

zgembo89 je napisao/la:Treba nam vezni desni ofanzivni i napadac ne mogu da shvatim Zec i Ibricic pa i Stilic da dosad nisu impresionirali u dresu repke,a imali su bezbroj sansi..Trebali smo na vrijeme regrutovati nekog mladog igraca kao Zahirovica
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 sep 2011, 11:15

zgembo89 je napisao/la:Treba nam vezni desni ofanzivni i napadac ne mogu da shvatim Zec i Ibricic pa i Stilic da dosad nisu impresionirali u dresu repke,a imali su bezbroj sansi..Trebali smo na vrijeme regrutovati nekog mladog igraca kao Zahirovica
Stevanovic ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 sep 2011, 12:35

bavarian_bk je napisao/la:
Stevanovic ;)
Baš je Štilić imao bezbroj šansi da se dokaže, odigrao poluvrijeme protiv Bjelorusije i maximalno 15 minuta u ostalim utakmicama u kojima je dobivao "priliku".
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.