GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Ricky
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ricky » 15 sep 2011, 19:38

@England

Momak ima mnogo smisla za humor :lol:

mod edit:A ti imas mnogo smisla za trollovanje,hajde malo smanji to skrati i meni i sebi muke.
Dio Porta

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 sep 2011, 21:12

atmosfera katastrofa, izgeldali ste kao neki ruski ili ukrajinski klub, uprao ono kako mi dozivljavamo te istocne klubove, katastrofa od navijanja, inace bili ste bolji od reala po meni
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 sep 2011, 21:18

Dinamo je sinoc pokazao da se na Balkanu igra dobar nogomet i da ce uskoro timovi sa ovih prostora igrati na najvisem nivou. Odgledao sam pregled utakmice protiv Reala i zaista sam se iznenadio. Naravno ,ocekivao sam da Real lako dodje do pobjede, ali da ih je Dinamo dobro namucio i jos uz to mogao postici i neki gol, sto bi bilo izvrsno. Dinamo ima odlicne pojedince, jos da skupe veci broj ovako velikih utakmica i mislim da bi mogli igrati LP na proljece. Ako se ekipa ne raspane do sljedece sezone, siguran sam da ce Dinamo to i uspjeti. Jos jednom cestitke i samo nastavite tako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 sep 2011, 21:22

England je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:@England - To ti citas buducnost iz salice kave???

Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.

zar je vazno kad je Dinamo zadnji put igrao proljece? :o
po mom misljenju, a i po misljenju mnogih znalaca to nije ni najmanje bitno...Stoke City nije uopce nikako zaigrao u Europi zadnjih 37 godina i jel sad ti mislis da nemaju sanse da prodju dalje?? glupa ti je malo logika...Dinamo ako ima kvalitetu proci ce...nigdje nisam vidio da pise da je Real trebao dobit 6 razlike, jer da je trebao dobio bi ;)

i ako si toliko protiv Dinama onda ga se okani, nadji neku drugu temu i nemoj ovdje dzabe dizat tenzije ;))

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 15 sep 2011, 21:26

Ja mislio raja se zeza kad ono neko ozbiljno misli kako je Dinamo namucio Real.
Real nije ni igrao tu utakmicu. POnasali su se kao da je to trening. Da je Realu stalo do ucinka Ozil bi na poluvremenu ostao u svlacionici. Izvrsile bi se neke izmjene itd.

Fazon je da je Real od pocetka utakmice setao terenom i nije se trudio. Da je Real samo vise trcao mogao je lako razbiti Dinamo na atome. Kad su prosle godine Ronaldu stimali 40 golova vise su trcali vec sada kad su znali da ce zabiti jedan gol pa kako god. MOglo je to biti i 3 gola da je Ozil bio prisebniji ili Dimarija ili Ronaldo.

Istina je da Real nije imo nikakve ambicije da nabije Dinamo. NIje ovaj rezultat zbog dobre igre dinama vec neigre Reala a ova igra nije sto je Dinamo trcao vec sto Real nije.

I molim vas postedite nas gluposti kako je Dinamo zasluzio remi ili da su bili egal neki jer i ovakav Real je imao par zicera a kamo li sta bi bilo da je to bio nabrijani Real.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 sep 2011, 21:37

Mnogo jako 8-)
http://www.gnkdinamo.hr/360VR/" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 sep 2011, 10:58

@marseille kao prvo nikad Dinamo neće bit kao neki ukrajnski klub Maksimir je jedan od najljepših stadiona sada ,ovih dana sam bilo,koja čistoća,kultura kakva ba Ukrajna i ciganluk.Ljudi uložili,vrhunski svak im čast .Sretno Modrima i 'balkanskom Dinamu'. :)

A za tekmu sve pohvale,da je Real takva faca i kao nisu trčali trebali su ih rasturit pokazat se, a ne još ćitajući neke izjeve Realovca povraća mi se oni došli na izlet u nepoznatu Hrvatsku :roll:
Sretno Dinamu dalje sve naj!
Fi hajati.
GO Bosno.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 sep 2011, 20:22

Sutra se vratiti na pobjednički niz laganom pobjedom protiv fenjeraša Varaždina
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 16 sep 2011, 20:25

Spartak je napisao/la:Ja mislio raja se zeza kad ono neko ozbiljno misli kako je Dinamo namucio Real.
Real nije ni igrao tu utakmicu. POnasali su se kao da je to trening. Da je Realu stalo do ucinka Ozil bi na poluvremenu ostao u svlacionici. Izvrsile bi se neke izmjene itd.

Fazon je da je Real od pocetka utakmice setao terenom i nije se trudio. Da je Real samo vise trcao mogao je lako razbiti Dinamo na atome. Kad su prosle godine Ronaldu stimali 40 golova vise su trcali vec sada kad su znali da ce zabiti jedan gol pa kako god. MOglo je to biti i 3 gola da je Ozil bio prisebniji ili Dimarija ili Ronaldo.

Istina je da Real nije imo nikakve ambicije da nabije Dinamo. NIje ovaj rezultat zbog dobre igre dinama vec neigre Reala a ova igra nije sto je Dinamo trcao vec sto Real nije.

I molim vas postedite nas gluposti kako je Dinamo zasluzio remi ili da su bili egal neki jer i ovakav Real je imao par zicera a kamo li sta bi bilo da je to bio nabrijani Real.
Pa ni Ajax ne bi ništa bolje prošao protiv nezainteresiranog Reala. Jbga to je Real, da igraju bez noge to su znalci i 0:1 je za svaku pohvalu. Ozbiljnog Reala svejedno ne može pobijediti ni jedan klub na zemlji osim Barcelone i možda Manchestera, a ja uiopće ne volim Real, ali gledam realno :mrgreen:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 11:23

gospodin Seljakovic je napisao/la:
England je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:@England - To ti citas buducnost iz salice kave???

Pogotovo mi je smijesno ovo "to se nikad nije dogodilo". Da te pitam koliko godina imas?? Pretpostavljam ne vise od 12.
Činjenica je Dinamo ne može dočekati proljeće u Evropi, luzerski je to klub, oni jednostavno mislim 42 godne nisu igrali na proljeće u nekom euro kupu, pitaj za Dinamo ak' te zanima.Da, to se nikad nije dogodilo od kad sam ja živ, a Realu da je sinoć trebalo pobijediti sa 6 razlike dobili bi, nego su odigrali, na španjolskom se kaže recreativo.

zar je vazno kad je Dinamo zadnji put igrao proljece? :o
po mom misljenju, a i po misljenju mnogih znalaca to nije ni najmanje bitno...Stoke City nije uopce nikako zaigrao u Europi zadnjih 37 godina i jel sad ti mislis da nemaju sanse da prodju dalje?? glupa ti je malo logika...Dinamo ako ima kvalitetu proci ce...nigdje nisam vidio da pise da je Real trebao dobit 6 razlike, jer da je trebao dobio bi ;)

i ako si toliko protiv Dinama onda ga se okani, nadji neku drugu temu i nemoj ovdje dzabe dizat tenzije ;))
Ti si jako dobru usporedbu dao, sa Stokom , to je bilo ludo.Uopće ne dižem tenzije samo kažem onako kako je, Dinamo je luzerski klub koji dobija prvenstva sa svojim sucima i starta sa '+ 12 bodova u prvenstvu, pa neka im prvenstava i što manje sreće i da se pate još narednih sto godina za proljeće ...ove godine 0 bodova, što će reći već su ispali.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 17 sep 2011, 11:49

Drzi se ti svog Selje. ;)
Koji ni domacu utakmicu ne moze dobiti bez penala i pomoci sudija.
:lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 12:35

retro je napisao/la:Drzi se ti svog Selje. ;)
Koji ni domacu utakmicu ne moze dobiti bez penala i pomoci sudija.
:lol:
Ti si retro smajlić, za koga ti duso draga igraš?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 sep 2011, 15:17

mozemo mi svasta pricat,al je cinjenica da je dinamo nabolji i najjaci klub iz ex-yu,uglavnom postoje na mapi europe,a mi i ostali nista,nemora dinamo docekat proljece od skupina ce dobit 10 milijuna eura :shock:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 18 sep 2011, 01:15

Dinamo Zagreb - Varteks Varazdin 7:0

:lol: :o

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 sep 2011, 01:16

Dominacija se nastavlja
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ricky
Kontakt:

Post Postao/la Ricky » 18 sep 2011, 10:47

Monotono
Dio Porta

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 sep 2011, 12:58

Ricky je napisao/la:Monotono
Dinamo i Porto su 2 najdominantnija tima u ligama
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 sep 2011, 13:17

Večeras oko 19h na HRT2 Magazin Lige prvaka, bit će izvještaj o Dinamo, pričat će malo trener i igrači. Ja sam propustio na Novoj TV
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 18 sep 2011, 14:38

Dinamovi izgubili i vec misle kako mogu biti drugi u skupini xD
Sta bi bilo da su izvukli remi :lol:

Spustite se na zemlju

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 sep 2011, 15:20

slika

I opet ne mogu da vjerujem covjek koji vam je sve dao... :o

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []