Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

harishp
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la harishp » 22 sep 2011, 01:08

amerosm je napisao/la:@ harishp

mozes li mi pojasniti cemu tolika antipatija prema Arnesenu. Je li zbog Besica ? "Pesko" je poslao Besicu u drugu ekipu, a nije Arnesen.
Samo jedan u nizu.Glupan je natrpao smeca i gnojiva iz velikih klubova i sve utrpao u HSV.Na mostu izgubio a kako stvari stoje i na cupriji ce to isto biti.Tip je tipican mafioza sa pranjem igracica u njegovom bivsem klubu da bi ih uvalio u sadasanji.Dosta ih ima posudjenih i ovi ce taman se izguziti u BL i onda se uhvatiti noge a ostaviti HSV da gleda odakle vedri.
Sto se tice ne samo Besica nego jos par momaka koji ispastaju je bas krivac taj glupi Danac.Jer trpanjem drugog gnojiva se stvorila fama da ovi od Dancica moraju igrati.Kako igraju,vidi se iz prilozenog.
Ne ide mi u glavu kako i ostali u HSV mogu biti coravi,da ne vide u cemu je problem.
Barbu za trenera pa nek vas kandzija do regionalne. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 sep 2011, 14:01

NA kraju će Murinho dobiti cipelu i Arnesen će ga pokupiti.Mislim da ne bi trebali žuriti sa dovođenjem trenera jer je i sam otkaz pešku velika šok terapija za igrače.Treba naći pravog trenera koji zna sa mladim igračima jer je kadar pretežno sastavljen od omladinaca.Greška sa trenerom je i dovela HSV u nezgodnu poziciju pa bi eventualno nova odvela klub u 2. Bundesligu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 sep 2011, 19:21

Ako je vjerovati medijima van Gaal se trenutno nalazi u Hamburgu na razgovorima sa upravom kluba. Nadam se da je ova informacija tacana i ukoliko bi istog uspjeli angazovati konacno bi imali pravog trenera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

1919
Kontakt:

Post Postao/la 1919 » 22 sep 2011, 19:23

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati medijima van Gaal se trenutno nalazi u Hamburgu na razgovorima sa upravom kluba. Nadam se da je ova informacija tacana i ukoliko bi istog uspjeli angazovati konacno bi imali pravog trenera.
Bog discipline u igri, kako je samo vodio Australiu i Rusiu, posebno nešto, u top 5 na svijetu.
ale,aleeee ima li do pobjede!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 22 sep 2011, 19:24

1919 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati medijima van Gaal se trenutno nalazi u Hamburgu na razgovorima sa upravom kluba. Nadam se da je ova informacija tacana i ukoliko bi istog uspjeli angazovati konacno bi imali pravog trenera.
Bog discipline u igri, kako je samo vodio Australiu i Rusiu, posebno nešto, u top 5 na svijetu.
:o :o :o

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 sep 2011, 19:27

1919 je napisao/la:
U pitanju je Guus.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 sep 2011, 19:30

FRANK RIBERY je napisao/la:
1919 je napisao/la:
U pitanju je Guus.
Upravo to zamjenio je Hiddinka i van Gaala, mada i jedan i drugi imaju identicne uspjehe u klupskom fudbalu s tim sto se van Gaal u reprezentaciji nije proslavio.
Mislim da ce najvjerovatnije sutra nakon utakmice znati konacnu odluku ili u Subotu ujutro, jer sada je uprava pod pritiskom jer i Schalke trazi novog trenera.

1919
Kontakt:

Post Postao/la 1919 » 22 sep 2011, 19:31

A gall iz Bayerna, ja sjebo, da guus mi je Bog.Ne razmišljam idem, puno već se tipkam, po forumima z adnas...zabluda, hebi ga...i ovaj je dobar, odličan.Ima taj HSV love.
ale,aleeee ima li do pobjede!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 sep 2011, 20:16

1919 je napisao/la:A gall iz Bayerna, ja sjebo, da guus mi je Bog.Ne razmišljam idem, puno već se tipkam, po forumima z adnas...zabluda, hebi ga...i ovaj je dobar, odličan.Ima taj HSV love.
Kako su počistili kadar para bi se trebalo imati pa i za takve trenere extra klase.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 sep 2011, 07:43

Ma schjajno :lol:
Taman ce svu lovu izvaliti za Gal-cijana.
A onda ce im Hrubes,i ostali morati na zeleni teren. :mrgreen:
Yebe Danac ,pa rastura.
P.S da bi kvalitetni trener dosao do izrazaja,potrebno je da imas i kvalitetnu ekipu.HSV ne pamti kad je gori ekipno bio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 sep 2011, 17:17

@ harishp

izgleda da je tebi HSV stvorio ogromne traume prethodnih godina. :lol: :lol:

Danas je glavni favorit Huub Stevens koji bi trebao samo odraditi do kraja ovu sezonu i onda ce klub krenuti u potragu za novim rjesenjem.
Huub Stevens ima slicnu filozofiju kao Favre tako da nece biti atraktivnog fudbala kao u Dortmundu, no kao sto igraci kazu sada je najvaznije izaci iz donjeg dijela tabele i skupljati bodove, a nije vazno kako ce se igrati.
Kada malo bolje razmislim mozda je i ovo najbolje rjesenje, i nadam se da ce Cardoso do naredne godine dobiti svoju trenersku licencu koja vazi za Bundesligu i da ce zajedno sa Barbarezom preuzeti HSV.
Veceras cemo vidjeti je li do igraca ili do trenera, mada ja ocekujem pobjedu VfB-a.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 sep 2011, 22:22

@Amere: ko je trenutno na klupi, jer po ovom sto uspijevam da vidim, na prekide, HSV se vraca medju zive kako igrom tako i rezultatom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 sep 2011, 23:20

slika

Nach BILD-Informationen ist die Entscheidung bei der Trainer-Suche beim Hamburger SV gefallen: Huub Stevens (57) wird neuer Trainer beim HSV!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 sep 2011, 23:39

Toliko o (ne)kvalitetu ekipe. Veceras su odigrali fantasticno drugo poluvrijeme i dosli do zasluzene pobjede. Cardoso je pokazao da ima mu.da i u igru ubacio mladog Lama koji je jedan od nosioca igre druge ekipe HSV-a.
I ako netreba sa ekipom nakon vecerasnjeg uspjeha biti strog moram reci da su Rajkovic, Tesche - i pored odlucujuceg gola - i Rincon odigrali lose, jer je dosta bila rupa gdje ne bi smjelo da ih bude.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 23 sep 2011, 23:46

Koju je poziciju igrao Bruma i kakav je bio ?
Vidim da je zabio lijep gol. :)

Drago mi je da ste konačno dobili i dokazali da je ono što sam već pisao istinito. Znači, ima tu materijala, samo treba stvari fino posložiti i ekipu uigrati. Ako je ovaj pomoćnik to u stanju, onda zašto ne ?
Zola in, Zola passes, Zola scores !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2011, 00:24

Bruma je odigrao odlicnu utakmicu i nije izgubio ni jedan duel - igrao je na poziciji stopera zajedno sa Rajkovicem, i kao nagrada je stigao pogodak za izjednacenje. Informacije o Bildu sto se Stevensa tice izgleda nisu tacne, jer je Arnesen demantovao da je s njim razgovarao i Cardoso je na pitanje novinara nakon utakmice rekao da ce i protiv Schalke-a sjediti na klupi, no ostaje da se vidi sta ce biti po pitanju trenera - jer ja vise ni jednim medijima nevjerujem sve dok klub neizda zvanicno saopstenje.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 sep 2011, 00:38

Konačno!! :D

Drago mi je kao da je BVB dobio. :mrgreen: Bolji dani su pred Bundesliga-Dinom, tako da ovaj nadimak ne bi smio biti ugrožen i na kraju sezone. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2011, 00:55

Hare_BvB je napisao/la:Konačno!! :D

Drago mi je kao da je BVB dobio. :mrgreen: Bolji dani su pred Bundesliga-Dinom, tako da ovaj nadimak ne bi smio biti ugrožen i na kraju sezone. :D
Mozes misliti kako je meni drago. U ovoj sedmici isto kao da sam Bajram, Bozic, Novu godinu, rodjendan i ostale praznike proslavio. :D :D
Kloc dobio otkaz, ekipa zaigrala kako treba i upisala vaznu pobjedu, po svemu sudeci cemo dobiti pravog trenera koji to ime zasluzuje, zatim je igrac iz naseg omladinskog pogona pokazao ogorman potencijal sto me veseli. Srce sta ces vise.
Ja licno mislim da opstanak u drustvu najboljih nece doci u pitanje, jer ima dosta ekipa koje su po igrackom kadru dosta losije od HSV-a, tako da ocekujem da u ovoj sezoni budemo tzv. Graue-Maus.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2011, 01:42

amerosm je napisao/la:@ harishp

izgleda da je tebi HSV stvorio ogromne traume prethodnih godina. :lol: :lol:

Danas je glavni favorit Huub Stevens koji bi trebao samo odraditi do kraja ovu sezonu i onda ce klub krenuti u potragu za novim rjesenjem.
Huub Stevens ima slicnu filozofiju kao Favre tako da nece biti atraktivnog fudbala kao u Dortmundu, no kao sto igraci kazu sada je najvaznije izaci iz donjeg dijela tabele i skupljati bodove, a nije vazno kako ce se igrati.
Kada malo bolje razmislim mozda je i ovo najbolje rjesenje, i nadam se da ce Cardoso do naredne godine dobiti svoju trenersku licencu koja vazi za Bundesligu i da ce zajedno sa Barbarezom preuzeti HSV.
Veceras cemo vidjeti je li do igraca ili do trenera, mada ja ocekujem pobjedu VfB-a.
U pravu si bas su za traumatologije :lol:
Jednonogi Dzek se garant nece baviti atletikom,jer ga yebe nesto.
Sto se tice ove pobjede corava koka nasla zrno.Yebo tu ekipu ako ce svake prestupne koje zrno potrefiti.
I cuj bruke sav sretan pises eto nece HSV ispasti.Halo ovo je tema o HSV ili Karl Cajs Jeni :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 sep 2011, 02:57

prvo poluvrijeme sttutgart je trebao minimalno 3cu zavalit hamburgovci nisu znali ni gdje se nalaze...u drugom se pokazao stvarni kvalitet hamburga ,doslovice su letili po terenu...tu se dokazalo koliki je pesko hamelj...rincon kriminalan,pomjerit westermana a zadnjeg veznog a diekmiera na bocnog i amin...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.