Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 07 avg 2009, 22:30

kraj

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 22:31

Jadna majka sutra onima iz kablovske.Zvat cu ih 11442434364 puta!Ko ima Bh.Cabel net,zovite i vi,treba vrsit pritisak na sve operatere,ako ne bude Bundeslige ubrzo izvrsicu samoranjavanje.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 avg 2009, 22:32

extra su odigrali a ziani je veliko pojacanje

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 22:33

Kasnije ako neko bude stavljao na net gol Misketa molio bih da to uradio u temi Wolfsburga. Također ko želi sutra link neki određene utakmice neka mi samo kaže i ako Bog da pokušati ću da ga nađem.

Dobro imao je i Stuttgart svojih prilika kod 0:0 ali ipak majstorija Misketa je nagela na to da Vukovi pobjede lagano, kasnije je Grafite solo akcijom odradio sve odnosno stavio je tačku na i.

Sutra ako Bog da možemo očekivati još zanimljivijih utakmica, posebno Bavaraca u Hoffenheimu bez Klose-a i Bilala.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 avg 2009, 22:35

Bez_komentara je napisao/la:Jadna majka sutra onima iz kablovske.Zvat cu ih 11442434364 puta!Ko ima Bh.Cabel net,zovite i vi,treba vrsit pritisak na sve operatere,ako ne bude Bundeslige ubrzo izvrsicu samoranjavanje.
evo odmah zovem :D :D :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2009, 22:37

Cestitke Vukovima na pobjedi, Miske jedna majstorija i sve je rijeseno. Da je Sttutgart iskoristio svoje prilike, ko zna sta bi bilo kasnije.
Sto se tice sutrasnje utakmice ocekujem dobru igru Bayerna i abd pobjedu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 avg 2009, 22:46

Bez_komentara je napisao/la:Jadna majka sutra onima iz kablovske.Zvat cu ih 11442434364 puta!Ko ima Bh.Cabel net,zovite i vi,treba vrsit pritisak na sve operatere,ako ne bude Bundeslige ubrzo izvrsicu samoranjavanje.

imam i ja bh cabel net, mozda bi trebalo traziti da nam uvedu ard, ako ce oni prenositi bundesligu, jer vidim ovaj nas eurosport2 nece. :evil: :evil: :evil:

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 07 avg 2009, 22:48

ja sam već poslao ovima iz Bh cabel neta E-mail da uvrste eurosport2 sa prenosima bundeslige.
E mail [email protected]
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Cuprija
Kontakt:

Post Postao/la Cuprija » 07 avg 2009, 22:49

Rz88 je napisao/la:Kasnije ako neko bude stavljao na net gol Misketa molio bih da to uradio u temi Wolfsburga. Također ko želi sutra link neki određene utakmice neka mi samo kaže i ako Bog da pokušati ću da ga nađem.

Dobro imao je i Stuttgart svojih prilika kod 0:0 ali ipak majstorija Misketa je nagela na to da Vukovi pobjede lagano, kasnije je Grafite solo akcijom odradio sve odnosno stavio je tačku na i.

Sutra ako Bog da možemo očekivati još zanimljivijih utakmica, posebno Bavaraca u Hoffenheimu bez Klose-a i Bilala.
celik,,, gdje se moze gledati ta tekma,, es2,,, ard,, ili,,,
poz..

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 avg 2009, 22:49

omerbavarac je napisao/la:Cestitke Vukovima na pobjedi, Miske jedna majstorija i sve je rijeseno. Da je Sttutgart iskoristio svoje prilike, ko zna sta bi bilo kasnije.
abd da vas Sejo i Vedo usutkaju malo,previse ste se digli :mrgreen: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 07 avg 2009, 22:49

omerbavarac je napisao/la:Cestitke Vukovima na pobjedi, Miske jedna majstorija i sve je rijeseno. Da je Sttutgart iskoristio svoje prilike, ko zna sta bi bilo kasnije.

vidjelo se da je wolsburg talentovaniji i ima bolje pojedince medzutim stutgart je igrao takticki odlicno do primljenog gola,pametno ,nisu previse grijesili (par puta i kao uzrok je bio kontranapad ) medzutim kad su ga primili sve je palo u vodu...fali im 2 igraca pozada metzelder bi bio odlican ili huth...lijevi bok isto ima propusta,magnin nije vrhunski igrac....bolje bi im bilo dovesti jensena iz hamburga,,,

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 avg 2009, 22:50

Dobra dobra tekma, svaka cast ovim kablovskim operaterima sto su nam obezbjedili ovu mogucnost da opet uzivamo u majtorijama nasih dijamanta ;) Bravo Miske, bravo Edine!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 avg 2009, 22:50

Da vam ga hoce Sejad iz slobodnjaka kako bi volio, vjerujem ni tebi nebi biklo mrsko :P .. A jos kad bi ga Vedo zabio, da zapocne odakle je stao. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2009, 22:52

Ard prenosi samo prvu utakmicu u sezoni, to praktikuju nekoliko godina, a ostale utakmice ne prenose. Sto se tice sutrasnje utakmice ona ce biti na Es2 i to dvije, od 15 30 i 18 30, i u Nedjelju 2, a takodje sutrasnju utakmicu Bayerna i Hoffenheima prenosice digi sport, pa ko ima digitalnu izvolite. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 07 avg 2009, 22:53

bayernovac je napisao/la:ja sam već poslao ovima iz Bh cabel neta E-mail da uvrste eurosport2 sa prenosima bundeslige.
E mail [email protected]
Ma kakvi!
I ja sam jutros vise mailova i na nijedan stoka nije odgovorila.Zvali,kaze nemamo mi stim nikakve veze.Kaze mi pustamo samo ono sto nam oni daju.Ma aaaaaaaaaa?!!?!?!
A taj Ard izgleda samo veceras pustio tekmu,vise nece.
Jedino srpska verzija eurosporta 2.A citajuci danasnje postove na forumu,raja ima jedno 4 verzije eurosporta 2.Neko se ovde zestoko zajebava, i naravno izludjuje me :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: aaaaaaaa :evil: !!!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 avg 2009, 22:55

Bez_komentara je napisao/la:
bayernovac je napisao/la:ja sam već poslao ovima iz Bh cabel neta E-mail da uvrste eurosport2 sa prenosima bundeslige.
E mail [email protected]
Ma kakvi!
I ja sam jutros vise mailova i na nijedan stoka nije odgovorila.Zvali,kaze nemamo mi stim nikakve veze.Kaze mi pustamo samo ono sto nam oni daju.Ma aaaaaaaaaa?!!?!?!
Jedino srpska verzija eurosporta 2.A citajuci danasnje postove na forumu,raja ima jedno 4 verzije eurosporta 2.Neko se ovde zestoko zajebava, i naravno izludjuje me :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: aaaaaaaa :evil: !!!

ja sam vec izludio :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 avg 2009, 22:56

Bez_komentara je napisao/la: Ma kakvi!

nick ti sve govori, što onda komentarišeš :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 avg 2009, 23:00

Da se nesto dogovorimo. Ubuduce bez ovakvih i slicnih postova, nemojte od teme praviti tekstualni prenos:
bavarac je napisao/la:miskeeeeeeeeeeeeeee miskeeeeeeeeeeeeeeeeeee gooooooool
Madafaka je napisao/la:Bravo Miske, kakva golcina! :mrgreen:
fifa09 je napisao/la:grafite 2-0
bavarac je napisao/la:2.0 grafittteeeeeeeeee samo josh džeko da ga da i dobro je
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:kraj
Ovdje spadaju i komentari tipa To Dzeko..., Miske majstore, itd.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 23:01

@Cuprija

Odgovorio ti je oaj momak tamo. Ard samo prenosi prvu utakmice ostale na ES2, ili eventualno preko streama.

HAARII
Kontakt:

Post Postao/la HAARII » 07 avg 2009, 23:05

ja sam gledao utakmicu samo na rumunjskom eurosportu2. pošto je digi tv

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.