Ja ti kažem da će utakmica biti registrovana na način da će proći Velež i da se revanš neće ni igrati. To što pričaš jednostavno nije tačno, ne znam šta drugo da ti kažem...hz033 je napisao/la: Nije tačno, radi se o svim vrstama prekida !Živi bili pa vidjeli, al i ovako je dobro !
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
radi se o igraču Zrinjskog Miletu Peharu koji je pokušao podmetnuti nogu Škaljiću, nek se stidi, debil jedan...
Svaka čast za Rođene, a priča o tome da je "nemoguće igrati" je glupa stvar... Jer to i hoće ovi Fašisti da postignu... Treba ih izbaciti iz takmičenja, pa neka onda ulijeću svojim mamama u pichke!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
e haj sad da vidimo onu komisiju disciplinsku kako ce ga kaznitiAlemC85 je napisao/la:radi se o igraču Zrinjskog Miletu Peharu koji je pokušao podmetnuti nogu Škaljiću, nek se stidi, debil jedan...
sad sam gledao na Tv1 ovaj snimak???? jesam li tacno vidio?? da ovaj igrac Zrinjskog pokusava srusiti igraca Veleza kada bjezi sa stadiona??????
evo vec je netko odgovorio hvalla
nevolim psovke i nisam navijac neki od Veleza al mamicu mu hebem , kako bi te violio naci nasamo!!!
evo vec je netko odgovorio hvalla
nevolim psovke i nisam navijac neki od Veleza al mamicu mu hebem , kako bi te violio naci nasamo!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- majestic24
- Kontakt:
Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Neka smo dobili ove pacenike pa nek ide sve dovraga.
Sad ce fino registrovati ovaj mec rezultatom 3:0 za nas i nece biti potrebe ni da se igra revans.
Idemo rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Neka smo dobili ove pacenike pa nek ide sve dovraga.
Sad ce fino registrovati ovaj mec rezultatom 3:0 za nas i nece biti potrebe ni da se igra revans.
Idemo rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sramota sta se dogadja iz dana u dan.zasto navijaci zelje,sarajeva itd ne izvrse nekakav pritisak na komisiju saveza.red je brate da se donese nekakav zakon.kad padnu mrtve glave kasno je onda za sve
Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Bravo Velež , Red Army i svima čestitam od srca .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
[
ako se pokaže da jest tj. ako taj igrač rođenih kaže ko je to htio uraditi, treba ga prijaviti nadležnim organima i krivično ga ganjati do SUDNJEG DANA, nema šprdnje s Veležom....[/quote]
Jeste brate ima na snimku Mile Pehar je podapinjao!!!!
ako se pokaže da jest tj. ako taj igrač rođenih kaže ko je to htio uraditi, treba ga prijaviti nadležnim organima i krivično ga ganjati do SUDNJEG DANA, nema šprdnje s Veležom....[/quote]
Jeste brate ima na snimku Mile Pehar je podapinjao!!!!
bolje i degenek dobiti nego obuci dres Zrinjskog...svake pohvale opet sto nije bjezao i igracima Zrinjskom koji su mu pomogli opet
joj jeste dosadni s tim...i za Sarajevo,Zelju,Celik itd itd navijaju ljudi razlicitih narodnostii..fazon je u tome sto Red Army i Velez prestavljaju BIH u ovoj ligi dok to mnogi ne cine...i aBd u Evropi ce predstavljati BIH...ne govorimo o tome ko sve navija nego koju zemlju i naciju predstavlja..nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a nemoj toga brate...sto dopustate da vam se (nedaj Boze) ponavlja historija...hebem mu mater budi ponosan na to! prijeratni velez nije bio, ali sada ovaj jeste 90% CESTITAM NA POBIJEDI, veceras je sigurno lijepo biti mostarac (pravi mostarci ne mogu navijat za nikog drugog osim za velez)nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Brate moze biti samo bosanskohercegovacki klubBosniacum Lilium je napisao/la:a nemoj toga brate...sto dopustate da vam se (nedaj Boze) ponavlja historija...hebem mu mater budi ponosan na to! prijeratni velez nije bio, ali sada ovaj jeste 90% CESTITAM NA POBIJEDI, veceras je sigurno lijepo biti mostarac (pravi mostarci ne mogu navijat za nikog drugog osim za velez)nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Pusti bola politiku, ajmo pjevat
Ultrasi ped.eriiiiiiiiiiii recite meteriiiiii zasto su vase sve zastave šarene BOJE ****...
Ultrasi ped.eriiiiiiiiiiii recite meteriiiiii zasto su vase sve zastave šarene BOJE ****...
Ra`81 je napisao/la:Pusti bola politiku, ajmo pjevat
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Brato, ja sam ponosan sto sam Bosnjak. 100%. Ali Velez nije Bosnjacki klub. Napravili ga Srbi. Dozivio zlatno doba kad je Hrvat Josip Musa vodio klub i upravu. Dusan Bajevic najjaci igrac kluba ikad. Navijaca ima i Srba i Hrvata i Jevreja i Bosnjaka i svega.Bosniacum Lilium je napisao/la:a nemoj toga brate...sto dopustate da vam se (nedaj Boze) ponavlja historija...hebem mu mater budi ponosan na to! prijeratni velez nije bio, ali sada ovaj jeste 90% CESTITAM NA POBIJEDI, veceras je sigurno lijepo biti mostarac (pravi mostarci ne mogu navijat za nikog drugog osim za velez)nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Ne radi se o ponosu ili manjku istog - jednostavno Velez nije klub ni jedne nacije. Klub je gradske raje koja voli BiH, voli svoj grad, njegovu istoriju, Stari Most i sve ono sto je Mostar cinilo posebnim sve ove godine.
Ne radi se o stidu ikakvom - ja sam Bosnjak 1000%, ali nije istina da Velez pripada ikome. Jednostavno nije. Ako mi ne vjerujes pitaj Sergeja Barbareza, Dusana Bajevica, Misu Marica, Zeljka Samardzica, Sergeja Trifunovica, i jos tovar navijaca svih mogucih nacija ... Samo ti govorim istinu. Nista drugo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
I vi ste dosadni s tim. Mislim, hvala vam i drago nam je sto nam cestitate, nije u tome problem.mma_hz je napisao/la:joj jeste dosadni s tim...i za Sarajevo,Zelju,Celik itd itd navijaju ljudi razlicitih narodnostii..fazon je u tome sto Red Army i Velez prestavljaju BIH u ovoj ligi dok to mnogi ne cine...i aBd u Evropi ce predstavljati BIH...ne govorimo o tome ko sve navija nego koju zemlju i naciju predstavlja..nisko je napisao/la:Nije Bosnjacki bratoCoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !
Reci Bosanso-Hercegovacki ako bas hoces da nam cestitas. Ne Bosnjacki. Nikad nismo bili nacionalno obojeni i nikada necemo biti.
Velez i RA vec rade nekoliko godina na tome da ne budemo "Bosnjacki klub iz Mostara sa lijeve strane" koji igra protiv "Hrvatskog kluba iz Mostara sa desne strane" nego da nas znaju kao RSD Velez Mostar.
Opet, hvala vam na podrskama, to nam ozbiljno puno znaci, ali ako hocete da nas podrzavate, podrzavajte nas kakvi i jesmo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Velez je GRADSKI klub za GRADSKU raju Mostara. I pripada svima - jednostavna cinjenica... nista vise.
Ali ono sto Velez NIJE - sigurno nije ustaski klub ni cetnicki ni nista slicno.
Velez je Mostarski - a danas Mostarci slave a skutori se biju s policijom.

Ali ono sto Velez NIJE - sigurno nije ustaski klub ni cetnicki ni nista slicno.
Velez je Mostarski - a danas Mostarci slave a skutori se biju s policijom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.