pa plasiraće se, budi siguran u to....LJILJANI U AFRICITorres Da Killa.!. je napisao/la:ako ovako nastaveovi nasi reprezentativci igrat i bit u konstantnoj formi nece me cudit ako se BiH plasira u Afriku 2010 xD
Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Bundesliga
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Leverkusen-Hoffenheim 5-2...harishp je napisao/la:Jah nebi se ti ljutio jelde![]()
Ali ima Mainz,Freiburg,keln i ostali nemorate se bojati da cete ispasti
Dosta stvari ne odgovara ali ne moze se dva puta desiti ovaj sudija isto kao i chelziju onaj Norvezanin
Hoffenheim-Leverkusen 1-4...

Zašto ja mislim da bi trebalo biti 3 i više golova tu.
Red je došao da inšAllah Vedo dadne gol, ko zna možda i Salih dadne koji hehe.

Koliko je sudija puta zatvorio oci kad je Bomel krsio Salihovica na samom rubu sesnasterca.Rz88 je napisao/la:Zašto ja mislim da bi trebalo biti 3 i više golova tu.![]()
Ne moram ti govoriti kolika je to vijerovatnoca za gol nase haubice.Prema tome ni jedne

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest a pogledaj sad skvadru svojih pulena i Hoffenheima.bayer 04 je napisao/la:Leverkusen-Hoffenheim 5-2...harishp je napisao/la:Jah nebi se ti ljutio jelde![]()
Ali ima Mainz,Freiburg,keln i ostali nemorate se bojati da cete ispasti
Dosta stvari ne odgovara ali ne moze se dva puta desiti ovaj sudija isto kao i chelziju onaj Norvezanin
Hoffenheim-Leverkusen 1-4...
Dvica jarane ko kuca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam, samo se nadam da će biti puno golova, te ako Bog da, da gledam jedan zanimljiv meć, možda nešto slično da bude kao što je danas Bremen-Frankfurt.
Meni je ne jasno zasto je Bayern doveo Olica ,Pranjica...Ok je dobri su igraci ali za neke vece uspheje
-
- Kontakt:
Solidan vikend nasih u bundesligi...Siguran sam da ce sljedeci biti jos uspjesniji
P.S. Onaj bayern nisam nikad nesto pretjerano simpatisao ( izuzev dok je bio cobra ), ali onakvo cigansko sudjenje i navlakusa u sinocnjoj tekmi, stavljaju ga na listu omrazenijih timova
barem meni....

P.S. Onaj bayern nisam nikad nesto pretjerano simpatisao ( izuzev dok je bio cobra ), ali onakvo cigansko sudjenje i navlakusa u sinocnjoj tekmi, stavljaju ga na listu omrazenijih timova

Ma nikad mi nisu bili sipaticni...Solidan,Miske pogodio a Vedo asistirao..A dobre partije su pruzili Sejo i Dzeko...
Sta mislite kako ce danas HSV proci
pobjeda, poraz ili remi
ja mislim da je X
pobjeda, poraz ili remi

ja mislim da je X

- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim da ce dobiti... imaju veoma jaku ekipu mislim pobjeda od 0:2Kanker je napisao/la:Sta mislite kako ce danas HSV proci
pobjeda, poraz ili remi![]()
ja mislim da je X
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
promjeni nick pa onda pricaj nesta,,,,,Kanker je napisao/la:Sta mislite kako ce danas HSV proci
ja mislim da je X
ne razumijemCuprija je napisao/la:promjeni nick pa onda pricaj nesta,,,,,Kanker je napisao/la:Sta mislite kako ce danas HSV proci
ja mislim da je X

- bayern4ever
- Kontakt:
ajd uredu je neka tebi nije simpatican ima kome jestal_akhisari je napisao/la:Postao/la al_akhisari dana 09 aug 2009, 10:11
Solidan vikend nasih u bundesligi...Siguran sam da ce sljedeci biti jos uspjesniji
P.S. Onaj bayern nisam nikad nesto pretjerano simpatisao ( izuzev dok je bio cobra ), ali onakvo cigansko sudjenje i navlakusa u sinocnjoj tekmi, stavljaju ga na listu omrazenijih timovabarem meni....

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
-
- Kontakt:
Joj tekme Bochum-Borussia M...3-3 trenutno....3-0 Borussija vodila na poluvremenu..jos igraca vise Bochum sad ima 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
dobro pasa,,, konto sam da si iz NL pa znas znacenje,,, to je bolest Rak, pa sta je znam moze to nekome pasti pogresno,,, **** gadna je to bolest koja nebira.......Kanker je napisao/la:ne razumijemCuprija je napisao/la:promjeni nick pa onda pricaj nesta,,,,,Kanker je napisao/la:Sta mislite kako ce danas HSV proci
ja mislim da je X
poz..
gdje je gledas,,, imas linkPhill Jackson je napisao/la:Joj tekme Bochum-Borussia M...3-3 trenutno....3-0 Borussija vodila na poluvremenu..jos igraca vise Bochum sad ima
-
- Kontakt:
na eurosportu gledam,,al evo ovdje imas http://atdhe.net/8373/watch-bochum-vs-bmonchengladbachCuprija je napisao/la:gdje je gledas,,, imas linkPhill Jackson je napisao/la:Joj tekme Bochum-Borussia M...3-3 trenutno....3-0 Borussija vodila na poluvremenu..jos igraca vise Bochum sad ima
Koja je ovo tekma ljudiiii, Bochum i Gladbach, 3-3, uz ove srpske komentatopre na eurosportu boli glava... Evo nekih od bisera:
Igrac Gladbacha pravi faul za crveni, inače se preziva Dante, pa kažu: kakav faul Dantea, da vidimo i da to je crveni DANTE JE U PAKLU
,
Ulazi novi igrač za Bochum, pa komentator, : inače je počeo karijeru u Interu i to onom pravom, a kolega njegov veli : PA NIJE U INTERU IZ ZAPREŠČIĆA
,
Igrac Gladbacha pravi faul za crveni, inače se preziva Dante, pa kažu: kakav faul Dantea, da vidimo i da to je crveni DANTE JE U PAKLU

Ulazi novi igrač za Bochum, pa komentator, : inače je počeo karijeru u Interu i to onom pravom, a kolega njegov veli : PA NIJE U INTERU IZ ZAPREŠČIĆA

4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
KRALJEVI,,jos su mi drazi sto za Liverpool navijajuemir_ je napisao/la:Koja je ovo tekma ljudiiii, Bochum i Gladbach, 3-3, uz ove srpske komentatopre na eurosportu boli glava... Evo nekih od bisera:
Igrac Gladbacha pravi faul za crveni, inače se preziva Dante, pa kažu: kakav faul Dantea, da vidimo i da to je crveni DANTE JE U PAKLU,
Ulazi novi igrač za Bochum, pa komentator, : inače je počeo karijeru u Interu i to onom pravom, a kolega njegov veli : PA NIJE U INTERU IZ ZAPREŠČIĆA,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.