HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 okt 2011, 00:15

Dnevnik im vazniji? Pa ta televizija je stvarno jadnija nego sto sam ja mislio.

Pa jel ti svejedno neno, ti ionako uzivo gledas. :mrgreen:
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 okt 2011, 07:16

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dnevnik im vazniji? Pa ta televizija je stvarno jadnija nego sto sam ja mislio.

Ja ti govorim kako jeste.
Mislim da bi trebalo uzivo to da se gleda.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 okt 2011, 12:17

Pa, kako jeste je da je ta televizija zaista jadna. Cuj drskosti, dnevnik, ej!

Eto vidis kako ti znas. Dva il vise ljudi za ceku? :mrgreen:
...Život za Široki...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 19 okt 2011, 14:09

Jel zna itko kako je odigrao colins protiv krke, mislim d su kevin kk.široki gledali, pa molim odgovor??? :D :D :D :D :D :D :D

mz ljuboticii
Kontakt:

Post Postao/la mz ljuboticii » 19 okt 2011, 14:21

šampioni je napisao/la:Jel zna itko kako je odigrao colins protiv krke, mislim d su kevin kk.široki gledali, pa molim odgovor??? :D :D :D :D :D :D :D
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=2123&sez=" onclick="window.open(this.href);return false;

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 19 okt 2011, 14:25

mz ljuboticii je napisao/la:
šampioni je napisao/la:Jel zna itko kako je odigrao colins protiv krke, mislim d su kevin kk.široki gledali, pa molim odgovor??? :D :D :D :D :D :D :D
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=2123&sez=" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote
haha, ma kralju znam statistiku, nego nije ona uvijek neko mjerilo...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 19 okt 2011, 15:01

igrao je solidno , jos uvijek se trazi u nasem sustavu a ako Bog da bit ce nesto poput Apkomedaha a to je cim je u blizini reketa zakucava tako dominantno da je lijepo gledat . Ako ja ista kuzim izgleda da bi mogli imati koristi od njega , eto cak je propricao Hrvatski ( naravno par recenica ) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 20 okt 2011, 14:04

kksiroki je napisao/la:igrao je solidno , jos uvijek se trazi u nasem sustavu a ako Bog da bit ce nesto poput Apkomedaha a to je cim je u blizini reketa zakucava tako dominantno da je lijepo gledat . Ako ja ista kuzim izgleda da bi mogli imati koristi od njega , eto cak je propricao Hrvatski ( naravno par recenica ) .
Hvala na informaciji! Izgleda da vladović neće moći ni protiv macabija, spominje li se da se nađe novi play????

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 20 okt 2011, 17:01

Ljudi moji u subotu nam dolazi Theodoros Papaloukas jedva čekam tu subotu...Nego jeli itko zna dali se mogu negdje ranije kupiti ulaznice ili samo pred početak utakmice?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 okt 2011, 17:24

Ah, ne mogu vjerovati da to govorim, al boli me k.urac za Papaloukasa, radije bi Naletilica gledao, jer, to znaci gledati svoj klub, svoj grad. A protivnik? Atraktivan, drama, ekstra. Al, u konacnici, nebitan.
...Život za Široki...

SBNo1
Kontakt:

Post Postao/la SBNo1 » 20 okt 2011, 17:47

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ah, ne mogu vjerovati da to govorim, al boli me k.urac za Papaloukasa, radije bi Naletilica gledao, jer, to znaci gledati svoj klub, svoj grad. A protivnik? Atraktivan, drama, ekstra. Al, u konacnici, nebitan.
A daj kako to možeš reći :o Naletilića gledaš već 5 godina i gledati ćeš ga još dugo na Pecari ;) , ali kad ćeš ponovo gledati Papaloukas, Farmara i sl. Iako priznajem biti će zanimljivo vidjeti kako će naši "reagirati" sa ovakvim protivnikom...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 okt 2011, 20:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dnevnik im vazniji? Pa ta televizija je stvarno jadnija nego sto sam ja mislio.

pa u svakoj niomalnoj državi dnevnik je važniji od prenosa jedne tekme

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 20 okt 2011, 22:30

Ja, iako ne pratim košarku (osim ABA lige i završnice prvenstva BiH, tj. samo Široki gledam :) ) ovu utakmicu iščekujem više nego bilo koju utakmicu lige prvaka u nogometu, pa čak više i od utakmica NK Širokog u Europi.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 okt 2011, 12:26

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

Otkad je BiH normalna drzava? Otkad je dnevnik vazniji od utakmice? Svasta. *trolling*
SBNo1 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ah, ne mogu vjerovati da to govorim, al boli me k.urac za Papaloukasa, radije bi Naletilica gledao, jer, to znaci gledati svoj klub, svoj grad. A protivnik? Atraktivan, drama, ekstra. Al, u konacnici, nebitan.
A daj kako to možeš reći :o Naletilića gledaš već 5 godina i gledati ćeš ga još dugo na Pecari ;) , ali kad ćeš ponovo gledati Papaloukas, Farmara i sl. Iako priznajem biti će zanimljivo vidjeti kako će naši "reagirati" sa ovakvim protivnikom...
Pa lijepo, nije mi bitan protivnik, gledao sam ŠIROKI protiv Hercegovca (slucajan primjer) pred 500 ljudi, gledat cu ŠIROKI i protiv Maccabia pred 5000 ljudi. Protivnici se mogu mijenjati, al, ne dolazi se zbog toga.
...Život za Široki...

ŠB-Pecara
Kontakt:

Post Postao/la ŠB-Pecara » 21 okt 2011, 19:27

Široki bi protiv Maccabija napunio i stadion
Mali Široki Brijeg ovog vikenda bit će poprište jednog velikog sportskog događaja. Dvorana na Pecari (subota, 18 sati) bit će domaćin utakmice domaćeg Širokog i izraelskog Maccabija.
Za utakmicu će se tražiti karta više i vjerojatno će je tražiti i oni koji rijetko idu na košarku. Čak da se i igra na nogometnom stadionu odmah pored dvorane, uvjereni smo da bi i on bio prepun.

Onih četiri i pol tisuće koji uđu u dvoranu imati će priliku vidjeti sastav čiji klub ima proračun od skoro 20 milijuna eura, koji ima pet naslova prvaka Europe, čak 87 nacionalnih naslova, prvenstava i kupova, koji je aktualni viceprvak Europe i što sve ne.

Iako se Maccabi i Široki po malo čemu mogu uspoređivati, primjerice prva momčad Širokog košta ukupno 340.000 eura, a Maccabijeva barem 25 puta više, ipak će to biti sudar dva najtrofejnija sportska kolektiva svojih zemalja.

“Kad smo izašli s kovanicom da smo sportski ponos Hercegovine, imali smo Maccabi u vidu koji je sportski ponos Izraela. Igrati protiv takve momčadi je velika čast i mi nemamo što izgubiti. Nije sramota doživjeti poraz od takve ekipe, ali nećemo se predavati. Nekome su naši rezultati na početku ABA lige iznenađenje, ali zašto ne pokušati iznenaditi Maccabi? Pa makar i jedno poluvrijeme”, kazao je prvi čovjek Širokog Ante Suton.

Maccabi je sinoć igrao utakmicu Eurolige u Milanu, a njihov dolazak u Hercegovinu predviđen je za danas. U Izrael će otputovati u subotu navečer odmah nakon utakmice, a oni su i tražili da se utakmica pomjeri za 18 sati.

“Organizirat ćemo zajednički ručak ili večeru s predstavnicima izraelskog kluba. Od svih klubova s kojima smo se susretali jedino s Maccabijem nismo uspostavili bliske odnose. Želja nam je porazgovarati s njima i naučiti nešto o tome kako funkcionira jedan tako veliki klub. Naravno, željeli bismo i kad bi njihovi skauti na utakmici u svoje bilježnice upisali ime nekog našeg mladog igrača, jer naš omladinski pogon je i zamišljen tako da stvorimo igrača koji bi nekada završio u klubu kakav je Maccabi”, dodao je Suton.

Da Maccabi nije obična sportska organizacija, govori i to što u Široki Brijeg stiže oko 30 članova tog kluba. Inače, u Jadranskoj ligi na gostovanja putuju izaslanstva do 18 ljudi.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 okt 2011, 20:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

Otkad je BiH normalna drzava? Otkad je dnevnik vazniji od utakmice? Svasta. *trolling*
SBNo1 je napisao/la:
Pa lijepo, nije mi bitan protivnik, gledao sam ŠIROKI protiv Hercegovca (slucajan primjer) pred 500 ljudi, gledat cu ŠIROKI i protiv Maccabia pred 5000 ljudi. Protivnici se mogu mijenjati, al, ne dolazi se zbog toga.

oduvijek je centralni večernji dnevnik bitniji od prenosa ne baš bitne utakmice

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 okt 2011, 20:32

Ja se uopce ne slazem i samim time je tvoja poanta nebitna. Mislim da je to samo jedan u nizu nekorektnih poteza.
I cuj nazvati sudar dviju najtrofejnijih momcadi svojih drzava nebitnim?
A idi gledaj centralni dnevnik ccc.
...Život za Široki...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 okt 2011, 20:38

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja se uopce ne slazem i samim time je tvoja poanta nebitna. Mislim da je to samo jedan u nizu nekorektnih poteza.
I cuj nazvati sudar dviju najtrofejnijih momcadi svojih drzava nebitnim?
A idi gledaj centralni dnevnik ccc.

nema nikave poante,o čemu ti,šta misliš da u hrvatskoj imaju samo jedan kanal da li bi pomjerili termin dnevnika zbog tekme aba lige?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 okt 2011, 20:41

Pa naravno da bi. Odnosno uradili bi to, da imaju imalo pameti. Kako jedan kanal uostalom? Sta je FTV, RTRS? Ne znaju se dogovoriti?
Mucko provokatorstvo.
...Život za Široki...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 okt 2011, 20:42

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa naravno da bi. Odnosno uradili bi to, da imaju imalo pameti. Kako jedan kanal uostalom? Sta je FTV, RTRS? Ne znaju se dogovoriti?
Mucko provokatorstvo.

ne vrijedi,u svemu vidiš provokaciju,a to mi nije cilj,vjeruj mi

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.