Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Juve-TZ
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Juve-TZ » 23 okt 2011, 16:41

nema vam vise van der saara i odmah ste pet put losiji....

ono vam je bio najjaci igrac ;)

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 okt 2011, 16:42

Mozel neko postaviti sazetak utakmice il da potrazim na redtubeu ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 okt 2011, 16:42

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Sramota. Sad nas zayebayite, iskoristite ovu sansu, ko zna kad cete moci opet.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 okt 2011, 16:43

Arnelinho je napisao/la::mrgreen: Izgleda da ove godine idemo zajedno na @rizin cartoon network. :lol:

ps. Baš bih volio čuti @Valenciju jel' i dalje misli ono što je mislio i Cityu i Unitedu? :lol:
Naravno da mislim. Jedna tekma nista ne moze promjeniti.

Manco je bolje stajao na terenu dok Evans nije napravio katastrofalnu gresku. Onda ih je Siti naprosto pojeo. Slicno kao sa Bajernom u Ligi prvaka. Sve bilo super dok Rafael nije izletio,.. Onda je Bajern zadao konacni udarac.

Ovaj poraz je jedna od vecih bruka u istoriji kluba (mozda i najveca, ne baratam podatcima :mrgreen: ), al' se na kraju moze ispostaviti kao korisniji ishod od recimo rezultata 0-1 - 0-2. Fergi je trenerski velemajstor, sigurno ce ovaj poraz promjeniti neke stvari. Mozda i spozna da su mi na nekim pozicijama potrebni bolji igraci.

Je l' vam sada jasnije zbog cega je smijesno porediti Mancu i Barsu :mrgreen: !??

Sto se tice Sitija, do crvenog nisu pokazali nista bolju igru nego sto je bila protiv Napolija, Viljareala i Bajerna. Gol su postigli iz svoje prve akcije. Poslije crvenog je druga prica. Sa crvenim je tekma zavrsena.

Imaju oni dobar tim, al' to nije dovoljno za titulu u EPL. Mislim, morali bi I Manco I Celsi odigrati katastrofalnu sezonu, sto ce se tesko desiti i jednim i drugim. Tek je pocetak sezone, vidjet cemo kako Siti odreagovati nakon vezana 2-3 poraze. Moje je misljenje da nisu zreli za titulu. Mozda za godinu - dvi,..

Neki su nakon deranja Arsenala pomislili da Manco moze parirati Barsi, na sta sam se samo slatko nasmijao. Ljudi nakon ovakvih tekmi padaju u euforiju, ne razmisljajuci da su ovakve tekme neobican splet (sretnih) okolnosti. Ove pobjede nista ne znace. Mancester je poderao Arsenal i Celsi, al' su ih rasturili Liverpul i Siti. Bajern je pojeo Sitija, a oni Junajted. Nista to ne znaci. Bitan je kontinuitet a ne jedna tekma.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 okt 2011, 16:43

Zabac je napisao/la:
Narin je napisao/la:Joj,sad bi ja izbrisao sa fba ove sve sto pise TOOOO DŽEKO,HAJMO PORTUGAL SADA.
Pa ako bude Ronaldo igrao mi smo gotovi,mogu oni govoriti za ronalda sta hoce,al je daleko iznad kvaliteta Dzeke,covjek bas moze sam odluciti utakmici,jos pogotovo ako ga mravac bude cuvao il neko tako,a ne Dzeko kojeg ce Pepe sahraniti.
jadan ti i tvoja glava.Pa taj Dzeko je na ledjima nosao 4 defanzivca Francuske koji se nazivaju WC igracima.Zasto neke kobile iz Portigala ne bi mogao ?
Ronaldo je bas suptortno od onoga sto si ti rekao.On je igrac koji ce dati 3 kola kad ne treba,a kad treba nece imati 3 kontakta sa loptom.

btw :Vratimo se temi o Unitedu i o klub koji vrijedi Poslije Barcelone i Reala za najjaceg.

DZEKO RULEZ !
Ovaj dio a ne dzeko kojeg ce pepe sahraniti odnosi se na prosle kvalifikacije,pepe ga je perfektno cuvao,dzeko nije nista mogao,al vidjecemo,naravno volio bih da BiH pobijedi kao i svaki bosanac,al me ovi fejsbucani nerviraju,pola od njih ne prati fudbal i sad svi pisu Dzekoo <3.
A sto se tice Uniteda,mora mijenjati nesto pod hitno,zadnja kola sve smo lose odigrali,da nema Rooneya bog zna kako bi protiv Otela zavrsili,lik je izborio 2 penala i realizovao ih.
ja sam napisao svoj idealni sastav Uniteda,i nadam se da ce takav i biti,bolje da Berbatov igra stopera nego Evans.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 23 okt 2011, 16:43

Zabac je napisao/la:Mozel neko postaviti sazetak utakmice il da potrazim na redtubeu ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 okt 2011, 16:44

Molim sve navijače Manchester Uniteda da više nikada ne napišu post na temi Liverpoola.

Hvala.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 okt 2011, 16:44

Imali neko od statisticara da raspolaze podacima kad je United zadnji put ovako ili slicno porazen. Ne mogu se sjetiti slicnih katastrofa.
#divovi

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 okt 2011, 16:44

Eno goal.com propustio da Evansu da nulu, dali su mu čak 2.5, poslaću im protestni e-mail :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 okt 2011, 16:45

moustapha je napisao/la:Imali neko od statisticara da raspolaze podacima kad je United zadnji put ovako ili slicno porazen. Ne mogu se sjetiti slicnih katastrofa.
Sjecam se ja Vasco de Game mislim i 5:1.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 23 okt 2011, 16:45

@Valencia
Zaboravljaš da City igra odlično protiv manjih ekipa u prvenstvu i zasad su veoma sigurni i na strani. A to je posljedica veoma široke klupe i kvalitetnog rostera koji imaju.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 23 okt 2011, 16:46

Blaagi raspad sistema u igri Uniteda :mrgreen:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 23 okt 2011, 16:47

Sad se zajebavajte s nama ko stigne. SAF **** se

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2011, 16:48

"United concede 6 goals in a top flight home match for 1st time since losing 0-6 to Huddersfield Town on 10 Sep 1930."

Djubrad. Pljunuli su danas na Edwardsa, Charltona, Besta, Keanea, Cantonu i ostale. Neka ih je stid sve redom. Ocekujem da ce ih klub kaznit sa 2 sedmice bez place. Sve redom sto su stali na teren danas. To ih jedino i zanima. Gledam intervju sa Keanom jucer i covjek kaze sa pogledom ubice "You go out there and make sure you put them in their place". I onda nam danas ovo serviraju. Ekipa bez lidera i ponosa. Sretno Chelseau u borbi za titulu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 okt 2011, 16:49

Pa i nula je velika ocjena,kad su Breno i Badstuber dobili keca kao ocjenu protiv Intera,onda je i Evans zaslusio,i to jednog velikog!
A i Ferdinand nije nista bolji.
Realo ocjene moje :
De Gea : 4,5 (nije nista mogao kod golova,jedino odbrana kod dzekinog suta).
Smalling : 3,5 (preslaba utakmica,kriv kod jednog ili dva gola)
Ferdinand : 2 (cista katastrofa)
Evans : 1 (sve je jasno)
Anderson 4 (borio se,nista posebno,imao gresaka,ali ne toliko kobnih)
Fletcher 5 (uglavnom zbog gola)
Young 3 (nista nije uradio skoro,na pocetku izborio faul ili dva,poslije toga slabo)
Nani 2,5 (jos gori od Younga)
Rooney 4,5 (covjek se borio svaka mu cast,ali nije imao pomoc saigraca)
Chicharito 2 (nisam ga ni vidio da igra od kada je usao,samo sam primjetio da je izborio korner cim je usao)
Jones 3 (onako,nista posebno,u takvoj smo situaciji bili da nije mogao doci do izrazaja ni on ni Chicharito,i mislim da je Jonesa trebao ubaciti cim je Evans crveni dobio,a ne cekati da primimo jos koji)
Welbeck 3 (cisto radi truda)

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 23 okt 2011, 16:49

morali smo i mi jednom dozivjet katastrofu , to je sasvim normalno , samo se okrenuti narednim utakmicama i nastavku prvenstva jedna utakmica nista ne znaci a prvenstvo se osvaja na malim utakmicama , poz svim zaljubljenicima u Mancu ... idemo po jos jednu titulu !!!!!!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 23 okt 2011, 16:50

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

YOU JUST GOT PWNED !!!
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 23 okt 2011, 16:50

Lošee,i veliki padaju,bruka,al dogodi se čudo.
1-6 auu .
Rooney jedino nešto se borio,ok odradio.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 23 okt 2011, 16:50

23.10.2011 :lol:

Ne mogu da vjerujem.Kakav raspad sistem,da je bilo još 3 minute ,City bi još barem jedan gol dao :shock:

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 23 okt 2011, 16:52

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Sramota. Sad nas zayebayite, iskoristite ovu sansu, ko zna kad cete moci opet.
Da da, valja cekati do sljedeceg susreta :(

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.