Senaid L.F.C je napisao/la:Ne mozemo se mi sami zaliti da imamo losu odbranu man utd prima 6,arsenal 8 totenham 4(ili 5)a mi 4 vidljivo je da momcadi u vrhu osim citya ali i oni ce fasovati jednom 3-4 gola nisu bas zlatni sto se tice odbrane pogotovo ako im je los dan
United ima sjajnu odbranu,ono danas je nepromišljena glupost Evansa.Uostalom pogledaj Unitedovih zadnjih 40-50 mečeva,siguran sam da nećeš naći više od 5 duela u kojima su primili više od 3 gola. Doduše u zadnje vrijeme imaju puno problema sa defanzivnom jer im je svaka ekipa počevši od Chelsea stvorila po nekoliko sjajnih šansi (neki su to iskoristili,neki ne) ali to je uzrokovano prvenstveno neigranjem Vidića,odnosno igranjem Evansa.
Arsenal je desetkovan povredama,suspenzijama i lošom atmosferom zbog odlaska ključnih igrača doživio debakl ali rezultatski.Ako si pratio meč mogao si vidjeti da je i Arsenal imao bar 5-6 odličnih šansi pa i kod rezultata 2:0 ako se ne varam promašeni penal ili neku sjajnu šansu.Polahko ali sigurno i oni konsolidiju redove i biće vrlo teško na kraju sezone biti ispred njih.
Tottenham kao i Arsenal je konsolidovao redove nakon poraza u 2.kolu na Old Trafordu.Ma koliko oni imali slabu odbranu isto tako imaju i sjajan napad tako da su u egalu.
S druge strane Liverpoolu je svaka momčad sposobna zabiti gol.Odbrana je katastrofa,prečesto prave greške.