Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 23 okt 2011, 14:43

Arnelinho je napisao/la:Što se Suareza tiče, fino je ono bilo osmišljeno, al' je plan očigledno propao. Po meni je KD (ili ko je već odgovoran za nj. dovodjenje?) računao na to da će Suarez&Caroll igrati u tandemu (i naravno zabijati), a onda bi bilo puno lakše igrati i Suarezu, al' očigledno je Caroll bio promašaj. Na vašu žalost, isto je ha Caroll ha Bendtner. :mrgreen:
Ja pak mislim da je prvobitna zamisao bila Suarez&Torres, no Fernando nas je sve zafrknuo. Kenny nije želio riskirati igranje ostatka sezone sa Suarezom i Kuytom, što je na kraju, btw, ispalo baš kao igranje samo njih dvojice, i poprilično je uspijevalo, tako da je konačni zaključak da se itekako moglo čekati do kraja sezone te se na ljeto probati dovesti wc napadača, već dokazanog, a ne 5 do 12 dovoditi Carrolla. Ko zna, možda bi to bio i Falcao. :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 okt 2011, 14:49

Bertrand je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Što se Suareza tiče, fino je ono bilo osmišljeno, al' je plan očigledno propao. Po meni je KD (ili ko je već odgovoran za nj. dovodjenje?) računao na to da će Suarez&Caroll igrati u tandemu (i naravno zabijati), a onda bi bilo puno lakše igrati i Suarezu, al' očigledno je Caroll bio promašaj. Na vašu žalost, isto je ha Caroll ha Bendtner. :mrgreen:
Ja pak mislim da je prvobitna zamisao bila Suarez&Torres, no Fernando nas je sve zafrknuo. Kenny nije želio riskirati igranje ostatka sezone sa Suarezom i Kuytom, što je na kraju, btw, ispalo baš kao igranje samo njih dvojice, i poprilično je uspijevalo, tako da je konačni zaključak da se itekako moglo čekati do kraja sezone te se na ljeto probati dovesti wc napadača, već dokazanog, a ne 5 do 12 dovoditi Carrolla. Ko zna, možda bi to bio i Falcao. :D
Koliko god KD bio legenda mora se priznati da je donio par losih odluka i sada ispastamo zbog toga.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 23 okt 2011, 16:31

Da je los remi jeste. Ali situacija nije katastrofalna, kaskamo 5 bodova za Mancesterom koji je 2.
Slazem se da je Torres ostao i sada u kombinaciji sa Suarezom to bi bilo ubitacno, nazalost lik se prodao nizasta.

Bice bolje...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 okt 2011, 16:32

Vratite se 1000 stranica unazad na ovom forumu i vidjet cete da sa Royom, Torresom i Meirelesom nismo mogli stvoriti sansu pocetkom prosle sezone dok ove kunemo Suareza jer je u 5 sansi bio sebican.. To je velika razlika, ove sezone igramo dobro ali nas rezultati vecinom ne sluze bas najbolje.. Dovedenim igracima ja nemam zamjerke neke velike nego ovim starim. Tacnije Carrageru, Skrtelu, Reini, Glenu, Kuytu..

Lusas, Gerrard i Agger donekle su na nivou i rade ono sto se ocekuje od njih ovi ostali glume neke prvotimce koje niko ne moze da izbije iz startne postave i misle da ce igrati 1000 godina a ne doprinositi.. Ja bih prije dao Hendersonu priliku jer makar tehnicki izgleda lijepo na terenu nego da gledam Kuyta kako se saplice i ball control mu je -3.. Jbg kako je tako je.. YNWA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 okt 2011, 17:11

suzdržite se od ismijavanja uniteda...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 23 okt 2011, 17:25

red je bio da mancheseru da neko porciju..ne mogu vazda imati srece...
i protiv nas su trebali primit3-4 komada..
valjda nam se negdje vrate svi ovi promasaji..
ps.dzekson ubi.ned'o Bog da je odigrao cijelu utakmicu..mozda bi primili i cenera.. :lol:
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 17:47

Uvijek izgubimo "čiste bodove" kada nam ostali rezultati odgovaraju. :S
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 23 okt 2011, 18:15

Ne mozemo se mi sami zaliti da imamo losu odbranu man utd prima 6,arsenal 8 totenham 4(ili 5)a mi 4 vidljivo je da momcadi u vrhu osim citya ali i oni ce fasovati jednom 3-4 gola nisu bas zlatni sto se tice odbrane pogotovo ako im je los dan
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 okt 2011, 19:30

Senaid L.F.C je napisao/la:Ne mozemo se mi sami zaliti da imamo losu odbranu man utd prima 6,arsenal 8 totenham 4(ili 5)a mi 4 vidljivo je da momcadi u vrhu osim citya ali i oni ce fasovati jednom 3-4 gola nisu bas zlatni sto se tice odbrane pogotovo ako im je los dan
United ima sjajnu odbranu,ono danas je nepromišljena glupost Evansa.Uostalom pogledaj Unitedovih zadnjih 40-50 mečeva,siguran sam da nećeš naći više od 5 duela u kojima su primili više od 3 gola. Doduše u zadnje vrijeme imaju puno problema sa defanzivnom jer im je svaka ekipa počevši od Chelsea stvorila po nekoliko sjajnih šansi (neki su to iskoristili,neki ne) ali to je uzrokovano prvenstveno neigranjem Vidića,odnosno igranjem Evansa.

Arsenal je desetkovan povredama,suspenzijama i lošom atmosferom zbog odlaska ključnih igrača doživio debakl ali rezultatski.Ako si pratio meč mogao si vidjeti da je i Arsenal imao bar 5-6 odličnih šansi pa i kod rezultata 2:0 ako se ne varam promašeni penal ili neku sjajnu šansu.Polahko ali sigurno i oni konsolidiju redove i biće vrlo teško na kraju sezone biti ispred njih.

Tottenham kao i Arsenal je konsolidovao redove nakon poraza u 2.kolu na Old Trafordu.Ma koliko oni imali slabu odbranu isto tako imaju i sjajan napad tako da su u egalu.

S druge strane Liverpoolu je svaka momčad sposobna zabiti gol.Odbrana je katastrofa,prečesto prave greške.
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 23 okt 2011, 19:33

[youtube][/youtube]
da se podsjetimo :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 23 okt 2011, 19:37

@reds nama je svaka momcad mogla dati gol od kad je rafa sjeo na klupu i to se nastavilo i od kad je otisao.
Ono sto sam najvise ne volim kod liverpoola je sto u jednom kolu razbijemo chelsi,united,city a u drugom kolu nas posrami wba,burney,blackpool,blackburn itd.
Upravu si sto kazes za odbrane drugih timova ali oni izgleda kad imaju los dan onda ga stvarno imaju i prime 5-8 komada ali uspiju zabiti gol
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 19:55

Strašan, ali sebičan. :roll:

A ovaj Downing kao da nema desnu nogu yebote.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 okt 2011, 20:04

Senaid L.F.C je napisao/la:@reds nama je svaka momcad mogla dati gol od kad je rafa sjeo na klupu i to se nastavilo i od kad je otisao.
Ono sto sam najvise ne volim kod liverpoola je sto u jednom kolu razbijemo chelsi,united,city a u drugom kolu nas posrami wba,burney,blackpool,blackburn itd.
Upravu si sto kazes za odbrane drugih timova ali oni izgleda kad imaju los dan onda ga stvarno imaju i prime 5-8 komada ali uspiju zabiti gol
Poenta je tu tome što Liverpool ne može nadavati,koliko može primiti golova. :roll:

Clean sheet je u posljednje vrijeme pojam za Liverpool za razliku od nekih drugih ekipa.
Jimmy from the hood je napisao/la:A ovaj Downing kao da nema desnu nogu yebote.
A najavljivan kao igrač koji ima skoro podjednako dobar centaršut i lijevom i desnom nogom. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 20:07

Ako se ne varam, 11 šuteva Suareza, 6 u okvir gola. :shock:

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 23 okt 2011, 20:15

Jimmy from the hood je napisao/la:Ako se ne varam, 11 šuteva Suareza, 6 u okvir gola. :shock:
Nazalost ne varas se.
YNWA!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 23 okt 2011, 20:45

Ja nemogu da budem ravnodusan i da trazim kojekakva opravdanja za igru FCL,pogotovo samo razocaran na rezultate ...Jer kad gubimo bodove protiv ekipe koja je novopeceni premierligas i kad gubimo bodove protiv ekipe koja se muci protiv basela,otelula i primi 6 komada od cityja onda se trebamo svi zapitati gdje je FCL u svemu tome ...
Ja se bogami pitam gdje smo i gdjecemo biti na kraju sezone...Bio sam ubjedjen u dobar plasman itd.. ali polako me to ubjedjenje napusta ....

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 23 okt 2011, 21:25

Luis Suarez
We did not win but we tried during the whole match! Thanks for your support!
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 okt 2011, 22:49

Miguel Castro
Expect news of stunning (and have been told it does look good) Stadium (sponsored) for Stanley Park :) #65k
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 23 okt 2011, 22:58

Ryan Babel - YNWA ! 8-)

Ryan Babel:
RT @HPJG91: I reckon Ferguson is going to regret resting Howard Webb for such a big game

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 24 okt 2011, 00:42

[youtube][/youtube]

Nista cudno osim sto je Francuz jos igra i za SCUM....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: JackW, L-Train i 14 gostiju.