ti si ocito zvijezdica iz uprave ma priacj kome drugom ba da nije namjesteno i protiv Borca a i portiv GOŠK-a ma ja sam sasvim siguran u to a vi pricajte sta ocetezvijezdica je napisao/la:Treba otvoriti posebnu temu gdje bi oni što pišu o zavjerama, dogovaranjima i drugim folovima iz domena bolesne mašte mogli pisati "nadaleko i naširoko" a poštedjeti druge posjetioce teme NK "Zvijezda" takvih stvari. Ja nisam nigdje pročitao da je nakon remija u Tuzli neki navijač Slobode napisao da je ovaj ili onaj prodao bod Zvijezdi. A utakmica je bila gotovo identična ovoj u Gradačcu. I Sloboda i Zvijezda su imali svoje prilike i sva tri rezultata su bila moguća.
U subotu i Zvijezda i Gošk su mogli postići golove iz svojih prilika, mogli su pobijediti i jedni i drugi, tako da je remi bio i najrealniji ishod. To što mi mislimo da Zvijezda može biti 4. ili 5. to je naš problem što nismo realni u ocjenjivanju kvalitete svoje ekipe. Gošk je uzeo bod u gostima kod Kozare, Travnika i Olimpika ( mi smo izgubili sve utakmice kod Olimpika) tako da to nije ekipa za nabijanje gol razlike ( a što su i pokazali na našem stadionu i čisto i pošteno izborili bod).
Niko ne bi bio sretniji od mene da smo pobijedili Borac i u kupu, a da li je to ekipa koju neko u BiH može pobijediti kad hoće?
Zato pustite te priče i prizivanje nekakvih bojkota jer čini mi se to odgovara samo jednom tipu preko rijeke Save, kome su svi nesposobni u Zvijezdi osim njega!!!!!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
dobro ste vi i prosli iscupali ste bod a mogli ste kihnut lagano>
sve korektno sudija dobar,sta je naj vaznije\
zivili
sve korektno sudija dobar,sta je naj vaznije\
zivili
Lik preko Save se povukao i smješka.Čovjek ćuti jer i on mora kako mu se kaže.Istina,ne pravi se biznis sa svim ekipama, tako da se sve ne uzima u obzir.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Po ovima gore Zvijezda u gostima mora osvojiti bodove a kod kuće mora pobijediti i ako neko iz Gradačca odnese bodove odmah je naštimano i odmah je bauk i po njima se kod kuće ne smiju bodovi gubiti. Gospodo ako očekujete da Zvijezda donosi bodove sa gostujućih terena budite spremni i da kod kuće se gube bodovi. Pa niko u Gradačac neće doći i samo stajati na terenu i čekati da ih naši nabiju. Po vama niko iz Gradačca ne smije uzeti boda. Pa vidjeli ste da skoro čitavu utakmicu 8 igrača Goška je u svom šesnaestercu i da samo čekaju kontru. Zvijezdi je lakše igrati kod kuće protiv ekipe kao što je Borac, Željo, Sarajevo jer te ekipe dolaze da daju gol a ne da njihovih 7-8 igrača se nalazi u svom šesnaestercu kao što je to slučaj bio sa Goškom, prije sa Travnikom, Laktašima i slično.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
ma sve ja to kontam moraju se bodovi i gubit a i donejt sa strane al nekontam kako nasi igrajuhusein veličanstveni je napisao/la:Po ovima gore Zvijezda u gostima mora osvojiti bodove a kod kuće mora pobijediti i ako neko iz Gradačca odnese bodove odmah je naštimano i odmah je bauk i po njima se kod kuće ne smiju bodovi gubiti. Gospodo ako očekujete da Zvijezda donosi bodove sa gostujućih terena budite spremni i da kod kuće se gube bodovi. Pa niko u Gradačac neće doći i samo stajati na terenu i čekati da ih naši nabiju. Po vama niko iz Gradačca ne smije uzeti boda. Pa vidjeli ste da skoro čitavu utakmicu 8 igrača Goška je u svom šesnaestercu i da samo čekaju kontru. Zvijezdi je lakše igrati kod kuće protiv ekipe kao što je Borac, Željo, Sarajevo jer te ekipe dolaze da daju gol a ne da njihovih 7-8 igrača se nalazi u svom šesnaestercu kao što je to slučaj bio sa Goškom, prije sa Travnikom, Laktašima i slično.
protiv Borca nevideno cudo od igre
isto proitv Travnika sa igracem manje ubili smo ih
kup necu racunat
sad sa GOŠK-om nigdje veze igra sa igrom iz prosli tekmi ma namjestaju 100%
Kada me već vučete za jezik i ne kontate,provjerite gdje je Jović u petak navečer bio i šta je rekao za utakmicu sa Goškom.Nije on kriv sto ne može raditi čisto i pošteno svoj trenerski posao.
Zvijezda će opstat,ne sekirajmo se,lovu ljudi obrću.Pobijediti ćemo kada drugi hoće ali i izgubiti.Zato i jesmo iznervirani na utakmicama.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.zvjezdas je napisao/la:Zvijezda će opstat,ne sekirajmo se,lovu ljudi obrću.Pobijediti ćemo kada drugi hoće ali i izgubiti.Zato i jesmo iznervirani na utakmicama.
Dragon Town
e vala sa nasom Zvijezdom nece moci tako trebamo se svi dignut ako ovo bude istinazmaj_Bosne je napisao/la:Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.zvjezdas je napisao/la:Zvijezda će opstat,ne sekirajmo se,lovu ljudi obrću.Pobijediti ćemo kada drugi hoće ali i izgubiti.Zato i jesmo iznervirani na utakmicama.
anemična igra protiv Borca u Kupu i čuvanje snage se osvetila protiv GOŠK-a, samo su uspavali ekipu ovim čuvanjem snage što se prenijelo i u narednu utakmicu, zlatno pravilo kad igraš dobro i imaš igru ne prekidaš je i dereš redom sve dok si u formi a ne ovako uljuljkati se, ovako se gubi i igra i publika što se protiv GOŠK-a pokazalo
cuj kako protiv Borca pa ljudi su htjeli da smjene trenera pa su nam pustili 2 komada a dali smo im golove kada su bili potpuni a kada ti vise nisu dali da zabijes i to sa igracem manje nisi im mogo vise zabit gol a ova tekma protiv goska trebamo biti sretni sto je labus bio raspolozan bilo je gutavo mislim da nije stimano vec da samo samo losiholdem je napisao/la:ma sve ja to kontam moraju se bodovi i gubit a i donejt sa strane al nekontam kako nasi igrajuhusein veličanstveni je napisao/la:Po ovima gore Zvijezda u gostima mora osvojiti bodove a kod kuće mora pobijediti i ako neko iz Gradačca odnese bodove odmah je naštimano i odmah je bauk i po njima se kod kuće ne smiju bodovi gubiti. Gospodo ako očekujete da Zvijezda donosi bodove sa gostujućih terena budite spremni i da kod kuće se gube bodovi. Pa niko u Gradačac neće doći i samo stajati na terenu i čekati da ih naši nabiju. Po vama niko iz Gradačca ne smije uzeti boda. Pa vidjeli ste da skoro čitavu utakmicu 8 igrača Goška je u svom šesnaestercu i da samo čekaju kontru. Zvijezdi je lakše igrati kod kuće protiv ekipe kao što je Borac, Željo, Sarajevo jer te ekipe dolaze da daju gol a ne da njihovih 7-8 igrača se nalazi u svom šesnaestercu kao što je to slučaj bio sa Goškom, prije sa Travnikom, Laktašima i slično.
kup necu racunat
-
- Kontakt:
Oni igraju kako im ovaj cirkus (liga) svira...i da se mi tu sad nesto pravimo pametni davno bi ispali iz lige... Zato je Ninokovic i otiso vidio covjek kome treba lizat jaja i nisu mu se svidjela... dok se izgleda Jovicu svidjaju.... i dok je tako bice i nas, a doce red i da se borimo za Evropu....
-
- Kontakt:
Cuj boga ti svih nas klub.... da su cekali pare od navijaca i simpatizera nebi ni u 1 federalnoj mogli igrat... oni je hrane i oni mogu radit sta hoce...zmaj_Bosne je napisao/la:Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.zvjezdas je napisao/la:Zvijezda će opstat,ne sekirajmo se,lovu ljudi obrću.Pobijediti ćemo kada drugi hoće ali i izgubiti.Zato i jesmo iznervirani na utakmicama.
BranaVidara je napisao/la:Cuj boga ti svih nas klub.... da su cekali pare od navijaca i simpatizera nebi ni u 1 federalnoj mogli igrat... oni je hrane i oni mogu radit sta hoce...zmaj_Bosne je napisao/la:Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.zvjezdas je napisao/la:Zvijezda će opstat,ne sekirajmo se,lovu ljudi obrću.Pobijediti ćemo kada drugi hoće ali i izgubiti.Zato i jesmo iznervirani na utakmicama.
ne mogu raditi šta hoće, mogu raditi samo po zakonu, a mešetarenje to nije
bojim se da si u pravu.zvijezda igra veoma lose ove sezone.mi se sve tjesimo al nista od toga.lose je ovo za razliku od prije 3-4 godineFatko je napisao/la:cuj kako protiv Borca pa ljudi su htjeli da smjene trenera pa su nam pustili 2 komada a dali smo im golove kada su bili potpuni a kada ti vise nisu dali da zabijes i to sa igracem manje nisi im mogo vise zabit gol a ova tekma protiv goska trebamo biti sretni sto je labus bio raspolozan bilo je gutavo mislim da nije stimano vec da samo samo losiholdem je napisao/la:ma sve ja to kontam moraju se bodovi i gubit a i donejt sa strane al nekontam kako nasi igrajuhusein veličanstveni je napisao/la:Po ovima gore Zvijezda u gostima mora osvojiti bodove a kod kuće mora pobijediti i ako neko iz Gradačca odnese bodove odmah je naštimano i odmah je bauk i po njima se kod kuće ne smiju bodovi gubiti. Gospodo ako očekujete da Zvijezda donosi bodove sa gostujućih terena budite spremni i da kod kuće se gube bodovi. Pa niko u Gradačac neće doći i samo stajati na terenu i čekati da ih naši nabiju. Po vama niko iz Gradačca ne smije uzeti boda. Pa vidjeli ste da skoro čitavu utakmicu 8 igrača Goška je u svom šesnaestercu i da samo čekaju kontru. Zvijezdi je lakše igrati kod kuće protiv ekipe kao što je Borac, Željo, Sarajevo jer te ekipe dolaze da daju gol a ne da njihovih 7-8 igrača se nalazi u svom šesnaestercu kao što je to slučaj bio sa Goškom, prije sa Travnikom, Laktašima i slično.
kup necu racunat
Nemogu oni radit sta hoce mogu samo radit kako je to ok a za mene je ovo do sada ok stadion se pravi receno mi je da se sve najbolje radi u klubu i da se sprema ovo sve na duge staze a isto tako mislim da Fadil nece dozvolit nikakve lopovluke jer covjek je posten i na svom mjestuBranaVidara je napisao/la:Cuj boga ti svih nas klub.... da su cekali pare od navijaca i simpatizera nebi ni u 1 federalnoj mogli igrat... oni je hrane i oni mogu radit sta hoce...zmaj_Bosne je napisao/la:Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.zvjezdas je napisao/la:Zvijezda će opstat,ne sekirajmo se,lovu ljudi obrću.Pobijediti ćemo kada drugi hoće ali i izgubiti.Zato i jesmo iznervirani na utakmicama.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Zato će igrat pred praznim tribinama, ako budu tako radili kao što ti navodiš. Normalno je da se jak klub ne može imati ako nema sponzora, ali sponzostvo koje je uvjetovano mešetarenjem nije nimalo časno a niti legalno kao što navodi seven. A ti ako smatraš da to nije klub navijača trebaš navesti gdje je to ugovor o prodaji kluba nekom pojedincu, kako ja znam još uvijek je to gradski klub i još uvijek predstavlja opštinu Gradačac, a ne neke pojedince. Čast sponzorima bez kojih je nemoguće izgradit stadion i igrat u najvišem rangu, ali mešetarenju nema mjesta tu. Zato kažem kratko i jasno neka ispadnu ako na taj način opstaju u ligi.BranaVidara je napisao/la:Cuj boga ti svih nas klub.... da su cekali pare od navijaca i simpatizera nebi ni u 1 federalnoj mogli igrat... oni je hrane i oni mogu radit sta hoce...zmaj_Bosne je napisao/la:Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.zvjezdas je napisao/la:Zvijezda će opstat,ne sekirajmo se,lovu ljudi obrću.Pobijediti ćemo kada drugi hoće ali i izgubiti.Zato i jesmo iznervirani na utakmicama.
Dragon Town
- zvijezdica
- Kontakt:
Ja nisam član uprave, na tribinama sam kao i ti! Gošk je donio više bodova sa strane nego Zvijezda i ako si gledao utakmicu na TV protiv Travnika igrali su duplo bolje nego protiv nas. Golman Travnika je spasio bar pet golova kada su napadači Goška izlazili jedan na jedan. Zašto bi neko prodao bod Gošku, kada je nama sa ovakvom ekipom svaki bod kao od suhoga zlata?holdem je napisao/la:ti si ocito zvijezdica iz uprave ma priacj kome drugom ba da nije namjesteno i protiv Borca a i portiv GOŠK-a ma ja sam sasvim siguran u to a vi pricajte sta ocetezvijezdica je napisao/la:Treba otvoriti posebnu temu gdje bi oni što pišu o zavjerama, dogovaranjima i drugim folovima iz domena bolesne mašte mogli pisati "nadaleko i naširoko" a poštedjeti druge posjetioce teme NK "Zvijezda" takvih stvari. Ja nisam nigdje pročitao da je nakon remija u Tuzli neki navijač Slobode napisao da je ovaj ili onaj prodao bod Zvijezdi. A utakmica je bila gotovo identična ovoj u Gradačcu. I Sloboda i Zvijezda su imali svoje prilike i sva tri rezultata su bila moguća.
U subotu i Zvijezda i Gošk su mogli postići golove iz svojih prilika, mogli su pobijediti i jedni i drugi, tako da je remi bio i najrealniji ishod. To što mi mislimo da Zvijezda može biti 4. ili 5. to je naš problem što nismo realni u ocjenjivanju kvalitete svoje ekipe. Gošk je uzeo bod u gostima kod Kozare, Travnika i Olimpika ( mi smo izgubili sve utakmice kod Olimpika) tako da to nije ekipa za nabijanje gol razlike ( a što su i pokazali na našem stadionu i čisto i pošteno izborili bod).
Niko ne bi bio sretniji od mene da smo pobijedili Borac i u kupu, a da li je to ekipa koju neko u BiH može pobijediti kad hoće?
Zato pustite te priče i prizivanje nekakvih bojkota jer čini mi se to odgovara samo jednom tipu preko rijeke Save, kome su svi nesposobni u Zvijezdi osim njega!!!!!
-
- Kontakt:
Prvenstvena utakmica Zvijezda-Borac dogovorena pobjeda zvijezdi ,u kupu borac ide dalje,zvijezda nemoze pobijediti ekipu slobode koja je miks kadeta ,juniora i nesto seniora o kakvoj dobroj igri mi pricamo i na kraju Gosk smijesno i zalosno istovremeno a da hoce ovaj Jovic pokazat taj svoj KVALITET da i to vidimo da to i potvrdi on je izgleda samo veliki spletkaros .Pred nama je uskoro ce sve izaci na vidjelo.
-
- Kontakt:
.[/quote]
Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.[/quote]
Cuj boga ti svih nas klub.... da su cekali pare od navijaca i simpatizera nebi ni u 1 federalnoj mogli igrat... oni je hrane i oni mogu radit sta hoce...[/quote]
Nemogu oni radit sta hoce mogu samo radit kako je to ok a za mene je ovo do sada ok stadion se pravi receno mi je da se sve najbolje radi u klubu i da se sprema ovo sve na duge staze a isto tako mislim da Fadil nece dozvolit nikakve lopovluke jer covjek je posten i na svom mjestu[/quote]
nemislim bukvalno da rade sta hoce, uglavnom igraju kako citava liga igra i ako hoce da opstanu moraju na takav nacin da se bore... nije problem u zvijezdi... problem je kompletna PL Bih.... kazem igraju kako drugi sviraju
Vala neka ne opstane na taj način, kratko i jasno. To je klub svih nas a ne privatnika, neka sebi osnuju klub tipa Olimpic i neka mešetare kako ih je volja bez navijača, bez gledalaca i bez simpatizera.[/quote]
Cuj boga ti svih nas klub.... da su cekali pare od navijaca i simpatizera nebi ni u 1 federalnoj mogli igrat... oni je hrane i oni mogu radit sta hoce...[/quote]
Nemogu oni radit sta hoce mogu samo radit kako je to ok a za mene je ovo do sada ok stadion se pravi receno mi je da se sve najbolje radi u klubu i da se sprema ovo sve na duge staze a isto tako mislim da Fadil nece dozvolit nikakve lopovluke jer covjek je posten i na svom mjestu[/quote]
nemislim bukvalno da rade sta hoce, uglavnom igraju kako citava liga igra i ako hoce da opstanu moraju na takav nacin da se bore... nije problem u zvijezdi... problem je kompletna PL Bih.... kazem igraju kako drugi sviraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.