Please Bitches
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
a cizmi mocnih

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
U svakoj kombinaciji racunam na kaiš samo ovdje kad sam se slikao mrsko mi ga bilo uvlačitisecer je napisao/la:nije tacno. ove kosulje se nose bas ovako kao sto je obuk´o.Monolog je napisao/la:Inače ne nosim košulju utrpanu u pantole/farmerice, al' kad već to radiš, malo (više) je izvuci (vizuelno je mnogo ljepše, a i ne nabora se onako).
skoro, prva, treca i cetvrta slika - odlicno.
druga je samo ok. kaput ti je povelik(predlazem da ga odneses nekom krojacu da ti ga suzi), a takodjer treba paziti da su sako, kais i cipele u istoj boji(kais i cipele trebaju biti od istog materijala).
osim toga, nezamislivo je da muskarac nosi pantole bez kaisa(izuzetak su elegantno popunjenimuskarci koji nose tregere).
Mi nikada odustati necemo...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kako raspoznati fus od original rey ban naocala ? ako postoji nacin 
[youtube][/youtube]samosarajvo je napisao/la:Kako raspoznati fus od original rey ban naocala ? ako postoji nacin
Niko meni ne odgovori za čizme?!
Čelik Zenica 1945
Devil je napisao/la:
Jutros uzeo 6000 RSD.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Smiješ se cijeni ili artiklu?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Šta si ti skinjara !?Heller je napisao/la:
Please Bitches
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Meni je ova @Devilova trenerka, duxa šta već prejaka
Ne znam šta je smiješno.
Čelik Zenica 1945
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Smijem se kladiti da je riječ o cijeni. Možda je @Peyton pomislio da se radi o američkim dolarima, a ne o dinarima.Nimla_RZ je napisao/la:Meni je ova @Devilova trenerka, duxa šta već prejakaNe znam šta je smiješno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A u našim je ovo oko 120 KM?Monolog je napisao/la:Smijem se kladiti da je riječ o cijeni. Možda je @Peyton pomislio da se radi o američkim dolarima, a ne o dinarima.Nimla_RZ je napisao/la:Meni je ova @Devilova trenerka, duxa šta već prejakaNe znam šta je smiješno.
Čelik Zenica 1945
Artiklu...ovo je prestrasno...Monolog je napisao/la:Smiješ se cijeni ili artiklu?
Zbog čega?peyton je napisao/la:Artiklu...ovo je prestrasno...Monolog je napisao/la:Smiješ se cijeni ili artiklu?
Čelik Zenica 1945
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Fugly. When ugly is not enough and you have to add Fuckin' Ugly.
...Život za Široki...
Imam vjerovatno najduzu kosu ovdje na temiVolimTz je napisao/la:Šta si ti skinjara !?Heller je napisao/la:
Please Bitches
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hoceš da ti ja nabavim kakve vojne čizme preko starog. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Dje tu je.Nimla_RZ je napisao/la:A u našim je ovo oko 120 KM?Monolog je napisao/la:Smijem se kladiti da je riječ o cijeni. Možda je @Peyton pomislio da se radi o američkim dolarima, a ne o dinarima.Nimla_RZ je napisao/la:Meni je ova @Devilova trenerka, duxa šta već prejakaNe znam šta je smiješno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako su jeftine i dobre moreVolimTz je napisao/la:Hoceš da ti ja nabavim kakve vojne čizme preko starog.
Nullius in verba
Jara imam i ja vojne, zima im ništa ne može, samo 10 kg teškeHeller je napisao/la:Ako su jeftine i dobre moreVolimTz je napisao/la:Hoceš da ti ja nabavim kakve vojne čizme preko starog.
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.