Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
po meni ne bi se KK treb'o orjentisati samo na igrace iz PL..jer sigurno da ima dobrih igraca i u drugim malo slabijim ligama...
jest da treba neka prilagodba "strancima"..al' ako si dobar igrac,trebalo bi da je gotovo svejedno
sto si presao iz slabije u jacu ligu..primjer je LS,koji je vec sad mozda i najvece pojacanje(uz torresa,i mozda alonsa)..
al' ipak je keny cijeli zivot u fudbalu....treb'o bi znat' najjbolje..
jest da treba neka prilagodba "strancima"..al' ako si dobar igrac,trebalo bi da je gotovo svejedno
sto si presao iz slabije u jacu ligu..primjer je LS,koji je vec sad mozda i najvece pojacanje(uz torresa,i mozda alonsa)..
al' ipak je keny cijeli zivot u fudbalu....treb'o bi znat' najjbolje..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Mislio sam da je Gadafi za Juventus navijao, cak je bio i djelomicni vlasnik ako se ne varam.Rizah je napisao/la:Adam Johnson, reče mi jedan prijatelj englez da 80% dolazi u januaru. Kakav Milner.
A ovo je za wats tapp: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/285417/Ga ... K-Liverpul" onclick="window.open(this.href);return false;
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
You are someone else I am still right here
taj mali što ima 14 godina mora da je dobar čim se nudi dva miliona za njega, koliko znam Chelsea je već poslao ponudu od 1.5 miliona, a evo kažu da ćemo i mi poslati istu od 2m.fera je napisao/la:http://bleacherreport.com/articles/9101 ... y-dalglish
via Matty Duckworth
Man Utd fans singing 'Oh Merseyside, is full of sh*t'. They're playing Aldershot. In the south. Typical Mancs.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ma da hoce dovesti nekog sto je bio prije 6-7 godina sjajan sa 14 a danas sa dvadesetak je wc igracCarlo je napisao/la:taj mali što ima 14 godina mora da je dobar čim se nudi dva miliona za njega, koliko znam Chelsea je već poslao ponudu od 1.5 miliona, a evo kažu da ćemo i mi poslati istu od 2m.fera je napisao/la:http://bleacherreport.com/articles/9101 ... y-dalglish
via Matty Duckworth
Man Utd fans singing 'Oh Merseyside, is full of sh*t'. They're playing Aldershot. In the south. Typical Mancs.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Vrijeme je da mi pobijedimo Stoke jer po svoj logici poslije reprezentativne stanke 3 prve tekme porazi i remii a nakon toga pobjede do sljedece reprezenativne stanke
@fera tako se pravi ekipa igrac se dovede sa 15-16 godina i ako kloub ima dobru obuku postane wc(samo da liverpool nebi postao novi Arsenal pa ih prodavao kad sazriju)
@fera tako se pravi ekipa igrac se dovede sa 15-16 godina i ako kloub ima dobru obuku postane wc(samo da liverpool nebi postao novi Arsenal pa ih prodavao kad sazriju)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Prvo da nam čestitam na 2400 ispisanih stranica sto je vjerovatno najjača tema na forumu... 
Iskreno, za razliku od scuma, ove sezone nismo imali nimalo sreće. U skoro svakoj utakmici smo zaslužili najmanje pobjedu, negdje više - negdje manje. Ali evo kao sto vidite ima jedna latinska izreka "Dormit aliquando ius, numquam moritur". Pravda nekada spava, ali nikada ne umire. Evo vidimo po primjeru scuma. Imali su sreće nevjerovatne u skoro svakoj utakmici, od Norwicha pa do nas. Sve im je naplaćeno protiv shitiy-a , ito debelo
. Sad je vrijeme da mi proradimo , a ocekujem da to bude od danas. Suarez će kad-tad da o5 počinje postizati golove i King Kenny će mu sigurne reći da mora da i dodaje malo a ne samo završava sam i komplikuje. Ove godine imamo finu klupu, tako da je jedan Maxi koji je postigao 5 golova na jednoj utakmici na tribinama. Carrol težak 35mil na klupi.
Štoper nam netreba jer iskreno imamo ih i previše ( carra, Skrtel, Ageer , Coates) tako da je to trošenje para. Samo bi možda trebalo dovesti jednog rasnog strijelca ( Higuain, Benzema) , ali i u to sumnjam jer imamo Andynatora koji je mašina kada proradi... Jedino vjerujem da treba dovesti desno krilo ( A. Johnson, Hazard) i da smo sigurno u LP... Titula je mislim bila samo san i na početku sezone , a sada pogotovo... U svakom slučaju...... YNWA !!

Iskreno, za razliku od scuma, ove sezone nismo imali nimalo sreće. U skoro svakoj utakmici smo zaslužili najmanje pobjedu, negdje više - negdje manje. Ali evo kao sto vidite ima jedna latinska izreka "Dormit aliquando ius, numquam moritur". Pravda nekada spava, ali nikada ne umire. Evo vidimo po primjeru scuma. Imali su sreće nevjerovatne u skoro svakoj utakmici, od Norwicha pa do nas. Sve im je naplaćeno protiv shitiy-a , ito debelo

Štoper nam netreba jer iskreno imamo ih i previše ( carra, Skrtel, Ageer , Coates) tako da je to trošenje para. Samo bi možda trebalo dovesti jednog rasnog strijelca ( Higuain, Benzema) , ali i u to sumnjam jer imamo Andynatora koji je mašina kada proradi... Jedino vjerujem da treba dovesti desno krilo ( A. Johnson, Hazard) i da smo sigurno u LP... Titula je mislim bila samo san i na početku sezone , a sada pogotovo... U svakom slučaju...... YNWA !!

Nad nama nebo ima da gori!
znam ja sta sam rekao i sto sam to rekao... mislim da imamo sasvim dovoljno tih nekih potencijala ali ako se ne dovede par pravih igraca koji odma mogu da igraju na visokom nivou ti 15. godisnjaci dok dođu do prvog tima bit ce kasno vec... pa ce bas tad svi jedva da cekaju da odu iz Liverpoola. BIlo bi lijepo kada bi mogli uloviti neku od ovih mladih zvijezda kao sto su hazard ili gotze al nije da sumnjam u to nego nemam ni 1% nade da ce takav igrac doci kod nas...Senaid L.F.C je napisao/la:Vrijeme je da mi pobijedimo Stoke jer po svoj logici poslije reprezentativne stanke 3 prve tekme porazi i remii a nakon toga pobjede do sljedece reprezenativne stanke
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Imamo odlične mlade igrače, pa se sa @ferom slažem da su nam potrebni već formirani igrači. Dok taj od 14 godina "poraste" spadosmo mi na tanke grane, a i postoji mogućnost da nas napuste "čim prva prilika" se ukaže.
Malo je Carraghera i Gerrarda, vjerovatno je Kelly najbliži da ostvari ono što su i dvojica pomenutih, ali isključivo zbog toga što dobija mnogo šanse jer je Glen gotovo više van terena.
Eh, kako bi nam samo jedan Hazard, Goetze dobro došao, pa ni Adam Jonhson nije loš.

Eh, kako bi nam samo jedan Hazard, Goetze dobro došao, pa ni Adam Jonhson nije loš.

dobar je adam mozda cak i rame uz rame sa ovom dvojicom... mada je za moj ukus goetze najbolji od njih trojice.OTNYS_YNWA je napisao/la:Imamo odlične mlade igrače, pa se sa @ferom slažem da su nam potrebni već formirani igrači. Dok taj od 14 godina "poraste" spadosmo mi na tanke grane, a i postoji mogućnost da nas napuste "čim prva prilika" se ukaže.Malo je Carraghera i Gerrarda, vjerovatno je Kelly najbliži da ostvari ono što su i dvojica pomenutih, ali isključivo zbog toga što dobija mnogo šanse jer je Glen gotovo više van terena.
imamo par sjajnih mladih igraca u odbrani robinson, wisdom, kelly, flanagan eto kompletna zadnja linija od mladih igraca

iskreno ja bi volio i normalnog golmana moja najveca zelja je begovic al mislim da ce reina jos dugo ostati kod nas posebno sad kad ne brani bas najbolje...
- Liverpool8
- Kontakt:
Potrosili smo 100 miliona i svi su manje vise bili zadovoljni transferima. I cim malo ne ide, odmah krecete nove liste da pravite za transfer... 

potrosili smo 80 miliona skoro na 3 igraca i ni jedan od njih nije nista pokazao nazalost... carroll nije ni dobio pravu sansu ali pred njim je jos desetak godina u kojima moze igrati vrhunski... henderson mlad jos i neiskusan al i pred njim je cijela karijera jos... ali onda dolazimo do downinga od kojeg sam ja ocekivao da nam bude i najvece pojacanje a on sve sto je pokazao je ona precka protiv sunderlanda i od tad je sve gori i gori...Liverpool8 je napisao/la:Potrosili smo 100 miliona i svi su manje vise bili zadovoljni transferima. I cim malo ne ide, odmah krecete nove liste da pravite za transfer...
ocigledno je da veliki broj igraca ima problem sa pritiskom koji donosi igranje u liverpoolu jer ja sam siguran da bi sve isto bilo i da isto pisali da je nama dosao young a downing otisao u scum jer downing bi tamo igrao sjajno a young bi kod nas bio izgubljen.
ja se jos uvijek nadam da ce sve doci na svoje... ko zna mozda je kod downinga problem sto nema ozbiljnu konkurenciju pa misli da se moze zajebavati. al on me ubjedljivo najvise razocarao jer za carrolla i hendersona ima jos vremena.
Bivsi igrac Sunderlanda Jordan Henderson priznao je da je dosad bio suzdrzan u redovima Liverpoola, i da je previse igrao na sigurno, ali je dodao da se moze nositi s pritiskom igranja u Liverpoolu.
Henderson je dosao u Liverpool ovoga ljeta za 20. miliona funti, ali jos uvijek nije opravdao ulozeni novac. U intervjuu za LFC Magazine, obecao je navijacima bolje igre i da ce odsada preuzimati rizik kako bi igracima mogao kreirati sanse.
" Cilj nam je imati loptu sto vise u nasem posjedu, i to je jedini razlog zasto odigravam na sigurno. U buducnosti cu poraditi na tome da preuzimam vise rizika u igri kako bi kreirao dosta sansi nasim napadacima."
21- jednogodisnjak se zna nositi s pritiskom, jer je u Sunderlandu poceo rano igrati u prvoj postavi, ali je priznao da je u Liverpoolu pritisak mnogo veci.
"Kada sam dosao u Liverpool pred mene su stavljena velika ocekivanja. Navikao sam na to u Sunderlandu, jer navijaci traze samo pobjede sto nosi odredjeni pritisak. Ovdje je to sve na mnogo vecoj razini, zbog same povijesti kluba, rezultata i trofeja."
" Imamo fantasticnog trenera koji nam puno pomaze. Doveo nas je ovdje zato sto vjeruje u nase mogucnosti kao i u to da mozemo pomoci klubu. Da nije tako, nitko od nas danas ne bi bio ovdje. Kada ste pod pritiskom morate reagirati na pravi nacin i onda ce sve biti u redu" - rekao je Henderson.
red bi bio majstore vise da rizikujes..mozda cak od veceras..
YNWA
Henderson je dosao u Liverpool ovoga ljeta za 20. miliona funti, ali jos uvijek nije opravdao ulozeni novac. U intervjuu za LFC Magazine, obecao je navijacima bolje igre i da ce odsada preuzimati rizik kako bi igracima mogao kreirati sanse.
" Cilj nam je imati loptu sto vise u nasem posjedu, i to je jedini razlog zasto odigravam na sigurno. U buducnosti cu poraditi na tome da preuzimam vise rizika u igri kako bi kreirao dosta sansi nasim napadacima."
21- jednogodisnjak se zna nositi s pritiskom, jer je u Sunderlandu poceo rano igrati u prvoj postavi, ali je priznao da je u Liverpoolu pritisak mnogo veci.
"Kada sam dosao u Liverpool pred mene su stavljena velika ocekivanja. Navikao sam na to u Sunderlandu, jer navijaci traze samo pobjede sto nosi odredjeni pritisak. Ovdje je to sve na mnogo vecoj razini, zbog same povijesti kluba, rezultata i trofeja."
" Imamo fantasticnog trenera koji nam puno pomaze. Doveo nas je ovdje zato sto vjeruje u nase mogucnosti kao i u to da mozemo pomoci klubu. Da nije tako, nitko od nas danas ne bi bio ovdje. Kada ste pod pritiskom morate reagirati na pravi nacin i onda ce sve biti u redu" - rekao je Henderson.
red bi bio majstore vise da rizikujes..mozda cak od veceras..
YNWA
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Liverpool: Reina, Kelly, Agger, Coates, Carragher, Lucas, Spearing, Henderson, Maxi, Carroll, Suarez.
................Reina..............
Kelly..Carragher.Coates..Agger
........Lucas....Spearing........
..Henderson..............Maxi...
.........Suarez...Carroll..........
<3
Stoke 0 - 3 Liverpool ( Carroll x 3 )
<3
BIG ANDY rulz!

Napokon da i od počne od prve minute.

Napokon da i od počne od prve minute.
Sviđa mi se sastav,čvrstina u odbrani je prijeko potrebna,a sa Aggerom i Coatesom ćemo i dobiti istu.Mada opet sigurno da će ofanziva biti oskudna sa Aggerom ali bar je Carroll tu od početka.Očekujem tešku utakmicu al' nadam se da se niko prije svega neće povrijediti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool: Reina, Kelly, Agger, Coates, Carragher, Lucas, Spearing, Henderson, Maxi, Carroll, Suarez.
<3
FK Pjetlovi
http://www.tvoo.eu/ch4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sport Klub direktno prenosi utakmicu ....
- Paraglajder
- Kontakt:
Lucas naučio igrati fudbla, a Suarez opet fulao nemoguće.
Hajd za promjenu, valjda ćemo im dati pogodak na ovom stadionu. Ne brani Begović
Vadi Carru King molim te i Spearinga. Ne može Agger igrati beka, on je štoper
Hajd za promjenu, valjda ćemo im dati pogodak na ovom stadionu. Ne brani Begović

Vadi Carru King molim te i Spearinga. Ne može Agger igrati beka, on je štoper

Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 26 okt 2011, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.