Špica!
Otišao na Importanne i roka na ambasadu!
Moderator/ica: insider
Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari
Špica!
Otišao na Importanne i roka na ambasadu!
Ovaj opis govori da se radi o vehabiji...Očevici tvrde da se radi o muškarcu s bradom koji ima oko 40 godina, a sa sobom je nosio torbu.
Osumnjičeni je opkoljen, međutim s obzirom da je naoružan, policija još ne prilazi.
Treba ih sve porokat ili kamenovanje na njima izvršit. Oni provode neki svoj "zakon".Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj opis govori da se radi o vehabiji...Očevici tvrde da se radi o muškarcu s bradom koji ima oko 40 godina, a sa sobom je nosio torbu.![]()
A možda mu ovo i nije trebalo, ali šta ćeš...
A da je to,ili pak slicno uradio danski plavusan krscanin bil rekao da sve dance treba pobiti ??GunnerS je napisao/la:Treba ih sve porokat ili kamenovanje na njima izvršit. Oni provode neki svoj "zakon".Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj opis govori da se radi o vehabiji...Očevici tvrde da se radi o muškarcu s bradom koji ima oko 40 godina, a sa sobom je nosio torbu.![]()
A možda mu ovo i nije trebalo, ali šta ćeš...
Idem i ja jarane, i poštujem svoje i tuđe al ono što oni rade to nije normalno. Treba jednom fino se skupit i obrijat ih sveBianconeri1988 je napisao/la:@GunnerS
Idem redovno u džamiju i sve to, ali vala i meni su vehabije preko glave više došle, samo nas normalne vjernike brukaju i blamiraju...
Pa i "navijače" i njihHigh je napisao/la:Ove bolesnike treba vješati,a državi su samo navijači problem .
Evo ubili su ovog kretena. Tako i treba. Da se ne bi ponovilo.High je napisao/la:Ove bolesnike treba vješati,a državi su samo navijači problem .
Jesam ja podrzao njegov cin??GunnerS je napisao/la:@Dog ti braniš njih, a ovo sve što rade i čitav svijet onda optužuje nas normalne muslime je udure ?! Hebot e i danac i svi, svak koji uradi nešto ovako ili ono što vehabije rade treba direkt u zatvor i na smrtnu kaznu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.