Pa gle,ja nagalsim u postu da "ovako na nase reprezentativce gleda prosjecni Portugalac",a spizz i dan danas spominje da sam ja bolesnik koji mrzi i vrijedja MedunanjinaJavier je napisao/la:Koji genije Boze dragi.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- JuveSissoko
- Kontakt:
Hajd sad nadji Maradonu ili Pelea sa trofeom Lige PrvakaJavier je napisao/la:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Jah, a ti ono znaš kako oni nas gledaju iz njihovog uglaDylan Dog je napisao/la:Pa gle,ja nagalsim u postu da "ovako na nase reprezentativce gleda prosjecni Portugalac",a spizz i dan danas spominje da sam ja bolesnik koji mrzi i vrijedja MedunanjinaJavier je napisao/la:Koji genije Boze dragi.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma covjek je htio vjerovatno da kaze, ako Mesija vec stavljate k'o br 1 od kad je Dunjaluka, taj mora i da sa reprezentacijom osvoji nesto.Donekle je i u pravu za tu kompletnost. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pa et,Rahamim Checkol je iz Etiopije i kao veznjak nastupa za Maccabi,sta ti ovak mislis o njemu,jel mislis da je igracinaspizz je napisao/la:Jah, a ti ono znaš kako oni nas gledaju iz njihovog uglaDylan Dog je napisao/la:Pa gle,ja nagalsim u postu da "ovako na nase reprezentativce gleda prosjecni Portugalac",a spizz i dan danas spominje da sam ja bolesnik koji mrzi i vrijedja MedunanjinaJavier je napisao/la:Koji genije Boze dragi.![]()
hahah svaki dan si u Lisabonu i Portu, pa na licu mjesta se uvjeravaš, jelde....hajd dobro
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
I RonaldaJuveSissoko je napisao/la: Hajd sad nadji Maradonu ili Pelea sa trofeom Lige Prvaka
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- JuveSissoko
- Kontakt:
tu sam te cekao, uvijek ima opravdanje za njih a kad je Messi u pitanju i svjetsko prvenstvo onda nema opravdanja.Javier je napisao/la:I RonaldaJuveSissoko je napisao/la: Hajd sad nadji Maradonu ili Pelea sa trofeom Lige PrvakaYebiga drug, Messi je u ovih 6,7,8 godina karijere (koliko vec) odigrao izdanja Lige prvaka kao Maradona za cijelu karijeru obzirom da su u njegovo vrijeme samo prvaci isli u LP, a i najvece ime s kojim je igrao u svim klubovima je Davor Suker
Bas me zanima bil' Messi uspio bit prvak s Napolijem
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
A zanimljivo je da samo kastiljski romi osporavaju Messia, a znamo i zašto jbg...decko ih godinama maltretira i nanosi duševni nemir.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Da se ti nisi zajebo, koliko ja znam, kasiljski su valjda Kraljevi, bar sam ja tako cuo.spizz je napisao/la:A zanimljivo je da samo kastiljski romi osporavaju Messia, a znamo i zašto jbg...decko ih godinama maltretira i nanosi duševni nemir.
Pa kako ne bi bilo opravdanja kad je Maradona nastupio u svega 2 izdanja Lige prvaka? I uz to osvojio tadasnji Kup UEFA koji je bio jak skoro kao i sama Liga prvaka, a Pele je osvojio kontinentalno takmicenje. Objasnio MaGiCa vise puta.JuveSissoko je napisao/la: tu sam te cekao, uvijek ima opravdanje za njih a kad je Messi u pitanju i svjetsko prvenstvo onda nema opravdanja.![]()
- JuveSissoko
- Kontakt:
Javier je napisao/la:Da se ti nisi zajebo, koliko ja znam, kasiljski su valjda Kraljevi, bar sam ja tako cuo.spizz je napisao/la:A zanimljivo je da samo kastiljski romi osporavaju Messia, a znamo i zašto jbg...decko ih godinama maltretira i nanosi duševni nemir.
Pa kako ne bi bilo opravdanja kad je Maradona nastupio u svega 2 izdanja Lige prvaka? I uz to osvojio tadasnji Kup UEFA koji je bio jak skoro kao i sama Liga prvaka, a Pele je osvojio kontinentalno takmicenje. Objasnio MaGiCa vise puta.JuveSissoko je napisao/la: tu sam te cekao, uvijek ima opravdanje za njih a kad je Messi u pitanju i svjetsko prvenstvo onda nema opravdanja.![]()
Jos taman u nastavku htjedoh napisat da znam da nisi dobar sa njim pa ces mi odmah prvo to osporiti, al djaba kad je cojk u pravuJuveSissoko je napisao/la:hajd Laku Noc
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne kazem da nije, al ako vec dikutujes samnom nemoj se oslanjat na druge clanove.Valjda imas svoj stav i znanje.Malo mi bezze kad cujem, eh taj i taj objasnio.Pa nije valjda dotle dosloJavier je napisao/la:Jos taman u nastavku htjedoh napisat da znam da nisi dobar sa njim pa ces mi odmah prvo to osporiti, al djaba kad je cojk u pravuJuveSissoko je napisao/la:hajd Laku Noc
Ja, eto ja se vodim MaGiCom zato sto sam napomenuo na njega u diskusiji koju vas je uvijek dobio. Nebitno, i Pele i Maradona i Zidane i Ronaldo i Cruyff i Di Stefano su ispred Messija ma koliko sakupljaci zeljeza i ostali Barcoljupci to pokusali osporiti, tako je, za sada, sin duda.JuveSissoko je napisao/la:ne kazem da nije, al ako vec dikutujes samnom nemoj se oslanjat na druge clanove.Valjda imas svoj stav i znanje.Malo mi bezze kad cujem, eh taj i taj objasnio.Pa nije valjda dotle dosloJavier je napisao/la:Jos taman u nastavku htjedoh napisat da znam da nisi dobar sa njim pa ces mi odmah prvo to osporiti, al djaba kad je cojk u pravuJuveSissoko je napisao/la:hajd Laku Noc
- JuveSissoko
- Kontakt:
nista, digni mu spomenik.Javier je napisao/la: Ja, eto ja se vodim MaGiCom zato sto sam napomenuo na njega u diskusiji koju vas je uvijek dobio. Nebitno, i Pele i Maradona i Zidane i Ronaldo i Cruyff i Di Stefano su ispred Messija ma koliko sakupljaci zeljeza i ostali Barcoljupci to pokusali osporiti, tako je, za sada, sin duda.
E jeebiga sad, ode i ti predaleko
Zaspamsmo previse.
Zaspamsmo previse.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma zezam te, dobar je Magica samo previse mrzi Juve a to nije zdravo.Javier je napisao/la:E jeebiga sad, ode i ti predaleko![]()
Zaspamsmo previse.
@javier zasto je Krojf ispred Mesija? On je ostao upamcen kao neprevazidjeni majstor, ali i veliki luzer.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma pusti bogati, ne prizivaj ga....vidiš da veze nema...njemu je i Cazorla bolji od Messia (frajer prezire Lionela a znamo i zašto), Albiol od Puyola, Portillo od Inieste i slicne nebuloze...ko Portillo, šta ce drugo pisatiDANTES je napisao/la:@javier zasto je Krojf ispred Mesija? On je ostao upamcen kao neprevazidjeni majstor, ali i veliki luzer.
Veceras nam treba jedna petarda,da dokazemo da nismo u krizi, i jos se nadam da ce messi zabit bar 2 . 
Opet se retardirana rasprava vodi na ovoj temi.
Nemojte molim vas više ništa postavljati o tom kompleksašu i velikom majstoru ( da se razumijemo ) Peleu , jer se odmah Portillo i ostala gamad
zapale 
Nemojte molim vas više ništa postavljati o tom kompleksašu i velikom majstoru ( da se razumijemo ) Peleu , jer se odmah Portillo i ostala gamad
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.