Ovo je transfer!Limuntos je napisao/la:breaking news na sky sportu, kad je dzeko potpisao za city...dosta ga nahvalise![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ovo je transfer!Limuntos je napisao/la:breaking news na sky sportu, kad je dzeko potpisao za city...dosta ga nahvalise![]()
[youtube][/youtube]
E jbgEdo_77 je napisao/la:Na Dzele ja imam patent. To je na Bosanskom!Harrison je napisao/la:E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
Englez: Dzekson
Grk : Dzekas
Brazilac: Dzekinjo
Makedonac: Dzekovski
Rus/Bugar: Dzekov
Slovenac: Dzekec
Svedjanin: Dzeksen
Turcin: Dzekoglu
Itd itd... al ovo Dzele![]()
na kojem je to jeziku?
![]()
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Goalgetter je napisao/la:Dzeko i Augero na klupi
Zato cemo fino gledat' Reala do 60' minute, onda me nazovi.NoName je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Dzeko i Augero na klupi
Manciniju kao da je neko zapisao da u LP mora izvesti što gluplji sastav. Zato je tu napadač De JongImam osjećaj da će do 60 minute sva tri napadača biti na terenu jer će tako rezultat nalagati.
Mancini je dokazao svoje umijece u utakmici protiv Bayerna, izvodi Dzeku, a uvodi De Jonga i onda mu Yaya Toure igra napadacaNoName je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Dzeko i Augero na klupi
Manciniju kao da je neko zapisao da u LP mora izvesti što gluplji sastav. Zato je tu napadač De JongImam osjećaj da će do 60 minute sva tri napadača biti na terenu jer će tako rezultat nalagati.
Gdje se moze Mirza gledat?kobe24 je napisao/la:Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...![]()
Gledam Teletovica sve dok Dzeko ne udje (ako udje), nema druge.
Ja gledam na sopcastu, Channel - 111686.floyd je napisao/la:Gdje se moze Mirza gledat?kobe24 je napisao/la:Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...![]()
Gledam Teletovica sve dok Dzeko ne udje (ako udje), nema druge.
Nema veze sto Dzeko ne igra, bitno je da igra u EPL. Tamo ima sanse za prvog strijelca. (mada male, zbog rotacija) ovdje nema nikakve. Samo je cudno sto enma Aguera ali to je Mancini.
http://alvsports3657.****/p/channel-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;Megamon je napisao/la:Neko veetle link za City