Na francuskom DzekoaHarrison je napisao/la:E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
Englez: Dzekson
Grk : Dzekas
Brazilac: Dzekinjo
Makedonac: Dzekovski
Rus/Bugar: Dzekov
Slovenac: Dzekec
Svedjanin: Dzeksen
Turcin: Dzekoglu
Itd itd... al ovo Dzele![]()
na kojem je to jeziku?
![]()
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
edo3majka je napisao/la:Na francuskom DzekoaHarrison je napisao/la:E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
na kojem je to jeziku?
![]()
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...ali francuzi ga stvarno zovu Zeko
Džekić !!!!!
Džek - beg !!!!!
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 02 nov 2011, 19:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo je transfer!Limuntos je napisao/la:breaking news na sky sportu, kad je dzeko potpisao za city...dosta ga nahvalise![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
E jbgEdo_77 je napisao/la:Na Dzele ja imam patent. To je na Bosanskom!Harrison je napisao/la:E cuj Dzele, haha, na kojem je to jeziku? Evo par primjera Dzeke na nekim jezicima:Edo_77 je napisao/la:Igra li Dzele?
na kojem je to jeziku?
![]()
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Na Crnogorskom bi bilo hmmm...da malo razmislim hmmm, mozda "Junacina"
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
@Edo3majka, upravu si apsolutno, da je Francuz bio bi Dzekoa, jbg jos sam u osnovnoj ucio francuski, al toga se nisam sjetio 
DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko i Augero na klupi 
-
Madridista18
- Kontakt:
Hart, Zabaleta, Kompany, Savic, Clichy, Yaya, De Jong, Nasri, Silva, Milner, Balotelli
Hart, Zabaleta, Kompany, Savic, Clichy, Yaya, De Jong, Nasri, Silva, Milner, Balotelli
- NoName
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Dzeko i Augero na klupi
Manciniju kao da je neko zapisao da u LP mora izvesti što gluplji sastav. Zato je tu napadač De Jong
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zato cemo fino gledat' Reala do 60' minute, onda me nazovi.NoName je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Dzeko i Augero na klupi
Manciniju kao da je neko zapisao da u LP mora izvesti što gluplji sastav. Zato je tu napadač De JongImam osjećaj da će do 60 minute sva tri napadača biti na terenu jer će tako rezultat nalagati.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mancini je dokazao svoje umijece u utakmici protiv Bayerna, izvodi Dzeku, a uvodi De Jonga i onda mu Yaya Toure igra napadacaNoName je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Dzeko i Augero na klupi
Manciniju kao da je neko zapisao da u LP mora izvesti što gluplji sastav. Zato je tu napadač De JongImam osjećaj da će do 60 minute sva tri napadača biti na terenu jer će tako rezultat nalagati.
Upravu si, Dijamant ce uci mozda vec u prvom poluvremenu i naravno rijesiti utakmicu
DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...
Gledam Teletovica sve dok Dzeko ne udje (ako udje), nema druge.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Cuj Savic i De Jong igraju u ovako nevaznoj utakmici 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Što manje zvijezda u timu, veće šanse da pobijede. 
Gdje se moze Mirza gledat?kobe24 je napisao/la:Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...![]()
Nema veze sto Dzeko ne igra, bitno je da igra u EPL. Tamo ima sanse za prvog strijelca. (mada male, zbog rotacija) ovdje nema nikakve. Samo je cudno sto enma Aguera ali to je Mancini.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka se nama Džekson čuva za Portugal. Ionako svaku drugu tekmu daje po dva gola. 
Ja gledam na sopcastu, Channel - 111686.floyd je napisao/la:Gdje se moze Mirza gledat?kobe24 je napisao/la:Mancinijevoj ekipi isto kao da je ovo neka egzibiciona utakmica, u kojoj im i poraz garantuje direktan plasman medju 16 najboljih LP-a. Ne mogu da vjerujem kakav sastav covjek izvodi u ovako vaznoj utakmici...![]()
Nema veze sto Dzeko ne igra, bitno je da igra u EPL. Tamo ima sanse za prvog strijelca. (mada male, zbog rotacija) ovdje nema nikakve. Samo je cudno sto enma Aguera ali to je Mancini.
Imas neke linkove i na ovom linku http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
moze link ?
- Megamon
- Kontakt:
Neko veetle link za City 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.