Žao mi je najviše zbog Ede ali sabur care ,kapa dole ,hvala ti na svemu.
Bit će goolova,razveselit ćeš nas kao uvijek !
Edine majstore točka ba!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
provokacija se desila u isto vrijeme kad i slavlje portugalaca zbog gola, nisam ni ja vidjela. al ne bi djaba dobio crveni, doduse u tako bitnoj utakmici mu je mogao progledat kroz prste.D€LUX je napisao/la:nezz sumnjao sam u Edina , i to iskreno al sinoc se dokazao kao veliki igrac veliki covjek... veliki Bosanac i Hercegovac , pa bolje dobiti zuti zbog onakve provokacije prema navijacima nego neki prigovor lulica koji je samo bog vidio.... DAJTE MOLIM VAS SNIMAK PROVOKACIJE HITNO JE!!!![]()
EDIN DZEKO = BOG BH. FUDBALA!!!!
pa šta si ti očekivao da će on sam uradit nije on svemogući pa da sam sve uradi.burek pita je napisao/la:dzeko nista nije sinoc uradio, osim bespotrebnog zutog i jos prigovara lulicu na istom, morat ce se izvinuti za sve to
pa sta ga onda hvale neki kad nista nije uradio ko ni ostaliCSIBilinoPolje je napisao/la:pa šta si ti očekivao da će on sam uradit nije on svemogući pa da sam sve uradi.burek pita je napisao/la:dzeko nista nije sinoc uradio, osim bespotrebnog zutog i jos prigovara lulicu na istom, morat ce se izvinuti za sve to
Koji kralj!19selo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
POTPIS!fixator je napisao/la:Edin Dzeko je svjetska klasa i nas najbolji igrac...ali
ne mozes poslije poraza reci "mozemo se Lulicu zahvaliti za sest pogodaka", svima jetesko i njemu sigurno,gdje je zajednistvo, trebate stati jedan uz drugog a ne odmah po kolegi, sutio si ko pichka kad je Spahic skrivio penal i kad nismo otisli direktno na EURO a sad prozivas Lulica... ne ide to tako Edine...sad trebamo ostati jaki i zbijenih redova, ljiudi su bili bolji od nas al tu nije smak svijeta idemo dalje, ne treba nam razdor unutar tima.
Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.burek pita je napisao/la:pa sta ga onda hvale neki kad nista nije uradio ko ni ostaliCSIBilinoPolje je napisao/la:pa šta si ti očekivao da će on sam uradit nije on svemogući pa da sam sve uradi.burek pita je napisao/la:dzeko nista nije sinoc uradio, osim bespotrebnog zutog i jos prigovara lulicu na istom, morat ce se izvinuti za sve to
Reuf je napisao/la:rekao Lulic , Dzeki da mu se mama kupa gola pa ovaj ga nagrdioBosnjoInside je napisao/la:Ja mislim da je rekao to za Lulica jer mu ovaj nije vratio klikere.
sta se od ovog momka ocekuje to je cudo jedno.Soni je napisao/la:Trebao je uzeti loptu na centru, doci do gola Portugala, vratit se opet do centra, pa sutati s 40 metara i dati gol od precku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.