Sve pohvale za danasnju igru .Moze bolje naravno ,protiv jaci ekipa ovo nece biti dovoljno ,ali vidi se da su odlucni u tome da se vrate na
stare slave ,onakva blamaza na samom pocetku prvenstva nam nije trebala ,ali nadam se da je to sve sada iza nas ... Vecina igraca je odigrala odlicno ,Cou i Jonathan su
mene onako
ocarali ,pa i Motta

.. dok se doprinos ostalih igraca naravno ne treba umanjiti .. Igrac od kojeg sam vise ocekivao je Pazzini ,nije bio los imao je i ono precku ali to nije dovoljno ... Ono sto bi Rannieriu zamjerio je sto je u nekim taktickim pokusajima u vise navrata - svjesno ostavljao(igraci - njegovim zamislima )
invalidima od igraca iz Cagliaria ,dok se protiv jacih ekipa ovakve greske ne smiju praviti .. dosada se pokazalo da je ucio iz utakmice u utakmicu ,pa mislim da ce i na ovome poraditi ,ako ne onda ... sve u svemu FORZA INTER i abd idemo na vrh ..
PS :da 3 boda nisu jedina dobra vijest ,govori i ovaj text koji je jutros osvanuo na "Footballpress":
INTER, Chivu's agent: "
We have already received five interesting offers"
Interviewed by Libertatea, Giovanni Becali, agent of Inter defender Christian Chivu, has declared: "I
n the next month we will start to negotiate with other European clubs, though I have already received five important offers".