Omer mi je postao žestok, žestoko se obračunava, ali sve u granicama normale, planuo je i on i on doživljava sad ekstazu u ovoj ekipi ss.ba bavaraca......A meni smiješna ova situacija iz razloga zato što sa svi strana dolaze ovi sada i daju svoje mišljenje i to odmah nakon ovog prvog poraza nakon duže vremena, a malo će se i na anketi iživljavat
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Joj ti gero glave????
što me iznenadi s ovom slikom, al dobra je dobra...Scholli je na avataru znači krenut će nam opet
Klare junače, koja mu je bolja slika ova ili ona Marianova s drugog foruma???
Omer mi je postao žestok, žestoko se obračunava, ali sve u granicama normale, planuo je i on i on doživljava sad ekstazu u ovoj ekipi ss.ba bavaraca......A meni smiješna ova situacija iz razloga zato što sa svi strana dolaze ovi sada i daju svoje mišljenje i to odmah nakon ovog prvog poraza nakon duže vremena, a malo će se i na anketi iživljavat
Nažalost po njih i da "nabiju" ovu opciju u anketi po kojoj nećemo biti prvaci džaba im i to, džaba....Bayern će biti na kraju prvak. BASTAAAAA! što bi rekao moj stari dobri prijatelj uli

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Imaš jašta, prepucavaj se sa šećkom.Klare je napisao/la: Eto nemam više šta da vam kažem, ostalo znate.
Aman, jesam se ismijao na ovaj komentar, tipično za tebe, oder? (
Vom Jäger zum Gejagten
A kako je ona krsina uglavnom bila poluprazna!?? To mi je uvijek bilo cudno,.. Dvoumio sam se izmedju tri opcije; stadion je daleko u predgradju, Bajern nema dovoljno navijaca ili da se radi o derbi navijacimageronimo je napisao/la:164 meč Bayerna (zaredom) koji se igra pred rasprodatim stadionom.![]()
Je l' novi stadion u sredistu grada?
Nekako mi je Bajern bio ogavniji dok je igrao na starom stadionu
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jest da mi je Scholl uvijek vrh bio, meni su svi Bayernovi igrači dragi bili, i jesu, ali Scholl je ostavio poseban pečat u mom srcueffe_sa je napisao/la:Klare junače, koja mu je bolja slika ova ili ona Marianova s drugog foruma???![]()
Nema teorije, to je pogubna kombinacija.geronimo je napisao/la:Imaš jašta, prepucavaj se sa šećkom.![]()
Kako vas drugačije opisatigeronimo je napisao/la:() Puno si brate koristio ovog smaju, moraš se malo unaprijediti po tom pitanju.
Nije puno, taman da je još ovoliko.
- moustapha
- Kontakt:
Ne donose ljepotani titule.Valencia je napisao/la:Doduse i igraci su bili ogavniji.
Onaj Bayern i stadion je imao poseban sarm. Uvijek mi je bilo zadovoljstvo slusati komentare ljudi koji nisu podnosili Effenberga, Kahna, Janckera, Jeremiesa, pa cak i Bracu.
#divovi
Niti je bila kršina, niti je bila poluprazna. Vale, priznat ćeš da ovo nije izgledalo loše.Valencia je napisao/la: A kako je ona krsina uglavnom bila poluprazna!?
Stadion je jednim dijelom bio u "rupi", nešto slično kao beogradska Marakana, ali radi atletske staze čitav ugođaj je gubio na draži (za one prave zaljubljenike fudbalskijih stadiona).
Bayern ima najviše navijača u Njemačkoj, kao i fan-članova (sad već preko 170 hiljada) ali razloge nekad slabije posjete treba tražiti upravo zbog stadiona, jer se često znalo vidjeti da prvi redovi nisu bili potpuno popunjeni (valjda radi slabije preglednosti). Ono što je mene nerviralo tada (a evo i sada) da su kod teve prenosa kamere isuviše spuštene. Nekako je ugodnije pratiti utakmicu kao što je slučaj kod Barcinih i Realovih (primjera radi) prenosa.
Novi stadion, AA je dalje od centra grada nego što je olimpijski kompleks.
Ogavniji? Nemoj opet da započinješ o Hasanu, namah ću te banovati.
Ili da ovo drugačije protumačimo, Bayern ti je sve simpatičniji.
Vom Jäger zum Gejagten
Šta je ba?effe_sa je napisao/la:Joj ti gero glave????![]()
![]()
što me iznenadi s ovom slikom, al dobra je dobra...Scholli je na avataru znači krenut će nam opet
Mariona nosim zbog izgubljene opklade (doduše, kladio sam se sam sa sobom, jelde Klare
E sad si najebo kad ovo pročita.Klare je napisao/la:Nema teorije, to je pogubna kombinacija.geronimo je napisao/la:Imaš jašta, prepucavaj se sa šećkom.![]()
![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------(
Vidi ove slike sa današnjeg treninga.

Balonja nije usamljen.
Ali šta radi Breno u ovoj CL-uniformi?

Hoće li to biti na klupi, vrli piroman?
Vom Jäger zum Gejagten
Geronimo
U odnosu na AA jeste krsina
. Al' to sam prije svega napisao radi atletske staze.
Sto se tice posjete na starom stadionu, ona je zaista bila losa u poredjenju sa ostalim stadionima u Bundesligi. Sjecam se da sam pojedine drugare zaebavao kada bi stadion bio pun (kisa ce). Mislim da je u prosloj sezoni Bajern gledalo skoro duplo vise navijaca nego je to bio slucaj u nekoj od sezona sa Olimpijskog stadiona.
I sta je sa tim stadionom? Je li srusen? Ko ga koristi ako nije?
U mojoj porodici se tradicionalno ne podnosi Bajern,.. Bas mi nedavno jedan stariji clan porodice prica kako mu Bajern nije toliko odvratan od kada su presli na AA
. Kaze,. 'I oni poceli igrati lijep fudbal od kada su presli na lijep stadion bez atletske staze. Ponekad ih sa gustom pogledam, al' mi opet neugodno kada pobjede'
.
I samnom je slicno, ne gleda mi se tekma kada vidim atletsku stazu
.
.
), Kufur, Jeremis (
), Elber, Janker, Efenberg, Mateus, Lizarazu (
),.. Nisu mi se gadili Tarnat, Babel, Haman, Sanjol, Sol,.. Al' znas ono, sa kim si - takav si
.
A ne znam, izgleda da mi je sada Real odvratniji, iako mi prije nikada nisu bili odvratan klub. Volio bih da se sastanu sa Bajernom, da onda vidim za koga bih navijao da izubi
. Bojim se da bi 'navijao' da izgubi Real
.
U odnosu na AA jeste krsina
Sto se tice posjete na starom stadionu, ona je zaista bila losa u poredjenju sa ostalim stadionima u Bundesligi. Sjecam se da sam pojedine drugare zaebavao kada bi stadion bio pun (kisa ce). Mislim da je u prosloj sezoni Bajern gledalo skoro duplo vise navijaca nego je to bio slucaj u nekoj od sezona sa Olimpijskog stadiona.
I sta je sa tim stadionom? Je li srusen? Ko ga koristi ako nije?
U mojoj porodici se tradicionalno ne podnosi Bajern,.. Bas mi nedavno jedan stariji clan porodice prica kako mu Bajern nije toliko odvratan od kada su presli na AA
I samnom je slicno, ne gleda mi se tekma kada vidim atletsku stazu
Bas nedavno komentarisem sa rajom u kladionici. Ni meni se to nikako ne svidja. Cisto sumnjam da to mnogi do sada nisu primjetili i zahtjevali da se podignu kamereOno što je mene nerviralo tada (a evo i sada) da su kod teve prenosa kamere isuviše spuštene. Nekako je ugodnije pratiti utakmicu kao što je slučaj kod Barcinih i Realovih (primjera radi) prenosa.
Da je samo Hasan u pitanju. Kan (Ogavniji? Nemoj opet da započinješ o Hasanu, namah ću te banovati.
Ili da ovo drugačije protumačimo, Bayern ti je sve simpatičniji.
A ne znam, izgleda da mi je sada Real odvratniji, iako mi prije nikada nisu bili odvratan klub. Volio bih da se sastanu sa Bajernom, da onda vidim za koga bih navijao da izubi
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Vjerovao ili ne, trenutno je u toku sanacija neke "posrnule" tribine, koja će na kraju grad koštati preko 10 miliona Eura.Valencia je napisao/la: I sta je sa tim stadionom? Je li srusen? Ko ga koristi ako nije?
Stadion se koristi za koncerte, atletske mitinge i sl.
Mogu shvatiti da ti je Lothar, Kahn, Kuffour, Jeremis i još neki manje simpatični (blago rečeno) ali Lizarazu i Elber nikako. Za Bracu i da ne govorim.
Kod tebe sa Bayernom (ili kod tih tvojih rođaka) je sličan slučaj kao kod mene sa njemačkom repkom. Od kako igraju lijep fudbal, definitivno su me kupili, pa lagano postajem njihov veliki fan.
I nije mi neugodno kada pobijede.
Vom Jäger zum Gejagten
U pravu ste za kamere, treba to podići, ne kao kod Tottenhama
, ned'o Bog, samo malo to uvisinu, kao na Trafordu, ovakvo kakvo jest stvarno izgleda ružno nekako, kao da nema prostora, pogotovo mi se ogadi kad bezidejno igramo, čini se da nema gdje igla pasti.
Kareš ti:"Ko nam donese pobjedu, nosim njegov avatar", karu oni:"A šta Gomez dadne gol", kareš ti:"A šta, ako Neuer odbrani nekakvu situaciju, znači nemere Gomez tu doći", a onda zadajem smrtonosni udarac, pa karem:"A šta Mariano do hat-tricka"
, eheee, e tu si naj.eb'o.
, ili ne?
(
konfuzija je IN)
Ali mogu primjetiti da se Brenica popravio, doduše treb'o je opasti, a vidi njega, k'o Terminator.
Breno nam može biti od pomoći, samo da Jupp tu žicu pogodi(prepisano od effe
).
Je li Balonja Baloteli, kao ne zna obući dres, inače te ne kontam, ne bi bilo prvi put.
Aha, jašta si, a de reci ko te navuk'o.geronimo je napisao/la:Mariona nosim zbog izgubljene opklade (doduše, kladio sam se sam sa sobom, jelde Klare).
Daj Bože da tako bude, nema Stubera, moguće jegeronimo je napisao/la:Hoće li to biti na klupi, vrli piroman?
Ali mogu primjetiti da se Brenica popravio, doduše treb'o je opasti, a vidi njega, k'o Terminator.
Breno nam može biti od pomoći, samo da Jupp tu žicu pogodi(prepisano od effe
Je li Balonja Baloteli, kao ne zna obući dres, inače te ne kontam, ne bi bilo prvi put.
Ako je vjerovati Njemackim medijima van Gaal je kontaktirao Bayern kako bi rjesili situaciju vezanu za njegov ugovor i kako isti najvjerovatnije trebao poceti od prvog dana nove godine svoju funkciju u Ajaxu.
Mislim da Bayern nece praviti neke probleme i da ce se brzo dogovriti, i da ce van Gaalu biti isplacena polovina plate za posljednju godinu ugovora, a Hopfner ce ostalu polovinu sa fino proslijedi u trezor.

Mislim da Bayern nece praviti neke probleme i da ce se brzo dogovriti, i da ce van Gaalu biti isplacena polovina plate za posljednju godinu ugovora, a Hopfner ce ostalu polovinu sa fino proslijedi u trezor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ukoliko Breno sutra nastupi možemo očekivati da će biti vatre na utakmici. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Ono što je mene nerviralo tada (a evo i sada) da su kod teve prenosa kamere isuviše spuštene. Nekako je ugodnije pratiti utakmicu kao što je slučaj kod Barcinih i Realovih (primjera radi) prenosa.
Zaista ne kontam kako se to s kamerama jos uvijek ne mijenja, pa finale se igra na AA , a vjerujem da bi svi navijaci Bayerna , a i oni koji to nisu zeljeli da gledaju utakmicu na nacin koji si vec objasnio.Ne znam zaista jedino da Bayernova uprava ne misli da ako su kamere vise spustene da je ugodjaj bolji
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Lizarazu je beskrajno bezobrazan co'jek. Onako sitan, a uzasno prgav. Cini mi se da je totalno nezgodan za saradnju. Ako me sjecanje sluzi, imao je dosta incidenata sa saigracima u Bajernu. Mene je impresionirao kada je ETAi porucio da od njega nece dobiti ni penija,.. Mislim da je nakon tog nevidjenog obracanja ETAi njegova porodica bila pod policijskom zastitom, jer do tada nijedan sportista nije odbio platiti porez za 'baskijsku stvar'. Tezak lik, sasvimgeronimo je napisao/la:Mogu shvatiti da ti je Lothar, Kahn, Kuffour, Jeremis i još neki manje simpatični (blago rečeno) ali Lizarazu i Elber nikako. Za Bracu i da ne govorim.
A Elber,.. Postoje ljudi koji su ti odvratni, a i da sam ne znas zasto
O Hasanu necu da me ponovo ne napadnu ovi tvoji gerilci
[youtube][/youtube]
Za sve one koji brane Holgera i smatraju ga igracinom, pronaci ce se oni sami
, jadan je igrac kojem Lewa suknjicu napravi

Za sve one koji brane Holgera i smatraju ga igracinom, pronaci ce se oni sami
BvB Echte Liebe !!!
Let there be blood! Hoću sigurnu i jaku pobjedu večeras, da se opet malo ufuramo i da bude X u Napulju pa da krojimo sudbinu naše grupe i pošaljemo šeikove investicije u EP 
Sent from my Philips Smart TV.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@effe i @gero, ja sam siguran da je istina u sredini, odnosno slažem se djelomično s vama.
I daleko od toga da izmišljavamo teorije zavjere.
Juppova filozofija je da igrača treba uvoditi malo pomalo u ekipu. Dakle, on po meni otpada.
Robben je izjavio da ga je trener pitao da li želi igrati što znači da je trener bio nesiguran u sebe i nije to bila njegova želja a Robbenova izjava da je računao da će igrati i nije bio iznenađen govori da je Robben želio igrati.
E sad u ovu priču ulazi glavni Spieler dessen Name Uli Hoenes ist. Apsolutno sam siguran da je on inzistirao na igranju Robbena. Dakle, po mojem mišljenju Uli je želio sa Robbenom unijeti novu energiju u tim jer svi znamo kako Robbenu ne treba dugo vremena da uhvati top formu s jedne strane a s druge je mislio da će Robben napraviti prevagu o ovako važnom meču.
Juppova filozofija je da igrača treba uvoditi malo pomalo u ekipu. Dakle, on po meni otpada.
Robben je izjavio da ga je trener pitao da li želi igrati što znači da je trener bio nesiguran u sebe i nije to bila njegova želja a Robbenova izjava da je računao da će igrati i nije bio iznenađen govori da je Robben želio igrati.
E sad u ovu priču ulazi glavni Spieler dessen Name Uli Hoenes ist. Apsolutno sam siguran da je on inzistirao na igranju Robbena. Dakle, po mojem mišljenju Uli je želio sa Robbenom unijeti novu energiju u tim jer svi znamo kako Robbenu ne treba dugo vremena da uhvati top formu s jedne strane a s druge je mislio da će Robben napraviti prevagu o ovako važnom meču.
FTV kao i PTC1 prenosi Jedinstvo iz Mančestera - Benfika.
Hoće li neki njemački kanal prenositi Bayerna?
Neki dobar link?
Upomoć!
Hvala!
Hoće li neki njemački kanal prenositi Bayerna?
Neki dobar link?
Upomoć!
Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
A et sinoć sam saznao i da je Nerlinger zagovarao nastup Robbena, a izgleda i po neko iz uprave. Naravno u ovakvoj situaciji ni Juppu nije lako...Uvijek smo imali "problem" što imamo puno ljudi u klubu koji se razumiju u fudbal. Samo Heynckes će se valjda znat odbranit ubuduće. Inače i sam Hoeness zna da je kod prve Juppove epizode u Bayernu, upravo on (Uli) napravio određene greške prema Juppu. Iako je Jupp tada osvojio 2 x prvenstvo poslije je otpušten i Hoeness je poslije to proglasio svojom največom greškom. I dalje je ostalo to prijateljstvo između nji dvojice. A Hoeness i uprava trebaju biti podrška, ali ne i da mu se puno miješaju u posao. I ne znam šta ovaj Nerlinger ima da se miješa, taman počnem podizat mišljenje o njemu, a on sad baš uprskaStefan Effenberg je napisao/la:@effe i @gero, ja sam siguran da je istina u sredini, odnosno slažem se djelomično s vama.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slažem se....Koji put već......effe_sa je napisao/la:A et sinoć sam saznao i da je Nerlinger zagovarao nastup Robbena, a izgleda i po neko iz uprave. Naravno u ovakvoj situaciji ni Juppu nije lako...Uvijek smo imali "problem" što imamo puno ljudi u klubu koji se razumiju u fudbal. Samo Heynckes će se valjda znat odbranit ubuduće. Inače i sam Hoeness zna da je kod prve Juppove epizode u Bayernu, upravo on (Uli) napravio određene greške prema Juppu. Iako je Jupp tada osvojio 2 x prvenstvo poslije je otpušten i Hoeness je poslije to proglasio svojom največom greškom. I dalje je ostalo to prijateljstvo između nji dvojice. A Hoeness i uprava trebaju biti podrška, ali ne i da mu se puno miješaju u posao. I ne znam šta ovaj Nerlinger ima da se miješa, taman počnem podizat mišljenje o njemu, a on sad baš uprska
Upravo to je problem u našoj upravi, previše se miješaju u rad trenera. Van Gaal nije to dopustio i zato je bilo problema. Pa jbt, pusti trenera neka radi svoj posao a ti se ne miješaj u svaku odluku. To mi se ne dopada.
Jupp će se znati postaviti, to je sigurno. Ali samim njegovim postavljanjem protiv Hoenesa se narušava atmosfera između trenera, igrača i uprave. A to nije dobro. Nadam se da neće biti problema u tom pogledu jer su pravi prijatelji i da će Jupp još dugo biti trener.
Aha, Nerlinger. Mah pusti toga taj mora još puno pasulja da pojede da njegova riječ pridobi na težini.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.