FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
@ Stef daj malom te programe ili vec sta da moze arenu da gleda i ostale ex yu kanale,prekuka covek????Vidis da mali odlepi
nije te tesko valjda link da mu bacis 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jel to nešto meni ili ... ?Tribalian je napisao/la:@ Stef daj malom te programe ili vec sta da moze arenu da gleda i ostale ex yu kanale,prekuka covek????Vidis da mali odlepinije te tesko valjda link da mu bacis
"Indija,Pakistan..."
@ Soba ja ne znam kako si se pronasao u pricisoba 39 je napisao/la:Jel to nešto meni ili ... ?Tribalian je napisao/la:@ Stef daj malom te programe ili vec sta da moze arenu da gleda i ostale ex yu kanale,prekuka covek????Vidis da mali odlepinije te tesko valjda link da mu bacis
http://www2.****.com/vesti/9268 ... r-zvezde-/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bolje nije moglo!
Mislim da bolje nije moglo!
To ti je Braoolyo care sve uticaj Delija
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidis ti Marko kakav ti je ovaj brat Devil ne da arene 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Slazem se, samo mislim da je reakcija mogla i ranije uslijediti. Znam da je bilo i ranije nekakvih reakcija ali ne ovako drasticnih, ali mislim da je svima bilo ocigledno da se sa ovim ljudima ne moze ostvariti ono sto zelimo i zasluzujemo.Tribalian je napisao/la: To ti je Braoolyo care sve uticaj DelijaKad bi se mi pitali ,Robi bi sve funkcije u klubu obavljao
i bio dozivotni trener Zvezde
Nisam upucen ali pretpostavljam da je to ono sto se preko VLC-a gledalo?Sarajlijc@ je napisao/la:Vidis ti Marko kakav ti je ovaj brat Devil ne da arene
Izvini brate.PozdravTribalian je napisao/la:@ Soba ja ne znam kako si se pronasao u pricisoba 39 je napisao/la:Jel to nešto meni ili ... ?Tribalian je napisao/la:@ Stef daj malom te programe ili vec sta da moze arenu da gleda i ostale ex yu kanale,prekuka covek????Vidis da mali odlepinije te tesko valjda link da mu bacis
@ Sarajlica kuka za kanale ,na tebe ni pomislio nisam
Sta ti bi ?
"Indija,Pakistan..."
nema ti šta biti jasnije, ja ne znam koje si godište, i da li se sjećaš koliki su bili transferi kežmana i save, naročito kežmana....ja i dan danas mislim da je tu neko sa tog transfera maznuo dobre pare.......soba 39 je napisao/la:Znači "nešto" država,sad mi je jasnijeDevil je napisao/la:Era Zeke i Bjeke jbg ne znam tacno po godinama kada je to bilo,izgradnja kazu da je kostala oko 20 miliona eura,a finansirali su nesta drzava,a nesta Partizan od transfera Kezmana,Save i ostalih.soba 39 je napisao/la:@devil.
Koje je godine napravljen "zemunelo"(početak i kraj radova),zna li se koliko je koštao i ko je to sve finansirao?
Znam da nema veze sa temom ali me nešto interesuje a mislim da bi ti to mogao znati.
Pozdrav
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma maznjavane su pare od svih transfera sa obe strane brda
to je opsta poznato,nego ... De si bre Dante
jel se spremas za ovu knjigu Zarka Lausevica? 
Dao bi mu ti znaci i da kosi travu, crta one linije, vodi racune, utjeruje dugove, zabija golove i unosi vam baklje?Tribalian je napisao/la:To ti je Braoolyo care sve uticaj DelijaKad bi se mi pitali ,Robi bi sve funkcije u klubu obavljao
i bio dozivotni trener Zvezde
Nemoj brate preopteretit` ces covjeka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
@ Rooney saigracu moj
sve bi to Robi mogao,veruj mi
Mozda dovedemo i Refiika Sabanadzovica
On je nesto bio u Zelji,znaci moze i u Zvezdi 
koju knjigu??? trenutno pišem svoju ali eto, ako ima nešto dobro za čitanje.......Tribalian je napisao/la:Ma maznjavane su pare od svih transfera sa obe strane brdato je opsta poznato,nego ... De si bre Dante
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mah nek` ste vi te majmune iz kluba otjerali, valjda ce Robi pametnije samo ako se i njemu neko ne bude mijesao u posao sto je na balkanu cesta pojava. Znam kod nas u Zelji par puta, imas strucne ljude u klubu i ljude sa dobrim idejama, kako da od kluba naprave "nesto", ali jednostavno ne mogu da dodju do rijeci od budala koje ne razlikuju korner od ofsajda ali eto, pitaju se i takvi pa samo da tako ne bude i kod vas.Tribalian je napisao/la:@ Rooney saigracu mojsve bi to Robi mogao,veruj mi
Mozda dovedemo i Refiika Sabanadzovica
On je nesto bio u Zelji,znaci moze i u Zvezdi
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Zarko Lausevicu napisao autobiografiju,promocija u BG za neki dan,a moci ces na svakom kiosku da kupis.A kad napises tu svoju obavesti me.DANTES je napisao/la:koju knjigu??? trenutno pišem svoju ali eto, ako ima nešto dobro za čitanje.......Tribalian je napisao/la:Ma maznjavane su pare od svih transfera sa obe strane brdato je opsta poznato,nego ... De si bre Dante
@ Rooney,nas iz ex yu ubise stranke i politicari,to je sve sto treba reci.
Sa Radom na Vracaru.
To je to,evo prilike da se konacno u velikom broju ode na mec protiv Rada,jer na Banjicu nije moglo vise od 300-400 organizovanih navijaca stati.
Ne znam koji je razlog ali mi je izuzetno drago za ovu promenu.
To je to,evo prilike da se konacno u velikom broju ode na mec protiv Rada,jer na Banjicu nije moglo vise od 300-400 organizovanih navijaca stati.
Ne znam koji je razlog ali mi je izuzetno drago za ovu promenu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zvezdin dug 32,9 miliona evra
Potencijalno može da dosegne i do 36-37 miliona, ali nikako i do 42,6 kako je objavljeno u pojedinim medijima - istakao je gensek Đorđe Stefanović
SRODNE VESTI
U CRVENOJ zvezdi su odlučili da stave tačku na špekulacije o visini klupskog duga. Generalni sekretar Crvene zvezde medijima je predstavio izveštaj revizorske kuće, koja je izračunala da je projekcija operativnog duga kluba iz Ljutice Bogdana za 2012. godinu između donje granice od 25,1 miliona evra i najlošije moguće prognoze od 32,9 miliona evra.
- Nije realno da dug na kraju 2012. bude 25 miliona evra, već je objektivno da iznosi oko 30 miliona. A, kada se radi bilans stanja, računa se kao da smo unapred izgubili sve sudske sporove, kojih ima mnogo. Iako je pitanje da li će tako zaista i biti, sredstva moraju da budu rezervisana i zato dug potencijalno može da naraste na 36-37 miliona, ali nikako ne do 42,6 miliona evra kako je objavljeno u pojedinim medijima - istakao je Đorđe Stefanović.
Generalni sekretar kluba naglasio je i to da za dve i po godine uprava nije uvećala zaduženje, iako je u izveštaju prošlog rukovodstva pisalo da minus iznosi 24 miliona evra.
DVOSTRUKI ARŠINI
CRVENA zvezda ima i potraživanja veća od tri miliona evra, ali i dalje čeka presudu po pitanju odštete za Segunda Kastilja i Bernarda Parkera.
- Neverovatno, ali kada se rešavaju slučajevi gde Zvezda treba da plati, veoma su brzi, a veoma dugo čekamo kada nešto potražujemo - kaže Stefanović.
- Mesecima pre našeg dolaska advokati nisu plaćani i bilo nam je potrebno vreme da prvo sakupimo sve tužbe protiv Zvezde, pa smo u hodu morali da korigujemo izveštaje i planove. Zato je Lukić možda dao suviše optimističku prognozu kada je govorio o trogodišnjim planovima, jer nam prethodnici nisu pokazali sve rezervacije novca, na ime raznih tužbi, koje su nama došle na naplatu.
Stefanović tvrdi da je, bez obzira na veliki minus, situacija danas daleko povoljnija.
- Dug nismo uvećali, a vrednost kapitala je porasla, pre svega kroz tržišnu cenu naših igrača. Zatekli smo tim od 500.000 evra, a danas imamo igrače koji zajedno vrede više od 20 miliona. Ali, u bilans nije moguće uneti vrednost Evandra ili Lazovića...
Prema planu o prodaji nekih prvotimaca već ove zime treba da bude inkasirano između pet i sedam miliona, dok aktuelne “rezervacije” iznose oko dva do dva i po miliona evra. To znači da će i operativni bilans biti korigovan.
- Hipotetički, mi bismo mogli u ovom trenutku da rasprodamo ceo tim, da od zarađenog novca servisiramo gotovo kompletan dug i nastavimo da se takmičimo s decom iz naše škole. Ali, to se neće dogoditi - istakao je Stefanović, dodajući da je od dolaska ove uprave podignut samo jedan kredit, “kako bi se preživelo”, a sve dalje bilo je “reprogramiranje kratkoročnih i veoma nepovoljnih kredita”.
- Prešli smo na srednji period otplate, od tri do pet godina, a sada radimo na tome da otplatu produžimo na deset godina, uz grejs period, kao što se radi u svetu - naglasio je Stefanović, dodajući da i mnogi klubovi na zapadu usled ekonomske krize imaju ogromna dugovanja.
Zaista, i drugi imaju dugove, ali se “pokriju” rezultatima koji su jedino što zanima navijače. Zvezdino ćebe je prekratko već četiri-pet godina unazad...
Dodatak od pre godinu,dve...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/spor ... liona+evra" onclick="window.open(this.href);return false;
Potencijalno može da dosegne i do 36-37 miliona, ali nikako i do 42,6 kako je objavljeno u pojedinim medijima - istakao je gensek Đorđe Stefanović
SRODNE VESTI
U CRVENOJ zvezdi su odlučili da stave tačku na špekulacije o visini klupskog duga. Generalni sekretar Crvene zvezde medijima je predstavio izveštaj revizorske kuće, koja je izračunala da je projekcija operativnog duga kluba iz Ljutice Bogdana za 2012. godinu između donje granice od 25,1 miliona evra i najlošije moguće prognoze od 32,9 miliona evra.
- Nije realno da dug na kraju 2012. bude 25 miliona evra, već je objektivno da iznosi oko 30 miliona. A, kada se radi bilans stanja, računa se kao da smo unapred izgubili sve sudske sporove, kojih ima mnogo. Iako je pitanje da li će tako zaista i biti, sredstva moraju da budu rezervisana i zato dug potencijalno može da naraste na 36-37 miliona, ali nikako ne do 42,6 miliona evra kako je objavljeno u pojedinim medijima - istakao je Đorđe Stefanović.
Generalni sekretar kluba naglasio je i to da za dve i po godine uprava nije uvećala zaduženje, iako je u izveštaju prošlog rukovodstva pisalo da minus iznosi 24 miliona evra.
DVOSTRUKI ARŠINI
CRVENA zvezda ima i potraživanja veća od tri miliona evra, ali i dalje čeka presudu po pitanju odštete za Segunda Kastilja i Bernarda Parkera.
- Neverovatno, ali kada se rešavaju slučajevi gde Zvezda treba da plati, veoma su brzi, a veoma dugo čekamo kada nešto potražujemo - kaže Stefanović.
- Mesecima pre našeg dolaska advokati nisu plaćani i bilo nam je potrebno vreme da prvo sakupimo sve tužbe protiv Zvezde, pa smo u hodu morali da korigujemo izveštaje i planove. Zato je Lukić možda dao suviše optimističku prognozu kada je govorio o trogodišnjim planovima, jer nam prethodnici nisu pokazali sve rezervacije novca, na ime raznih tužbi, koje su nama došle na naplatu.
Stefanović tvrdi da je, bez obzira na veliki minus, situacija danas daleko povoljnija.
- Dug nismo uvećali, a vrednost kapitala je porasla, pre svega kroz tržišnu cenu naših igrača. Zatekli smo tim od 500.000 evra, a danas imamo igrače koji zajedno vrede više od 20 miliona. Ali, u bilans nije moguće uneti vrednost Evandra ili Lazovića...
Prema planu o prodaji nekih prvotimaca već ove zime treba da bude inkasirano između pet i sedam miliona, dok aktuelne “rezervacije” iznose oko dva do dva i po miliona evra. To znači da će i operativni bilans biti korigovan.
- Hipotetički, mi bismo mogli u ovom trenutku da rasprodamo ceo tim, da od zarađenog novca servisiramo gotovo kompletan dug i nastavimo da se takmičimo s decom iz naše škole. Ali, to se neće dogoditi - istakao je Stefanović, dodajući da je od dolaska ove uprave podignut samo jedan kredit, “kako bi se preživelo”, a sve dalje bilo je “reprogramiranje kratkoročnih i veoma nepovoljnih kredita”.
- Prešli smo na srednji period otplate, od tri do pet godina, a sada radimo na tome da otplatu produžimo na deset godina, uz grejs period, kao što se radi u svetu - naglasio je Stefanović, dodajući da i mnogi klubovi na zapadu usled ekonomske krize imaju ogromna dugovanja.
Zaista, i drugi imaju dugove, ali se “pokriju” rezultatima koji su jedino što zanima navijače. Zvezdino ćebe je prekratko već četiri-pet godina unazad...
Dodatak od pre godinu,dve...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/spor ... liona+evra" onclick="window.open(this.href);return false;
A bili smo samo 1 milion u minusu kad je Dzajic otisao .
Bili smo i sampioni nekad.Tribalian je napisao/la:A bili smo samo 1 milion u minusu kad je Dzajic otisao .
Ovaj podatak se bas i ne moze uzimati kao neki releventan podatak duga,niti ja iskreno u potpunosti verujem Stefanovicu iz mnogo razloga o kojima ne bih sada.Ovaj dug se da kazemo preko noci moze smanjiti za cca 5 miliona kada se sve stvari zavrse,a u konacnici on moze u vrlo kratkom roku spasti i za 10-ak miliona sto su mi potvrdili i nedavno ljudi iz sfere finansija koji su gledali kompletan izvestaj Zvezdinog poslovanja.
Marakana suspendovana do daljnjeg,tako da nista od prelepa atmosfere protiv Vojvodine.Stoka jedva docekala da zakantaci Marakanu,ne kazem da je neopravdano,ali sa kakvim osmehom do govore vidi se da su jedva cekali da pretnju po nacionalnu bezbednost uklone sa tribina.
Zato na Vracaru im treba doslovno **** kevu,celi stadion je nas,Forci bojkotuju ovaj mec jer se po njima(a i meni) nerazumljiv okolnostima igra na Vracaru a ne na Banjici
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma kad je Rad zeznuo Zvezdu???? nego ti si ovako upućen, a ja samo znam neke stvari iz medija, pa reci mi jesu li baš toliko zajebani ti njegovi navijači? jednom sam se sreo sa njima, tj mimoišao na svu **** sreću....Devil je napisao/la:Bili smo i sampioni nekad.Tribalian je napisao/la:A bili smo samo 1 milion u minusu kad je Dzajic otisao .![]()
![]()
Ovaj podatak se bas i ne moze uzimati kao neki releventan podatak duga,niti ja iskreno u potpunosti verujem Stefanovicu iz mnogo razloga o kojima ne bih sada.Ovaj dug se da kazemo preko noci moze smanjiti za cca 5 miliona kada se sve stvari zavrse,a u konacnici on moze u vrlo kratkom roku spasti i za 10-ak miliona sto su mi potvrdili i nedavno ljudi iz sfere finansija koji su gledali kompletan izvestaj Zvezdinog poslovanja.![]()
Marakana suspendovana do daljnjeg,tako da nista od prelepa atmosfere protiv Vojvodine.Stoka jedva docekala da zakantaci Marakanu,ne kazem da je neopravdano,ali sa kakvim osmehom do govore vidi se da su jedva cekali da pretnju po nacionalnu bezbednost uklone sa tribina.nazalost mi nemamo toliku moc kao neki da ponistimo ovu odluku i docekamo Vosu pred navijacima.
![]()
Zato na Vracaru im treba doslovno **** kevu,celi stadion je nas,Forci bojkotuju ovaj mec jer se po njima(a i meni) nerazumljiv okolnostima igra na Vracaru a ne na Banjici
Odgovor ce doci na PP.
Devil
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.