Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
Ponosan sam na vas momci
Svaka čast na komentarima i gledaćemo da sa sljedećim anketama produbimo diskusiju i tako ova tema ostane aktuelna i bez utakmica. 
Vom Jäger zum Gejagten
Elf ima stopere koji po kvaliteti previše ne odskaču jedan od drugog znači bez obzira ko čini stoperski par odbrana ne gubi na pouzdanosti.Merte nekako najbolje čita protivnika sjajan je u skoku ( ipak 1,98
) ali dosta je spor zbog svoje konstitucije.Nekako bi najbolji stoperski par u budućnosti bio Höwedes i Badstuber , Hummels je kao što se već naveli previše mekan u duelima a to se danas skupo plaća.Gledao sam ga protiv Italije veoma je loše odradio utakmicu.Boateng ipak se najbolje snalazi na poziciji beka i tu najviše može pružiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Veceras ce "Elf" saznati svoja tri protivnika u grupnoj fazi takmicenja na EP. Javnost u Njemackoj nema neku specijalnu zelju sto se protivnika tice, ali DFB na celu sa Löw-om zeli biti smjesten u grupi A ili C s obzirom da je njihova rezidencija za vrijeme SP, Poljski grad Danzig.
Takodjer BILD je napravio anktetu koje bi protivnike zeljeli i rezultati su bili sljedeci:
Prvi sesir: Spanija
Treci sesir: Portugal
Cetvrti sesir: Francuska
Imam osjecaj da su Bosnje odradile veliki dio posla sto se tice treceg i cetvrtog sesira.
Al mi je najaci naslov u Hrvatskim medijima: "Daj te Nijemce da se igramo".

Takodjer BILD je napravio anktetu koje bi protivnike zeljeli i rezultati su bili sljedeci:
Prvi sesir: Spanija
Treci sesir: Portugal
Cetvrti sesir: Francuska
Imam osjecaj da su Bosnje odradile veliki dio posla sto se tice treceg i cetvrtog sesira.
Al mi je najaci naslov u Hrvatskim medijima: "Daj te Nijemce da se igramo".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
GRUPA B
1. Nizozemska
2. Danska
3. Njemacka
4. Portugal
Definitvno grupa "smrti", no ukoliko "Elf" bude igrao na visokom nivou mislim da nece biti problema da istu prodju. Ekipama iz grupe B je otvoren put ka finalu sa obzirom da se krizaju sa grupom A.
1. Nizozemska
2. Danska
3. Njemacka
4. Portugal
Definitvno grupa "smrti", no ukoliko "Elf" bude igrao na visokom nivou mislim da nece biti problema da istu prodju. Ekipama iz grupe B je otvoren put ka finalu sa obzirom da se krizaju sa grupom A.
Ekstra grupa...odmah eliminisati jednog teskog protivnika u borbi za sami vrh.Jos ako Holandjani budu na nivou pa izbace Portugalce,onda nije ni moglo bolje 
Jako dobra i ujedno teska grupa. Danci i Portugalci ponovo ukrstaju koplja, Njemacka i Holandija - sta reci?
Bice im krivo sto ne igraju u Poljskoj, ali sta da se radi. Nije bas idealan raspored, posto zadnju tekmu igraju protiv Danske (hajmo reci najlakseg protivnika).
A to je dobro sto se ukrstaju sa grupom A.
Bice im krivo sto ne igraju u Poljskoj, ali sta da se radi. Nije bas idealan raspored, posto zadnju tekmu igraju protiv Danske (hajmo reci najlakseg protivnika).
A to je dobro sto se ukrstaju sa grupom A.
Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Njemačka već u polufinalu.
Iskreno, jeste najteža grupa, al' prije ili kasnije se mora igrati sa najboljim ekipama.
Vjerujem da će Njemačka proći grupu kao prvoplasirana ekipa (kako igraju u posljednje vrijeme, ne bih se iznenadio i da svrgnu Španiju sa trona). Navijaću za Nijemce kontra Portugala, pa da to bude neka satisfakcija jer smo mi izbačeni od Ronalda i družine. Mogli bismo opet gledati uplakane zvijezde portugalske reprezentacije, jer je i Holandija repka koja spada u sami creme de la creme.
Iskreno, jeste najteža grupa, al' prije ili kasnije se mora igrati sa najboljim ekipama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
maverick_tz
- Kontakt:
dobili su jako tešku grupu a to su i sami izjavili,ali zato su tad i najjači . . .
Samo da Portugalu poželim kasapljenje od strane Elfa
Rona naguzi se
Pored Italije svim srcem uz Panzere
Rona naguzi se
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Njemačka uzima Euro,tako da je svejedno u kojoj je grupi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Relativno teska grupa, ali zar za Svabe u ovom trenutku postoji takva rijec?
Jedna od prednosti je ukrstanje sa lakom grupom, barem se to da naslutit prema imenima koji se nalaze u istoj, ali ovo takmicenje je takvo da je nemoguce nesto unaprijed predvidjeti.
Treba igrati dosadasnju igru i boriti se na onaj nacin, a rezultat nece sigurno izostati.
Jedna od prednosti je ukrstanje sa lakom grupom, barem se to da naslutit prema imenima koji se nalaze u istoj, ali ovo takmicenje je takvo da je nemoguce nesto unaprijed predvidjeti.
Treba igrati dosadasnju igru i boriti se na onaj nacin, a rezultat nece sigurno izostati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Raduje me. Jos samo da kazes da pored Juventusa gotivis i Bayern i mozemo zajedno ici u kur., pardon teretanu.ramiral je napisao/la:
Theo Zwanziger, predsjednik DFB-a, se povlaci. Nisam siguran da li ce to uraditi odmah ili ce cekati zavrsetak Eura.
Kao najozbiljniji kandidat za nasljednika spominje se Niersbach.
Vom Jäger zum Gejagten
Najteža grupa i ukoliko Elf bude u elementu u što ne sumnjam onda neće biti zime
..jedva čekam da vidim kako panceri obrađuju onu plačiPi*ku Ronalda i njegove sunarodnjake.
Njemačka reprezentacija po vrijednosti na drugom mjestu sa 375 mil poslije naravno nedodirljive Španije 641 mil.
Njemačka reprezentacija po vrijednosti na drugom mjestu sa 375 mil poslije naravno nedodirljive Španije 641 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Povlači se poslije EURA, tamo negdje u oktobru.geronimo je napisao/la:
Theo Zwanziger, predsjednik DFB-a, se povlaci. Nisam siguran da li ce to uraditi odmah ili ce cekati zavrsetak Eura.
Kao najozbiljniji kandidat za nasljednika spominje se Niersbach.
Echte Hammergruppe. Wir freuen uns
Ova će grupa biti zanimljiva ali ima da pocijepamo protivnike. Bit će žestoko bit će gusto, ali ipak Elf je favorit grupe kao i cijelog Euro-a. Da gibt es keine zwei Meinungen.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
U klinac, mi smo trebali biti u ovoj grupi umjesto "masnih" s Pirineja.
Grupa je potaman.
"Masni" su stalna mušterija
, a sa susjedima je uvijek epika.
Uglavnom, ne sumnjam u prolaz najmoćnijeg stroja na dunjaluku. 
Grupa je potaman.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Najbolju izjavu je dao Bierhoff koji je rekao da je grupa dosta dobra kako bi se donekle stisala euforija, no svakako je ubjedjen u prolaz "Elfa".
Po meni ce Nijemci biti prvo u grupi iz razloga sto imaju kvalitet na klupi za razliku od ostalih reprezentacija u grupi.
Po meni ce Nijemci biti prvo u grupi iz razloga sto imaju kvalitet na klupi za razliku od ostalih reprezentacija u grupi.
Ja neznam šta bi rekao u ovom trenutku svaka reprezentacija može pobijediti Njemačku nekako Danska najmanje nade ulijeva ali ona bi mogla otkinuti bod . Sve u svemu ja navijam za Njemce jer navijam na svim takmičenjima u svakom sportu za njih ali baš navijam ne simpatišem . Bosna je Bosna da neko ne bi pogrešno shvatio . Kada Njemačka pobijedi drago mi je radujem se golu i radujem se uspjehu ali radujem se taj dan , taj mjesec. Al kad Bosna pobijedi raduješ se taj trenutak , od sreče neznaš šta češ i pričaš o pobjedi idučih 10 godina . Da vas ne tušim da kažem svoje mišljenje . Priželjkivao sam ovo i bog dragi mi je bar ispunio ovu želju . Da Portugal bude u grupi s Njemcima a kao šlag je došla Holandija + Danska koja ih je prala uvijek zadnjih kvalifikacija .
Mislim bar moje mišljenje da če ih Njemci deklasirati kao Engleze jer su stvarno mašinerija i zasluzili su trofej sigurno . Mislim da ih na ovom EP može dobiti Holandija uz šanse 20 % i Španija gdje mogu reči jednako je .
Ostalo je sve prosjek za njih . Mislim da če ubiti Portugal u pojam i molim boga da Portugalce isprate s 3 ,4 komada u mrezi kao i Holandija . Te da ih i Danska naguzi i da kuči odu sa 10 komada ukupno i to je to .
Francuzima isto najljepše želje da se osramote kao što i hoče .
Mislim bar moje mišljenje da če ih Njemci deklasirati kao Engleze jer su stvarno mašinerija i zasluzili su trofej sigurno . Mislim da ih na ovom EP može dobiti Holandija uz šanse 20 % i Španija gdje mogu reči jednako je .
Ostalo je sve prosjek za njih . Mislim da če ubiti Portugal u pojam i molim boga da Portugalce isprate s 3 ,4 komada u mrezi kao i Holandija . Te da ih i Danska naguzi i da kuči odu sa 10 komada ukupno i to je to .
Francuzima isto najljepše želje da se osramote kao što i hoče .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Naravno jos jedan dokaz da je Hummels bolji od Badstubera ....
BvB Echte Liebe !!!
Nisam neki veliki fan njemacke, ali ako ih zaobidju povrede, po meni su glavni favoriti za euro2012.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.