FK Crvena zvezda

Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%
 
Ukupno glasova: 155

Avatar
alan_kardec
Postovi: 14562
Pridružen/a: 19 jul 2008, 11:19
Lokacija: Crazy North
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 07 dec 2011, 23:34

Devil je napisao/la:Ja ne bh to tako rekao,moj izbor je Mezenga. ;)
Ko što sam reče to je tvoj izbor, samo izbor ti je dosta diskutabilan, što se mene tiče da Bog da Mezenga eksplodirao na proljeće. ;)


Devil je napisao/la: I po ko zna koji put to tvrdim,Andrija bi i dan danas bio najbolji strelac lige ako bi mi kojim slucajem igrali 4-4-2 ili bilo koju drugu igru sa 2 spica.U sistemu 4-5-1 kada napadac mora da se krece unazad,levo,desno igrac limitiranog fudbalskog shvatanja poput Andrije nema sanse. ;) I nije da on odjednom ne valja,vuce se to unazad ihaha,pa ja sam odma' po njegovom dolasku rekao da je on smesan igrac,ali igrac koji se nadje tamo gde treba u dosta slucajeva,sada da li ce to znati materijalizovati ili ne pitanje je momenta. :)

Hahaha rekao sam, znao sam, odmah sam ja rekao... koliko sam to puta od tebe pročitao na ovom forumu. Limitiranog fudbalskog shvatanja? Pa kakav je onda Marko Mirić koji bi po tvom mišljenju bio dobar za nas? On bezbeli nije limitiran. :lol: Smješan je, ali se nađe tamo gdje treba. :lol: :lol: :lol: ovo je ravno onoj @magicinoj izjavi kad je rekao da je srpska repka pukom slučajnošću osvojila čitavih 12 bodova. :lol: Ima njih nekoliko dosta limitiranijih nego Andrija koje bi trebalo s noge na nogu što se kaže, ali dobro.

Devil je napisao/la:A sto bi ga gurale,zar treba igrac da se gura ako nista ne moze.Zasto neko nije istrpeo Mezengu,koliko sam ja to puta pisao ovde,a momak kada god udje uradi nesta korisno.Kaludjerovic da nema Stojica i njegove kompanjone iza sebe nikada nista ne bi uspeo.Pa evo sam reci koliko je covek losih utakmica odigrao za Zvezdu,ja ih samo u ovoj sezoni mogu naci,ali ne bitno je da se Mezenga kaznjava u prijateljskoj gde je bio NAJBOLJI sa 5000 eura,a Kaludjerovic i Stevica Levica budu povlasteni iako odigraju 10x gore nego Mezenga.Mene cudi kako Bruno nakon svega toga nije digao ruke.

Ustvari i ne treba ga niko gurati, konkurencija mu je očajna, pogrešno sam se izrazio. ;) Ništa ne može? Pa frajer se nazabijao golova za Zvezdu, najbolji je strijelac, šta još treba? Da on uzima mjesto nekom vunderkidu ala Marković iz partizana ili nekom strancu koji pravi razliku svaki put kad zaigra, pa ajde i da kažem da ga neko gura u prvi tim po svaku cijenu, ali ovako...
I još nešto, Kaluđer je odigrao dosta loših tekmi kao i cijela ekipa. Dosta igrača iz ovog tima konstantno igra slabo pa šta? Pa na prste jedne ruke se mogu izbrojati igrači koji su u ovoj polusezoni pružali kvalitetne partije ili si to zaboravio?
Možda bi i digao ruke od Zvezde i otišao da ga je neko tražio, ali pogledaj ti šta je on uradio dosad u Zvezdi, šta je uradio prethodno u Poljskoj?
Devil je napisao/la: Stojic,Vesic,Adzic i na kraju Robi sto slusa svih njih.Naravno ne treba zaboraviti ni medije koji su vec u septembru pisali o Mezengi kao o katastrofalnom pojacanju. :oops:




Robi ne mora da ih sluša, a ako zaista nekog sluša, onda treba posebno da se zabrinemo. Ja sve kontam ta vremena prošla, bar kad je Zvezda u pitanju.

Devil je napisao/la:A gde bi Borja trebao biti ? :?
Njegova primarna pozicija u Robijevoj Zvezdi je krilo,pa nece on sada ulaziti u sredinu,ove sezone visi na desnoj strani,prosle godine na levoj ali retko kada u centralnom delu.Govoriti da je najmanje tamo gde bi trebao biti je apsolutno smesno,jer ja kod momka nisam video odstupanje od pozicije skoro nikakvo,istina ponekad se malo previse vraca unazad da pokrije stranu,ali to nije odstupanje jer moderni bekovi to cesto rade.
Glavni problem kod Borje je sporost u razmisljanju,ja coveka jedva da sam video da na prvu nesta odigra,prvo mora da ocarini lopu,kao svojevremeno Koki nakon povratka iz Koreje. ;)

Pa valjda u šesnaestercu, ako je već bio predstavljen kao napadač i ako ima takvu kostituciju i tehniku ala klasični centarfor. Nikad mi neće biti jasno zašto ga drži na krilu. Možda u nedostatku boljih rješenja.
Kažeš sporost u razmišljanju, ne igra na prvu, ocarini loptu. Jel on možda limitiran?

Devil je napisao/la:Kako se to ispostavilo ? :?
Vec sam gore napisao,Mezenga nije smeo da igra u prvoj pored Kaludjerovica.Mozda to vama deluje tako da je Mezenga truba ovo ono,ali ili niste gledali Zvezdu uzivo ili ste je retko gledali,a treninge verovatno i niste.O Mezenginoj losoj predstavi uglavnom pisu isti oni novinari koji su pisali o Mezengi kao katastrofi u septembru,i sada im je tesko da to pojedu,prvenstveno mislim na Novosti,a lakoverni narod se upecao.
Mezenga je fudbalskim razmisljanje 3 klase iznad Kaludjerovica,fizicki isto toliko.Istina Mezenga je dosao nespreman u zvezdu,ne igranje u Legiji ga je kostalo kondicije,ali i sam Zirojevic je rekao dajte mi mesec dana i bice najspremni igrac Zvezde.To se i desilo,Mezenga je kroz nekih 30-ak dana bio u grupi najspremnih igraca i zajedno se sa Mickom i Tosicem,a kasnije i Petkovicem sprdao sa konkurencijom po tome pitanju,mrtvi Andrija je na treninzima zaostajao i za dva kruga iza njih. :roll: I govorimo o nekoj ne pripremljenosti jednog odnosno pripremljenosti drugog.Sve sam to video sopstvenim ocima tako da nisu price rekla kazala. ;) Ali Mezenga nije sme o da se istrpi,a garantujem da je Mezenga jedan od najboljih spiceva lige. ;)
Kao svojevremno Barcos,ali ni Barcos nije valjao,ali su zato Some i ostali igracine. :lol: :oops:

Možda nije smio da igra pored Kaluđera, a možda nije ni mogao. Loša fizička sprema zbog dugog neigranja u legiji, je na to uticala, uz to i slab učinak kad su u pitanju golovi, sve je to uticalo i na mišljenje da je Mezenga razočarenje, a ne mediji. Pa ljudi imaju oči, nisu ovce (mada ima dosta takvih). Ja uopšte ne isključujem da će se mezenga isplatiti, da će početi zabijati, možda momku treba još vremena, možda ga bojkotuju saigrači kao stranca o čemu se pisalo posljednjih dana. Ne znam, ja ga ne bih pustio da ode, a i o tome se pričalo zadnjih dana, dao bi mu još proljetni dio polusezone da se pokaže, a ovo dosad je loše.
Prošao sam ja godine kad su mi mediji formirali stav o bilo čemu. Ja novosti pročitam kad odem kod frizerke da se šišam, :D a na njihov sajt nisam nikad ušao. Možda ja kao gledalac pored tv-a ili na netu ne vidim sve, ali vidim mnogo toga bitnog na osnovu čega izvlačim zaključke i formiram svoj stav i ako nakon svake tekme ne napišem kilometarski osvrt na utakmicu, ne znači da je nisam odgeldao od prvog do zadnjeg minuta. Ja prosto nisam u mogućnosti doći u bg i uživo pratiti tekmu (zadnji put sam bio 2007. ptoriv rangersa) nakon koje ću se odmah zaputiti nazad, kao uostalom ni hiljade drugih navijača, ali to ne znači da je moj stav manje bitan nego stav nekog ko sticajem okolnosti živi u bg i svaku tekmu gleda uživo.
Nije valjda da si ti znao i da je Barcos mrtvi golgeter, samo što ga naši nisu znali iskoristiti. :lol:
Šteta jest, isto kao i za Molinu, Salasa, Klea, Đuričića, Milanovića, Ćosića, Despotovića, ali šta da se radi?

Devil je napisao/la:Napadaca. ;)
Čuj napadača, a ja mislio petra pana.
Možda Marka Mirića? :roll: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 08 dec 2011, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Avatar
braoolyo
Postovi: 1691
Pridružen/a: 09 jul 2011, 12:33
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 08 dec 2011, 00:33

sasagmp je napisao/la:Nista bez Veskobara :mrgreen:

slika
A bas sam se cudio kako niko ne postavlja. :lol:
Kako znas koliko je slika stara?

Avatar
sasagmp
Postovi: 1187
Pridružen/a: 15 sep 2009, 02:53
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 01:03

Na osnovu zimskih-novogodisnjih popusta :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar
obannon
Postovi: 1655
Pridružen/a: 23 jun 2008, 11:20
Lokacija: "
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la obannon » 08 dec 2011, 16:42

Marko Perović :)
Velike su šanse da stigne Luković, Borha bi mogao u januaru napustiti klub :)
- " $...

Avatar
braoolyo
Postovi: 1691
Pridružen/a: 09 jul 2011, 12:33
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 08 dec 2011, 16:57

Borha? Pa on je jos uvijek na pozajmici kod nas, gdje prije da ide? :?

Avatar
DANTES
Postovi: 19735
Pridružen/a: 30 avg 2011, 15:05
Lokacija: Arakis
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2011, 19:13

Perovic je realan. Lukovic ne. Preskup je, trazeni i predobar za vas
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Avatar
braoolyo
Postovi: 1691
Pridružen/a: 09 jul 2011, 12:33
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 08 dec 2011, 19:35

Za pozajmicu nije preskup, pogotovo ako se Gazprom umijesa, kako finansijski tako i zbog odnosa sa Zenitom. Plus je tamo rezerva, dakle ne vidim sto je toliko nerealan. Predobar?!

Avatar
Tribalian
Postovi: 10759
Pridružen/a: 18 apr 2011, 02:35
Lokacija: Sever Marakane
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 08 dec 2011, 19:54

Marko je stigao,tu je i Trifunovic,od Lukovica 99% nema nista.

i da ne zaboravim 08.12.1991 :!: :!: :!: 8-)

Pevala je tad cela planeta, da je naša Zvezda prvak sveta 8-)

"Osmi decembar, leta Gospodnjeg dve hiljade jedanaestog. Tipičan decembarski dan, ni po čemu neuobičajen. Za nas, čiji su pogledi na svet drugačiji, danas je dan koji će doneti početak nove epizode Marka Perovića u našem klubu , još jedan dan koji će naš tim provesti tamo gde mu nije mesto – na drugoj poziciji prvenstvene tabele.

Ipak, ovaj dan će večno biti urezan zlatnim slovima u istoriji naše Zvezde, našeg fudbala i srcima svih nas. Jer, danas, svi mi koji činimo Zvezdin narod obeležavamo najveći dan vezan za naš klub. Osmog decembarskog dana naša Zvezda postala je najsjajnija u svojoj istoriji. Zasijala je najjače u dotadašnjoj istoriji dugoj 46 godina ispela da uđe u krug besmrtnih i ostvari ono što su uradili samo oni najveći.

Na ovaj dan pre dvadeset godina, Crvena zvezda postala je šampion sveta! Zlatna generacija, iako relativno rasturena usled raznih problema, ipak je uspela da donese večno mesto u krugu najvećih našem klubu.

Meč je odigran u Tokiju, koje je tako postao treći grad koji će se zauvek vezivati za ime naše Zvezde, uz neuzbežne Bari i Beograd. U finalu je savladana ekipa iz Čilea, šampion Južne Amerike, Kolo Kolo. Na teren je istrčao sledeći sastav: Milojević, Radinović, Vasilijević, Jugović, Belodedić, Najdoski, Ratković, Stošić, Pančev, Savićević, Mihajlović. Sudio je Kurt Retlisberger iz Švajcarske, a meč na Olimpijskom stadionu posmatralo je oko 55 000 gledalaca. Strelci su bili Jugović u 20. i 60, Pančev u 75.minutu.

Naši momci su u finale ušli kao favoriti, iako oslabljeni odlaskom Robija, Bine, Šabana, Mareta, Dike Stojanovića i trenera Ljupka Petrovića.Meč je počeo fantastično po naš tim, nakon što je mladi Jugović u 20. minutu postigao vodeći pogodak. Ipak, da strepnja bude prisutna kod navijača, pobrinuo se Dejan Savićević, koji je isključen u 43.minutu. Jedan od najboljih igračaasveta toga doba, kapiten i predvodnik te ekipe isprovociran je i isključen, nakon čega je očekivan mnogo teži posao za našu ekipu.

Ipak, u drugom poluvremenu, Crvena zvezda je pokazala zbog čega joj nije bilo premca na čitavoj planeti. Čileanci sa igračem više, ne samo da nisu mogli da konkretnije ugroze naš gol, već su počašćeni sa još dva pogotka u mreži Morona. Strelci su bili najefikasniji igrač sveta tih godina, Darko Pančev i drugi put na meču, najmlađi prvotimac, Vlada Jugović.

Lako, ubedljivo, lepršavo. Ma, zvezdaški! Odigrali su naši momci meč onako kako su na to navikli svoje navijače i potvrdili ono što je bilo nagovešteno par meseci ranije u Bariju, da im među smrtnicima nema ravnih.Dvadeset godina kasnije, svi mi sa setom gledamo iznova i iznova snimke meča iz Tokija. Gledamo jednu nepobedivu i neverovatno moćnu Zvezdu i pitamo se kako je uopšte bilo moguće da se tada dosegnu takve visine, a da sada imamo ovakvu situaciju u klubu. I ne samo danas, već svaki put kada pomenemo Crvenu Zvezdu treba da ističemo ova dva datuma! Treba da se ponosimo svojom istorijom i prošlošću. Oni koji su se tada grizli u sebi i zavideli nam na uspehu sada liku ju nad našim mukama i ističu kako su nam samo Tokio i Bari ostali i da samo o njima pričamo. Da, pričamo o tome i pričaćemo dok nas bude. Jer je to deo Zvezde, to je ono što je naš klub ostvario i ono što će zanavek biti zapisano i neizbrisivo. A ti drugi neka se zapitaju i pogledaju svoju istoriju. Mi ćemo svoju uvek sa ponosom isticati i sećati je se.

A ovo što se danas dešava… Ma, neka. Stvari uvek dođu na svoje mesto. Stariji Zvezdaši se sećaju toga i znaju. I onda kada smo Bog zna kako ispali od Panatinaikosa, pa ono finale koje je Mikeloti poklonio Borusiji, pa ispadanje od Kelna koje je bilo neverovatno. Sve se vratilo. A deset ili dvadeset godina pre te 1991. godine retko ko je mogao da veruje da će naša Zvezda sijati tako.

Zato, ostanimo uz naš klub, kao što smo uvek bili. Neko odozgo sve gleda i stvari postavlja na svoje mesto. Kao što je 1991. Darko odlučio sa penala ili je Augentaler postigao onaj goli tako platio za sve nepravde koje je Zvezda doživela, tako će morati biti jednog dana i za sve ovo što se dešava poslednjih godina.

Džaja je opet tu. Tu su Robi, Mare, Žare i ostale legende. Rambo je naravno uz Zvezdu. A oni znaju kako i žele da je vrate na svoje mesto.

Ali, neka. Danas je dan kada treba zaboraviti sve ružno. Danas treba uživati. Staviti crveno-beli šal oko vrata i ponosno prošetati svojim gradom. Danas je naš dan!"

slika

slika

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Avatar
Tribalian
Postovi: 10759
Pridružen/a: 18 apr 2011, 02:35
Lokacija: Sever Marakane
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 08 dec 2011, 19:59

Treba pomenuti i da smo saznali ime prvog protivnika na pripremama u Antaliji ,a to je svajcarski Vintertur,mec ce se odigrati 2. februara 2012. godine.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Avatar
sasagmp
Postovi: 1187
Pridružen/a: 15 sep 2009, 02:53
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 20:06

:mrgreen:

Lukić čestitao Putinu

slika
Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde, čestitao je Vladimiru Putinu, povodom pobede njegove stranke „Jedinstvena Rusija“ na parlamentarnim izborima.

U telegramu sa Marakane, između ostalog, navedeno je:
– Pobeda vaše stranke je radosna vest za građane Srbije, zbog prijateljskog odnosa koji Rusija ima prema Srbiji.
Generalni sponzor Crvene zvezde je jedna od najvećih ruskih kompanija „Gasprom“, a premijer Rusije Vladimir Putin je 23. marta posetio Marakanu i na utakmici mladih timova Crvene zvezde i Zenita doživeo ovacije.
Zvezda je Putinovu ulaznicu stavila u klupski muzej, a mesto na kome je sedeo u loži je obeleženo pločicom.

Avatar
Tribalian
Postovi: 10759
Pridružen/a: 18 apr 2011, 02:35
Lokacija: Sever Marakane
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 08 dec 2011, 20:22

Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim,video sam Barselonu,Mancester i Rim,ali niko od njih nema to sto imas ti,stadion i navijace kao sto smo mi Zvezdo ljubavi ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Avatar
Devil
Moderator
Postovi: 24076
Pridružen/a: 13 jun 2009, 00:17
Lokacija: Grad Greha
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 20:57

Tribalian je napisao/la:Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim,video sam Barselonu,Mancester i Rim,ali niko od njih nema to sto imas ti,stadion i navijace kao sto smo mi Zvezdo ljubavi ;)
Marakana moja sudbina,ona me je sebi uzela,Marakana moja istina,Zvezdo jedina . ;)


8.12.1991-8.12 2011.

Zvone,Dule,Maza,Juga,Mile,Ilija,Ratke,Stole,Kobra,Deki i Miha,hvala vam momci sto ste nam podarili da zlatim slovima ostane upisano nase ime u fudbalske zapise,hvala vam sto se sa ponosom secamo nekadasnje Zvezde,od koje je ostalo samo ime. :(

[youtube][/youtube]

NEK' NAM BOG DA SRECE DA SE VRATE DANI,SLAVNI DANI NASE PROSLOSTI !!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Avatar
Devil
Moderator
Postovi: 24076
Pridružen/a: 13 jun 2009, 00:17
Lokacija: Grad Greha
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 23:17

Crvena Zvezda-Vosa prenos na Areni 3 u subotu od 13:00,na Areni 1 ide Metalac-Partizan u istom terminu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Avatar
Tribalian
Postovi: 10759
Pridružen/a: 18 apr 2011, 02:35
Lokacija: Sever Marakane
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 08 dec 2011, 23:21

Devil je napisao/la:na Areni 1 ide Metalac-Partizan u istom terminu.
Bas ce to biti interesantan i neizvestan mec ;) Jel za Metalac nastupa prvi tim ili juniori?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Avatar
Devil
Moderator
Postovi: 24076
Pridružen/a: 13 jun 2009, 00:17
Lokacija: Grad Greha
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 23:29

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:na Areni 1 ide Metalac-Partizan u istom terminu.
Bas ce to biti interesantan i neizvestan mec ;) Jel za Metalac nastupa prvi tim ili juniori?
Verovatno prvi tim,posto su im juniori jaci. :roll: :mrgreen: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Rooney88 » 08 dec 2011, 23:59

0:52
Ima li negdje cijela pjesma ova u malo jasnijoj verziji za sluzanje?
Izgleda da bi se mogla koja popiti uz ovo. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Avatar
braoolyo
Postovi: 1691
Pridružen/a: 09 jul 2011, 12:33
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 09 dec 2011, 00:31

Rooney88 je napisao/la:0:52
Ima li negdje cijela pjesma ova u malo jasnijoj verziji za sluzanje?
Izgleda da bi se mogla koja popiti uz ovo. :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta prva. :)
Devil je napisao/la:Crvena Zvezda-Vosa prenos na Areni 3 u subotu od 13:00,na Areni 1 ide Metalac-Partizan u istom terminu.
Oce da navuku ljude da uzimaju dodatne pakete. E pa necu u inat. :lol:

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Rooney88 » 09 dec 2011, 00:34

Fala. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Avatar
Devil
Moderator
Postovi: 24076
Pridružen/a: 13 jun 2009, 00:17
Lokacija: Grad Greha
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 09 dec 2011, 00:38

Imas i ovu,uz ovu verziju se place. ;)
[youtube][/youtube]

Meni ce Savija da peva na svadbi. 8-) :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Avatar
Rooney88
Postovi: 16872
Pridružen/a: 06 nov 2010, 18:04
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Rooney88 » 09 dec 2011, 00:43

E ovo se zove ljubav prema klubu. Svaka cast covjeku. Gledao sam neke njegove razgovore s novinarima, nisam nesto upucen ali jednog ovakvog po meni je blago imati na tribini.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.