VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- kupus army
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
Dva gola Hasana Salihamidzica danas,inace Wolfsburg vodi 2-0.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Brazzo nije zaboravio zabijatkupus army je napisao/la:Dva gola Hasana Salihamidzica danas,inace Wolfsburg vodi 2-0.
Magath je napravio krš od ekipe 2:0 izgubiti za 15 min je dno dna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije do maghata i ekipa je ravna 0 to je vidljivo.Saurman je napisao/la:Magath je napravio krš od ekipe 2:0 izgubiti za 15 min je dno dna.
Mogu, mogu. Ali samo ako ponove ono proljece. Tad je imao s kim, sada?Hare_BvB je napisao/la:Sta kaze Magonja, i dalje mogu do Europe.
Sta jos kaze vrli Magy, ovo mu je posljednja trenerska stanica, a sebi je zad´o cilj - osvajanje Lige prvaka.
Vom Jäger zum Gejagten
Jah i rekose da je Mandjukic istinska zamjena Dzeke.................................................
P.S Pozdravio ga Pandza
P.S Pozdravio ga Pandza
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Šta bivša uprava, pa onda i Magath uradiše od ovog nadolazećeg velikana.
Da su znali mogli su od osvajanja Bundeslige postati jedan od ozbiljnijih Evropskih klubova, a sada je tu nagurano gnoja, vjerujem da ti igrači primaju fine platice, a nikakve koristi od njih.
U posljednje 3 godine jedino pozitivno je prodaja Džeke za velike pare, te kupovina Trascha, ostalo sve promašaji, a bilo ih je skoro milon, koliko se od tada samo gnoja izmijenilo u ovoj ekipi.
Da su znali mogli su od osvajanja Bundeslige postati jedan od ozbiljnijih Evropskih klubova, a sada je tu nagurano gnoja, vjerujem da ti igrači primaju fine platice, a nikakve koristi od njih.
U posljednje 3 godine jedino pozitivno je prodaja Džeke za velike pare, te kupovina Trascha, ostalo sve promašaji, a bilo ih je skoro milon, koliko se od tada samo gnoja izmijenilo u ovoj ekipi.
Sramota,sramota,sramota!Klare je napisao/la:Šta bivša uprava, pa onda i Magath uradiše od ovog nadolazećeg velikana.![]()
Koga? Mene sigurno nije, jer s njim ne pricam.harishp je napisao/la: Pozdravio te Magath
Hajd kad si vec navratio (s lijevomnogom
Kako i na koji nacin prema gore?
Vom Jäger zum Gejagten
Kompletno ciscenje terena,naravno za to treba vremena.Ali kad se uzme da je kobasicar sa falangom syebao sve sto se syebalo dati treba itekako vremena.geronimo je napisao/la:Koga? Mene sigurno nije, jer s njim ne pricam.harishp je napisao/la: Pozdravio te Magath![]()
Hajd kad si vec navratio (s lijevomnogom) opisi malo ovu situejsn u Vukogradu?
Kako i na koji nacin prema gore?
Sve ovlasti Feliksonji dati pa sta bude,bude.Druga im je opcija da idu u tri lijepe materine i posjete republicku ligu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
titula je bila raskrsnica na kojoj su morali da se odluce na koju ce stranu i oni su otisli u pogresnu...ja kad vidim ko igra za ovaj wolfsburg onda pomislim da bih i ja mogao igrati tamo...cuj jan polak...
Jao sto Magonja osramoti Salihamidzica.
Do vraga vise i sa njim.
Vom Jäger zum Gejagten
I još ispade pametan jer onaj malac (Polter, veliki talenat) zabi pogodak.geronimo je napisao/la:Jao sto Magonja osramoti Salihamidzica.Do vraga vise i sa njim.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Evo i zvanicno, Wolfsburg angazovao Petr Jiraceka (25, Viktoria Plzen). Potpisao je do 2016, dok je iznos obestecenja ostao (zasad) nepoznat.

Vom Jäger zum Gejagten
Jiracek za 3,5 mil, doveden za poziciju gdje dosta škripi, ovo je mačak u vreći
, dobar ili loš potez ostaje da se vidi, rezultati Plzena su bili iznad svih očekivanja, a ako je ovaj lik ima velike zasluge tu, mora da nešto vrijedi, da li je Magath koristio inhalataor od mente ili aquamaris da pročepi svoj dugo začepljen nosić. 
Eh, bas je nosic
i ne znam otkud ti ta cifra. Izvor?
Magath nanjusio
sljedeceg talenta. Medojevic (Vojvodina) bi trebao uskoro potpisati.
Iznos transfera 2,5 miliona Eura
Magath nanjusio
Iznos transfera 2,5 miliona Eura
Vom Jäger zum Gejagten
VfL Wolfsburg zainteresovan za Jarolima.
Magath izgleda posenilio od kako je opet u Vukojebini.
Takodjer drago mi je da sam bio upravu sto se Magathove politike dovodjenja igraca tice, i o tome da Vukojebina neposjeduje igracki kvalitet - @gero druze sjecas li se nase diskusije o tome.

Magath izgleda posenilio od kako je opet u Vukojebini.
Takodjer drago mi je da sam bio upravu sto se Magathove politike dovodjenja igraca tice, i o tome da Vukojebina neposjeduje igracki kvalitet - @gero druze sjecas li se nase diskusije o tome.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Aha.
Samo sto ti njih nisi mirisao ni kada su harali Bundesligom. 
Vom Jäger zum Gejagten
Kao sto si ti rekao ja spadam u grupu "tradicionalista", pa tako da bas ne mirisem najbolje Hoppenheim i Vukojebinu.geronimo je napisao/la:Aha.Samo sto ti njih nisi mirisao ni kada su harali Bundesligom.
Ja i dalje tvrdim da je ona titula splet sretnih okolnosti i da je vecina igraca igrala iznad svog maksimuma, jer su jedino Dzeko i Miske (donekle) ponoviti prethodnu sezonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.