Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
zar nisu pominjali parmu kao mogucu destinaciju stevanovica vec u januaru? mogao bi on postati extra igrac za nasu repku ako ga pozovu na vrijeme
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Principatus
- Kontakt:
Gol i asistencija Stevanovica.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
jako dobar igrac vidi se da ne srlja i da razmislja glavom treba to u repku oprobati
Kakav je ovaj Nedeljko Malic iz Mattersburga ?
Igrao vec za nasu mladu repku..
Koliko vidim igra vise od Mravca u ekipi

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Poznajem momka licno i potpuno si u pravu vec sad je bolji od Mravca a i mladji je 6-7 godina.ceze je napisao/la:Kakav je ovaj Nedeljko Malic iz Mattersburga ?
- Principatus
- Kontakt:
Momak je igrao za U17, U18, U19 Danske.Dario Dumić iz Danske poručio: Očekujem nastupe u reprezentaciji BiH. Već sam ranije govorio da želim igrati za Bosnu i Herecegovinu. Stav nisam promjenio.
Sa 19 godina je dobio priliku da igra kao stoper za prvu ekipu Bröndby.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ermin Bicakcic iz Stuttgarta
21 godina,stoper,bio kapiten juniora Stuttgarta,ove sezone upisao 1 nastup u Bundesligi,nakon toga u kupu Njemacke dao gol i povrijedio se.
Jos se nije oporavio..

21 godina,stoper,bio kapiten juniora Stuttgarta,ove sezone upisao 1 nastup u Bundesligi,nakon toga u kupu Njemacke dao gol i povrijedio se.
Jos se nije oporavio..
- Goalgetter
- Kontakt:
Ermin se oporavio prije 2-3 sedmice
.

Pa jel igra ikako sadGoalgetter je napisao/la:Ermin se oporavio prije 2-3 sedmice.

Cudno mi da ovako jasno kaze da zeli igrat za BiH, ali ako je intervju istinit, onda ga treba pozvat za U21 repku, jer iako nije standardan igra dosta cesto.Principatus je napisao/la:Momak je igrao za U17, U18, U19 Danske.Dario Dumić iz Danske poručio: Očekujem nastupe u reprezentaciji BiH. Već sam ranije govorio da želim igrati za Bosnu i Herecegovinu. Stav nisam promjenio.
Sa 19 godina je dobio priliku da igra kao stoper za prvu ekipu Bröndby.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bicakcicu klupa protiv Bajerna
Pa nije losesantos je napisao/la:Bicakcicu klupa protiv Bajerna

pisalo je ranije na jednom sajtu ali ipak nije na klupi,greskaceze je napisao/la:Pa nije losesantos je napisao/la:Bicakcicu klupa protiv Bajerna
buric opet od prve minute na vratima lecha
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
boba mu je falila da odbrani ovaj penal 

...
Ma slažem se apsolutno,ali ljudi moji gledam njihovu igru, pa naša liga je za njih izmislila fudbal,a tolike pare uzimaju.
Ali njihovi klubovi itekako igraju u evropskim kupovima,dok nasih nema ni mapi.Svi se pokupimo prije septembra.deset je napisao/la:Ma slažem se apsolutno,ali ljudi moji gledam njihovu igru, pa naša liga je za njih izmislila fudbal,a tolike pare uzimaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nasa liga izmislila fudbal za poljsku ligudeset je napisao/la:Ma slažem se apsolutno,ali ljudi moji gledam njihovu igru, pa naša liga je za njih izmislila fudbal,a tolike pare uzimaju.

poljska liga je ispred hrvatske ili srpske lige,ove godine su skupili bodova u evropi kao srbi i hrvati zajedno
stadioni,posjeta,regularnost(nije bilo sjajno ranije),budzeti,medijski,dosta ekipa su priblizno istog kvaliteta u borbi za prvaka(4-5)...sa svime su ispred svih ex-YU liga
pratim ovu ligu redovno od odlaska Stilica i idu ljudi krupnim koracima
Sve stoji,ali jeste li vi sinoć gledali možda tekmu.Toliko loši fudbaleri.Skidam kapu Buriću ,ali Štila se utopio .Vidi se da nema s kim igrati ljudi moji.On hitno mora mijenjati klub.Prije ovih tekme što sam gledao jedva komentatori prenose.Samo govore loše brate, loše ne znamo zašto primaju lovu,a kad su produžili 5 minuta kažu opet "izdržite molim vas#-znamo da nemate šta gledati itd,itd
Losa i dosadna tekma se odigra i u najboljim ligamadeset je napisao/la:Sve stoji,ali jeste li vi sinoć gledali možda tekmu.Toliko loši fudbaleri.Skidam kapu Buriću ,ali Štila se utopio .Vidi se da nema s kim igrati ljudi moji.On hitno mora mijenjati klub.Prije ovih tekme što sam gledao jedva komentatori prenose.Samo govore loše brate, loše ne znamo zašto primaju lovu,a kad su produžili 5 minuta kažu opet "izdržite molim vas#-znamo da nemate šta gledati itd,itd
ovo kad kazes losi igraci mozda ti je tako izgledalo ali za ovog Rudneva nude vec preko 5 mil. ,Muravski je igrao za Rubin,Krivets odigrao 16 puta za selekciju Bjelorusa igrao za Bate B.,Mladi Tonev debitovao za Bugare,nekolio A repr. i mladih rep. Poljske ,tu je Stilic,Buric,jedan od najboljih napadaca srpskog sampionata kad je dosao kao pojacanje grije redovno klupu
u Zagleblje je dosao kao najbolji golman srpskog prvensta i povremeni reprezentativac Isailovic
u tom klubu je bio i Osmanagic nakon Veleza kad je proglasen kao najbolji igrac BH PL,igrao je kao posudjen igrac uz uslov ako zadovolji da potpise visegodisnji ugovor i nije prosao i vratio se u OFK ali koliko sam gledao nije bio los, tamo se igra mnogo brze i jace nego na ovim nasim prostorima i mozda se nije uklapao jer je tesko mogao da izdrzi vise od 70 min.
Zadnja izmjena: santos, dana/u 13 dec 2011, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.