Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2011, 14:17

mirzza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
mirzza je napisao/la:@calcio, ma taj video je nista, Asmir je svakako propo golman, sto ne fata u ruke Ronaldov slobodnjak.
Al **** ovo, i Stivena i ostalo da vidis sta je digo Avduka Obuci, jarane odbrana ne godine, ne dekade nego stoljeca
Jos kad Skori pocne skidat zicere, ma nema mu ravnog. :lol:
Tad ni Hart na golu nije siguran. :lol:
Ta ce Hart, Avduka mu kroz noge probaciv'o :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 12 dec 2011, 17:25

Sa Avdukom je rizicno i Sokera igrat :lol:
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 12 dec 2011, 23:35

Za Bega se ne bojim, on je prosao najgore dok je bio po raznim treceligasima. Sad ima ime, i samo moze ici naprijed!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 dec 2011, 18:46

Sorensen sve blize novom ugovoru jer kako on kaze, Pulis vjeruje u njega sto je Thomasu jedan od uslova da potpise novi ugovor koji bi vazio do 2014. Kako stvari stoje izgleda ce ovaj jos dugo biti medju stativama Stoke. Inace, nije otuputovao u Tursku, tako da bi trebali gledati Asmira na golu protiv Besiktasa.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2011, 18:50

Adinjo je napisao/la:Sorensen sve blize novom ugovoru jer kako on kaze, Pulis vjeruje u njega sto je Thomasu jedan od uslova da potpise novi ugovor koji bi vazio do 2014. Kako stvari stoje izgleda ce ovaj jos dugo biti medju stativama Stoke. Inace, nije otuputovao u Tursku, tako da bi trebali gledati Asmira na golu protiv Besiktasa.
Yebo ga Sorensen, a on njega. Ko je gledao protiv Tottenhama mogao je da vidi da je lik uvijek na rubu greske. Begovic je puno sigurniji kod ubacaja a ima i bolje reflekse. Sorensen je nekoliko puta totalno promasio kad je htio boksovati loptu. Ali imao je srece. Pa nisu ga slucajno otjerali iz Ville prije nekoliko godina. Jedva cekam da dozive neki debakl. Jadno je od Pulisa sto je na Begovica svalio neke lose rezultate.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 dec 2011, 18:56

sve je izvjesnije da beg uskoro mora napustiti stoke. lik ima kvalitet za mnogo vece klubove od stokea
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2011, 18:58

STEVIE je napisao/la:sve je izvjesnije da beg uskoro mora napustiti stoke. lik ima kvalitet za mnogo vece klubove od stokea
Pa ima, i mislio sam da ce prec u Tottenham na ljeto, jer Friedel je vec star, ali Bogami tesko da ce neki jaci klub kupit rezervu Stokea. Drag mi je Begovic, ali mislim da nije to realno ocekivat. Ali ako do ljeta bude ista situacija, mora trazit neke garancije od Pulisa ili predat zahtjev za transfer. Najvaznije je da igra standardno.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 dec 2011, 19:00

Cartman je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:sve je izvjesnije da beg uskoro mora napustiti stoke. lik ima kvalitet za mnogo vece klubove od stokea
Pa ima, i mislio sam da ce prec u Tottenham na ljeto, jer Friedel je vec star, ali Bogami tesko da ce neki jaci klub kupit rezervu Stokea. Drag mi je Begovic, ali mislim da nije to realno ocekivat. Ali ako do ljeta bude ista situacija, mora trazit neke garancije od Pulisa ili predat zahtjev za transfer. Najvaznije je da igra standardno.
bili su ovi iz tottenhama i prije zainteresovani, znaci tu postoji neka sansa ipak. ovaj pulis mora odluciti tko ce mu biti prvi golman, veoma neprofesionalno ponasanje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2011, 19:36

STEVIE je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
bili su ovi iz tottenhama i prije zainteresovani, znaci tu postoji neka sansa ipak. ovaj pulis mora odluciti tko ce mu biti prvi golman, veoma neprofesionalno ponasanje.
Bili su zainteresovani ali Begovicu je proradila pronicljiva Hercegovacka poslovnost :mrgreen: da bi mogao proci poput Pletikose i na kraju se drzao sela da nebi u carsiji nayebao.Mada i u selu marisu.
Pulis odgovara za rezultate ,sad ih trenutno ima sa Sorensenom.Begovic bi mogao iskoristiti to u tekmama EL.Jedino ako ne nalete na ove svoje azbahe iz domovine im. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 dec 2011, 20:50

STEVIE je napisao/la: ovaj pulis mora odluciti tko ce mu biti prvi golman, veoma neprofesionalno ponasanje.
hmmmmm ...another learning experience! 8-) kad su donedavno govorili da 'ovo nema nigdje' kad je safet rotirao golmane - intuitivno sam znao da je to laz...eto brzo se pokazalo kao laz...99,99% stvari na koje se bosanci zale i govore 'ovo ima samo kod nas' rasireno je u stvari pocesto sirom svijeta... :mrgreen:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 dec 2011, 20:56

Porediš klub i reprezentaciju, čovječe. Dok klubovi godišnje odigraju 45+ utakmica (računajući razne kupove i ligu), reprezentacija BiH je ove godine odigrala 11 utakmica. :mrgreen: I kako onda staviti znake jednakosti kada je rotiranje u pitanju? Baš me zanima. :mrgreen:

Druga stvar, Sorensenov ugovor. Ne samo njegov, da ne bi bilo zabune. Nije ovo prvi put da se udovoljava igraču kako bi produžili ugovor s njim. Uostalom, kada se pogleda golmanski dvojac, pa sigurno da Stoke tu spada u sami vrh Premiershipa.

Eh, sad ti meni reci koja reprezentacija rotira golmane? Dakle, koja iole ozbiljnija reprezentacija da u 2 veoma važna meča počinje sa različitim golmanima (s tim da nije riječ o povredi)? :mrgreen:

Njemačka je imala Neurea i Adlera (sada je povrijeđen) i zna se ko je 1. a ko 2. golman. Podsjećanja radi, Rene je tada bio jednako dobar kao i Manuel. No, nema "ti ćeš braniti protiv Holandije, a on protiv Španije". :mrgreen: Ili je to možda bilo? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 dec 2011, 21:06

Poljska ? :mrgreen: Istina je, al' samo podbadam. Ne branim rotiranje, ne'a veze. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2011, 21:08

Monolog je napisao/la:Porediš klub i reprezentaciju, čovječe. Dok klubovi godišnje odigraju 45+ utakmica (računajući razne kupove i ligu), reprezentacija BiH je ove godine odigrala 11 utakmica. :mrgreen: I kako onda staviti znake jednakosti kada je rotiranje u pitanju? Baš me zanima. :mrgreen:

Druga stvar, Sorensenov ugovor. Ne samo njegov, da ne bi bilo zabune. Nije ovo prvi put da se udovoljava igraču kako bi produžili ugovor s njim. Uostalom, kada se pogleda golmanski dvojac, pa sigurno da Stoke tu spada u sami vrh Premiershipa.

Eh, sad ti meni reci koja reprezentacija rotira golmane? Dakle, koja iole ozbiljnija reprezentacija da u 2 veoma važna meča počinje sa različitim golmanima (s tim da nije riječ o povredi)? :mrgreen:

Njemačka je imala Neurea i Adlera (sada je povrijeđen) i zna se ko je 1. a ko 2. golman. Podsjećanja radi, Rene je tada bio jednako dobar kao i Manuel. No, nema "ti ćeš braniti protiv Holandije, a on protiv Španije". :mrgreen: Ili je to možda bilo? :mrgreen:
Poredis i ti neuporedivo.U Njemackoj repci nije bilo niti praznih baterija niti Perkisonovih bolesti koje se za dva dana izlijece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 dec 2011, 21:16

Arnelinho je napisao/la:Poljska ? :mrgreen: Istina je, al' samo podbadam. Ne branim rotiranje, ne'a veze. :lol:
Koliko se sjećam prošlih vremena, nisu rotirali ni kada je Dudek bio u Realu (u nemilosti Casillasa), a sada je Wojcieh 1. golman (Fabianski drugi). Nemoj računati meč kontra Mađara, jer tada je čak i Brozek bio u napadu, a mnogo bolji Lewandovski šansu dobio u 2. poluvremenu. Isti slučaj je i sa Piszcekom. Dakle, tu se ne radi o klasičnom rotiranju, već isprobavanju novih stvari (tome vala i služe prijateljske utakmice). ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 13 dec 2011, 21:18

al konstantno, KONSTANTNO, ista prica.

sutra brani, pa mozda budemo o necemu drugom pricali :)
...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 dec 2011, 21:23

Monolog je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Poljska ? :mrgreen: Istina je, al' samo podbadam. Ne branim rotiranje, ne'a veze. :lol:
Koliko se sjećam prošlih vremena, nisu rotirali ni kada je Dudek bio u Realu (u nemilosti Casillasa), a sada je Wojcieh 1. golman (Fabianski drugi). Nemoj računati meč kontra Mađara, jer tada je čak i Brozek bio u napadu, a mnogo bolji Lewandovski šansu dobio u 2. poluvremenu. Isti slučaj je i sa Piszcekom. Dakle, tu se ne radi o klasičnom rotiranju, već isprobavanju novih stvari (tome vala i služe prijateljske utakmice). ;)
Ma rek'o sam "Sam podbadam. Ne branim rotiranje." :mrgreen:

Razlika izmedju Szczesnya i Fabianskog je identična toj Hasagić vs Begović. :mrgreen:

Što se mene tiče, neka brani ko god hoće/bude, samo da brani kako treba.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 dec 2011, 23:40

Monolog je napisao/la:
pape je revolucionar...za uspeh u bilo cemu treba biti jako flexibilan i treba prekrsiti pravila...pogotovo u nekim kriticnim, hitnim i izuzetnim situacijama to treba uraditi, a mislim da je upravo takva situacija i bila i da to nece biti ubuduce...a i da bude mozda ima neke genijalnosti u tome....mnogi ucesnici na forumu kao posledicu skolovanja i kulturnog terora u mladoj dobi kada su bili nezasticeni i podlozni sugestijama imaju visokonefleksiblnu nefleksibilnost misljenja...svaki posao i svaka aktivnost na svetu poznaje izuzetke od pravila i zahteva izuzetke i improvizaciju ako se hoce ista kvalitetno odraditi, a ne slepo pokoravnje pravilima...sa druge strane pun mi je kkurac tih iole ozbiljnih reprezentacija...ko kaze da se bilo ko mora ugledati na bilo koga...ko kaze da uspesan covek ne moze misliti svojom glavom i imati vlastiti recept... :idea: fudbal nije izuzetak...Eto Barca igra bez klasicnog napadaca cujem...ko ce da im zameri.... :idea:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 dec 2011, 00:18

Ma nije lahko ni Pulisu, jer ni Sorensen nije slab golman, jednostavno Beg je imao par utakmica u kojima je primio puno golova, i nema veze sto on nije kriv za to, cifre od pet golova nisu malo, i svakako se zapitate.. Nadam se da ce opet brzo dobiti sansu, a ako ne siguran sam da ima neki klub u Epl da bi ga kupio, jos treba imati na umu da nije bas ni bitno u kojem klubu EPL brani jer je jaka liga..
Celik!3,2,2.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 dec 2011, 01:02

normalno da mu nije lako al opet su to slatke muke, dobar je sorensen, dobar i asmir.

mislim da se ovdje ide na ruku sorensenu zbog ovog ugovora, sad govori kao vrijeme mu je za mjenjanje sredine i tako, a na njima je da naprave sve da ga zadrze.

na stranu sto oni vjerovatno hoce da doooobro zarade na asmiru. nadam se da ima dobrog agenta, il kak se to vec zove kod njih fudbalera :) .
...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 dec 2011, 02:29

Sorensen nije lošiji golman od Begovića, Pulis je baš na mukama. Ali u svemu tome dobra je stvar što ima dva vrhunska golmana. Za Asmira, i kad ne brani, dobro je što za 'mentora' ima jednog Sorensena, daleko iskusnijeg golmana. Štošta će naučiti uz njega.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, jasmin10, Kaunas, Sheyi, Vaya i 36 gostiju.