Jao Knicksa kakav bi to run'n'gun bioDonnie Darko je napisao/la:Knicksi bi trebali napravit move za Nasha, on je tacno sta im treba sad. Landry, Douglas i pik prve runde za Nasha i eventualno nekog fillera bi vjerovatno bilo ok za obje strane.
I da, da mi je vidit kako izgleda trening Hornetsa trenutno, 6 igraca, 3 na 3 i udri
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mavsi trejdovali Rudy Fernandeza i Corey Brewera za pick drugog kurga drafta u Denver. Prema izvorima to je uradjeno iz razloga da se oslobodi prostor da se na ljeto 2012 D12 i D-Will dovedu kao FA - naravno amnestiranjem jednog igraca. Samo Cuban izgleda zaboravio cinjenicu da ljudi u Orlandu znaju koristiti mozak, a ruku na srce Dallas im nema sta ponuditi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo sto u 2012 godini ima previse talentovanih igraca koji ce u FA. Paul, D-Will, DH12, Nash, Felton, BDiddy, E. Gordon, Mayo, Fields, Galo, G. Wallace, Love, Beasley, Hibbert, Lopez, McGee, Asik. Neka jednog dovedu i bit ce jaki beton, ne mora to biti ni D-Will ni DH12, a ako DH12 ne ode u Netse, skoro pa sigurno D-Will ide u Mavse.amerosm je napisao/la:Mavsi trejdovali Rudy Fernandeza i Corey Brewera za pick drugog kurga drafta u Denver. Prema izvorima to je uradjeno iz razloga da se oslobodi prostor da se na ljeto 2012 D12 i D-Will dovedu kao FA - naravno amnestiranjem jednog igraca. Samo Cuban izgleda zaboravio cinjenicu da ljudi u Orlandu znaju koristiti mozak, a ruku na srce Dallas im nema sta ponuditi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nevjerovatno je da se rijese ovakvih igraca prakticno nizasta,samo da bi oslobodili cap...amerosm je napisao/la:Mavsi trejdovali Rudy Fernandeza i Corey Brewera za pick drugog kurga drafta u Denver. Prema izvorima to je uradjeno iz razloga da se oslobodi prostor da se na ljeto 2012 D12 i D-Will dovedu kao FA - naravno amnestiranjem jednog igraca. Samo Cuban izgleda zaboravio cinjenicu da ljudi u Orlandu znaju koristiti mozak, a ruku na srce Dallas im nema sta ponuditi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako se rijese Rudya i Brewera, te amnestiraju Haywooda, sljedece sezone ce imati 30 miliona prostora na salary capu. A poznavajuci Cubana, nece e bas stedit.
A i Rudy i Brewer su prosjecni igraci, i uopste me ne cudi ovaj potez. A Rudy je i nepotreban, dovjek je dovodjenjen Cartera treci bek suter ekipe.
A i Rudy i Brewer su prosjecni igraci, i uopste me ne cudi ovaj potez. A Rudy je i nepotreban, dovjek je dovodjenjen Cartera treci bek suter ekipe.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma upravu si,ali je ovo nikakav tretman prema njima....Pa Rudy-a su zeljeli vec neko vrijeme,a i sam znas koliko su 'krampali' za Brewera prosle sezone,kad je postao FA...Donnie Darko je napisao/la:Ako se rijese Rudya i Brewera, te amnestiraju Haywooda, sljedece sezone ce imati 30 miliona prostora na salary capu. A poznavajuci Cubana, nece e bas stedit.
Sta je sa onog malog sto je trebao u Minnesotu, onaj spanac, jel on planira ici u NBA ili ne, znam da je izabran na draftu ali znam i da je ostao u barceloni?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ostao prosle godine,ove nije....Rubio treba da debituje u NBA-u za 10-15 danaedo3majka je napisao/la:Sta je sa onog malog sto je trebao u Minnesotu, onaj spanac, jel on planira ici u NBA ili ne, znam da je izabran na draftu ali znam i da je ostao u barceloni?
Evo bas sad gledam nesto, vidim Minesota, mogao bi on imati vaznu ulogu u ovoj ekipi.NEZALAGANJE je napisao/la:Ostao prosle godine,ove nije....Rubio treba da debituje u NBA-u za 10-15 danaedo3majka je napisao/la:Sta je sa onog malog sto je trebao u Minnesotu, onaj spanac, jel on planira ici u NBA ili ne, znam da je izabran na draftu ali znam i da je ostao u barceloni?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Minnesota je takva ekipa da tu nista nije sigurno,pa ni njegova ulogaedo3majka je napisao/la:Evo bas sad gledam nesto, vidim Minesota, mogao bi on imati vaznu ulogu u ovoj ekipi.NEZALAGANJE je napisao/la:Ostao prosle godine,ove nije....Rubio treba da debituje u NBA-u za 10-15 danaedo3majka je napisao/la:Sta je sa onog malog sto je trebao u Minnesotu, onaj spanac, jel on planira ici u NBA ili ne, znam da je izabran na draftu ali znam i da je ostao u barceloni?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lakersi objavili novi logo

gdje pise da je ovo novi logo, moze li link?Donnie Darko je napisao/la:Lakersi objavili novi logo![]()
btw, ovo je logo iz 60-tih
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://espn.go.com/los-angeles/nba/stor ... e-new-logo" onclick="window.open(this.href);return false;
btw. kako sam ovo propustio do sada
[youtube][/youtube]
btw. kako sam ovo propustio do sada
[youtube][/youtube]
ja nikako nekontam otkud ti sve ovo, na ovoj stranici ni traga ni glasa o logu Lakersa, prosvijetli me
- bear grylls
- Kontakt:
Shane Battier i Eddy Curry novi clanovi miami heata. Razumijem batier odlican igrac taman ce se uklopiti sa klupe da mijenja lebron a odbrana nece patiti ali curry stace im curry koja logika je iza njegovog potpisivanja al eto vjerujem u rileya.
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto i saga oko Nenea se zavrsi, potpisao petogodisnji ugovor sa Nuggetsima vrijedan 67 miliona dolara. Preplaceno nema sta, ali eto dobar posao Nuggetsa, sad su jos bolji nego u eri Mela, ovako imaju puno opcija a ne moraju cekati sta ce Melo da uradi i da li ce ih odvesti u PO. Bravo Nuggetsi
Fernandez, Brewer, Lawson, Galo, J. Hamilton, Lawson, A. Miller, nema sta, talentovana ekipa, zrela za PO bez problema. Ne znam samo sta ce se desiti sa njihovim igracima sto su u Kini, ali cini se da su se zeznuli i da se nece moci vratiti na NBA parketa dok njihov tim ne izgubi PO seriju, cini mi se da je tako nesto u pitanju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pošto se nisam baš udubljivao u ovu priču oko kolektivnog ugovora i lockouta, molio bih nekog da mi objasni sljedeće (mrsko mi traziti po netu, a od vas cu valjda dobiti jednostavnije objasnjenje):
Dakle, evo @adriano_leite napisa da je Nene potpisao petogodisnji ugovor za cifru od 67 miliona $. Dakle on ce zaraditi tih 67 miliona u narednih pet godina, nebitno kako raspoređeno, i to bi trebalo biti to. E sad, kakve veze ima ona borba izmedju vlasnika i igraca oko dobiti lige, pa oni neki omjeri 57%:43%, pa na kraju meni se čini dođosmo do 51:49. Gdje je sad npr. Nene u tom ugovoru? Odnosno, zar ne bi Nene trebao zaraditi 67 miliona i ovako i onako? Ili se ovo odnosi na neke druge prihode lige, pa se od toga igracima (i vlasnicima) dodaje jos love, pored one iz ugovora?
Zahvaljujem na odgovoru.
Dakle, evo @adriano_leite napisa da je Nene potpisao petogodisnji ugovor za cifru od 67 miliona $. Dakle on ce zaraditi tih 67 miliona u narednih pet godina, nebitno kako raspoređeno, i to bi trebalo biti to. E sad, kakve veze ima ona borba izmedju vlasnika i igraca oko dobiti lige, pa oni neki omjeri 57%:43%, pa na kraju meni se čini dođosmo do 51:49. Gdje je sad npr. Nene u tom ugovoru? Odnosno, zar ne bi Nene trebao zaraditi 67 miliona i ovako i onako? Ili se ovo odnosi na neke druge prihode lige, pa se od toga igracima (i vlasnicima) dodaje jos love, pored one iz ugovora?
Zahvaljujem na odgovoru.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da se ta podjela odnosi na prihode od reklama i sl.
Znaci igraci pored ugovora, dobijaju i procenat od reklamaDonnie Darko je napisao/la:Mislim da se ta podjela odnosi na prihode od reklama i sl.
nema potpisa
koliko sam shvatio nije tako tj imas ukupan prihod koji se dijeli 51-49 u korist igraca.Iz tog procenta od 51 idu plate igracima ako je Nene dobio 67m neko ce dobit manje i gotovo.Npr imas 100 miliona prihod 51 milion ode igracima pa kako god da ga dijele a 49 miliona gazdama.S tim sto se dobila i mogucnost da se rijese ovih nekih divljih ugovora posebno u buducnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.