Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Otkuda vam ideja da se ne zna ko je prvi golman reprezentacije i da je bilo neko rotiranje. Koliko se sjecam Begovic je branio jedino protiv Luksemburga kada je Hasagic bio zdrav, a protiv Luksemburga moze braniti i moja baba Zejna. Njasmjesniji su mi oni koji se kao obracaju Pulisu i ostro ga savjetuju da odluci vec jednom ko je prvi golman 
Smijesno je uporedjivati Begovica sa svim drugim golmanima kojima nasa reprezentacija raspolaze. Covjek sa svoje 24 godine je vise-manje standardan golman u najjacoj ligi svijeta, dakle za kriterije koje vaze za golmana, on je jos veoma mlad. Zamislite kakav ce biti za nekih 4,5 godina, pod uslovom da se nastavi razvijati dosadansjim intenzitetom. Sa druge strane, tu su Hasagicevi dusebriznici...neka pogledaju kakve je izlete u prazno i kikseve taj covjek imao u godinama u kojima je sada Begovic. Mislim da ce i ljudima koji se uopste ne razumiju u fudbal i ne prate ovu dvojicu biti jasno na cijoj je strani kvalitet.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Ja mislim da on treba napustiti Stoke. Begovic je u tim godinama gdje je za njegovo samopouzdanje i daljnji napredak jako bitno da brani....
Asmire idi.
Asmire idi.
idi asmire i ne osvrci seEdo_77 je napisao/la:Ja mislim da on treba napustiti Stoke. Begovic je u tim godinama gdje je za njegovo samopouzdanje i daljnji napredak jako bitno da brani....
Asmire idi.
inace, slazem se. al sumnjam da ce ga stoke tako lako dati.
...
- majestic24
- Kontakt:
Begovic ima opet gotovo svake sedmice mec...ako nebrani u premiershipu,ima evropska liga. Ev sad ce doci i onaj zgusnuti period srijeda-nedelja,pa ce sigurno obojica braniti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
To je samo za ekipe koje igraju kup. Stoke je ispao iz Curling cupa a FA cup neznam dokle su dogurali.majestic24 je napisao/la:Begovic ima opet gotovo svake sedmice mec...ako nebrani u premiershipu,ima evropska liga. Ev sad ce doci i onaj zgusnuti period srijeda-nedelja,pa ce sigurno obojica braniti
Isto tako, onaj koji brani u kupu je razocaran je nije prvi golman.....Opet ponavljam, nije u tome braniti il ne. Begovicu u ovim godinama psihicki nije dobro biti drugi golman.
begović potpisao novi cetverogodinji ugovor sa engleskom ekipom stoke city...
tako sam dobio inforamciju od prijatelja iz engleske... to jos nije potvrđeno... ali ko stavri stoje novi ugovro je potpisanpanties je napisao/la:pa i ovaj mu istice tek 2014.?
- majestic24
- Kontakt:
Da nije EP sljedece godine,qrac bi Sorensen bio na golu Stokea. Mozda bi dobio 10 ak utakmica u sezoni i to je to
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
opet ona mazga upson ukopa begovica, i pomisliti da je taj kloc iz vermina igrao na SPu 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
26 suteva na gol
od tog 13 direktno u okvir gola.
Istres'o se Beso posteno
26 suteva na gol
Istres'o se Beso posteno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
harishp je napisao/la:Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
26 suteva na golod tog 13 direktno u okvir gola.
Istres'o se Beso posteno
moze mu to biti da ne brani godinu dana
15.10 - 15.06 ...
tek 3. golman. tu su sehic i hasagicskyisthelimit je napisao/la:harishp je napisao/la:Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
Istres'o se Beso posteno
moze mu to biti da ne brani godinu danaa da opet bude prvi golman BiH
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nisam gledao utakmicu ali i ja gledam ovu statistiku i vidim da je imao 11 odbrana, kontam sta je ovo ko kakav rukometni golman, svaki napad sut na golharishp je napisao/la:Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
Istres'o se Beso posteno
Cetvrti @djasmine,cetvrti. Buric isto tako nema problema sa celularnom tehnologijomjasmin10 je napisao/la:tek 3. golman. tu su sehic i hasagicskyisthelimit je napisao/la:harishp je napisao/la:Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
Istres'o se Beso posteno
moze mu to biti da ne brani godinu danaa da opet bude prvi golman BiH
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma 10i, ima hadjidjulbic, ima onaj ramovic, ima adilovic
dobro je bola harise vise, majka mu stara
bez govora je najbolji GOLMAN nase reprezentacije
ako cemo gledati ljudske kvalitete, i spahic nam je tek 10i stoper
Jest ali Spahic ne igra samo onda kad ima viska zutih.zare je napisao/la:ma 10i, ima hadjidjulbic, ima onaj ramovic, ima adilovic
A nije ni cudo sto nas nigdje nema kad nam najbolji igraci u ovom slucaju golman grije podosta puta klupu.
Uostalom @djasminova je ''brojalica''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jbga steta sto mu glavni konkurenti brane u turskoj ligi koja je inace **** usporedeno s PL i svim ozbiljnijim ligama. to je taj kvalitet..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
@STEVIE sve je to u redu,ali kako sam navede ''glavni konkurenti brane''STEVIE je napisao/la:jbga steta sto mu glavni konkurenti brane u turskoj ligi koja je inace **** usporedeno s PL i svim ozbiljnijim ligama. to je taj kvalitet..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kaunas, Sheyi, Vaya i 53 gosta.