Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 dec 2011, 19:57

baresi#6 je napisao/la:koliko znam rubentus je zadnji bio seriji b radi namještanja a moggi u pržunu, ništa se promijenilo nije. i sad sudije moraju uvijek navlačiti za juventus to su činjenice.

ispadas samo smjesni i smjesni, :oops:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Buddy1
Kontakt:

Post Postao/la Buddy1 » 19 dec 2011, 20:00

adointer je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Spominjali bi mi nju i danas da niste imali pomoć sudija u ovih posljednjih par utakmica...
npr?napoli,novara,milan(superkup),roma,bologna,palermo,,,? :?
Buddy1 je napisao/la: Mora da je zima na -10 ? :mrgreen:
vi to nesto samo smanjujete,svako kolo jbt 8-)
bas me zanima hocete li napravit kao mi prosle sezone -18 :mrgreen:

Vi se mrznete na -11 titula vec duuuuuuuuuze vrijeme :mrgreen:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 dec 2011, 20:04

ja kolko znam mi imamo 18 a vi 27,,matematika=0,,,bar nemamo one Bwin titule ;) a imamo Lp vise jbg,valjda se i to broji,,da ne kazem da smo prvi i jedini kub u Italiji koji je osvojio Tripletu i nikad nije bio u B 8-)
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 19 dec 2011, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 dec 2011, 20:06

Bianconeri1988 je napisao/la: I tvoj BBilan je izbačen 80-tih, osuđen je za namještanje i 2006. blažom kaznom, a ti mi došao pričati o namještanju Juventusa, opet ironija :mrgreen: :lol:
ne znam ja ko je 2006. završio u seriji b i to sa ogromnim minusom.
slika

slika

:lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 19 dec 2011, 20:06

adointer je napisao/la:ja kolko znam mi imamo 18 a vi 27,,matematika=0
Ne znas dobro :lol: Peace 8-)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 dec 2011, 20:07

kako kaze Ceca?Dokaz! 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 dec 2011, 20:31

baresi#6 je napisao/la:ja tvrdim da sudije navlače za juventus i inter a ne za milan, ne znam u šta ti gledaš :idea:
koliko je samo sudijskih odluka zadnju sezonu dvije išlo u korist juventusa. dovoljno je pogledati ovu sezonu i onda se pitate zašto juventus još nema poraza u ligi?
zasto nemamo poraza smo vama demonstrirali tacnije Marchisio, a zasto ste vi iza nas blizu su sudije demonstiriale a imaju i kompilacije snimaka :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 dec 2011, 20:33

baresi#6 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: I tvoj BBilan je izbačen 80-tih, osuđen je za namještanje i 2006. blažom kaznom, a ti mi došao pričati o namještanju Juventusa, opet ironija :mrgreen: :lol:
ne znam ja ko je 2006. završio u seriji b i to sa ogromnim minusom.
slika

slika

:lol:
ne znam ja cije presude se preko noci ukidaju a klub u vlasnistvu politickog mocnika najuticajnijeg lika u Italiji, ma sve je to slucajnost :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 dec 2011, 20:35

Ovako glupe rasprave se mogu čitati još samo na pdf-u PL BiH... :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 dec 2011, 20:36

adointer je napisao/la:ja kolko znam mi imamo 18 a vi 27,,matematika=0,,,bar nemamo one Bwin titule ;) a imamo Lp vise jbg,valjda se i to broji,,da ne kazem da smo prvi i jedini kub u Italiji koji je osvojio Tripletu i nikad nije bio u B 8-)
slazem se, prvi ste i jedini klub u Italiji a tako i u svijetu koji ima tacnije broji i dici se tudjim titulama i to bez imalo srama.Velika je to stvar, uspijeli ste. :mrgreen:

bili ste vi u Serie B al opet odlukama koje se ne donose na zelenom travnjaku spaseni, zvuci poznato kad je inter u pitanju? :mrgreen:

Buddy1
Kontakt:

Post Postao/la Buddy1 » 19 dec 2011, 20:46

Zna se koji je klub najuspjesniji u italiji, koji ima najvise titula, koji ima najvise navijaca, koji je ponudio najvise igraca koji su dobili zlatnu loptu, koji je ponudio najvise igraca koji su igrali za Italijansku reprezentaciju i ostalo sve sto pocinje sa NAJ.... Ne znam sto se raspravljamo, sve daljnje je suvisno 8-) .

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 dec 2011, 20:48

Buddy1 je napisao/la:Zna se koji je klub najuspjesniji u italiji, koji ima najvise titula, koji ima najvise navijaca, koji je ponudio najvise igraca koji su dobili zlatnu loptu, koji je ponudio najvise igraca koji su igrali za Italijansku reprezentaciju i ostalo sve sto pocinje sa NAJ.... Ne znam sto se raspravljamo, sve daljnje je suvisno 8-) .
Ne zivi se od stare slave :D
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Buddy1
Kontakt:

Post Postao/la Buddy1 » 19 dec 2011, 20:50

meho-medo je napisao/la:
Buddy1 je napisao/la:Zna se koji je klub najuspjesniji u italiji, koji ima najvise titula, koji ima najvise navijaca, koji je ponudio najvise igraca koji su dobili zlatnu loptu, koji je ponudio najvise igraca koji su igrali za Italijansku reprezentaciju i ostalo sve sto pocinje sa NAJ.... Ne znam sto se raspravljamo, sve daljnje je suvisno 8-) .
Samo govorim da je glupo raspravljati koji klub je uspjesniji....

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 dec 2011, 20:54

Buddy1 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Samo govorim da je glupo raspravljati koji klub je uspjesniji....
To mozda jest to priznam kao navijac Milana juventus je najuspjesniji klub u italiji do sada ,ali ovom trenutku Milan je najbolji tim u Italiji
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Buddy1
Kontakt:

Post Postao/la Buddy1 » 19 dec 2011, 20:57

I ja se slazem da imaju trenutno najjace igrace i da su glavni favoriti za osvajanje skudeta ... ali hvala Bogu da nije sve u igracima i parama :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 dec 2011, 21:00

Buddy1 je napisao/la:I ja se slazem da imaju trenutno najjace igrace i da su glavni favoriti za osvajanje skudeta ... ali hvala Bogu da nije sve u igracima i parama :)
Nije sve u parama, ali bitna je siroka klupa koju Juventus i nema bas kao Milan , a sada se sezona zahuktava ;)
(İbn Qajjim)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 dec 2011, 21:35

meho-medo je napisao/la: Nije sve u parama, ali bitna je siroka klupa koju Juventus i nema bas kao Milan , a sada se sezona zahuktava ;)
Pa bolja je klupa Juventusa od klupe Milana, ne znam koji tu to toliki aduti Milana na klupi? :roll:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 dec 2011, 21:46

effe_sa je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: Nije sve u parama, ali bitna je siroka klupa koju Juventus i nema bas kao Milan , a sada se sezona zahuktava ;)
Pa bolja je klupa Juventusa od klupe Milana, ne znam koji tu to toliki aduti Milana na klupi? :roll:
evo kada bi svi bilii zdravi na klupi Milana bi bila ovakva imena: Robinho,Cassano,Inzaghi,Flamini,Gatuso,Emanuelson,
sada neznam ko bi igrao Nocerino ili sedorf , onda Mexes,Taiwo,i tako dalje dok na klupi Juventusa(neracunamo matria i vucinica oni su prva postava) nema igraca tipa Robinha ili Cassana .... :?
(İbn Qajjim)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 dec 2011, 21:49

Zato imaju igrači tipa Krasić, Quagliarella, Del Piero, ja ni po kojem osnovu ne vidim zašto je neki Robinho bolji od ijednog od ove trojice!?

Ah ustvari bolji je, u jednoj stvari, u promašajima praznog gola sa 2 metra u više navrata :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 dec 2011, 21:51

meho-medo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
evo kada bi svi bilii zdravi na klupi Milana bi bila ovakva imena: Robinho,Cassano,Inzaghi,Flamini,Gatuso,Emanuelson,
sada neznam ko bi igrao Nocerino ili sedorf , onda Mexes,Taiwo,i tako dalje dok na klupi Juventusa(neracunamo matria i vucinica oni su prva postava) nema igraca tipa Robinha ili Cassana .... :?
bolji je Quag od Robinha, onaj mi je presmijesan , mislim Robinho :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.