Novu metlukakavdanakneiskustvu je napisao/la:oženjeni,šta kupiti ženi za godišnjicu braka?
Odvedi je na neko putovanje, bar za vikend...
Moderator/ica: insider
Novu metlukakavdanakneiskustvu je napisao/la:oženjeni,šta kupiti ženi za godišnjicu braka?
zavisi od budzetakakavdanakneiskustvu je napisao/la:oženjeni,šta kupiti ženi za godišnjicu braka?
Ma upises Informatickog tehnicara ko sav normalan svijet.Unknown Genius je napisao/la: Matematičko-informatička gimnazija. Zbog informatike upisao.
don_burza je napisao/la:zavisi od budzetakakavdanakneiskustvu je napisao/la:oženjeni,šta kupiti ženi za godišnjicu braka?
Bianconeri1988 je napisao/la:@kakavdanakneiskustvu
Rafaelo![]()
Dylan Dog je napisao/la:Legenda..Hass je napisao/la:Jos jedna velika karijera je okoncana...Oprostio se Pedja Stojakovic,cetvrti najbolji suter za tri poena,u historiji NBA lige,i meni licno,najbolji kosarkas na svijetu...
[youtube][/youtube]
Pitam se koliko je jos igraca iz ex-yu imalo cast da nastupi na nba all star utakmici
ako cure valjaju dolazimo ja i dva ahbabaalacious je napisao/la:Znate ono sto sam vam govorio da su me ispalili jarani za novu godinu?
Hvala im od sveg srca...sad slavim u stanu sa 6 cura i sa samo jos jednim drugom![]()
Dabogda ništa ne sprčio za Novu!alacious je napisao/la:
yeb'o te tvoj rafaelo![]()
Mene možeš klet koliko hoćeš, sve i jedna cura nas ispalilaBianconeri1988 je napisao/la:
Dabogda ništa ne sprčio za Novu!![]()
Teško onom koga moja kletva stigne![]()
![]()
BujrumHeller je napisao/la: ako cure valjaju dolazimo ja i dva ahbaba![]()
Hvala BoguHass je napisao/la:Alacious,uvjek ima srece u nesreci..
Al' ti si zato tu da sprcis i za mene i za Heller-aBianconeri1988 je napisao/la:Dabogda ništa ne sprčio za Novu!alacious je napisao/la:
yeb'o te tvoj rafaelo![]()
![]()
Teško onom koga moja kletva stigne![]()
![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja je neću ni slaviti, ako me neko ne zovne![]()
Meni je to sasvim normalna noć, isto kao i svaka druga, mada moram reći da mi je prošla bila odlična, dobro sam se omastio
Sta je,nemas sad love,a?insider je napisao/la:Ne mogu vjerovat da neki mjesec dana ranije počnu pričati o novogodišnjoj noći. Ali fakat, glupost. Pa meni je Nova godina kad god imam love i dobre raje oko sebe.
I zato ću najvjerovatnije prespavati 31. decembar i 1. januaru 2012.
Bianconeri1988 je napisao/la:@alicious
Nije to ni do ženskih ni do koga, već se meni jednostavno ne slavi, prošlu sam slavio jer sam imao djevojku i ona je te sve fino organizovala![]()
Ovako mi svejedno...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, VivaLaStella i 2 gosta.