FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 21 dec 2011, 20:56

DANTES je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:
DANTES je napisao/la: pa i nije baš poisvetili ste se sa nacistima....ježim se od toga
Kakvo poistovjecivanje sa nacistima. :lol: Pa imas na hiljade obrada ovog videa, sad je svaki poistovjecivanje sa nacistima. :?
zavisi od obrade ali da.....recimo onaj o dodiku to ljudi njega postovjećuju sa nacistima, a vi predstavljate hitlera kao zaluđenog deliju... užas...zbog svega šta zvezda znači i predstavlja i ko je osnovao, ovo je strašno glupo, sigurno neki naloženi, ali ne previše bistri klinci su ovo uradili
A nije ti glupost onaj tekst u Press-u koji je radio "profesionalac",cak si se i smejao na njega koliko vidim. :roll:
Jednostavno znam bar 30-ak klipova koji su radjeni na ovu foru,raznih tematika,gledao sam ih najvise na fudbal.Jednostavno scena je tako uradjena da predstavlja fenomenalnu zajebanciju,to sto neko shvati na svoj nacin je druga stvar. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 15:37

Devil je napisao/la: A nije ti glupost onaj tekst u Press-u koji je radio "profesionalac",cak si se i smejao na njega koliko vidim. :roll:
Jednostavno znam bar 30-ak klipova koji su radjeni na ovu foru,raznih tematika,gledao sam ih najvise na fudbal.Jednostavno scena je tako uradjena da predstavlja fenomenalnu zajebanciju,to sto neko shvati na svoj nacin je druga stvar. ;)
NACIZAM NIKAD NIJE BIO ZAJEBANCIJA I TAČKA!!! to što ima toliko obrada potvrđuje koliko ima neupućenih idiota i ništa više
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2011, 20:29

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la: A nije ti glupost onaj tekst u Press-u koji je radio "profesionalac",cak si se i smejao na njega koliko vidim. :roll:
NACIZAM NIKAD NIJE BIO ZAJEBANCIJA I TAČKA!!! to što ima toliko obrada potvrđuje koliko ima neupućenih idiota i ništa više
Ili koliko je neciji smisao za humor otpadak teski. ;)
Nista zamolio bih te onda da pises sudu u Strazburu peticiju da se kazni delikvent koji je napravio ovo,jer vredja odredjene osobe. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 dec 2011, 21:40

Zbog ovog klipa diskusija ode u drugom pravcu.A Zvezda? :mrgreen: Tosic se verovatno vraca,oko Kasalice malo zapelo ali nista strasno.Kako rece i Dragan Subotic,predsednik Slobode -" Obe strane ce uciniti sve da dodje do dogovora."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 21:45

Sta ce vam biti s Borhom ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2011, 21:54

Tribalian je napisao/la:Zbog ovog klipa diskusija ode u drugom pravcu.A Zvezda? :mrgreen: Tosic se verovatno vraca,oko Kasalice malo zapelo ali nista strasno.Kako rece i Dragan Subotic,predsednik Slobode -" Obe strane ce uciniti sve da dodje do dogovora."
Najjaca stvar je da je danas doslo do jedno 5 razlicitih vesti oko Maksimovica i Kasalice. :roll:
Jedni javljaju da je sve gotovo,drugi javljaju da Sloboda ne pusta njih,treci javljaju da Zvezda nudi malo,cetvrti da Kasalici ne odgovaraju uslovi,peti da Maksimovic koci transfer.Pa jbt valjda vam nije tesko otici do jednog od klubova pa makar i oni slagali ali imaju istu informaciju. :roll:

Ako zovnu mene mozda im i kazem koja je od ovih pet opcija ispravna. :D

P.s. Robi ponovo doktorir'o na temu "Zajebavaj novinare". :lol: :lol:
Kakav kralj. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 dec 2011, 21:58

Ma to "novinari" pisu sve i svasta od lista do lista.Kasalica je koliko znam prihvatio sve uslove i tu nema dileme,problem je nastao oko visine transfera ai to ce biti reseno u narednih nekoliko dana. Evo veceras je objavljeno i da do 10. januara dobijamo novog kondicionog trenera,sto je odlicno s obzirom da svi znamo pod kakvom "paljbom" je otisao prethodni, u igri su 4 imena ali meni nepoznata :mrgreen: kao i vecini ostalih.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 23:44

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Ili koliko je neciji smisao za humor otpadak teski. ;)
Nista zamolio bih te onda da pises sudu u Strazburu peticiju da se kazni delikvent koji je napravio ovo,jer vredja odredjene osobe. ;)
ako si antifašista onda da, ako su normalan nije smiješno, ako te zaboli uvo za sve i ne znaš ništa ovo je baš da se otkineš od smijeha...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 dec 2011, 20:29

@dantes buraz zar ne misliš da smaraš? većina nas ovdje su odrasli ljudi i znamo šta je fašizam, nacizam, ko je bio hitler i šta je radio, ali u pitanju je crni humor i ništa više. tačno, možda je malo neumjesno ljude poistovjećivati sa hitlerom ili trećim rajhom.

Vraća nam se Duško Tošić!!! :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 dec 2011, 00:22

alan_kardec je napisao/la:

Brate to je odlicna vest!!! Samo se bojim,iskreno,da ne bude ono skroz van forme ko pre godinu dana,to ne bi valjalo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 dec 2011, 01:25

Tribalian je napisao/la:

Brate to je odlicna vest!!! Samo se bojim,iskreno,da ne bude ono skroz van forme ko pre godinu dana,to ne bi valjalo.
kako vam je to odlična vijest??? kanta se opet varaća, sa sve svojom pevaljkom...da je zeru valjao ostao bi u tom betisu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 dec 2011, 01:51

DANTES je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:

kako vam je to odlična vijest??? kanta se opet varaća, sa sve svojom pevaljkom...da je zeru valjao ostao bi u tom betisu....
Ta kanta je bila ubedljivo najbolji levi bek lige da mu Volkov koji se sada za to uzima nije mogao primirisati. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 dec 2011, 10:43

Tribalian je napisao/la:

Ma ne moze biti kao onda. Tada je imao mnogo duzu pauzu a ako se ne varam nije ni pripreme prosao. Sada ima 2 mjeseca priprema da nadoknadi to sto je izgubio za ova 2-3 mjeseca koliko je bio tamo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 dec 2011, 23:14

Tribalian je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sada baš prikazivaše reportažu o Crvenoj Zvezdi i osvajanju kupa na penale protiv Marseille. Prije toga utakmica za infarkt protiv Bayerna. Zaista je Jugoslavija bila nešto veliko, nažalost raspadosmo se.
Naježio sam se kada sam vidio Sinišu i Prosinečkog kako se grle, danas to slabo možemo vidjeti .. Da ne kažem nikako. Inače otac mi bijaše zaluđenik Zvezdom, plakao je sve vrijeme dok je gledao emisiju. :)
Ne znam tacno sta si gledao,ali najbolja emisija radjena o osvajanju Kupa sampiona 1991. je jedan deo one serije "Fudbal,nogomet i jos ponesto",mada ima i jos nekoliko polu-dokumentaraca o tome,u svakom slucaju lepo je podsetiti se tog vremena i tesko da ce neko sa ovih prostora ponoviti taj uspeh u nekom daljem periodu. Posebno iz razloga sto je tad fudbal,uopsteno receno,drugacije funkcionisao nego sada.
To je to! ;) 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 dec 2011, 15:06

OTNYS_YNWA je napisao/la: To je to! ;) 8-)
Samo sto je narator u verziji FTVa neki vas lik, a u srbijanskoj verziji to je bio glumac Dragan Nikolic.
Dobro je sto je FTV kupio gomilu dokumentaraca za B92. Oni su sampioni exYu u kvalitetnim dokumentarcima. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2011, 15:08

Baho Topalbecirevic je koliko se ja secam u BIH verziji.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 dec 2011, 15:10

Za FTV verziju, narator je Baho Topalberćirević.
Inače, fudbal, nogomet i još ponešto je odličan dokumentarac, ja sam nekad uz novine press dobio dvd sa svim epizodama ovog dokumentarca.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 dec 2011, 15:15

Devil je napisao/la:Baho Topalbecirevic je koliko se ja secam u BIH verziji.
Upravo. :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 dec 2011, 23:12

Devil je napisao/la: Ta kanta je bila ubedljivo najbolji levi bek lige da mu Volkov koji se sada za to uzima nije mogao primirisati. ;)
on dobra nije vidio odkada je napravio glupost karijere i otišao u verder.....kod vas je odigrao par dobrih tekmi, u vrh glave 6-7 i to je sve od ultra-mega-giga-ograča kakvim ga predstavljate.......
a ovaj serijal se sve kanim pogledati ima li gdje na netu? naročito u tv naratorskoj verziji, gagi je gagi, ali obožavam bahim glas
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2011, 23:29

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la: Ta kanta je bila ubedljivo najbolji levi bek lige da mu Volkov koji se sada za to uzima nije mogao primirisati. ;)
on dobra nije vidio odkada je napravio glupost karijere i otišao u verder.....kod vas je odigrao par dobrih tekmi, u vrh glave 6-7 i to je sve od ultra-mega-giga-ograča kakvim ga predstavljate.......
a ovaj serijal se sve kanim pogledati ima li gdje na netu? naročito u tv naratorskoj verziji, gagi je gagi, ali obožavam bahim glas
Par dobrih tekmi.Ti momce/covece uzmi sta ti odgovara,imas onda ili totalno lose shvatanje fudbala i ulogu pojedinih igraca u ekipi,ili je onda 90% populacije slepo.Treceg resenje nema.

Taj Tosic je doktor za svakakoga levog beka licno u Srbiji za 2011.godinu,dakle od 1.1.2011-31.12.2011.Nadji mi boljeg od njega u tom trenutku.Sta Volkov ? Rodic ? Lekovic ? :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []