Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Eh, sada opet možemo pričati o onome "šta bi bilo kad bi bilo". Downing je imao priliku, a odmah nakon propuštene šanse, uslijedila je kazna. Kuyt, Henderson, Adam i Reina danas nikakvi. Ne znam da l' je do mene, al' ovo što je Carroll pokazao u prvih 45 minuta je solidno. Sasvim solidno. Imao je nekoliko dobivenih zračnih duela nakon kojih je proslijeđivao loptu na bokove ili je spustio za one koji su u boljoj poziciji (Kuyt i Adam). U slučaju ulaska Gerrarda, mogao bi Carroll pokazati još više u 2. poluvremenu.
Kuyt jeste izgubio loptu na nezgodnom mjestu, al' Reina je reagovao poput amatera. Dobro je neko napisao da je lopta prošla kroz njega.
Kuyt jeste izgubio loptu na nezgodnom mjestu, al' Reina je reagovao poput amatera. Dobro je neko napisao da je lopta prošla kroz njega.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nadam se jednom dobrom poluvremenu gdje ce Stevie da zalijepi jednu loptu za celo Carollu i jednu da sam ubaci. 2-2 je okej rezultat 

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
ceka se 75 min da se izvrse izmjene svaka im cast
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
keni mars iz kluba lesino ko te psotavi ti pojma nemas ccccc MARS!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:

rukfas90 je napisao/la:keni mars iz kluba lesino ko te psotavi ti pojma nemas ccccc MARS!

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ovo aludiras na oktobar 2008?VolimLiverpool je napisao/la:2:3 je ovdje na kraju.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Paraglajder
- Kontakt:
rukfas90 je napisao/la:keni mars iz kluba lesino ko te psotavi ti pojma nemas ccccc MARS!

YNWA
Ja ne znam jesam li možda prošle sezone gledao nekog drugog Adama i Blackpool al' ovaj Adam iz Liverpoola nije sposoban da centrira kako treba. 
P.S. Vala ako će Kenny čekati 70.minut da ubaci Gerrarda il' Bellamya bolje nek' ih ne ubacuje nikako.Samo može riskirati neku povredu.Nisu ni oni vanzemaljci pa da za 20.min naprave preokret.

P.S. Vala ako će Kenny čekati 70.minut da ubaci Gerrarda il' Bellamya bolje nek' ih ne ubacuje nikako.Samo može riskirati neku povredu.Nisu ni oni vanzemaljci pa da za 20.min naprave preokret.
FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
ljudi imal link
Steve Gerrard, Gerrard,
He'll pass the ball 40 yards
He's big and he's f**kin' hard,
Steve Gerrard, Gerrard
He'll pass the ball 40 yards
He's big and he's f**kin' hard,
Steve Gerrard, Gerrard
- Paraglajder
- Kontakt:
Beskorisna tarabo ili u prevodu vrećo go**na od 35mil. kako te više nije stid? 

YNWA
- Paraglajder
- Kontakt:
Bože ti mene sačuvaj zbog kakvih idiota se mi nerviramo, pa šta je u njihovim glavama meni nije jasno.
YNWA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tako je Adame, objasni Downingu kako se igra.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
imamo igrace koje nebi mogli igrati za romaniju ---downing---hendereson----adam---kuit---maxi----spiring.....sve u svemu katastrofa keni ti pojma nemas sto se tice dovodzenja igraca cuj dowining --henderson--adam nista nisu pokazalii tarabe kao i keni ......... :@ svi mars iz LFC :@
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gdje su Toure, Barry ostali bili prošlu utakmicu?
U džepu ovog momka dragi moji.

U džepu ovog momka dragi moji.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Treba nama Cavani, i to mnogo. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.