Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
Dogovoreno,pisi samo istinuLBJ MVP je napisao/la:Bićeš na brezanskomDylan Dog je napisao/la:Hocu i ja da osvanem na nekom glamuru,steta sto niko nije napravio za moj kraj![]()
Al gledam jedna osvanula na sarajevskom glamuru,znam je,ona ako je iz Sarajeva i ja sam,moze li mene neko preko stele ubacit
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I ti vjernik haha daj molim te.Ovog momenta prestajem "pricati" s tobom,sve do momenta dok ne ispravis sto si rekao.Razocarao si meBianconeri1988 je napisao/la:
Ništa od toga, ja više ne stupam u odnose prije braka, to je nije u skladu sa mojim vjerskim načelima![]()
Zvuči smiješno, ali ja sam fakat takav![]()
Nisam ja još uvijek s njom u vezi, ne prepuštam se ja tako lako
Ma tu pricu prodaji legendi i lbj hahaha
Samo lagano,kuliraj **** vezu
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ko će me podržati nego kolega iz IZ

Panera je moja sudbina, ona me je sebi uzela, Panera je moja sudbina pito jedina

Znam da će riječ Panera biti neizostavnaHZ_ilidzaa je napisao/la:![]()
![]()
Nego sad kad se uozbiljim teretana ha hu , bit' ce imal friskih fileta u paneri
Panera je moja sudbina, ona me je sebi uzela, Panera je moja sudbina pito jedina
Ne moraš, ionako si se nameračio ova dva dana na meneEmir ZENICA je napisao/la: I ti vjernik haha daj molim te.Ovog momenta prestajem "pricati" s tobom,sve do momenta dok ne ispravis sto si rekao.Razocarao si me
Ma tu pricu prodaji legendi i lbj hahaha
Samo lagano,kuliraj **** vezu![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@legenda reala
Sta me ti spominjes kojeg djavola,nemoj me tjerati da ti dodjem u Gorazde da ti pokazem koji fazon
i za tvoju info ne pusim,cisto onako me zanima
@bianconeri
Javicu ti nista ne brini,samo da se ja kod druga ubacim u stan,al tek kad mu starci odu na zimovanje ..
@emir zenica
Hocemo zajedno do Sarajeva da igramo 2 na 2 protiv bianconeria i jos nekog koga on odabere,da im pokazemo kako crveno crne boje dominiraju i u sokeru
Sta me ti spominjes kojeg djavola,nemoj me tjerati da ti dodjem u Gorazde da ti pokazem koji fazon
@bianconeri
Javicu ti nista ne brini,samo da se ja kod druga ubacim u stan,al tek kad mu starci odu na zimovanje ..
@emir zenica
Hocemo zajedno do Sarajeva da igramo 2 na 2 protiv bianconeria i jos nekog koga on odabere,da im pokazemo kako crveno crne boje dominiraju i u sokeru
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
harry zovi i mene na taj , soker ... Na 3 ili 5 pobjeda , niko ama bas niko me nije pobijedio u 2012 ... Sad ce turnir ovdje glavni sam favorit za 300 joje tj. 2 jacka u Bosni 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
zna li neko kako da dodam servere na COD 2 ??????
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
znaci,imas curu koju volis,koja ti je draga i sve to...znas je 10 godina...onda dodje jos jedna koja ti je toliko slicna,koja ti se tako brzo uvuce pod kozu i onda nastaje belaj..pomalo ti se pocne svidjati..eh sta sad,kako,gdje
ja uvijek pun ovih ljubavnih problema
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bgm ti promasio forumT-MAC je napisao/la:znaci,imas curu koju volis,koja ti je draga i sve to...znas je 10 godina...onda dodje jos jedna koja ti je toliko slicna,koja ti se tako brzo uvuce pod kozu i onda nastaje belaj..pomalo ti se pocne svidjati..eh sta sad,kako,gdje![]()
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kako ćemo igrati na kocku ili svako svoj klub?
Lahko je vama sa Barcom ili Realom
Tu sam u podređenom položaju
Lahko je vama sa Barcom ili Realom
Tu sam u podređenom položaju
Ž '21!
de bjezi ti,nemoj mi baksuzirat ovda..HZ_ilidzaa je napisao/la: Bgm ti promasio forum![]()
![]()
sad ce meni jaran legenda doc pomoc
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel mi treba oftamolog il to pise legenda pomocT-MAC je napisao/la:de bjezi ti,nemoj mi baksuzirat ovda..HZ_ilidzaa je napisao/la: Bgm ti promasio forum![]()
![]()
![]()
sad ce meni jaran legenda doc pomoc
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije moguce da niko ne zna kako da dodam servere na COD-u 2 ??? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ja cu te zvati jedino ako te bianconeri pusti da igras sa njimHZ_ilidzaa je napisao/la:harry zovi i mene na taj , soker ... Na 3 ili 5 pobjeda , niko ama bas niko me nije pobijedio u 2012 ... Sad ce turnir ovdje glavni sam favorit za 300 joje tj. 2 jacka u Bosni
@bianconeri
Kako god ti hoces,kocka ili sam da biras isto ti dodje,valja izgubit
T-MAC je napisao/la:znaci,imas curu koju volis,koja ti je draga i sve to...znas je 10 godina...onda dodje jos jedna koja ti je toliko slicna,koja ti se tako brzo uvuce pod kozu i onda nastaje belaj..pomalo ti se pocne svidjati..eh sta sad,kako,gdje![]()
![]()
auuuu
ne znam šta bi ti rek'o
FORZA MARŠAL !!!
Ja bih tu drugu,promjeni brate maloT-MAC je napisao/la:znaci,imas curu koju volis,koja ti je draga i sve to...znas je 10 godina...onda dodje jos jedna koja ti je toliko slicna,koja ti se tako brzo uvuce pod kozu i onda nastaje belaj..pomalo ti se pocne svidjati..eh sta sad,kako,gdje![]()
![]()
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta će mu legenda, nek' mu Emir sugrađanin da je savjete, meni je maloprije trubio šta i kako 
Stavi da su ti svi crveni ako će ti biti lakše
Ti stvarno misliš da ja ne znam igrati, neka sviđa mi se toharry_90 je napisao/la:Ja cu te zvati jedino ako te bianconeri pusti da igras sa njimHZ_ilidzaa je napisao/la:harry zovi i mene na taj , soker ... Na 3 ili 5 pobjeda , niko ama bas niko me nije pobijedio u 2012 ... Sad ce turnir ovdje glavni sam favorit za 300 joje tj. 2 jacka u Bosni![]()
@bianconeri
Kako god ti hoces,kocka ili sam da biras isto ti dodje,valja izgubit
Stavi da su ti svi crveni ako će ti biti lakše
Ž '21!
Zar me toliko podcjenjujes ? Ja uvijek stavim random kad igram pa kud puklo da puklo,valja ti izgubiti. Gdje ti je gorazdanski pupoljak ?