Nekako mi tako logično.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Ako biraš između dvije cure, izaberi drugu.. Da ta prva valja druga ne bi ni postojala.
Nekako mi tako logično.
Nekako mi tako logično.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@ Harry
Pa i ja tako igram
Ložili su mene i bolji igrači od tebe pa su na kraju gubili, nemoj se samo na joystick početi izvlačiti
Rekao je da će naletiti kasnije, doći ću i ja, odoh pregledati treći dio Bourna...
Pa i ja tako igram
Ložili su mene i bolji igrači od tebe pa su na kraju gubili, nemoj se samo na joystick početi izvlačiti
Rekao je da će naletiti kasnije, doći ću i ja, odoh pregledati treći dio Bourna...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako biraš između dvije cure, izaberi drugu.. Da ta prva valja druga ne bi ni postojala.
Nekako mi tako logično.
Ima logike, al nema Hase da postavlja cijevi
FORZA MARŠAL !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Brate, šta mi se izdešavalo u nedjelju naveče, ja sam mislio da ono ima samo u filmovima. Ali tako to bude kada ti je rođak kriminalac. Ko zna za BOSNU, zna o kakvom se mjestu radi. Eto gdje sam ja upao.

nemoj njega..nije bas pouzdan u ovim vodama...da je u pitanju kladionica njemu bi letio prvom..Bianconeri1988 je napisao/la:Šta će mu legenda, nek' mu Emir sugrađanin da je savjete, meni je maloprije trubio šta i kako
@OTNYS_YNWA
ma ima logike,trea razmislit..
al opet cu sacekat jos ove malo iskusnije,koji su prosli sito i reseto
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sve zavisi od joysticka nadam se da mi neces podvalit kakav los,pa da na sugav nacin dobijes (drugacije ne bi ni mogao dobiti
) .. pozz ga kad bude tu,ja necu moci jer nisam kao on, da danju spavam,a nocima sjedim 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@T-MAC
Ja bih se odlučio za tu prvu, ipak nju voliš duže vrijeme, ta druga ti dođe kao prolazna stanica, meni se tako dešavalo, za par dana ćeš ti tu drugu zaboraviti i shvatiti da ustvari voliš prvu, ova druga ti dođe kao iskušenje
Malo sam ovo komplikovano napisao, ali valjda ćeš skontati
Hajd čujemo se
Ja bih se odlučio za tu prvu, ipak nju voliš duže vrijeme, ta druga ti dođe kao prolazna stanica, meni se tako dešavalo, za par dana ćeš ti tu drugu zaboraviti i shvatiti da ustvari voliš prvu, ova druga ti dođe kao iskušenje
Malo sam ovo komplikovano napisao, ali valjda ćeš skontati
Ma i pinja koladu ću ti naručiti ako trebaharry_90 je napisao/la:Sve zavisi od joysticka nadam se da mi neces podvalit kakav los,pa da na sugav nacin dobijes (drugacije ne bi ni mogao dobiti) .. pozz ga kad bude tu,ja necu moci jer nisam kao on, da danju spavam,a nocima sjedim
Hajd čujemo se
Ž '21!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate, šta mi se izdešavalo u nedjelju naveče, ja sam mislio da ono ima samo u filmovima. Ali tako to bude kada ti je rođak kriminalac. Ko zna za BOSNU, zna o kakvom se mjestu radi. Eto gdje sam ja upao.![]()
FORZA MARŠAL !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Majke mi, ali nikada više. Pa yebote, sjedio sam sa onom voditeljicom ( kako se bješe zove, Maja čini mi se .. Ne znam ) Ima dijete. Bila sa dvije jaranice, gore obje.. Zezali se do 6 ujutro, naguziše nas za lovu, sreća pa nisam morao platiti. Svako 10-15 minuta belaj izleti, šamaraju se ljudi, udaraju .. Ali to dolje normalno. Lete kašikare po lokalu, ludnica.hodža je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Brate, šta mi se izdešavalo u nedjelju naveče, ja sam mislio da ono ima samo u filmovima. Ali tako to bude kada ti je rođak kriminalac. Ko zna za BOSNU, zna o kakvom se mjestu radi. Eto gdje sam ja upao.![]()
![]()
zar i ti sine Džimi
- Emir ZENICA
- Kontakt:
harry @
Ajd musafa mi,ja sam za .Dodji u Zenicu,popit cemo kafu i odma pravac Sarajevo.Oderat one sosone
@ tmac
hvala ti sto nemas povjerenja u moje izvan zemaljske sposobnosti

Ajd musafa mi,ja sam za .Dodji u Zenicu,popit cemo kafu i odma pravac Sarajevo.Oderat one sosone
@ tmac
hvala ti sto nemas povjerenja u moje izvan zemaljske sposobnosti
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Za NG ispala jedna frka kod nas i sad prilazi lik celav , tetoviran ovom mom jaranu nesto govori u fazonu da je on nekakav diler droge i da se pazi kako se ponasa
a ovaj moj haver u svoj onoj nervozi i hampi rece " Postavljam i ja stolariju po kucama pa sta ? "
a ovaj moj haver u svoj onoj nervozi i hampi rece " Postavljam i ja stolariju po kucama pa sta ? "
Thomas Müller - Fußballgott
kod tebe imam samo povjeranja u kladionicarske sposbnosti,,,ovo ostalo ne priznajem nista...tanak si miEmir ZENICA je napisao/la: @ tmac
hvala ti sto nemas povjerenja u moje izvan zemaljske sposobnosti![]()
evo burze,burza pomazi kruh te rodi...problemm ti je napisan iznad negdje gore
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Drago mi je da imas povjerenja u mene,slabo ko to danas imaT-MAC je napisao/la: kod tebe imam samo povjeranja u kladionicarske sposbnosti,,,ovo ostalo ne priznajem nista...tanak si mi![]()
![]()
Odo spavat vrijeme mi je davno isteklo
Volim te Celik ! ! !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma to je samo moje mišljenje, da se ja pitam obje su dobrodošle. 
saaaaaaaaaaaaaaaaa ima raja klaro je mis !¨
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- underground
- Kontakt:
T-MAC yebi ih obe 
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- majestic24
- Kontakt:
Ljudi,did mi je na samrti. jBT,za mjesec dana covjeka nestalo. Mislim da sada nema vise od 40 kg (pitanje je ima li i toliko).
Vec 7 dana je stanje katastrofa. Ja i stari se izmjenjujemo svakodnevno. Volio bih se dobro naspavati vise od icega.
Najgore je sto nemoze disati. Nemoze srce ispumpati krv iz pluca. Sat vremena suti,sat jeca.
Vec 7 dana je stanje katastrofa. Ja i stari se izmjenjujemo svakodnevno. Volio bih se dobro naspavati vise od icega.
Najgore je sto nemoze disati. Nemoze srce ispumpati krv iz pluca. Sat vremena suti,sat jeca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
jel ovo ociju mi emira nema,a kako cemo sprdat onda Adu ako mi emira nema,ilizdaaaaa javi se ti si mi jedini spas
||| FKZeljeznicar |||
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 15 gostiju.