Saurman je napisao/la:Ma najbolje da pokažu na terenu,đaba se prepucavat možeš prognozirat mogu ija i nečemo pogodit kako če nakraju ispast..jel uredu čika Darht Vaderu
uredu je cika Raule...

To sam nekako skontao iz prijašnjih postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Saurman je napisao/la:Ma najbolje da pokažu na terenu,đaba se prepucavat možeš prognozirat mogu ija i nečemo pogodit kako če nakraju ispast..jel uredu čika Darht Vaderu
Raul_64 je napisao/la:Tata smiri se tamam se naviknem na tebe kad ono banuju te![]()
polahko...civllizovano pa ljudi smo nismo Slovenci
jarane nije sutra nego next week u 1 utakmici primere.............al ne vjerujemTata je napisao/la:Usain Bolt ce sutra biti pocasni gost na utakmici protiv Rosenborga. Vratice se Salgado da se po zadnji put pozdravi s vjernom publikom, a ja ocekujem nadmoc i pobjedu Realai naravno jos pet komada
a jes jes, izvini stari, bas slijedece sedmice igramo u primeri protiv ROSENBORGAMinche je napisao/la:jarane nije sutra nego next week u 1 utakmici primere.............al ne vjerujemTata je napisao/la:Usain Bolt ce sutra biti pocasni gost na utakmici protiv Rosenborga. Vratice se Salgado da se po zadnji put pozdravi s vjernom publikom, a ja ocekujem nadmoc i pobjedu Realai naravno jos pet komada
jeMinche je napisao/la:jarane nije sutra nego next week u 1 utakmici primere.............al ne vjerujemTata je napisao/la:Usain Bolt ce sutra biti pocasni gost na utakmici protiv Rosenborga. Vratice se Salgado da se po zadnji put pozdravi s vjernom publikom, a ja ocekujem nadmoc i pobjedu Realai naravno jos pet komada
jel ti to meniTata je napisao/la:MA MARS ODAVDE TI BIJEDNI PSU, DOK NISI PAO MRTAV TU!eno-barca je napisao/la:hehe ta ti je dobra,onda bi mi svi trebali dobiti ban zbog pisanja o mesiju a pojedinci zbog vrijedjanja istogRaul_64 je napisao/la: zbog off topica
Tata je napisao/la:
TUKMAZE JEDAN! - OPET SI DOSO, KAKO SI SAMO KROZ MINE PROSO![]()
A jarane za koga taj Bolt vise navija, lani je prvo bilo za Real koliko se sjecam, pa je trenirao sa Mancesterom, pa je onda izasla slika a abramovicem, i sad opet dolazi gledati real, ne kontam fakat.Raul_64 je napisao/la:Večeras če biti posebna noč za ljubitelje nogometa na Santiago Bernabeu;
Povratak Ruuda i Diarre;
Oproštaj od Michela Salgada;
Predstavljanje Alonsa,Arbeloe i Garaya,počasni gost je Usain Bolt(koji navija za Man Utd al naj. draži igrač mu je Van Nisterloy pa simpatiše i Real)i još mnoštvo popratnih aktivnosti;
Mogući sastav:Casillas;Arbeloa,Pepe,Albiol,Marcelo-Lass,Xabi-Ronaldo,Kaka-Raul i Benzema
Očekujemo dobru prestavu i da pukne petarda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.