Dule kume, ajde ti meni reci nesto iskreno. Je li bolje imati love i davati igracima redovne plate i premije uz to (po zaslugama), ili usminkati stadion od svojih para radi 2.000 redovnih gledalaca, i onda biti u nemogucnosti isplatiti igrace, pa da nam se dogadaju razni ispadi? Polako doci ce sve na svoje, prvo neka se liga smanji na 10 timova, pa cemo onda praviti idealne uvjete. Ovo sto drugi klubovi nesto prave, upravo rade iz straha da se liga ne smanji na 10 timova, pa ne bi bili u mogucnosti takmiciti se radi losih uvjeta. Koliko ja znam, potrebno je minimalno 3.000 sjedecih mjesta. Mi na Grabvici imamo 8.000.Dule 078 je napisao/la:i kod vas to nesto sve bezveze,nikakav iskorak,uklapate se u ovo opste sivilo i prosjek lige,cuj igrac imao godinu dana pauze,pa valjda bi ga doveo sb da ima ista od njega....tolike pare od transfera bekrica,sehica,visce,procenti od dzeke,pare od Evrope,a nikad cestitog igraca dovesti ili bar usminkati stadion da bar igrate evropu na njemu....
Vjeruj mi Amar zna najbolje, on ako misli da sa ovom ekipo moze duplna kruna, imat ce uvijek podrsku ovih svojih vjernih 2.000 sa tribina.