The_maniacs gdje je to majke ti Zeba igrao?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma nisi ti licno ih dizao, ali jesu ove tvoje kolege forumasimma_hz je napisao/la:gdje sam ja to njih dizao??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma govoris malo sutra, govoris ti tvoji, nigdje vuleta spomenuo nisi, dizes/te vuleta i torlaka, ko da o ferdinandu i vidicu govoriš/te, ta 2 jesu za ovu ligu odlicni, isto kao sto su i bogicevic i nyema, ali za nesto vise, trebaju bolji igraci, uostalom da taj torlak valja, trazili bi ga, ako nista bolji klubovi od ovih trenutnih iz azerbejdzana koji ga traze, malo realan budi, nece ti to odmoci, sigurno![]()
pa gdje je otisao Samir Bekric..![]()
jel on dobar igrac..a otisao je u Kazahstan
![]()
![]()
ja ti kazem Vule kao i ti tvoji su beton za nase lige al da imaju neku vecu vrijednsot nebi se vracali odakle su dosli i to ti je zavrsena prica...kad Torllak ode i ako se vrati to isto vazi i za njega i finito..
ŽeljoSarajlijc@ je napisao/la: Ovaj gospodin i Torlak ce ciniti apsolutno najbolji tandem u PL i tu nema diskusije plus sto su u najboljim godinama za stopere.
The_maniacs gdje je to majke ti Zeba igrao?
ok ,hvala na informaciji..jbg ja sam samo copy past ..aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu ti samo reci da Jovic nije prvi diplomirao i da je to jedna obicna laz. U toj generaciji su zajedno isti dan diplomirali Jovic, Osim, Ninkovic, Sivor i Ibrakovic, igrom slucaja je Ibrakovic prvi diplomirao, valjda zbog abecednog reda. Samo da se zna i molim da se niko ne kaci na ovo, samo sam dobronamjeran i nije mi jasno zbog cega na zvanicnoj stranici iznose lazi. I sta se desilo na kraju, Ibrak ga pop.usio sto je prvi jer je morao organizovati zakuskumma_hz je napisao/la:Mali Emir je dobar igrac ,brz je drama heheh,a ova menadzerska suplja nigdje vise ne pije vode..
eto nek ga malo "pogura" sa Sarajevom ,al siguran sam da ce kao i Jovic doci ..
Jedva cekam tu prozivku trenera koji je prvi u drzavi dobio profi Uefa licencu i koji je sigurno jedan od kvalitetnijih strucnjaka u istoj...da vidimo te neke njegove prve poteze i rezove u ekipi...bez pojacanja na bekovskim pozicijama se mi nemamo cemu nadati i to je tuzna istina...
ja nazalost smatram da nemamo nikakve sanse za titulu..po meni cemo se do kraja boriti za evropu al bitno je da tamo na kraju i odemo...
aleksandar_veliki je napisao/la:Rioo je napisao/la:![]()
sta je cenzura ko u vrijeme komunizma !?
post koji je onako baš odmjeren, istinit brišete ?? sto li boli istina ili?? ne kontam uglavnom i ne čudi me nije Torpedo djabe osnovan za vrijeme komunizma
kočenje informacija i pustanje u javnost bas onoliko koliko treba da se red održi ...
Sedam dana!
Imam isti info, sto se mene tice nek idu Dzafic ono malo sto je igrao nije nista pokazao Haris jos gori.aleksandar_veliki je napisao/la:Imam info da Jovic ne racuna bas nesto na Dzafica. On je jedan od tih koji bi mogao u Gradacac, a mozda i Hare.Sarajlijc@ je napisao/la:Odlicno.Sad bi mogli da se vratimo temama vezanim za Sarajevo.
Super Hare i jeste slicna tipa Pelaku pa je vrijeme da ide kod dusmanaIskren je napisao/la:LIJEPI SNOVI DIRKA DUSMANA i ostalih a cuuj Hare ide ??? Hahahaha Hare jedino ako bude isao iz FK Sarajeva moze samo u FK Zeljeznicar pa nek Irfan i kompanija dobro odluce sta i kako !!!
Pa covjece dragi kako ti ne dosadi svaki dan jesti go.vna na sabahu, shvatam ja da si se obradovao sto Skoro mozda nece doci, jer si i sam svjestan dusevne boli koje vam je nanosio godinama.BLU SKY je napisao/la:Potpisa Skoro
Trenutno korisnika/ca: Haksss, HordasDolacMalta, NazorUso i 42 gosta.