Bjeri j.e.bi se umirem odvm22 je napisao/la:a kad dolazi Tansmo ko letva de rubio ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Tansmo čini mi se nezadovoljan ugovorom koji mu uprava nudi, priča se po selu da onaj Mane Jmapo iz Ugande dolazi da nas pojača za kup.kimbo je napisao/la:Bjeri j.e.bi se umirem odvm22 je napisao/la:a kad dolazi Tansmo ko letva de rubio ?![]()
![]()
... ovdje samo dolazim kada hocu da se nasmijem ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:Tansmo čini mi se nezadovoljan ugovorom koji mu uprava nudi, priča se po selu da onaj Mane Jmapo iz Ugande dolazi da nas pojača za kup.kimbo je napisao/la:Bjeri j.e.bi se umirem odvm22 je napisao/la:a kad dolazi Tansmo ko letva de rubio ?![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ba iz Ugande zar nije reprezentativac Djibutija?!*p!p!t@* je napisao/la:Tansmo čini mi se nezadovoljan ugovorom koji mu uprava nudi, priča se po selu da onaj Mane Jmapo iz Ugande dolazi da nas pojača za kup.kimbo je napisao/la:Bjeri j.e.bi se umirem odvm22 je napisao/la:a kad dolazi Tansmo ko letva de rubio ?![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Meni rekoše da je iz Ugande, ma fakat nebitno, znam samo da je crnjo, a ako je crnjo znači da ima da trči k'o lud 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
**** majku...jao nam pojacanja 
Pa ne lažemo ni mi puno više od upraveRodjeni_BRato je napisao/la:**** majku...jao nam pojacanja
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
ovo je onaj drugi valjda [youtube][/youtube]
zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
prijavio se za onaj boston maraton. od fudbala nema ni za germeoldbridge je napisao/la:zna li iko sta bi s onim kameruncom Livo Kijara?
Hajde da se zamisliom da ta pojacanja , da smoj u nekoj "sve je moguce" j dimenziji ... tu treba skrivenu kameru pa snimati intrukcije sa klupe ... hahaha

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
To što si rek'o inače bi bilo smješno, al' u našem slučaju to je žalosno, jer imamo i trenera koji odgovara opisu gore navedenihkimbo je napisao/la:Hajde da se zamisliom da ta pojacanja , da smoj u nekoj "sve je moguce" j dimenziji ... tu treba skrivenu kameru pa snimati intrukcije sa klupe ... hahaha![]()
![]()
Njega smo unaprijed dobili
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...
pusti bola raju da cirkuzaju malo,,,, 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
ma ok, valjda se raja u teškom vaktu samo jedino ovako može opustiti, ma mora se i ovo, naravno
Izvini stvarno nam ovo jeni u dureAlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...
-
karaiskakis
- Kontakt:
Možda Mostarac Veležovac ima veze sa transferima ove dvojice Amera. On živi u Americi, pogledajte mu IP

moža je tebi smješno, al' nekom nije........uostalom možeš i sam vidjeti kuda ide ovaj voz........kimbo je napisao/la:Izvini stvarno nam ovo jeni u dureAlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...![]()
![]()
![]()
Ovaj voz je davno stao Indijanci ga napali i opljackali ...AlemC85 je napisao/la:moža je tebi smješno, al' nekom nije........uostalom možeš i sam vidjeti kuda ide ovaj voz........kimbo je napisao/la:Izvini stvarno nam ovo jeni u dureAlemC85 je napisao/la:ja ne znam što je vama ovo smiješno oko VELEŽA s pojačanjima, pa budite sreti ako ne bude sukoba za koju godinu, jer imam info da nam uskoro slijeduju socijalni nemiri i slična s.ranja, pa budite sretni, ako bude države, klubova i vas još koju godinu, kako je krenulo.........i ovo je dobro kakvih klubova ima i ove raje što radi i što ide na tekmu, to je sve sama sirotinja...![]()
![]()
![]()
Aleme odakle si ti Tita ti ? Odavle nisi garant 
Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.