FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 14:36

Frantisek Planicka je napisao/la:Znaci Piksija je iz kafica izbacio izvesni Predrag Panić Peđa koji(kao sto sam i prepostavljao) je odranije poznat policiji, a u njegovom dosijeu ima više dela nasilničkog ponašanja na stadionima i remećenja javnog reda i mira.

Sta da kazem,takve tipove je lako prepoznati...
Jel' to neko govedo napisalo u novinama ime,ili si ti odnekud saznao.Ako je ovo drugo da ti brisem post,jer nije uredu da se svacija imena provlace po forumu ? :?

ediT:Ipak Press jbm ih u papir,oni i njihova borba protiv huliganzima,jedva cekaju da takvo sta se desi pa da mogu po navijacima kenjati.
Jbt nekidan se likovi pobili ispred Marakane,neko je nekoga nabio na noz,i 'ladno pise u novinama posto se incident dogodio ispred naseg najveceg stadiona,sa pravom sumnjamo da se radi o sukobu navijaca. :lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 jan 2012, 17:19

Devile ako znas nesto vise o doticnom onda reci.

Jel problematican ili nije,jel ima dosije u policiji ili nema?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jan 2012, 17:50

Frantisek Planicka je napisao/la:Znaci Piksija je iz kafica izbacio izvesni Predrag Panić Peđa koji(kao sto sam i prepostavljao) je odranije poznat policiji, a u njegovom dosijeu ima više dela nasilničkog ponašanja na stadionima i remećenja javnog reda i mira.

Sta da kazem,takve tipove je lako prepoznati...
Frantisek Planicka je napisao/la:Devile ako znas nesto vise o doticnom onda reci.

Prvo si mu "postavio dijagnozu" ,a onda pitas jel problematican ili nije? :mrgreen:

Kao sto sam napisao u jednom od prethodnih postova "Najbolji medju nama :!: "

Nema sta ko da ti objasnjava kad ti "znas" da on ima " vise dela nasilnickog ponasanja na stadionima i remecenje javnog reda i mira"
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jan 2012, 17:55

Zvanicno saopstenje !

"Povodom pisanja novina o razgovoru Delija sa Draganom Stojkovićem Piksijem, primorani smo da damo zvaničnio saopštenje kako bismo pokušali da prekinemo laži i klevete koje je Dragan Stojković pokušao ovih dana da plasira o nama! Takođe, koristimo priliku da Draganu Stojkoviću i novinarima postavimo sledeća pitanja:
Molimo sve novinare da saopštenje prenesu u celosti!

Dragan Stojković nije napadnut u `Red kafe`-u. Nikakvi računi iz prošlosti nisu u pitanju, već interesovanje Delija za sudbinu Crvene zvezde! Vrlo dobro se sećamo njegovih legendarnih golova, ali svakodnevno osećamo posledice njegove misteriozne vladavine u klubu. Ne znamo da li cela država ima amneziju i da li su svi zaboravili kako je predsednik Dragan Stojković Piksi jednog dana nestao iz našeg kluba i šta je od Crvene Zvezde ostalo posle njega?

Sigurno da ovo ne bi radili na ovaj način, već bi ga lično pitali, ali jednostavno par godina unazad nismo imali priliku ni da ga vidimo ni da mku postavimo ova pitanja. Ova pitanja postavljamo lično njemu ako želi da nam odgovori.

1) Da objasni odakle dug od 20 miliona evra nakon njegovog odlaska, ako se zna da je preuzeo klub sa 5 miliona evra duga! Takođe da objasni kako je onda moguće da dug na kraju njegovog mandata bude toliki, ako se zna da je prodao igrače u vrednosti od 40 miliona evra!
2) Šta je on to navijačima zabranio kada je došao i kakve su mu beneficije tražili navijači? Da li se seća razgovora kada mu je rečeno da navijači žele da budu nezvisni od kluba što se tiče bilo kakvog finansiranja?

Voleli bismo da na ova 2 vrlo prosta pitanja dobijemo konkretne odgovore! U koliko ne želi da odgovori na ova pitanja, smatraćemo ga za čoveka koji je ponajviše odgovoran za propast Crvene zvezde u novijoj istoriji jer nakon njega klub je zapao u velike finasijske probleme koji su jedan od glavnih faktora zašto Zvezda ni dan danas ne može da stane na noge. Takođe, smatraćemo ga za lažova jer je slagao desetine hiljada Zvezdaša rečenicama koje je izrekao o Delijama! Ukoliko ipak odgovori na postavljena pitanja iskreno, mi ćemo se javno izviniti Piksiju i zajedno sa njim ćemo krenuti da dalje tražimo odgovorne za ovaj ponor u kome se Crvena zvezda našla od trenutka kada je on napustio naš klub!

Takođe, imamo jedno vrlo prosto pitanje za sve novinare koji ovih dana prave senzaciju od jednog razgovora u `Red kafe`-u:
1) Da li je moguće da niko od vas ne želi Piksija da pita ono što sve Zvezdaše zanima? Da li je moguće da među vama ne postoji ni jedan hrabar čovek da pita GDE NESTADOŠE TOLIKE PARE!? Tu ste da pljujete po navijačima u svako doba dana i noći, ali tamo gde je gusto izgleda da ne idete!?"

Delije Sever

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 19:50

Frantisek Planicka je napisao/la:Devile ako znas nesto vise o doticnom onda reci.

Naravno da ga znam,licno,i naravno da ti o njemu nista necu reci. ;)
Stvari iz privatnog zivota se ne iznose javno,a pogotovo ne na forumima,a ti novinari Press-a i ostalih novina neka se malo potrude za svoju platu,90% clanaka sto oni napisu su preuzeti sa nekog foruma ili od nekog drugog novinara.

p.s.
U saopstenju sve receno. ;) ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 20:02

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jan 2012, 21:41

Boga mi ovo je napisao neko nacitan. Sta ti mislis tribbaliane? :-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 jan 2012, 23:03

http://www.****/s231338/Sport/Fudba ... izanu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 23:06

Cemu tuzan smajli.Da li si procitao deo teksta u kome pise Kadu i Trifunovic u Kini,Kaludjerovic u Francuskoj. :lol: :mrgreen:

Previse dobar tekst da bi bio istinit. ;)

Inace ove zime smo se resili 4 omladinca,rekao bih lepa se stvar radi,jer se dzaba izdvajaju novci na te troskove a znamo da oni nece zaigrati u prvom timu(izuzev Causica ali to je vec dalji predmet price).
Dakle otisli su Kovacevic u Spartak ZV,Pozar u Radnicki Sombor,te Zorica koji ce najverovatnije u Hajduk iz Kule.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 jan 2012, 23:09

Gdje necu biti tuza, dovedosmo Mitra Mirica. :( A ovaj dio za Kadua, Trifunovica i Andriju mi se cini kao sto ti kazes, predobar da bi bio istinit.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 23:11

Sto su nam preko noci porasli apetiti kada ne zelimo Mirica. :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 jan 2012, 23:13

Ne znam, meni se on i ne svidja kao igrac, a ovo vjerovatno znaci i pomjeranje Laze na sredinu i da ce Borha biti prvi izbor na krilu.

Ti mislis da je Mitar dovoljno dobar? :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2012, 23:35

Ni meni se Mirić ne sviđa uopšte. Po nekom mom mišljenju on je izvikan igrač, a uz to nam i trenutno nije potreban.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2012, 23:40

braoolyo je napisao/la:Ne znam, meni se on i ne svidja kao igrac, a ovo vjerovatno znaci i pomjeranje Laze na sredinu i da ce Borha biti prvi izbor na krilu.

Ti mislis da je Mitar dovoljno dobar? :)
Miric je kvalitetan igrac,kvalitetno desno krilo,sa sjajnim osecajem za ubacivanjem i sjajnim osecajem za prostor.U neko drugo vreme ja bih odma' potpisao njegov dolazak,to sam i pisao ovde,pa pre mozda godinu dana,da bi ako bi ikoga dovodili u napadu voleo da to budu ili Miric ili Milic.Ali u ovo vreme nama Miric nije potreban.Imamo popunjen napad,jos ako ostane Asamoah,a ja se nadam da hoce,imamo popunjena krila,jer mi se apsolutno ne svidja varijanta sa Lazovicem u sredini jer time opet gubimo nekoga u sredini koji bi mogao vise pomoci nego Miric. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jan 2012, 02:40

ovog su nekoliko prelaznih rokova udavali u partizan! meni se ne svidja nesto. ne pravi razliku. ja simpatisem torbicu. sta znas o njemu @devile?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jan 2012, 10:09

DANTES je napisao/la:Boga mi ovo je napisao neko nacitan. Sta ti mislis tribbaliane? :-)
Nemam sta da mislim ;) Nista tu nije cudno,takvih ima koliko hoces medju nama,nacitanih,skolovanih ....Ljubav prema Zvezdi ne bira izmedju nekog obicnog radnika i intelektualca.A novinari kad se oslobode predrasuda nekih,mozda i pocnu da pisu normalne textove.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jan 2012, 14:35

Brate pa aludiram na tebe :-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jan 2012, 14:46

Dođe Mirić, ode Lazović na kraju sezone zagarantovano, a možda i do kraja januara. :roll: Možda je već i prodat, ko zna.
Mirić će jako teško moći da zamjeni Lazovića. ipak želim mu sreću.

p.s.
Partizan nije produžio ugovor sa Vukićem. :shock: :lol: Koliko je ova njihova uprava napravila glupih poteza u zadnjih, recimo, mjesec-dva dana pa to je za priču. Sad postoji realna mogućnost da u priču uđe Vojvodina i dovede Vukića u svoje redove, o čemu se pričalo još prije desetak dana.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jan 2012, 16:51

DANTES je napisao/la:ovog su nekoliko prelaznih rokova udavali u partizan! meni se ne svidja nesto. ne pravi razliku. ja simpatisem torbicu. sta znas o njemu @devile?
Osrednji igrac,ostao u Spartaku nakon sto su se fuzionisali Zlatibor Voda i Spartak,i sada vec u iskusnim godinama 32 cini mi se tesko da moze da napravi neki unosan ugovor i predje u veci klub nego sto je Spartak. ;)

Miric potpisao,transfer 100000 ojra.Toliko o prici da ce ga Spartak pustiti za izuzetno veliku cifru.Plata takodje ne bi trebala biti nesta strasno,a usput smo Spartaku uvaljali i Binica na pozajmicu pa ovaj transfer svakako moze da raduje.Ne svidja mi se ipak njegov dolazak toliko u ovo sada vreme,jer bespotrebno nagomilavamo igrace u ofanzivnom delu.Mnogo vise bi mi se svidjalo da smo doveli jos kakvog stopera sa iskustvom ali eto.
Dobrodosao Miricu i pokazi najbolje sta znas.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2012, 15:39

Pobeda od 4:0 protiv Grblja.Fica dve asistencije,golovi Vesovic,autogol,Djurickovic i Borja.Mladenovic dodao asistenciju.
Opsirnije veceras ako uhvatim kakvog izvestaja. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []