FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 22 jan 2012, 22:41

Yebe mi se za dezurne moraliste, te me boli qrac za ofsajd, ne sudim ni ja ni Pazzini, ni Ranieri, ljudi su samo iskoristili ono sto je ponudjeno, remi je narealniji ishod al ko te pita

Igra nije vrijedna komentarisanja, otuzno, blijedo i sumorno, bez ikakve ideje, al treba znati pobijediti i takve utakmice, a to se uglavnom radi na iskustvo

dovodite vise ta pojacanja u vezni red :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 jan 2012, 22:42

Sedma pobjeda zaredom, to je jedino bitno, jer treba ovo sto prije zaboravit, ocajni su svi bili, ali opet kazem nek' smo mi pobijedili i prestigli Lazia na tabeli, jos dali strucnjacima povoda da opet krenu sa svojim teorijama zavjera, pa gdje ces bolje :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 jan 2012, 22:44

Igru brisi, bodove pisi! Niz je nastavljen. Forza INTER!!
#samoRudar #zauvijek

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jan 2012, 22:50

Pobjeda, ali eto i sami ste rekli...teska...

I dalje mislim da realno niste konkurenti za titulu sa ovom igrom, ali imate srece i ko zna. Mozda kad bi doveli kakvo pojacanje.

Sad gostovanje u Lecceu, koji eto, kao igra nesto bolje sa Cosmijem, ali nikako da uzmu bodove, ne računajući pobjedu protiv Viola.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 jan 2012, 22:50

Sretna i teška pobjeda u prilično lošoj igri, no idu pobjede što je najbitnije...

Ne kontam što je Tinki zamijenio Milita jer smo tada počeli i igrati a Pazzo unatoč vanserijskom golu nastavlja svoje očajne tekme...

Ono što je bitno jeste nastavak Tinkijevog niza...

slika

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 jan 2012, 22:52

ne znam za vas al ja sam prezadovoljan :D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 jan 2012, 22:53

Ne znam sto tolko kritikujete Pazza ? Momak trci i bori se ko lud,a bgm i daje golove. Ok,nije da zabija svaku utakmicu al ima do sad 7 il 8 golova ukupno sto i nije toliko lose. :roll:

Sto se tice tabele bitno je da Milan nije predaleko,ova dva crno bijela kluba mi i nisu neko mjerilo. Oba ce na kraju biti iza nas...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 jan 2012, 22:56

Mene je najvise strah ovog zatvaranja utakmice kod Ranieria, mogu shvatit zadnjih 10-15 minuta da se ekipa povuce, ali brate mili u njega ako imamo pozitivan rezultat od 60 minute odmah povlacenje, vratit ce nam se to jednom sigurno...

Motta nam je bitniji igrac u veznom redu od bilo kojeg drugog, Sneijdera su Ricky i Coutinho bez problema zamijenili, ali Mottu jos nitko nije uspio zamijneiti kada ovaj nije igrao. Moramo dovesti tu ako ne nekoga kvalitetnijeg od Motte, a trebali bi, onda barem kvalitetnu zamjenu ili da se konacno Poliu da prava prilika, vrijeme je.
Yuto je napisao/la:Ne znam sto tolko kritikujete Pazza ? Momak trci i bori se ko lud,a bgm i daje golove. Ok,nije da zabija svaku utakmicu al ima do sad 7 il 8 golova ukupno sto i nije toliko lose. :roll:

Sto se tice tabele bitno je da Milan nije predaleko,ova dva crno bijela kluba mi i nisu neko mjerilo. Oba ce na kraju biti iza nas...
Upravo to.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 jan 2012, 22:58

adointer je napisao/la:ne znam za vas al ja sam prezadovoljan :D
Apsolutno, ova tri boda potvrđuju pobjedu nad milanom, sad slijede malo lakše tekme..

Mago ,
Pazzo nemre duela dobiti, ne sporim trči i bori se ali nije to onaj Pazzo iz Dorie.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 jan 2012, 23:02

I da što se mene tiče velike pohvale za Nagatoma, u kakvog igrača izrasta, kakav napredak je ostvario kod Tinkija, u odbrani čvrst i jak, kada treba pomaže i napadu, odličan je --

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 jan 2012, 23:02

Mene je sramota kad vidim kako Tinki zatvara utakmicu. Pa to je uzasno, nebitno dal igramo protiv Leccea ili Milana on zatvara cim povede. Jednom ce se to osvetit sasvim sigurno.

Mene brine ova prica oko odlaska Motte. Nasi su kao spremni da ga puste za 10 miliona, a kao da nisu svjesni da kad je spreman Motta je nas najvazniji igrac u sredini. Ne znam sta da mislim. Iako dovedu Guarina ko zna kakav je taj lik ? Frajer nije igro od novembra nekad za Porto i sad bi kao bio pojacanje za Inter ???

Najvaznije je da dobijemo naredne 2 utakmice protiv Leccea i Palerma, kup i nije toliko bitan iako mislim da bi mogli ponovo zeznut napolitance...

@No

Ma to je Pazzo. Veceras i nije imo lopti barem onih u zraku da se nesto posebno istakne. Al je generalno ok odigro,borio se i na kraju zabio (iz ofsajda al sta je tu je :mrgreen: )...

Ma ne dam na Pazza 8-) :lol:

P.S. Yuto je najbolji lijevi bek u ligi... ;) 8-)

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 jan 2012, 23:10

Mago

Ma hebo ofsajd, sudija ga svira, kao Interu u nedjelju, Pazzo se izvlačio i teško je bilo skontati čije je noga bila najbliža golu..

No jesi li čuo Reju i naravno Bobana derpea, Lucio napravio faul na Kloseu pa onda igrao rukom i Lazio oštećen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 22 jan 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 jan 2012, 23:12

Yuto je napisao/la: P.S. Yuto je najbolji lijevi bek u ligi... ;) 8-)
Nemoj tako, veoma cijenjeni strucnjaci sa ovog foruma su rekli drugacije. Milito je najgori napadac, Nagatomo bek, a Cambiasso zadnji vezni :lol:
Yuto je napisao/la: Mene brine ova prica oko odlaska Motte. Nasi su kao spremni da ga puste za 10 miliona, a kao da nisu svjesni da kad je spreman Motta je nas najvazniji igrac u sredini. Ne znam sta da mislim. Iako dovedu Guarina ko zna kakav je taj lik ? Frajer nije igro od novembra nekad za Porto i sad bi kao bio pojacanje za Inter ???
Imamo Polia i ja stvarno ne kontam zbog cega on ne igra, pogotovo kada Motte nema, jer on je jedini koji ga moze koliko toliko zamijenit. Ne mogu Cambiasso i Zanetti organizovati napade nikako.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 jan 2012, 23:15

@No

Nisam gledo,gledam Real. Kad sam vido Bobana u studio samo sam prebacio. Ma pusti smradove,pogotovo ovog Bobana idiota. Kako sam ga samo zamrzio nakon izjava koje je dao pred derbi ! Fuj !!!

Reju razumijem, realno Lazio nije zasluzio da izgubi i zato je nervozan al sta je tu je.

@Huska

Poli je predobar igrac al Tinki je ziheras i to se najbolje vidjelo sa vecerasnjom odlukom da stavi Yuta u sredinu. Nadam se da ce mu s vremenom u Interu porast jaja. :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 jan 2012, 23:20

Tinki, ko će mu znati, još u četvrtak mi nije bio jasan kad je stavio Cuchua da igra a Motta landaro, vidjelo se da Cuchu nije bio svjež večeras...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 jan 2012, 23:29

Eo Tinki nezadovoljan sa utakmicom. Veli zadovoljan je samo rezultatom. Ajde barem nije reko da smo dobro odigrali.

Sta vi ocekujete od kupa u srijedu ? Ja fkt nemam pojma. Mogli bi ih izbaciti, al opet isto tako lako bi mogli ispast. Lijepo bi bilo da postanemo prva ekipa koja je osvojila Coppu 3 puta zaredom...

P.S. Al fkt je gospodin Tinki. Kako samo pohvali Contea za ovo sto radi u Juventusu. Svaka mu cast na tome i najvise mi je drag zbog te korektnosti. I kad smo gubili zbog sudijskih gresaka nikad nije prico protiv sudija. Respect Tinki !!!

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 jan 2012, 23:36

Tinki je DinGospo uvijek bio, samo ga je Mou znao izbaciti iz kolosijeka..

sa Napolijem nisi načisto, no napaliće se da nas dobiju to je sigurno , mene lično ispadanje ne bi puno nasekiralo, bitnije je održati dobar kurs u ligi a dolazi ubrzo i LP...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 jan 2012, 23:37

U srijedu opet na teren poslat ove sta su slabije igrali pa sta bude, uopce necu bit nesretan ili ljut ako izgubimo.

Ja sam iznimno zadovoljan sa ovim sta Ranieri radi, mi smo danas unatoc losoj igri pobjedili jedan Lazio koji ove sezone igra odlicno dok smo pod vodstvom onog spijuna Gasperinija igrali lose i primali tucet golova.

Vec sam pisa da velika ekipa pobjeđuje cak i onda kad ih neide, a realno mi smo veceras kriminalno odigrali.

U sljedecem kolu protiv Leccea, igrali smo prije mjesec dana protiv njih i pobjedili ih lagano, ide nam na ruku to sta igraju Udinese i Juventus i u slucaju remija jos se vise priblizavamo 8-)

E da, moram pohvalit Lulica, momak je zbilja odlicno pojacanje, dobro je u par navrata neutralizira Maicona.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 22 jan 2012, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 jan 2012, 23:40

Evo ofsajda :

slika

Meni Coppa nije toliko bitna,al cinjenica da niko nije osvojio 3 coppe zaredom me privlaci i zbog toga bih volio da prodjemo dalje...

Ljudi imamo 7 uzastopnih pobjeda u ligi, to je strasna serija i cisto sumnjam da ce se iko drugi pribliziti ovoj brojki. Ranieri radi odlican poso s te strane, jedini problem je sto ne igramo dobro al dok god pobjedjuje ja ga podrzavam...A ima veliku sansu da seriju produzi na 9 utakmica jer su naredne dvije protvi Leccea u gostima i Palerma kuci. Tek onda ide teza utakmica protiv Rome na Olimpicu.

Kakogod Tinki je napravio odlican poso do sada...

Lucio idiote umri !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 jan 2012, 23:43

'ta će Napoli :D
Treba momke odmorit,stize nas nekakav umor. Sve neki losi pasovi,preslabi,unazad ovo ono.
Sto neko rece,ja prezadovoljan! Lazio je bio ISPRED nas!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.