Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Rolex312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rolex312 » 24 jan 2012, 09:05

hanniz je napisao/la:Balloteli zaradio kaznu od 4 utakmice ne igranja. Braća Toure, naravno, propuštaju utakmicu. Kompanya od ranije nema. Velika prednost je što će igrati Savić od prve minute. Džeko u lošoj formi...
Balloteli ima pravo da uloži žalbu u naredna 2 dana tako da će igrati protiv nas. ! :roll:
Nad nama nebo ima da gori!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 jan 2012, 12:51

Liverpool sign a new striker from Nigeria.
On the first day of training Kenny Dalglish picks up a ball & says "Ball".
Then he does a kicking motion & says "Kick".
Then he points to the goal & says"Goal - Understand?
KICK, BALL, GOAL...GOOOAAL!"and the Nigerian says
'Excuse me Mr Dalglish , but I speak perfectly good English'
Dalglish says
"Sit down son, I'm talking to Andy Carrol :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 24 jan 2012, 12:52

Rolex312 je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Balloteli zaradio kaznu od 4 utakmice ne igranja. Braća Toure, naravno, propuštaju utakmicu. Kompanya od ranije nema. Velika prednost je što će igrati Savić od prve minute. Džeko u lošoj formi...
Balloteli ima pravo da uloži žalbu u naredna 2 dana tako da će igrati protiv nas. ! :roll:

Tačno da će igrati protiv nas ali ako mu ne usvoje žalbu onda će dobiti za kaznu još jednu utakmicu više!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 jan 2012, 12:53

Ima on pravo da se žali ,ali da li će riskirati ,jer ako mu odbiju žalbu ,mogu produžiti još koju utakmicu.
Iskreno ,ja bi volio da Balonja igra protiv nas ,sklon je glupostima i brzo može dobit crveni karton ...

Atkinson nam sudi protiv Uniteda.Auuuu. :lol:
Kad se sjetim crvenog Joe Coleu protiv Arsenala ,Kyrgiakosu protiv Evertona ,pribojavam se još jednog crvenog kartona.
You'll never walk alone.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 jan 2012, 13:13

Henderson je napisao/la:Stiže nam Cezar David Teixera Torres ;)
ma tako su stizali i Hoilett i Sinclair i na kraju ce Jelavic da zavrsi kod nas :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jan 2012, 13:17

anfield je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Stiže nam Cezar David Teixera Torres ;)
ma tako su stizali i Hoilett i Sinclair i na kraju ce Jelavic da zavrsi kod nas :D
ma nece niko ni doci
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 jan 2012, 14:29

Ja kad se sjetim samo klupe protiv Boltona sve mi bude jasno: Doni, Carra, Coates, Kelly, Shelvey, Kuyt i Downing.
Golman, tri štopera, jedan veznjak, jedno krilo i ne znam u koju kategoriju Kuyta da stavim :oops:
Imam osjećaj da će nam doći ovaj Torres.
Mi trebamo posuditi Galianija na ljeto, kako bi to on fino odradio :mrgreen: Doveo bi na De Rosija besplatno, Hoileta također i Zaratea, Hazzarda bi kupio za nekih 10 miliona eura i Teveza za 20 miliona funti :mrgreen:
Što se tiče Carling kupa, taj se trofej jednostavno mora osvojiti iz više razloga. Prvi je naravno dolazak bilo kakvog trofeja na Anfield kako bi se makar malo povratila vjera među navijače u Liverpool, trenera, vlasnike i igrače. Drugo, imali smo jako težak raspored ali nas je sa druge strane pratila sreća zbog izostanka igrača kod protivnika, suspenzija, odlazaka. Treće u finalu nas čeka mnogo lakši protivnik nego li smo ga imali do sada. Četvrto samo nas dvije stepenice dijele od trofeja tako da bi bilo smiješno odustati sada. Peto dobiće se pare od sponzora Carling kupa ali i Liverpoolovih sponzora ( očekuje se prihod od 10 miliona funti ). Šesto puno je lakše kasnije prodati igrače u neki klub kada ih drugi klubovi vide sa trofejom u ruci ali u isto vrijeme i dovesti pojačanja. Sedmo, imali smo mnogo mladih igrača koji su dobili priliku da zaigraju u ovom kupu, inače ne bi dobili priliku u drugim takmičenjima. Osmo izborili bi EL, što je opet, koliko toliko, mnogo važno za sponzorske ugovore i dovođenje igrača, a i otvara se šansa za mlađe igrače da odigraju koje poluvrijeme više naredne sezone u okviru grupne faze EL ...
Drugi polufinalni par jeste lahak laicima, ali treba reći da je Liverpool izbacio Chelsija, City Arsenala, dok je Cardiff igrao u pravo vrijeme sa Blackburnom a Palace iskoristio postojeću krizu u Unitedu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 24 jan 2012, 15:03

Sve najbolje Luisu,majstoru svog' zanata . :D
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jan 2012, 16:47

Izgleda da je sve bliži dolazak trećeg Urugvajca u tim. Riječ je o Davidu Texeiri, napadaču Groningena (btw, Ajax je tu zapazio Suareza). Ima 20 godina tako da tu postoje dvije mogućnosti. Ili iskoristiti neefikasnost trenutnih napadača i odmah ga ubaciti u vatru, ili ga dovesti i ostaviti na posudbi u Holandiji do kraja sezone. S obzirom da je ipak nešto stariji, volio bih kada bi odmah zaigrao. Domaće utakmice sa "manjim" timovima, u kojima se ionako mučimo, mu sigurno ne mogu odmoći. Inače, spominju se neke ogromne cifre za relativno nedokazanog igrača (8-9m 8-) ). But who cares. Sada smo već navikli na to. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jan 2012, 16:48

Henderson je napisao/la:Ja kad se sjetim samo klupe protiv Boltona sve mi bude jasno: Doni, Carra, Coates, Kelly, Shelvey, Kuyt i Downing.
Golman, tri štopera, jedan veznjak, jedno krilo i ne znam u koju kategoriju Kuyta da stavim :oops:
Mi trebamo posuditi Galianija na ljeto, kako bi to on fino odradio :mrgreen: Doveo bi na De Rosija besplatno, Hoileta također i Zaratea, Hazzarda bi kupio za nekih 10 miliona eura i Teveza za 20 miliona funti :mrgreen:
Što se tiče Carling kupa, taj se trofej jednostavno mora osvojiti iz više razloga. Prvi je naravno dolazak bilo kakvog trofeja na Anfield kako bi se makar malo povratila vjera među navijače u Liverpool, trenera, vlasnike i igrače. Drugo, imali smo jako težak raspored ali nas je sa druge strane pratila sreća zbog izostanka igrača kod protivnika, suspenzija, odlazaka. Treće u finalu nas čeka mnogo lakši protivnik nego li smo ga imali do sada. Četvrto samo nas dvije stepenice dijele od trofeja tako da bi bilo smiješno odustati sada. Peto dobiće se pare od sponzora Carling kupa ali i Liverpoolovih sponzora ( očekuje se prihod od 10 miliona funti ). Šesto puno je lakše kasnije prodati igrače u neki klub kada ih drugi klubovi vide sa trofejom u ruci ali u isto vrijeme i dovesti pojačanja. Sedmo, imali smo mnogo mladih igrača koji su dobili priliku da zaigraju u ovom kupu, inače ne bi dobili priliku u drugim takmičenjima. Osmo izborili bi EL, što je opet, koliko toliko, mnogo važno za sponzorske ugovore i dovođenje igrača, a i otvara se šansa za mlađe igrače da odigraju koje poluvrijeme više naredne sezone u okviru grupne faze EL ...
Drugi polufinalni par jeste lahak laicima, ali treba reći da je Liverpool izbacio Chelsija, City Arsenala, dok je Cardiff igrao u pravo vrijeme sa Blackburnom a Palace iskoristio postojeću krizu u Unitedu.
kakva tri štopera... pa kelly nije igrao štopera još od rezervi. :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 24 jan 2012, 17:08

Carlo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Ja kad se sjetim samo klupe protiv Boltona sve mi bude jasno: Doni, Carra, Coates, Kelly, Shelvey, Kuyt i Downing.
kakva tri štopera... pa kelly nije igrao štopera još od rezervi. :mrgreen:
Ma dobro. Ha bek, ha stoper.Uglavnom je odbrambeni igrac.. ;)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 jan 2012, 17:12

JAM_LFC
Fee agreed for David Texeira im told. #LFC just sorting out the package which will send one of our players on loan in the opposite direction.

According to a number of reports Kenny Dalglish has £15m available for player transfers this month.

Jeremy_LFC
BREAKING: El País and Ovación are stating #LFC and Groningen are close to a £9million "resolution" for David Texeira.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 jan 2012, 18:16

David Texeira Deal worth 7m+add on's Depending upon goals and performance.. Ovacion is Very reliable ****..
izgleda da ce Henderson ili Rizo kako mu je draze bitu i pravu :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 jan 2012, 18:23

Shaqiri može da ide iz Basela za 15m. Kakva prilika, uzeti sjajnog, talentovanog igrača, što je najbitnije krilo, koje je nama potrebno, za male pare. Na potezu je Dalglish.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 jan 2012, 18:23

Carlo jeste odigrao za Englesku U-21 protiv nekoga ( ne mogu se sjetiti protivnika ) kada je dao go na asistenciju Hendersona iz slobodnog udarca. Odigrao je i protiv Chelsija u kupu zadnjih 20 minuta :D
Međutim, nije bitno. Jesam pogrješio, mislio sam napisati tri odbrambena igrača a ne štopera, ali hajd kontam isti đavo :mrgreen:
Liverpool akademija - Blackburn akademija 2:4
Jedini igrači vrijedni spomena u današnjoj utakmici su Eccleston i Samba. Raheem definitivno nije isti. Pokušava nešto nemoguće, prođe dva igrača i onda hoće i trećeg i izgubi loptu i sve upropasti. Ima problema sa egoizmom i sebičnošću. Valjda je puno gledao svoje klipove na youtubu.
Treba reći da ista nesreća koja prati prvi tim prati i njih, imali su dvije prećke samo u drugom poluvremenu.
Treća stvar, naredne srijede igraju 1/4 LP protiv Tottenhama. Tu je mnogo važno da se ostvari dobar rezultat, pa je i danas trener odmarao nekoliko igrača.

Ovo oko Teixere je završen posao još prošle sedmice, vlasnici su došli samo da daju pare.
Anfield kada sam ja to pogriješio? :mrgreen: :D
Da, zaboravio sam to spomenuti. Keane i King su cijelu utakmicu proveli razgovarajući i pijuću nešto što bi možda moglo biti ili piva ili kafa ( plastične čaše su bile pa nisammogao vidjeti ). Komentator je spomenuo da možda razgovaraju o Hoiletu.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jan 2012, 18:30

Henderson je napisao/la:Carlo jeste odigrao za Englesku U-21 protiv nekoga ( ne mogu se sjetiti protivnika ) kada je dao go na asistenciju Hendersona iz slobodnog udarca. Odigrao je i protiv Chelsija u kupu zadnjih 20 minuta :D
Međutim, nije bitno. Jesam pogrješio, mislio sam napisati tri odbrambena igrača a ne štopera, ali hajd kontam isti đavo :mrgreen:
Jedini igrači vrijedni spomena u današnjoj utakmici su Eccleston i Samba. Raheem definitivno nije isti. Pokušava nešto nemoguće, prođe dva igrača i onda hoće i trećeg i izgubi loptu i sve upropasti. Ima problema sa egoizmom i sebičnošću. Valjda je puno gledao svoje klipove na youtubu.
Treba reći da ista nesreća koja prati prvi tim prati i njih, imali su dvije prećke samo u drugom poluvremenu.
Treća stvar, naredne srijede igraju 1/4 LP protiv Tottenhama. Tu je mnogo važno da se ostvari dobar rezultat, pa je i danas trener odmarao nekoliko igrača.

Ovo oko Teixere je završen posao još prošle sedmice, vlasnici su došli samo da daju pare.
Da, zaboravio sam to spomenuti. Keane i King su cijelu utakmicu proveli razgovarajući i pijuću nešto što bi možda moglo biti ili piva ili kafa ( plastične čaše su bile pa nisammogao vidjeti ). Komentator je spomenuo da možda razgovaraju o Hoiletu.
pa jarane moraš jednom pogoditi već si rekao da su bent i hoillet naši igrači, a ustvari nisu. ovog puta si morao pogoditi :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 jan 2012, 18:36

Ti mene baciš u bunar i ja se tamam popnem da izađem ti mene lopatom po rukama :P
Jesam rekao da je Hoilet naš igrač i stojim iza toga, e sad da li će doći već sada ili u julu to ne znam :mrgreen: :P Za Benta nisam rekao da je naš igrač, samo sam rekao da bi dobro bilo kada bi došao i branio sam ga od nastraja padobranaca. Osim toga, kažu da je King odbio trampu njega za Carrola :?

Ako malo bolje pogledaš u moje prijatelje na fb, vidio bi da imam Kenny Daglisha u prijateljima :D Svaki njegov prijatelj vjeruje da je on pravi Kenny pa mu nešta pišu po zidu, ja nisam nikad. Ali na njegovom zidu ima mnogo korisnih informacija. Moj zahtjev za potvrdu prijateljstva sam čekao dvije ili tri sedmice :lol:

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 jan 2012, 18:38

Carlo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Carlo jeste odigrao za Englesku U-21 protiv nekoga ( ne mogu se sjetiti protivnika ) kada je dao go na asistenciju Hendersona iz slobodnog udarca. Odigrao je i protiv Chelsija u kupu zadnjih 20 minuta :D

pa jarane moraš jednom pogoditi već si rekao da su bent i hoillet naši igrači, a ustvari nisu. ovog puta si morao pogoditi :mrgreen:
i Sinclaira si zaboravio :mrgreen: ali izgleda da ce sa Texeirom biti u pravu :D
LIVERPOOL YNWA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2012, 19:48

Ja sam siguran da nećemo dovoditi pojačanja, pa ćemo vidjeti ko je u pravu. :) :mrgreen:

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 jan 2012, 19:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam siguran da nećemo dovoditi pojačanja, pa ćemo vidjeti ko je u pravu. :) :mrgreen:
kako necemo dovoditi Texeira samo sto nije dosao :D
LIVERPOOL YNWA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.